توییتر بعد از ترامپ به سراغ چین رفت
شبکه اجتماعی توییتر پس از برانگیختن خشم دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا، حالا به سراغ چین رفته است. این شبکه اجتماعی به یک توییت جائو لیجیان، سخنگوی وزارت خارجه چین، برچسب راستیآزمایی افزود.
در این توییت که مربوط به دو ماه پیش است این سناریو مطرح شده است که ویروس کرونا توسط ارتش آمریکا به چین وارد شده باشد. کمپانی توییتر حالا یک برچسب به این توییت اضافه کرده است تا مخاطب بتواند با کلیک بر آن بحثهایی را که در رد این ادعا مطرح شدهاند ببیند.
نخستین فردی که برچسب صحتسنجی توییتر به او چسبید دونالد ترامپ بود. ترامپ روز سهشنبه ۶ خرداد (۲۶ ماه مه) در یکی از پیامهای توییتری خود مدعی شده بود که رأی دادن از طریق پستی تقلب گسترده در انتخابات پیشروی آمریکا در ماه نوامبر را به دنبال خواهد داشت.
رئیس جمهوری آمریکا در این توییت مدعی شده بود که در صورت رأیگیری پستی "صندوقهای رأی به سرقت خواهند رفت، برگههای رأی جعل شده و حتی به طور غیرقانونی چاپ و به طور جعلی امضا میشوند".
شبکه توییتر این پیامها را با علامت تعجبی به رنگ آبی نشانهگذاری کرد که به کاربران این شبکه امکان صحتسنجی آن را میدهد و آنان میتوانند با مراجعه به لینکهای پیوند داده شده اطلاعات و دادههای دقیقی در این باره کسب کنند.
ترامپ در واکنش فرمان اجراییای را برای محدودسازی حمایتهای حقوقی از شبکههای اجتماعی امضا کرد که با انتقادهای تندی مواجه است.
جک دورسی، مدیرعامل توییتر، اما در پاسخ اعلام کرد که "توییتر به نمایان کردن اطلاعات نادرست یا محل بحث به صورت جهانی ادامه خواهد داد."