Jump to navigation

حالت شب تمام صفحه نتایج زنده اخبار ویدیو نقل و انتقالات تایم لاین بسکتبال سلامت و تناسب اندام موتوراسپورت بازی بانوان ارسال مطلب مدیریت مطالب مطالب کاربران گفتگو ترکیب ساز پیش بینی اشتراک فایل عضویت ویژه جستجو درباره ما همکاران تماس با ما تبلیغات
طرفداری فهرست
نتایج زنده اخبار ویدیو نقل و انتقالات تایم لاین
شنبه ۰۴ اسفند ۰۱:۴۷
ورود عضویت
مطلب ارسالی کاربران

دانلود فیلم به وقت شام؛ برنده جایزه بهترین کارگردانی جشنواره فجر

تصویر گروه فیلم و سریال گروه فیلم و سریال 09/03/2018 - 09:02 مشاهده پروفایل
15,966 مشاهده / 14 دیدگاه 1834
این مطلب توسط کاربران طرفداری ارسال شده است و دیدگاه طرفداری نیست. قوانین سایت کاربر محور / گزارش تخلف
480p720p10804K

پسورد فایل دانلود شده: KSEWPFMEWRUCHSEL

معرفی و نقد فیلم 

به وقت شام (دمشق) نوزدهمین فیلم سینمایی ابراهیم حاتمی‌کیا و یکی از فیلم‌های سی و ششمین جشنواره فجر است. فیلم درباره داعش است و به همین دلیل بیشتر بازیگران فیلم عرب هستند. داعش در سال ۲۰۱۴ ادعای خلافت جهان اسلام را مطرح کرد و در سال ۲۰۱۷ از طرف سوریه، عراق و ایران خبر نابودی‌اش اعلام شد. این فیلم در زمان قدرت داعش و در سوریه می‌گذرد و در ادامه نقد فیلم‌های جشنواره فیلم فجر، سراغ نقد آن رفته‌ایم.

در اغلب فیلم‌های حاتمی‌کیا شخصیت‌ها بر سر اختلاف عقیده‌شان نزاع دارند. برای مثال در آژانس شیشه‌ای حاج کاظم (پرویز پرستویی) و عباس (حبیب رضایی) از رزمنده‌هایی هستند که پس از جنگ در حکومت جایگاهی ندارند. آن‌ها نسبت به وضعیت رزمندگان معترض‌اند و این اعتراض فیلم را آغاز می‌کند. سرهنگ سلحشور (رضا کیانیان) نگاه دیگری به مسئله دارد و همین چند زاویه نگاه می‌تواند نماینده زاویه‌های نگاه مختلف افراد جامعه باشد.

زمانی که مسئله اصلی فیلم به دیدگاه یا ایدئولوژی افراد برمی‌گردد و درام اصلی فیلم از روبروی هم قرار گرفتن ایدئولوژی‌های مختلف پیش می‌رود معمولاً نمادسازی کمک می‌کند تا شخصیت‌ها و خواستگاه ایدئولوژیک‌شان شناخته شوند. به عنوان نمونه یک پالتو طوسی و یک عینک دودی در فضای بسته در فیلم آژانس شیشه‌ای ذهن را به سمت شخصیت‌های هنری و روشن‌فکر می‌برد. به طور مشابه شکل ظاهری افراد در «به وقت شام» خواستگاه ایدئولوژیک‌شان را به سرعت لو می‌دهد و اجازه پیچیده شدن درام را نمی‌دهد.

در فیلم ایرانی «به وقت شام» نیز یک تقسیم‌بندی و گروه‌بندی وجود دارد. فیلم‌ساز حتی بین داعشی‌ها دسته‌بندی کرده و از هر گروهی نماینده‌ای گذاشته است. در این تقسیم‌بندی دو مسئله اهمیت پیدا می‌کند: اول آنکه شخصیت‌ها (ایدئولوژی‌ها) به درستی انتخاب شده‌اند و روبروی هم قرار گرفتن‌شان امکان درام جذابی را محیا کرده است یا خیر؟ و دوم آنکه دیدگاه اخلاقی و ایدئولوژیک فیلمساز (که در این نوع درام نمی‌تواند پنهان‌شان کند!) چیست و چقدر با ظرافت بیان می‌شود؟

آنچه به وقت شام را با فاصله بسیار زیاد از آژانس شیشه‌ای قرار می‌دهد انتخاب گروه‌های ایدئولوژیک فیلم است. مخاطب در تمام مدت فیلم هیچگاه درگیر انتخابی اخلاقی نمی‌شود زیرا می‌داند که داعش (و نمایندگانش در فیلم) گمراه هستند و ایرانی‌ها (خلبان‌ها) از جان گذشته و درست‌کار هستند. این سیاه و سفید بودن شخصیت‌ها یادآور نمونه‌های بد سینمای دفاع مقدس خودمان است. عراقی‌ها در اغلب فیلم‌ها چاق، کودن و کند اما ایرانی‌ها چابک، زرنگ و صادق بودند. این نبردی نابرابر در ذهن مخاطب می‌سازد که از شروع داستان پاسخ‌اش مشخص است. حق با ایرانی‌هاست اما آن‌ها مظلوم‌ هستند. هر چه مخاطب کمتر درگیر انتخاب اخلاقی شود فیلم ایدئولوژیک‌تر خواهد شد و اثربخشی‌اش را بر مخاطب از دست خواهد داد.

حال در چنین درام صفر و صدی انتخاب فیلم‌ساز هم اهمیت چندانی ندارد چراکه انتخاب دومی ندارد. ایراد جدی آن‌جاست که نقطه‌ای که فیلم‌ساز برای روایت قصه‌اش انتخاب کرده است، دراماتیک نیست. در حقیقت ماجرایی تعریف می‌شود و کاراکترها (به شکل فیزیکی و بیرونی) از نقطه‌ای به نقطه دیگر می‌رسند اما از لحاظ درونی اتفاقی برایشان نمی‌افتد و فیلم از سطح یک اکشن هالیوودی با جلوه‌های ویژه زیاد و بی‌دلیل فراتر نمی‌رود. این اتفاق باعث می‌شود فیلم کم‌مایه شود و در بخشی از لحظات حماقتِ کاراکتر‌های فیلم به کمدی ناخواسته تبدیل شود.

از نظر کارگردانی شکل دکوپاژ فیلم (پشت هم قرار دادن نماها و شکل حرکت دوربین و زوایه نگاه دوربین و ...) یادآور اکشن‌های هالیوودی است که از نظر زیبایی‌شناسی قدم رو به جلویی برای حاتمی‌کیا به حساب نمی‌آید. متاسفانه خبری از اتفاقات مهیجی که در اکشن‌های قبلی حاتمی‌کیا دیده می‌شد مثل سکانس درخشان پایانی «بادیگارد» یا صحنه سقوط هلی‌کوپتر در «چ» نیست. متاسفانه خبری از دیالوگ‌نویسی‌های پرانرژی و جذاب «به رنگ ارغوان» یا «ارتفاع پست» نیست. از همه مهم‌تر خبری از دغدغه‌های اخلاقی و خود درگیری‌های شخصیت اصلی مثل «چمران» یا حاج‌کاظم در «آژانس شیشه‌ای» هم نیست. اگر به دنبال دیدن اکشن هم‌رده با اکشن‌های درجه دو آمریکایی می‌گردید احتمالاً از تماشای به وقت شام لذت می‌برید. زومجی

بازیگران

هادی حجازی‌فر بابک حمیدیان عبدالرضا نصاری رزاق رادان ژاله کاظمی منصور نواصری افشین طالبی وحید عبدالله‌زاده عزیز نقدی قدرت‌الله بیات مالک آبسالان جلال نجفی علی عبادی جلال زندش لاله مرزبان حسین حسینی پناه  پیر داغر خالد السید رامی عطاءالله لیث مفتی منذر زین‌الدین جوزیف سلامه علی سکر محمد شعبان سامر خلیلی سینتیا کرم

جوایز فیلم

برنده سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی (ابراهیم حاتمی کیا ) برنده سیمرغ بلورین بهترین موسیقی (کارن همایونفر ) برنده سیمرغ بلورین بهترین صدا گذاری (علیرضا علویان ) نامزد سیمرغ بلورین بهترین فیلم محمد خزاعی نامزد سیمرغ بلورین بهترین جلوه های ویژه میدانی محسن روزبهانی نامزد سیمرغ بلورین بهترین جلوه های بصری سید هادی اسلامی نامزد سیمرغ بلورین بهترین تدوین مهرداد خوشبخت نامزد سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری طاهر پیشنوایی نامزد بهترین فیلم از نگاه تماشاگران برنده تندیس بهترین فیلم از هفتمین جشن سینمایی ققنوس 

جنجال های فیلم به وقت شام

ابراهیم حاتمی کیا کارگردان فیلم در جشنواره فجر ضمن گفتن این که "من فیلمساز وابسته‌ام" جنجال‌ها را آغاز کرد. او که به نظر از هیچ چیز راضی نبود، بردن جایزه بهترین کارگردانی را به چشم یک موفقیت نمی‌دید و برای بسیاری افراد اظهار تاسف کرد. 

جنجال‌های این فیلم ادامه پیدا کرد و آن‌ها در اقدامی تبلیغاتی بازیگر نقش داعشی را به بین مردم، در پاساژ کوروش فرستادند. اقدامی اعجاب برانگیز که انتقادات فراروانی به دنبال داشت. 

اخبار فیلم به وقت شام

رقابت تنگاتنگ «به وقت شام» و «لاتاری»/استقبال بی سابقه ۴۶۰ دانشگاه از «به وقت شام»

رونمایی از جدیدترین پوستر فیلم «به وقت شام»/فروش فیلم از 6 میلیارد گذشت

«به وقت شام» ۹ میلیاردی شد/ رونمایی از جدیدترین پوستر فیلم

حاتمی‌کیا:می خواهم همه ایرانیان پیام «به وقت شام» را درک کنند/حجازی‌فر:این که شانه به شانه فیلم‌های کمدی جلو می رویم خوشحال کننده است

افتخاری برای ایران و ایرانی؛ «به وقت شام» جهانی می شود

اولین تیزر فیلم به وقت شام...آخرین ساخته استاد حاتمی کیا

دانلود موسیقی فیلم، کاری از کارن همایونفر

عکس های فیلم

به وقت شامبه وقت شامبه وقت شامبه وقت شامبه وقت شامبه وقت شام

تیزر

 

 

فیلم های مشابه 

  • دانلود فیلم حریم شخصی 
  • دانلود فیلم آب و آتش
  • دانلود فیلم سیزده 59
  • دانلود فیلم خانه ای در خیابان چهل و یکم
  • دانلود فیلم برادرم خسرو
  • دانلود فیلم قاتل اهلی
برچسب‌ها: 
ابراهیم حاتمی کیا
به وقت شام
فیلم به وقت شام
بابک حمیدیان
هادی حجازی فر
دانلود فیلم
فیلم ایرانی
خرید قانونی
دانلود فیلم سینمایی

دیدگاه‌ها (14 دیدگاه)

برای ارسال دیدگاه وارد شوید. ورود
تصویر علیرضا آلبوغبیش
علیرضا آلبوغبیش

تو سایت دیدم کیفیت 4K 4500 تومان بود :/
برم از بازار بخرم بهتره ولا

1397/6/12 22:51
تصویر احسان هدایت فر
احسان هدایت فر

لعن الله علی آل ساندیس

1397/6/12 11:46
تصویر Amin Madridista
Amin Madridista

😂😂😂هرچی حکومتیه ریختن تواین پست می گن ببینید

1397/6/12 11:39
تصویر Moriiii 77
Moriiii 77

چرت و پرت محض . یه فیلم دکوری با چهار تا شعار حماسی و مذهبی

1397/6/12 10:21
تصویر afb منچستر
afb منچستر

عالیه

1397/6/12 10:12
تصویر ابی و زرد ترسناک
ابی و زرد ترسناک

نگاه کنین واقعا یکی از بهترین هاست

1397/6/12 9:25
تصویر erfan f.
erfan f.

فیلم مغزهای کوچک زنگ زده نمیدونین کی اکران میشه؟؟

1397/6/12 9:16
تصویر شیخ گمنام
شیخ گمنام

توهین به کردهای شریفه

1397/6/12 9:10
مشاهده پاسخ‌ها (1)
تصویر تنو یر
تنو یر

با اینکه تفاوت دیدن این فیلم در سینما و نمایش خانگی زیاده ولی ارزشش رو داره...
خوب شد پستهای منم ازش استفاده شد :)

1397/6/12 2:31
تصویر حمیدرضا شاهرخی
حمیدرضا شاهرخی

ارزش دیدن داره ببینید حتما

1397/6/11 23:4
مشاهده همه دیدگاه‌ها (2)
تبلیغات درباره ما همکاران فرصت‌های شغلی شرایط استفاده تماس با ما دریافت کد جداول آر‌اس‌اس
حق نشر © 2012 - 2018 طرفداری