🔻این روزها زد و خورد معرفتی علاوه بر فضای آکادمیک غرب به عرصه سینما نیز سرایت کرده است...
❗️اما محیط دانشگاه کجا و محیط سینما کجا؟
🎞سینما که عقل را به #حس درمی آورد، در نبرد برای تسخیر قلب ها و مغزها، #داروینیسم را به بیننده حقنه می کند.
🔸همانطور که غرب شاهد درگیری نابرابر بین کریشنیست ها یا خلقت گرایان درمقابل گروه تا بن دندان مسلح داروینیست هاست، جبهه خداگرا با محوریت ایران اسلامی اهمیت این موضوع را دیر درک کرده است. اگر روزی پیامبران بزرگ الهی وحی را با لسان الهی خود به عقل امت وارد می ساختند و روزگاری دیگر شاعران بزرگی مانند حافظ و سعدی حکمت الهی را با زبان شیرین شعر برای ما بیان میکرده اند، امروز سینماگران که #فیلسوفان یا حتی پیامبران جبهه کفر می باشند با ابزار هنر سینما، عقل را به #حس درآورده و باطل را به مثابه حق به مخاطبان جهانی خود القاء می کنند!
🔹دیویس اوکویه با نقش آفرینی "دواین جانسون" در این فیلم در نقش ناجی "جورج" یک گوریل نقره ای فوق العاده ظاهر میشود و او را از چنگال انسان هایی نجات میدهد که مادرش را به فجیع ترین شکل سلاخی کرده و در طمع برای فروش او هستند.گوریلی که بعدها ناجی دیویس خواهد بود.
جورج تحت حمایت این انسان متفاوت و البته زیست شناس به طرز شگفت آوری به مثابه انسان های روشندل با اشاره دست سخن میگوید و ارتباط هوشمندانه او، ناخودآگاه فرگشت و داروینیسم را به ذهن متبادر میکند.
🔸از طرفی دواین جانسون سوپر استار این روزهای هالیوود طی لحظات هیجان انگیز این فیلم در جمله ای تکان دهنده بشر را موجودات خطرناک قلمداد کرده که طبیعت را فدای منافع کثیف خود کرده است...
تلقی "برد پیتون" همان نگاه فیلسوفان غرب از ارسطو تا ژان فرانسوا دورتیه و از نیچه تا زیگموند فروید است. ارسطو انسان را "حیوان ناطق" و ژان فرانسوا دورتیه "حیوان شگفت انگیز" خطاب میکند در حالی که نیچه تنها وجه شرور و قدرت طلبانه در شغاف انسان را دیده است؛ اما فروید انسان را موجودی خطرناک می داند که وجه غیر عقلانی اش بر او سیطره یافته است!!
🔰"برد پیتون" پیامبر جبهه کفر نقش خود را در القاء تفکر منحط غربی از انسان به خوبی ایفا کرده است اما سینمای توحیدی کجای کار قرار دارد، آیا می توان در قالب "جشنواره فجر" باقی ماند که آرزویش قرار گرفتن در قالب اومانیستی و داروینیستی سینمای غرب است ؟؟!
✍محمد حسین عظیمی مجد