طرفداری- پیش از این در مورد علل فیزیکی که سبب کم خوابی، خستگی یا مشکلات خواب می شوند، صحبت کردیم. اما این مشکلات علل دیگری هم دارند که از جمله آن ها می توان به سبک زندگی اشاره کرد.
به نقل از NHS، به مرور مواردی پیرامون اثرات سو سبک زندگی در خستگی شدید یا مشکلات خواب می کنیم. با 24 ساعت شدن زندگی انسان مشکلات از جمله اختلال خواب به وجود می آید. گاهی خوردن بعضی مواد نیز می تواند بر خواب اثر بگذارد.
الکل
مشروبات الکی یا موادی که در خود دارای الکل هستند، از جمله موادی هستند که در اختلالات خواب و خستگی شدید نقش مهمی دارند.
ورزش
برخلاف تصور عموم ورزش کم یا ورزش زیاد در اختلالات خواب تاثیر زیادی دارد. ورزش نیز به مانند دارو باید درست انجام گیرد و حد اعتدال آن رعایت شود.
کافئین و مواد دارای کافئین( قهوه)
موادی نظیر چای، قهوه، نوشابه و نوشابه های انرژی زا داری کافئین هستند و مصرف بی وریه آن ها در دراز مدت سبب ایجاد خستگی بیشتر و نیاز به مصرف بیشتر این مواد برای شادابی دارد که خود عوارض جانبی دیگری را نیز به همراه دارند. حتی الامکان سعی شود در عصر یا پس از ظهر از این مواد استفاده نشود تا در خواب شبانه مشکلی رخ ندهد.
شیفت شب
مسئله ای گاه اجتناب ناپذیر است و برای حل آن حتما مشاور یک پزشک لازم است و حتی استفاده از دارو های متناسب. این امر سبب بهم ریختن ریتم طبیعی بدن انسان که خوابیدن در شب و بیداری در صبح است می شود.
چرت های نیم روزی
خوابیدن یا چرت های نیم روزی سبب می شود تا بدن احساس خستگی کمتری کند و در شب با مشکل خواب روبرو شود. چرت های خود را به مدت زمان کمتری به طور مثال 10 الی 20 دقیقه کاهش دهید.
بخش سلامت و تندرستی طرفداری