در اینجا، نگاهی داریم به یکی از زیبا ترین و مهیج ترین بازی های تاریخ لیگ قهرمانان اروپا! جایی که استرس و هیجان فوتبال به اون خود میرسد!
ال کلاسیکو، یک طرف پپ گواردیولا، یک طرف مورینیو! یک طرف مسی، یک طرف رونالدو! آن هم در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا!
نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا 2011
نیمه اول بازی بارسلونا 2 - 0 رئال مادرید با کیفیت Full HD |
---|
نیمه دوم بازی بارسلونا 2 - 0 رئال مادرید با کیفیت Full HD |
---|
گزارش بازی بارسلونا 2 - 0 رئال مادرید؛ نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا 2011 |
---|
پپ گواردیولا در موردش می گه:
در مورد او ننویسید، سعی نکنید او را توصیف کنید، فقط بازی هایش را تماشا کنید... .
■ ذهن متناهی انسان توانایی درک برخی از چیز ها را ندارد. یعضی چیز ها آفریده می شوند تا غیر قابل درک باشند تا بفهمیم چقدر با نامتناهی بودن فاصله داریم. لیونل مسی غیر قابل درک است. اگر شبکه های اجتماعی نبود و فقط بازی های او را نگاه می کردید شک می کردید که آیا آنتن تلویزیون شما در حال دریافت فرکانس های زمینی است یا نه؟ مسی فوتبال را ساده کرد، او ساده بازی می کند، او ساده گل می زند، او ساده است. پسرکی که وقتی به بارسا آمد هیچ چیز بلد نبود جز خیره کردن چشم اطرافیانش. مسی آمد، شروع کرد به دریبل زدن، آنقدر دریبل زد تا به جایی رسید که دید هیچکس نیست. یادمان نرود فوتبال دوستان این لذت را مدیون افرادی هستند که به بهانه های مختلف او را نادیده نگرفتند، مدیون کارلس رکساچ هستند که استوارانه ایستاد و او را به آکادمی بارسلونا آورد. ستاره ها، مسیرشان را از زمین آغاز کرده اند.
ترکیب دو تیم
■ بازی در سال 2011 و در چارچوب مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا. این بازی، بازی رفت در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو است. بازی که گره خورده بود و مسی یک تنه تیمش را از منجلاب در آورد. هفته قبل از این بازی، رئال مادرید با گل وصف نشدنی رونالدو، بارسا را در فینال کوپا دل ری شکست داده بود. مورینیو و گواردیولا بازهم رو در رو شده بودند. بارسا دیگر آن برنده بلا منازع چند بازی آخر نبود.
■ رئال مادرید در این بازی سامی خدیرا و گاگو را در اختیار نداشت. اما دی ماریا به موقع بازگشته بود. پویول هم برای بارسا آماده بازی بود و به جای آدریانو در سمت چپ خط دفاعی به کار گرفته شد اما اینیستا غایب بود. داور بازی نیز ولفگان اشتارک از آلمان بود تا تاریخ آماده دیدن یکی از جذاب ترین نیمه نهایی ها شود. پیش از این دو تیم دو بار در رقابت های اروپایی سال های 1960 و 2002 باهم مسابقه داده بودند که طرف مادریدی ال کلاسیکو برنده شده بود.
راس ساعت مد نظر یوفا، اشتارک در سوتش دمید. بازی از همان ابتدا با تشویش آغاز شد. هر نتیجه ای پیش از این رقم خورده بود اهمیتی نداشت. اینجا، این ورزشگاه، این مرحله زمان باختن نبود.
■ مهم ترین اتفاق بازی که همه چیز را دگرگون کرد، دقیقه 61 رخ داد. حرکت وحشتناک په په کارت قرمز را برایش به همراه داشت. او با کف کفش به سمت ساق پای دنی آلوز، هر چند برخی می گویند آلوز اغراق کرده است اما این چیزی از حرکت خطرناک په په کم نمی کند. اشتارک کارت قرمزش را بیرون آورد. مورینیو راضی نبود، اعتراض کرد. اشتارک او را هم روی سکو فرستاد. آقای خاص مجبور شد از روی سکو ها جادوی مسی را نظاره کند. در بین دو نیمه هم درگیری بین بازیکنان دو تیم در تونل رخ داده بود که منجر به اخراج دروازه بان ذخیره بارسلونا، پینتو شده بود.
■ یک اتفاق مهم دیگر و شاید ناخواسته دیگر هم رخ داد. دقیقه 71 پدرو مصدوم شد و بازی را ادامه نداد. پپ دست به کار شد، ابراهیم آفلای را وارد زمین کرد. کسی که تقریبا به جز این بازی در هیچ بازی ای دیگری در بارسلونا دیده نشد. حتی در بازی هایی گل زد.
■ دقیقه 76 حرکت آفلای از سمت راست نتیجه داد. او توپ را به دورن شش قدم ریخت و لئو مسی با یک بغل پای فرا زمینی توپ را از بین پا های سن ایکر به تور دروازه برنابئو رساند.اما این پایان داستان نبود. هواداران فوتبال برای دیدن یکی از تاریخی ترین صحنه های تاریخ نگار ترین ورزش جهان باید 10 دقیقه صبر می کنند. بازی آرام شده بود. هر دو تیم به نتیجه راضی بودند اما یه نفر نبود. پسرک آرژانتینی راضی نبود، مسی راضی نبود. همه منتظر بودند اشتارک سوت پایان را بدمد. دقیقه 86 در میانه زمین مسی به بوسکتس پاس داد، بوسکتس قصد نگه داشتن توپ را داشت اما وقتی اشتیاق مسی را دید، توپ را همانجا کاشت و کنار رفت. مسی توپ را برداشت. یک، دو ، سه و چهار. این اعداد بازیکنانی هستند که مغلوب پای چپ او شدند اما هنوز کاسیاس مانده بود، مسی پای راستش را هم برای شکست دادن کاسیاس به کار گرفت و توپ آنقدر آرام به دورن دروازه غلتید که گویی دوست نداشت از پا های مسی جدا شود.
■ گواردیولا بطری آبش را برداشت به سمت نیمکت رفت و به چشم خوشحالی بازیکنانش دوخت. مورینیو هم با هم نگاه های نافذش از روی سکو با نگاهش می اندیشید.
مدتی بعد اشتارک سوت کشید. بازی رفت تمام شد اما آن مرحله هیم نجا به پایان رسیده بود. بارسا با یک تساوی 1 بر 1 در نیوکمپ به فینال ومبلی رفت و تاریخ رقم خورد.
پویول باور دارد که او یک آدم فضایی است. اما در عالم فلسفه او چیزی نیست. او چیزی نیست که ذهن توان وصفش را داشته باشد. چیزی مثل نامتناهی گنجانده شده در یک بشر فنا پذیر... .