برای مشاهده بخش اول « 70 بازیکن تاثیرگذار تاریخ باشگاه استقلال تهران (تاج سابق)» اینجا را کلیک کنید .
برای مشاهده بخش دوم « 70 بازیکن تاثیرگذار تاریخ باشگاه استقلال تهران (تاج سابق)» اینجا را کلیک کنید .
برای مشاهده بخش سوم « 70 بازیکن تاثیرگذار تاریخ باشگاه استقلال تهران (تاج سابق)» اینجا را کلیک کنید .
40. محمد رنجبر
نام مستعارش رئیس بود. اگر به تمامی گذشته تیم ریشه دار تاج و تیم ملی نگاهی عمیق تری بیندازیم، در بین تمامی بازیکنانی که در این تیم بازی کرده اند و دارای القاب خاصی هم بوده اند، تنها یک نفر دارای لقب رئیس بوده و او هم زنده یاد محمد رنجبر است. محمد رنجبر متولد دی ماه 1313 در کرمانشاه می باشد. بازیکن و مربی سابق تیم ملی فوتبال ایران با 22 بازی ملی سابقه بازی در باشگاههای شاهین کرمانشاه، تاج و پاس تهران را در کارنامه خود داشت. مرحوم رنجبر در تیم جوانان شهر خود، شاهین کرمانشاه رشد یافت و از این تیم در سال 1335 به تیم آبی های پایتخت (تاج) راه یافت و به مدت 7 سال در این تیم مشغول به بازی گشت. وی همزمان وارد دانشکده افسری شد و ضمن تحصیل، فوتبال را در باشگاه تاج تهران ادامه داد. در سال 1338 در حالی که 25 ساله شده بود به عضویت تیم ملی ایران درآمد و با این تیم در مسابقات مقدماتی جام ملتهای آسیا در هندوستان شرکت کرد. در سال 1342 به دنبال کنار رفتن پرویز دهداری از تیم ملی، بازوبند کاپیتانی فوتبال ایران را به بازو بست و این مسئولیت را تا سال 1346 حفظ کرد. اآخرین بازی محمد رنجبر در تیم ملی ایران برابر تیم ملی ترکیه در دومین دورههای جام عمران منطقه ای در پاکستان بود. در سال 1342 وی به تیم تازه تاسیس پاس تهران رفت و تا 7 سال در این تیم توپ زده و کاپیتان تیم پاس نیز به شمار می رفت. رنجبر پس از بازنشستگی از فوتبال بعد از شرکت در کلاس های مربیگری در سال 1351 سرمربی تیم ملی ایران می شود و در همان سال اول مربیگری خود در تیم ملی، ایران را برای دومین بار فاتح جام ملت های آسیا در کشور تایلند می کند. گفتنی است در بازی فینال، ایران با دو گل علی جباری و حسین کلانی دو بر یک کره جنوبی را شکست می دهد. رنجبر در دی ماه سال 1379 در حالیکه 67 ساله بود، مدیر تیم ملی بزرگسالان می شود و تا سال 1381 این مسئولیت را بر عهده داشت. سرانجام این مرد بزرگ در تیر سال 1383 بر اثر سرطان جان به جان آفرین تسلیم می کند. کنفدراسیون فوتبال آسیا در سال 2010 و بعد از فوت این بازیکن سرشناس ایرانی در کوالالامپور و طی یک مراسم باشکوه در راستای تقدیر از مربیان برتر قاره آسیا لوح ستاره طلایی را به پسر ایشان (احمدرضا رنجبر) اهدا نمود. لازم به ذکر است، شخصیت با ثبات و رسمی و عقبه نظامی (افسر پلیس با درجه سرهنگی) عامل اصلی لقب رئیس برای ایشان بود که تمامی بازیکنان هم دوره با مدیریت فنی او، به قدرت رنجبر برای مدیریت بحران های روانی و فنی تیم ملی در آن دوره اذعان دارند.
افتخارات محمد رنجبر
فاتح جام ملت های آسیا در پنجمین دوره در کشور تایلند به عنوان سرمربی تیم ملی ایران
قهرمان 4 دوره باشگاه های تهران در سال های 36، 38، 40 و41 به همراه تاج تهران
39. سهراب بختیاری زاده
خیلی از علاقه مندان به فوتبال بهترین تصویری که از سهراب بختیاری زاده در ذهن دارند، گل او در بازی تشریفاتی آخر ایران برابر آنگولا در جام جهانی 2006 آلمان بود. هر چند ایران با گل او آن بازی را با نتیجه مساوی به پایان برد و تیم ملی در همان مرحله گروهی حذف شد ولی گلزنی در جام جهانی افتخار کمی نیست که نصیب هر کسی شود. با این مقدمه کوتاه به معرفی نفر 39 این لیست که سهراب بختیاری زاده است می پردازم. بختیاری زاده متولد شهریور 51 در شهر اهواز می باشد. وی دارای 33 بازی ملی و سابقه عضویت در تیم های باشگاهی فولاد خوزستان، استقلال تهران، ارزروم اسپور ترکیه، صبای قم، پاس همدان و استقلال خوزستان را در کارنامه خود دارد. یکی از رکوردهای جالبی که به اسم سهراب بختیاری زاده در فوتبال ایران ثبت شده، عنوان مسن ترین گلزن لیگ برتر است. وی به عنوان کاپیتان استقلال خوزستان با گلی که به صبای قم زد، مسنترین گلزن تاریخ لیگ برتر شد. بختیاری زاده فوتبال حرفه ای خود را در سال 76 و از تیم فولاد خوزستان شروع کرد و دو سال در این تیم توپ زد. او در سال 78 راهی تیم استقلال تهران شد و یک سال در این تیم بازی کرد. بعد از ان راهی فوتبال ترکیه و تیم ارزروم اسپور این کشور شد. سهراب پس از یکسال دوری از تیم استقلال تهران در سال 80 مجددا به این تیم برگشت و دو سال دیگر نیز در استقلال مشغول به بازی شد که 34 بازی و یک گل زده حاصل کار او در استقلال بود. وی بعد از استقلال در تیم های دیگری همچون فولاد خوزستان، صبای قم، پاس همدان و استقلال خوزستان نیز بازی کرد و در سن 41 سالگی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
افتخارات سهراب بختیاری زاده
قهرمان مسابقات غرب آسیا در سال 1379 به همراه تیم ملی ایران
قهرمان جام حذفی در دو سال 1379 و 1381 به همراه تیم استقلال تهران
قهرمان جام حذفی در سال 1384 به همراه تیم صبای قم
قهرمان سوپر کاپ در سال 1384 به همراه تیم صبای قم
38. مجید نامجو مطلق
مجید نامجومطلق اصلا نیازی به تعریف ندارد. او یکی بود و میگویند مانندش در فوتبال ایران یافت نشده است. در سالهای اوج فوتبالش مجید نامجومطلق تصویری از یک مارادونا در ابعاد ایران بود. فرهاد مجیدی و علی کریمی از مجید نامجو مطلق به عنوان الگوی ورزشی خودشان نام برده اند. او خودش را یک استقلالی دو آتیشه می داند نه تنها او بلکه پسرش دانیال هم اذعان دارد و می گوید: پدرم استقلالی بوده و هست، مثل من. نامجو مطلق دلیل رفتنش به پرسپولیس را فقط و فقط بی مهری مدیران آن وقت استقلال می داند. جایی که در یک مصاحبه می گوید: بازی استقلال و پاس که پایم خراب شد نزدیک به یک سال و دو سه ماه بازی نکردم. از طرفی استقلالیها هم به قول خودشان وفا نکردند. فوتبالم داشت نابود می شد، پروین تازه از پرسپولیس رفته بود و عابدینی میخواست با اسمها جای او را پر کند که به من و عابدزاده زنگ زد. هر دو هم مصدوم بودیم اما عابدینی به من گفت بیا، تو را میفرستیم آلمان. اگر نمیرفتم واقعاً فوتبالم تمام میشد. مجید نامجو مطلق متولد خرداد ماه 1345 در تهران است و جز آن دسته از بازیکنان است که سابقه بازی در هر دو تیم سرخابی را دارد. او فوتبال حرفه ای خود را در سال 61 و از تیم بانک ملی شروع کرد و سه سال نیز در این تیم بود. او پس از سه سال بازی در بانک ملی در سال 64 به استقلال آمد و 5 سال در این تیم و زیر نظر مرحوم پورحیدری بازی کرد. او در سال 69 راهی فوتبال قطر و تیم السد می شود. وی در سال 1370 مجددا به استقلال برمی گردد و با این تیم قهرمان آسیا می شود. درخشش او در استقلال باعث شد تا با پیشنهاد خوب پاریسنژرمن مواجه شود. آن روزها فوتبالیستی از ایران با پیشنهاد اروپایی مواجه نمیشد، اما این پیشنهاد به مجید شد. او در حالی که قرار بود هفته بعد برای مذاکره با پاریسنژرمن ایران را ترک کند به یکباره در بازی استقلال و پاس مصدوم شد تا به رویای بزرگش نرسد. آسیبدیدگی سنگین او یک سال این بازیکن را خانهنشین کرد و همانطور که اشاره شد بی مهری های بعدی مسئولان استقلال باعث شد که او به پرسپولیس رفته و 3 سال در این تیم بازی کند و با پیراهن برق تهران از دنیای فوتبال خداحافظی کند.
افتخارات مجید نامجومطلق
قهرمانی در جام باشگاههای آسیا در سال 1370 به همراه تیم استقلال تهران
قهرمانی در لیگ آزادگان فصل 69-68 به همراه تیم استقلال تهران
قهرمانی در جام باشگاههای تهران در سال 1370 به همراه تیم استقلال تهران
37. رضا احدی
به دلیل بازی های چشم نواز و همچنین بازی در لیگ آلمان و چهره خاصش، هوادران به او لقب رودی فولر ایران را داده بودند. مرحوم رضا احدی متولد دی ماه سال 41 در شهر تهران می باشد. این هافبک چپ پا و خوش تکنیک، فوتبال حرفه ای خود را درسن 18 سالگی و سال 58 از باشگاه استقلال تهران شروع کرد. رضا احدی 6 سال در استقلال بازی کرد که ماحصل آن 51 بازی و 8 گل زده بوده است. وی پس از درخشش در استقلال راهی فوتبال آلمان و تیم روتوایس اسن می شود. این تیم آلمانی در ایالت نوردراین وستفالن قرار داشته و در سال 1334 قهرمان فوتبال در آلمان هم شده است. مرحوم احدی یکسال در این باشگاه توپ زد و مجددا در سال 65 به استقلال برگشت. او سه سال در استقلال بازی کرد و بازوبند کاپیتانی این تیم را هم بر بازو بست. او پس از سه سال بازی و در مجموع 9 سال سابقه حضور در استقلال راهی تیم بانک تجارتی می شود که سرمربی گری آن بر عهده مرحوم ناصر حجازی بود. پس از آن ذوب آهن مقصد بعدیش شد. مرحوم احدی وقتی هانس یورگن گده سرمربی تیم پرسپولیس بود، چون زبان آلمانی می دانست به عنوان دستیار – بازیکن پرسپولیسی شد اما در آنجا توفیقی نداشت و خیلی زود جدا شد تا سابقه پرسپولیسیش کمتر به چشم آید. با آنکه رضا احدی را چپ پای فوق العاده ای می دانستند اما او در تیم ملی فقط 13 بازی و دو گل ملی در کارنامه خود دارد. احدی همچنین در مدت کوتاهی که مسئول تیم جوانان استقلال بود فوتبالیستهایی مانند وحید طالب لو، خسرو حیدری و آندرانیک تیموریان را به فوتبال ایران معرفی کرد. مرحوم رضا احدی پس از چندین روز بستری بودن در بیمارستان ایرانمهر به دلیل شدت گرفتن بیماریاش که ناشی از عفونت داخلی و سرطان کبد بود در روز دوشنبه 28 دی ماه 94 جان به جان آفرین تسلیم کرد.
افتخارات رضا احدی
قهرمان دو دوره جام باشگاه های تهران در سال های 62 و 64 به همراه استقلال تهران
36. محمدرضا عادلخانی
محمدرضا عادلخانی متولد بهمن 1326 در تهران می باشد. او جز اولین بازیکنانی است که توانسته به فوتبال اروپا راه یابد و بازی در تیم بایرن مونیخ بی را تجربه کند. محمد رضا عادلخانی یک سال برای تیم دوم بایرن مونیخ به میدان رفت و چند بازی نیز برای تیم اصلی در دیدار های دوستانه انجام داد. بعد از آن به باشگاه بورسیا ووپرتاپر پیوست. وی پس از مصدومیت و تا قبل از بازگشت به لیگ ایران در باشگاههای دیگر آلمان مانند واتنشید و کلافلد جیسوید بازی کرد. وی پس از بازگشت به لیگ ایران در سال 51 به عضویت تیم تاج در آمد و سه سال در این تیم مشغول به بازی شد. یکی از گل های زیبای عادلخانی، گل زیبا و از راه دور او به رقیب سنتی پرسپولیس در شهرآورد شماره 11 بود . وی بعد از تاج راهی تیم شهباز شد و چهار سال نیز در این تیم به بازی پرداخت و در سال 58 از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. عادلخانی از سال 52 تا 57 و به مدت 5 سال سابقه عضویت در تیم ملی ایران را داشت و از بازیکنانی بود که برای جام جهانی 1978 آرژانتین برگزیده شده بود که در نهایت به علت مصدومیت این رویداد بزرگ را از دست داد. از بازیهای خاطرهانگیز عادلخانی برای تیم ملی فوتبال ایران دیدار فینال بازیهای آسیایی 1974 است که در میان انبوه تماشاگران در ورزشگاه آزادی تهران برگزار گردید. سماجت عادلخانی در دقیقه 30 این دیدار موجب گل به خودی ایحک شوم فوتبالیست اسرائیلی و قهرمانی تیم ایران در آن مسابقات گردید.
افتخارات محمدرضا عادلخانی
قهرمان بازی های آسیایی در سال 1974 به همراه تیم ملی ایران
قهرمانی در جام باشگاه های تهران در سال 1352 به همراه تیم تاج
قهرمانی در لیگ تخت جمشید در سال 1353 به همراه تیم تاج
35. عزت جانملکی
تصویر: عزت جانملکی و محمود ساطری (تاج و عقاب - اسفند 1351)
هواداران قدیمی و متعصب تاج و استقلال هیچگاه مدافع مستحکم و شماره 3 دوست داشتنی خود را فراموش نخواهند کرد. عزت الله جانملکی متولد مرداد 1326 در محله غیاثی تهران می باشد. او به مانند بسیاری از ستاره های آن روزگار ایران همچون علی پروین و قلیچ خانی حاصل کشف مرحوم استاد منصور امیر آصفی است. لقبش سیم خاردار بود و یکی از بهترین مدافعان آن روزگار تاج و تیم ملی ایران به شمار می رفت. نه تنها خودش فوتبالیست بزرگی بود بلکه پسرش علی و حتی در این روزگار نوه اش امیر جانملکی نیز راه پدر و پدربزرگ را در این رشته ورزشی به خوبی ادامه می دهند. عزت جانملکی در در مهر ماه سال 1378 خیلی غریبانه جان به جان آفرین تسلیم کرد . بیماری (ام اس) شاید یکی از اولین قربانی هایش در ایران این مدافع دوست داشتنی فوتبال کشورمان بود که در پنجمین دهه زندگی اش خیلی تلخ از فوتبال رفت. استقلالی ها به احترام او یکسال پیراهن شماره 3 این تیم را بایگانی کرند و بعدها این پیراهن به تن علی پسرش رفت که تا سال ها در پاس یکی از مدافعان خوب فوتبال ایران بود. اولین باشگاه حرفه ای مرحوم عزت جانملکی باشگاه کیان بود که چند سالی را در این تیم گذراند. مرحوم جانملکی برای اولین بار درسال 1347 به عضویت تیم ملی درآمد و با تیم ملی فوتبال ایران اولین قهرمانی جام ملتهای آسیا را تجربه کرد. وی در سال 1348 به عضویت تیم تاج درآمد و با این تیم موفق به کسب عنوان قهرمانی در جام باشگاه های آسیا در سال 1349 شد.
افتخارات عزت جانملکی
قهرمانی در جام ملت های آسیا در سال 1347 به همراه تیم ملی ایران
قهرمانی جام باشگاه های آسیا در سال 1349 به همراه تیم تاج
قهرمانی در باشگاه های تهران در فصل 49-48 به همراه تیم تاج
34. عباس سرخاب
یکی از فوتبالیست های متعصب و البته موفق استقلال کسی جز عباس سرخاب فوتبالیست هرمزگانی این تیم نیست. عباس سرخاب متولد اول فروردین سال 47 در شهر میناب استان هرمزگان است. عباس سرخاب فوتبال حرفه ای خود را در سال 66 و از تیم نیروی زمینی شروع کرد و یکسال در این تیم توپ می زد. وی در سال 67 به تیم استقلال پیوست و به مدت 7 سال در این تیم مشغول به بازی شد. سرخاب خاطرات خوب و قهرمانی های بسیاری را با استقلال به دست آورده و از این رو یکی از بازیکنان محبوب آبی های پایتخت به شمار می رود. سرخاب بعد از جدایی از استقلال در سال 74 راهی فوتبال تایلند و تیم ساسانیا این کشور شد. عباس سرخاب یک رکورد ویژه به نام خود ثبت کرده؛ او در دربی 32 که در تاریخ چهارم خرداد ماه سال 1369 برگزار میشد در آغاز نیمه دوم به عنوان یار جایگزین به زمین آمد و موفق شد بلافاصله پس از آغاز بازی گل اول بازی را به ثمر برساند. استقلال در نهایت آن بازی را با نتیجه 2 بر 1 به سود خود به پایان برد. بعدها در دربی 53 که در تبریز برگزار میشد علی سامره در ثانیه 30 موفق به گلزنی شد؛ هواداران استقلال پس از این گل به او لقب "علی سی ثانیه" دادند. این لقب قبلتر از این به عباس سرخاب داده شده بود. او در تیرماه 84، در یک مسابقه دوستانه میان استقلال و منتخب سائوپائولو به همراه جعفر مختاریفر از دنیای بازیگری فوتبال خداحافظی کرد.
افتخارات عباس سرخاب
قهرمانی در جام باشگاههای آسیا در سال 1370 به همراه تیم استقلال تهران
نایب قهرمانی در جام باشگاه های آسیا در سال 1371 به همراه تیم استقلال تهران
کسب مقام سوم جام ملت های آسیا در سال 1988 به همراه تیم ملی ایران
قهرمانی در لیگ آزادگان فصل 69-68 به همراه تیم استقلال تهران
قهرمانی در جام باشگاههای تهران در سال 1370 به همراه تیم استقلال تهران
آقای گل مسابقات جام استقلال کشور قطر به همراه تیم الوکره قطر
33. منصور رشیدی
یکی از دروازه بانان پرافتخار ملی پوش ایران در قبل از انقلاب منصور رشیدی است. رشیدی متولد 20 آذر 1326 در مسجد سلیمان است. منصور رشیدی ملقب به شجاع ملی فوتبال ایران، فوتبال حرفه ای خود را از جوانان و امید شاهین خرمشهر شروع کرد. وی پس از انحلال شاهین خرمشهر به تیم جم و سپس به تاج آبادان پیوست. او دو سال فراموش نشدنی را در تاج آبادان گذراند و با این تیم قهرمان ابادان و مقام سوم کشور دست پیدا کرد. او مدتی کم به پرسپولیس پیوست اما به دلیل داشتن دروازه بانان بزرگ در پرسپولیس از این تیم جدا شد و به دییهیم تهران و زیر نظر پرویز ابوطالب شروع به تمرین و بازی کرد. منصور رشیدی در سال 1350 به تیم ملی دعوت شد و افتخارات بسیاری را در زمینه ملی کسب کرد. رشیدی سابقه عضویت در ترکیب تیم ملی را در دو دوره پیاپی المپیک 1972 در آلمان غربی که هر در هر سه بازی تیم ملی المپیک در درون دروازه ایستاد و المپیک 1976 کانادا را در کارنامه ورزش خود دارد. از دیگر افتخارات منصور رشیدی حضور در جام ملتهای آسیا 1976 تایلند بود که به همراه تیم ملی و غلبه بر تیم کره جنوبی قهرمان آن دوره از مسابقات شد. او در سال 52 به تاج پیوست و به مدت 5 سال و تا سال 57 حافظ دروازه تاج بود. از جمله خاطرات تلخ منصور رشیدی باخت سنگین تاج با حساب 6 بر 0 توسط تیم پرسپولیس بود که در آن بازی رشیدی درون دروازه تاج تهران قرار داشت. او با پیراهن نفت تهران از دنیای بازیگری خداحافظی کرد
افتخارات منصور رشیدی
قهرمانی در جام ملت های آسیا در سال 1976 به همراه تیم ملی ایران
حضور در دو المپیک 1972 المان غربی و 1976 کانادا به همراه تیم امید ایران
قهرمانی در لیگ تخت جمشید در سال 1353 به همراه تیم تاج
قهرمانی در جام حذفی در سال 57-56 به همراه تاج
32. علیرضا منصوریان
کاپیتان سابق آبی پوشان و شماره 10 آن ها که هواداران استقلال در زمان بازی هایش همیشه خاطرات خوبی را از علی منصور به یاد دارند. هر چند در یکی دو ساله گذشته شاید به دلیل کسب نتایج ضعیف به عنوان سرمربی استقلال تهران تا حدی از محبوبیت او در بین آبی ها کم شده باشد ولی علیرضا منصوریان یکی از کاپیتان های پرافتخار استقلال در طول سالیان بازیگریش بوده است. علیرضا منصوریان متولد آذر ماه 50 در شهر تهران می باشد. وی فوتبال را به صورت رسمی و از سال 66 در تیم بنیاد شهید تهران آغاز کرد و بعد از دو فصل بازی در این تیم برای گذراندن خدمت سربازی در سال 70 به تیم فجر سپاه تهران پیوست. پس از پایان خدمت سربازی و به دلیل درخشش در تیم فجر سپاه، در سال 72 راهی تیم تازه تأسیس و متمول پارس خودرو شد. وی دو سال در پارس خودرو بود و سرانجام در سال 74 به عشق دروان کودکی خود یعنی حضور در استقلال تهران رسید. او در سه مقطع زمانی پیراهن استقلال را به تن کرده است. او پس از یکسال بازی در استقلال به خارج از کشور رفته و به عضویت تیم های بالستیر سنترال و گیلانگ یونایتد در می اید. مجددا در سال 76 به استقلال برمی گردد و این بار هم یکسال در این تیم توپ می زند. منصوریان پس از بازی های خوب در ترکیب تیم ملی و صعود به جام جهانی و همچنین حضور در جام جهانی 98 فرانسه، لژیونر شده و به تیم اسکودا زانتی و آپولون اسمیرنیس می پیوندد. در سال 79 به عضویت تیم آلمانی سن پائولی که در شهر هامبورگ این کشور قراردارد می پیوندد و دو سال در این تیم توپ می زند. منصوریان بعد از بازگشت از اروپا بار دیگر و برای سومین بار راهی استقلال تهران می شود. وی در سال 81 به استقلال می پیوندد و تا پایان عمر ورزشی خود در این تیم بوده و بعد از 6 سال حضور در استقلال، 130 بازی و زدن 8 گل در 27 خرداد 87 پس از بازی پایانی و قهرمانی در جام حذفی به همراه تیم استقلال، از دنیای بازی در فوتبال کنارهگیری می کند. منصوریان سابقه 46 بازی ملی و حضور در جام جهانی 98 فرانسه را نیز دارا می باشد.
افتخارات علیرضا منصوریان
قهرمانی در لیگ آزادگان فصل 77-76 به همراه تیم استقلال تهران
قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران فصل 85-84 به همراه تیم استقلال تهران
قهرمانی در جام حذفی سال 75-74 به همراه تیم استقلال تهران
قهرمانی در جام حذفی سال 87-86 به همراه تیم استقلال تهران
نایب قهرمانی لیگ برتر خلیج فارس در فصل 96-95 با تیم استقلال تهران به عنوان سرمربی این تیم
نایب قهرمانی لیگ برتر خلیج فارس در فصل 94-93 با تیم نفت تهران به عنوان سرمربی این تیم
31. صادق ورمزیار
زنده یاد منصور پورحیدری جمله زیبایی در وصف ورمزیار دارد. " ترس در قاموس این بچه جایی ندارد. وقتی بازی دربی شروع میشود، صادق مثل یک قطار ترمز بریده است. جلو میرود و هیچکس هم جلودارش نیست " صادق ورمزیار متولد اول فروردین سال 45 در ملایر می باشد. ورمزیار همه عمر ورزشی خود را که بالغ بر 13 سال است در استقلال گذراند و با پیراهن این تیم هم از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. او در سال 63 به استقلال پیوست و پس از 13 سال بازی در این تیم در سال 76 با پیراهن این تیم از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. ورمزیار 11 بار با پیراهن تیم ملی فوتبال ایران در طول 4 سال هم به میدان رفته است. او پس از حوادث شهرآورد سی و هشتم تهران در دی ماه سال 73 شش ماه از حضور در میادین محروم شد.
افتخارات صادق ورمزیار
قهرمانی در جام باشگاههای آسیا در سال 1370 به همراه تیم استقلال تهران
نایب قهرمانی جام باشگاه های آسیا در فصل 1992–1991 به همراه استقلال تهران
قهرمانی در لیگ آزادگان فصل 69-68 به همراه تیم استقلال تهران
قهرمانی در جام باشگاههای تهران در سال 1370 به همراه تیم استقلال تهران
قهرمانی در جام حذفی سال 75-74 به همراه تیم استقلال تهران
اخبار داغ
- بازگشت به گذشته؛ اولین بازی بنزما برای رئال مادرید مقابل الاتحاد بود!
- شرط بندی سنگین آدریانو روی قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان
- ریکاردو ساپینتو رقم پیشنهادی استقلال را قبول نمی کند!
- یوونتوس از سوپرلیگ کنار میکشد؛ جلسه اضطراری با رئال و بارسا
- اسامی نگران کننده در میان اعضای احتمالی هیات مدیره پرسپولیس