Jump to navigation

حالت شب تمام صفحه دانلود اپلیکیشن ویدیو نقل و انتقالات امکانات کاربری ارسال مطلب اشتراک فایل مدیریت مطالب مطالب کاربران پیش بینی ترکیب ساز گفتگو عضویت ویژه درباره ما تماس با ما بانک مشاغل جستجو گالری تبلیغات
طرفداری فهرست نتایج زنده
نتایج زنده ویدیو نقل و انتقالات طرفداری تی وی
سه‌شنبه ۱۲ اسفند ۰۵:۴۴
عضویت / ورود
سیری گذرا به تاریخ لالیگا با طرفداری

پاورقی لالیگا | بخش 3: سپید، سپید، لاسائتا! پایان طلسم 21 ساله

تصویر محمد هرمزی محمد هرمزی 01/20/2021 - 18:00 مشاهده پروفایل
1,715 مشاهده / 58 دیدگاه 28217

دون آلفردو پای به حریم خود می گذارد... آیا بدون او همه چیز میسر بود؟

بعدیI'm Feeling Luckyدانلود</>

اختصاصی طرفداری / استادیوم سانتیاگو برنابئو در سال 1947 و با نام استادیوم باشگاه فوتبال رئال مادرید افتتاح و جایگزین استادیوم قدیمی چامارتین شد. وعده بزرگ سانتیاگو برنابئو، برای ساختن استادیومی جدید بالاخره رنگ واقعیت به خود گرفت، اما تنها ساخت استادیوم جدید برای رویاهایی که برنابئو در سر داشت کافی نبود. مادرید پس از جنگ و تخریب نسبی چامارتین قدیم، نیاز به ترمیم و بازسازی داشت و این امر بدون سانتیاگو برنابئوی بزرگ که 4 سال پس از پایان جنگ داخلی، زمام امور رئال مادرید را در دست گرفت و برای همیشه تاریخ این باشگاه را تغییر داد، میسر نبود. با این وجود سال ها زمان برد تا مادرید به مسیر افتخار بازگردد. لوس بلانکوس لیگ را در سال های 1932 با لیپو هرتزکا، مربی 27 ساله مجارستانی و 1933 را با رابرت فرث انگلیسی برده بودند، اما پس از آن و با احتساب دوران 3 ساله جنگ داخلی، بیش از دو دهه طول کشید تا دوباره خود را بر قله لیگ ببیند. دو قهرمانی کوپا دل ری در دهه 40، برای جاه طلبی های برنابئو کافی به نظر نمی رسیدند. در طول این مدت بارسلونا و اتلتیکو مادرید، که پس از جنگ با نام اتلتیکو آواسیون، تیم نیروی هوایی نامیده می شد، بیشترین جام ها را بردند و بیلبائو، بتیس، سویا و والنسیا هم نام خود را به عنوان قهرمان لیگ ثبت کردند. سال 1953 را باید نقطه عطف تاریخ رئال مادرید نامید. پیش زمینه بزرگی برای اقتدار و بزرگی سال های آینده در اسپانیا و جام باشگاههای اروپایی که 2 سال بعد از آن تاریخ متولد شد. برای چنین پیش زمینه و دست آوردها، باید از تئوری تاریخ فوتبال قبل از آلفردو دی استفانو و بعد از او پیروی کرد. چه فوتبالیستی تاثیر شگرفی به اندازه او، یا بیش از او در تاریخ رئال مادرید داشته است؟! چه کسی بزرگتر از او در تاریخ نزدیک به 120 ساله لوس بلانکوس وجود داشته و یا دارد؟!

با او همه چیز تغییر کرد. از انتقال قدرت به پایتخت، تا آقایی در اسپانیا و اروپا. زمان بندی بهتر از این نمی توانست باشد. بارسلونا با آغاز دهه 50، به اوجگیری خود از اواسط دهه 40 ادامه داد، اما با ورود دی استفانو به حاشیه رانده شد. پس از کش و قوس های فراوان با بارسلونا، بر سر عقد قرارداد و مالکیت او، سرانجام دون آلفردو در سپتامبر 1953 راهی مادرید شد، تا برای همیشه نام خود را در تاریخ لا مادریدا جاودانه کند. انتقال دی استفانو برای مادرید نقطه آغاز بود. بزرگترین انتقال رئال مادرید و احتمالا تاریخ. فرانسیسکو خنتو، که همزمان با دی استفانو از سانتاندر پای به چامارتین جدید گذاشت هم همین اعتقاد را دارد:

او تاریخ ما را تغییر داد.

آلفردو دی استفانو

پس از اعتصاب عمومی سال 1949 در آرژانتین بسیاری از فوتبالیست های بزرگ، این کشور را ترک کردند. دی استفانو به همراه آدولفو پدرنرا و نستور روسی، راهی کلمبیا شدند و به میلوناریوس پیوستند. در آنجا بود که دی استفانو لقب " باله آبی" را به دلیل سبک بازی و هنر او با پیراهن آبی میلوناریوس گرفت. پس از انتقال به مادرید، دی استفانو بلافاصله اولین بازی خود را برابر نانسی فرانسه، انجام داد و توانست با ضربه سر اولین گل خود را در این بازی غیررسمی با پیراهن سفید به ثمر برساند. تنها دو هفته بعد رسما ماجراجویی او آغاز شد. پس از آغاز عملیات پیچیده جذب او، تغییر بزرگی روی نیمکت رئال مادرید هم به وقوع پیوست و خوزه آنتونیو ایپینیا، سرمربی تیم جای خود را به انریکه فرناندز اروگوئه ای داد. ایپینیا سابقا 10 سال پس از پایان جنگ، به عنوان هافبک در ترکب رئال مادرید بازی کرده بود. مشکل اما جانشین او بود که از دید بسیاری یک بارسایی تمام عیار محسوب می شد! انریکه فرناندز، به عنوان مهاجم در دهه 30 همبازی نسل طلایی فوتبال اروگوئه با بازیکنانی نظیر هکتور اسکارونه و خوزه ناساتزی بود. فرناندز بازیکن در سال 1935 و پس از درخشش با پیراهن ناسیونال اروگوئه به بارسلونا پیوست، اما حضور او در بارسلونا دوام چندانی نداشت و تنها یک سال بعد با وقوع جنگ، از بارسلونا جدا شد. او در بحبوحه جنگ با کاروان بارسلونا به خارج از کاتالونیا سفر کرد و به توصیه مدیران بارسلونا، با شعله ور تر شدن جنگ، به منطقه جمهوری خواهان بازنگشت و به باشگاه قدیمی خود، ناسیونال پیوست. او در آن دوران حتی در چند بازی با پیراهن تیم کاتالونیا به میدان رفته بود. فرناندز در سال 1947 و در سن 35 سالگی به کاتالونیا بازگشت، اما این بار نه به عنوان بازیکن، بلکه به عنوان سرمربی و یکی از درخشان ترین مقاطع بارسلونا را پس از جنگ، با دو قهرمانی لیگ در سال های 1948 و 1949، رقم زد. فرناندز در سال 1950 از بارسلونا جدا شد و به ناسیونال بازگشت و تا سال 1952 در آنجا به کار خود ادامه داد. انتخاب فرناندز توسط برنابئو، در ابتدا تردیدهای زیادی را به وجود آورد، اما او با وجود سن کم، کارنامه قابل قبولی را از خود و با نوع فوتبال تیم هایش بر جای گذاشته بود. اروگوئه ای در ماه مه 1953 به مادرید سفر کرد تا پروژه و رویای برنابئو برای ساختن بهترین تیم دنیا شکل بگیرد. با آغاز لیگ همه چیز مطابق میل پیش رفت. مادرید در دیدار نخست، در خانه 2-0 اوساسونای سخت کوش را شکست داد و در هفته دوم به سن مامس، خانه قدیمی بیلبائو رفت. دیدار نفس گیری که نهایتا با برتری 3-2 شاگردان فرناندز همراه بود. با وجود دو پیروزی قابل قبول اما بارسلونا با تعداد گل بیشتر در صدر جدول قرار گرفته بود. هفته سوم برای مادرید فراموش نشدنی بود. آلفردو دی استفانو قرار بود اولین بازی خود را انجام دهد و لاسائتا به ترکیب تیم اضافه شد تا قدرت تیم دو چندان شود. استادیوم لبریز از تماشاچی، انتظار اولین دیدار او را می کشید. روز بازی راسینگ سانتاندر، قطعا یکی از به یادماندنی ترین و البته تاریخی ترین بازی های تاریخ رئال مادرید است. بازی در 27 سپتامبر و به قضاوت ریورو لِکوئونا برگزار شد و مادرید در نیمه اول با دو گل لوئیس مولونی و روکه اولسن، پیش افتاد. 11 دقیقه پس از آغاز نیمه دوم، آلفردو دی استفانو دروازه راسینگ را بازکرد و اولین گل رسمی خود را برای رئال مادرید به ثمر رساند.

سانتاندر دو گل را پاسخ داد، اما اولسن در دقیقه 80 حساب کار را 4-2 به نفع مادرید کرد. در این بازی هزار و دویستمین گل رئال مادرید، از زمان شروع لالیگا به ثمر رسید. با اضافه شدن دی استفانو، فرناندز به فرم ایده آل ترکیب خود رسید. مانوئل پازوس، که به تازگی از سلتاویگو خریداری شده بود، در درون دروازه قرار داشت. خواکین ناوارو، خواکین اولیوا و رافائل لسمس، تشکیل دهنده ی خط دفاعی بودند. خوزه ماریا زاراگا، لوئیس مولونی و میگل مونیوز با تجربه، کمربند خط میانی قدرتمند لوس بلانکوس را تشکیل می دادند. روکه اولسن آرژانتینی در کناره ها بازیکنی قابل اتکا به شمار می رفت. خوسیتو، خنتو و دی استفانو هم خط آتش تیم را کامل می کردند. پاهینیو، گلزن بزرگ مادرید در دهه 40 و اوایل دهه 50 به تازگی از ترکیب سفیدها جدا شده بود و خلا او به خوبی با حضور دی استفانو پر شد. خوسیتو در سال 1951 از راسینگ سانتاندر خریداری شد. خنتوی 20 ساله و کم تجربه هم از سانتاندر، همزمان با ورود دی استفانو، به عنوان یک وینگر جوان و سرعتی به مادرید ملحق شد. نکته بزرگی در رابطه با خنتو در آن فصل وجود دارد. اگر دی استفانو با نمایش های دلپذیر خود، محبوب هواداران مادریدیستا شد، اوضاع برای خنتوی جوان در ابتدای کارش به شکل مطلوبی پیش نرفت. خصوصیات بازی او سرعت بالا و فرارهای انفجاری، از گوشه زمین به سمت دروازه حریف بود. گرچه استعداد و توانایی های بالقوه ای در سبک بازی او دیده می شد، اما ضعف هایی هم در ابتدای کارش وجود داشت. ضعف هایی که از دید هواداران پنهان نمی ماندند. خنتو اصرار زیادی به حمل توپ داشت و با وجود سرعت بالا، گاها توپ در حال حرکت از پاهایش فاصله می گرفت. هواداران به تمسخر او پرداختند و به او القابی مثل دست و پا چلفتی دادند! خنتو در آن فصل در 17 بازی در لیگ به میدان رفت و بازیکنی ثابت در سمت چپ خط حمله مادرید بود، اما هرگز پایش به گلزنی باز نشد. بسیاری اما به بازی او از جمله انریکه فرناندز، اعتقاد داشتند. فرناندز با وجود عدم گلزنی از او حمایت کرد و نتیجه حمایت مهم او برای آغاز راه طولانی و پرافتخار خنتو، بسیار حائز اهمیت بود. افسانه ای که بیش از هر کسی در تاریخ جام باشگاهها / لیگ قهرمانان اروپا طعم قهرمانی اروپا را چشید و بیش از هر بازیکنی در تاریخ لالیگا، قهرمانی را تجربه کرد.

خنتو و دی استفانو

چهره های شاخص دیگری هم همچون خوان آلونسو، دروازبان بزرگ دوران طلایی مادرید در سال های آتی و انریکه متئوس 19 ساله هم در ترکیب مادرید به طور متناوب حضور داشتند. فرم خوب لوس بلانکوس در لیگ با پیروزی مقابل اوویدو و لاکرونیا ادامه پیدا کرد. دی استفانو کماکان می درخشید و مقابل حریف گالیسیایی (دپور)، دومین گل فصل خود را به ثمر رساند. پس از 5 پیروزی متوالی و صدرنشینی، ترمز مادرید در نرویون آندولوس مقابل سویا در 18 اکتبر کشیده شد. دی استفانو تک گل مادرید را در شکست 2-1 مقابل حریف آندولوسی به ثمر رساند. همزمان با پیروزی بارسلونا مقابل والنسیا، صدر جدول قبل از ال کلاسیکوی هفته هفتم، به بلوگرانا رسید. در 25 اکتبر مادرید در چامارتین جدید میزبان بارسلونا بود. تنها 10 دقیقه زمان کافی بود تا دی استفانو در یک موقعیت جلوی دروازه، دروازه خالی خوان ولاسکو، دروازبان بارسلونا را باز کند. مادرید 3 بار دیگر تا پایان نیمه اول، توسط اولسن (2 بار) و مولونی به گل رسید تا همان نیمه اول کار برای بارسلونا با نتیجه ای خرد کننده تمام شود. این اما پایان کار نبود و دون آلفردو در دقیقه 85، در موقعیتی تک به تک، با شوتی نوک پا دروازه بارسلونا را برای پنجمین بار فرو ریخت تا مادرید 5-0 قهرمان دو دوره گذشته لالیگا را تحقیر کند. این شکست برای بارسلونا گران تمام شد و مادرید دوباره بر تخت صدرنشینی تکیه زد. دیداری که می شد آن را به چراغ سبز روشنی برای دوران جدید و جادویی رئال مادرید، تشبیه کرد. اوضاع برای لوس بلانکوس با رهبری دی استفانو بهتر هم شد و آنها در هفته هشتم در متروپولیتانو، اتلتیکو را هم با نتیجه 4-3 از پیش رو برداشتند. دی استفانو هت تریک کرد، گرچه دو گل آن از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید. ماشین گلزنی دی استفانو به تناوب ادامه یافت و گرچه نتایج تیم با روندی سینوسی در ادامه مواجه شد، اما گزندی به صدرنشینی مادرید وارد نشد. مادرید در 7 فوریه 1954 به ریازور خانه دپور رفت. دی استفانو در دقیقه 13 دروازه لوس بیانکیازولس را گشود، اما پاهینیو، مهاجم قدیمی مادرید گل دی استفانو را پاسخ داد. دپور در دقیقه 31 با گل مول پیش افتاد، اما این پایان کار نبود و دی استفانو با گل دقیقه 89 خود مادرید را از شکست نجات داد. گل دیرهنگام مولونی در چامارتین جدید مقابل اوویدو، مادرید را دوباره به صدر، که تنها یک هفته از دست رفته بود، بازگرداند، تا در 21 فوریه سپیدپوشان پای به لس کورتس، خانه قدیمی بارسلونا بگذارند. در همان ابتدای مسابقه، دی استفانو از غفلت مدافعان و دروازبان بارسلونا سود جست و زهر خود را در دقیقه 6 بازی ریخت، اما این تنها یک شروع کوتاه برای یک پایان غیر منتظره بود. بارسلونا 5 بار در ادامه دروازه مادرید و خوان آلونسو را گشود تا انتقام بازی رفت را از رقیب، به همان شکل بگیرد. مادرید گرچه به سختی شکست خورد اما این پیروزی برای بارسلونا هم کافی نبود و رئال مادرید با تفاضل گل بهتر، هم امتیاز با بارسلونا در صدر جدول ماند. آن شکست تلنگر بزرگی برای تیم انریکه فرناندز بود و بلافاصله پیروزی های بزرگ از راه رسیدند. دو پیروزی 6 گله مقابل سوسیه داد و رئال خائن و پیروزی 4 گله مقابل خیخون، گواه مطلب بودند. گرچه در همان اثنا دو شکست 4-3 مقابل وایادولید و 1-0 در ویگو مقابل سلتا را پذیرا شدند، اما خدشه ای به روند رو به رشد آنها  به رهبری آلفردو دی استفانو که هر هفته درنده خو تر از قبل، دروازه رقبا را یکی پس از دیگری، باز می کرد، وارد نکرد. تا پایان هفته بیست و هشتم و دو هفته مانده به پایان فصل، مادرید با 38 امتیاز در صدر جدول بود و بارسلونا 36 امتیازی در تعقیب آنها. در هفته بیست و نهم و ما قبل پایانی، بارسلونا میزبان اسپانیول در دربی کاتالونیا بود و مادرید در خانه پذیرای والنسیا، تیم سوم جدول. هفته سرنوشت ساز در 18 آوریل 1954 برگزار شد. هفته ای که می توانست قهرمانی فصل را پس از سال ها برای مادرید در خانه مسجل کند و این اتفاق هم افتاد. بارسلونا در خانه 4-1 مغلوب اسپانیول شد و مادرید با پیروزی خانگی 4-0 مقابل خفاش ها، رسما قهرمانی را پس از 21 سال به دست آورد. دی استفانو مرد اول میدان بود و سومین هت تریک فصل خود را انجام داد. لوس بلانکوس در چامارتین جدید، برای اولین بار دور افتخار زد و بارسلونا و سینک کوپس که سال قبل موفق به فتح 5 جام مختلف شده بود را به زیر کشید.

رئال مادرید به طور کلی از 30 هفته ممکن، 26 هفته صدرنشینی را تجربه کرد و با شایستگی برای سومین بار از زمان آغاز لیگ به قهرمانی رسید و راه پرافتخار خود را بدین گونه با فوق ستاره ای به نام آلفردو دی استفانو آغاز کرد. انریکه فرناندز به تنها مربی بدل شد که با دو تیم بارسلونا و رئال مادرید، موفق به فتح لالیگا می شود و بدون هیچ شک و تردیدی مرد اول و ستاره این قهرمانی آلفردو دی استفانو بود. دی استفانو در آن فصل موفق شد در 28 بازی، 27 گل به ثمر برساند. راهی که با او آغاز شده بود و قرار نبود به طلسمی دیگر مبدل شود. مادرید به کسب افتخار ادامه داد اما سوال بزرگ را باید چنین مطرح کرد: آیا بدون او میسر بود؟

ادامه دارد...

بیشتر بخوانید:

پاورقی لالیگا | بخش اول: بارسلونا 1929، اولین فاتح

پاورقی لالیگا | بخش 2: شیرهای باسک، بهترین تیم پیش از جنگ و بهترین تیم در خلال جنگ

اخبار داغ 

  • متلک بهنام ابوالقاسم پور به احسان حاج صفی: تازه فهمیدم چرا به عراق و بحرین می بازیم!
  • محمود فکری مقابل فولاد هم سرمربی استقلال است
  • کشف حجاب سارا خوئینی ها + عکس
  • ۲ بازیگری که در حق علی انصاریان نامردی کردند / سام درخشانی گفت
  • کریستیانو رونالدو در انیمیشن هرج و مرج فضایی / کاریکاتور
  • فوری؛ جوزپ ماریا بارتومئو بازداشت شد
دسته‌بندی: 
اختصاصی
فوتبال در گذر زمان
اخبار خارجی
اسپانیا
لالیگا
رئال مادرید
بارسلونا
اتلتیکو مادرید
والنسیا
سویا
اتلتیک بیلبائو
ستون نويسندگان
برچسب‌ها: 
پاورقی لالیگا
آلفردو دی استفانو
انریکه فرناندز
فرانسیسکو خنتو
پاهینیو
روکه اولسن
میگل مونیوز
خوزه ماریا زاراگا
سینک کوپس
لوئیس مولونی
سانتیاگو برنابئو
چامارتین

دیدگاه‌ها (58 دیدگاه)

برای ارسال دیدگاه وارد شوید. ورود
مشاهده 0 دیدگاه جدید
تصویر El Matador
El Matador

مطالب بسیار خوبیه
ادامه شو در مورد والنسیا و سویا هم کار کنید

11/4 19:58
تصویر ابولهب ...
ابولهب ...

وقتی از خرشانسی رئال حرف میزنیم یعنی همین. دقیقا زمانی که رئال اوج گرفت رقابت های جام باشگاه های اروپا شروع شد و تو اون فرمت تخمی پنج جام پشت سر هم بردن و الان پزش رو به ما میدن 😂

11/2 11:33 1 شکلک 1
تصویر ابولهب ...
ابولهب ...

بعضی از دوستان رئالی دارن در مورد افتخارات و جام های بارسا در دوران فرانکو صحبت میکنن، بعد با همینا که بحث میکنی میگن بعد ۲۰۰۶ یا ۲۰۰۹ تیم شدین!! آقا انصافا تکلیفتون رو با خودتون روشن کنین

11/2 11:31 3 شکلک 12
تصویر دکتر رامون کاخال
دکتر رامون کاخال

اتلتیکو آوانسیون چه سمی بود. ینی واقعا اتلتی و بارسا رو پیوند زدن بهم شده یه تیم؟

11/2 0:51
مشاهده پاسخ‌ها (1)
تصویر امیررضا *
امیررضا *

به عقیده بارساییها دی استفانو دزدیه ولی کوبالا نه
During these games, Kubala was spotted by both Real Madrid and Josep Samitier, then chief scout at FC Barcelona. Kubala was offered a contract by Real but was persuaded by Samitier to sign for Barcelona. Samitier used his connections within the government of Francisco Franco to help arrange the transfer. Franco's government wanted to utilize Kubala's status as a refugee from one of the USSR satellite countries to reinforce the regime's validity, thus helping Kubala obtain Spanish citizenship without delay.[11] In the midst of the Cold War, Kubala's escape to the West was used as propaganda by Franco's government and was made into a successful film, The Stars Search for Peace, which saw Kubala and Samitier playing themselves.
متن انگلیسی ویکیپدیای کوبالا
سسشعر تفت ندین دیگه لطفا

11/1 23:34 1 شکلک 1
تصویر امیررضا *
امیررضا *

به نظرات بعضی از کاربرای احمق بارسایی توجه نکنین!
از زمان جنگ داخلی تا اولین لیگ رئال بعد ۲۱ سال که سال 1953 بود، بارسا و اتلتیک اواسیون (اتلتیکو مادرید) بیشترین جام ها رو بردن
بعد میان میگن فرانکو فرانکو
احمق نباشید

11/1 23:28 2 شکلک 2
تصویر زهرا ‌
زهرا ‌

یک سال برای بارسا بازی کن یک سال برای رئال
عجیب ترین قانون تمام ادوار
#پاپا_فرانکو

11/1 19:24 8 شکلک 44
تصویر AMIR KING 13
AMIR KING 13

چجور تونست رئال رو پس از ۲۰سال بحران خارج کنه و به تیم رو به بالاترین سطح ممکن ببره واقعا شاهکاره👌

11/1 19:20 1 شکلک 1
تصویر یک مادریدیستای اصیل
یک مادریدیستای اصیل

بدون شک رئال تا ابد مدیون دون سانتیاگو،دی استفانو و خوانیتوس🖤🖤
میراث شون تا ابد ادامه خواهد یافت یه دوره با رائول و هیه رو و سن ایکر،یه دوره با زیزو و کریس و راموس و دوره بعد هم با اساطیر جدید🖤🖤

11/1 19:6 4 شکلک 4
تصویر behzad madridismo
behzad madridismo

لاسائتای کبیر
و جانشین به حقش کریستیانو و رائول و اساطیر دیگه ی مادرید

11/1 18:54 5 شکلک 41
تصویر محمد رئالی
محمد رئالی

کاتالان همین الانشم تو عصری ک انواع اقسام رسانه هست و دیگه بهانه اوردن برا عدم موفقیت یه حرکت چیپ حساب میشه(البته تو دنیای مدرن ن ایران)بازم متوسل میشن ب یاوه گویی و تا تیم رقیب جام میگیره انواع مدل بهانه میارن.از روزنامه هاشون گرفته تا اشخاص کاندید باشگاهشون.حالا حساب کن نزدیک۷۰سال پیش چقد دستشون بازتر بوده برای یاوه گویی.جالبه رئال نزدیک۱۵سال از حکومت فرانو لالیگا نبرده و اوج گیریش با اومدن سانتیاگو ب مدیریت و الفردو دی استفانو بوده.حتی خود بارسا تو دوره فرانکو دومین تیم پرافتخار بوده،بازم میان افسانه سرایی میکنن ک مورد ظلم فرانکو قرار داشتن.جالبه موفقیتای اروپایی رئال هم هیچ؟فرانکو تو دهه پنجاه میلادی تو اروپا قدرتی حساب نمیشده ک بخاد تو اروپا هوای رئالو داشته باشه حالا اینم بماند.سر باخت معروفشون داستان سرایی میکنن ولی نمیدونن رو باخت ب اتلتیکو و سویا چ داستانیو بگن ک از درد اون شکستای تاریخی کم بشه

11/1 18:50 6 شکلک 42
مشاهده پاسخ‌ها (2)
تصویر Dr. La Saeta
Dr. La Saetaدیدگاه از حالت انتشار خارج شده است و قابل نمایش نیست.
11/1 18:44 4 شکلک 4
تصویر یک مادریدیستای اصیل
یک مادریدیستای اصیل

هنوزم هم احمقایی وجود دارن که خودشونو صاحب دی اسفانو میدونن😂😂
ابله برو این مقاله رو بخون بعد بیا زر بزن:
https://www.tarafdari.com/node/146907

11/1 18:12 10 شکلک 64
تصویر ‌‌BARCELONA MARS
‌‌BARCELONA MARS

طرف یه بارسایی بوده این فرانکو از کدوم شکم زاییده شد دیگه حتی میخواستن کرایوف هم بدزدند ولی گفت علاقه به تیم حکومتی نداره

11/1 18:10 6 شکلک 6
مشاهده پاسخ‌ها (7)
تصویر یک مادریدیستای اصیل
یک مادریدیستای اصیل

رئال باید چن سال قبلش و با جذب کوبالا لیگو میبرد ولی با دزدی دورقمیا اون بازیکن تقدیم اونا شد تا سه چار سال دیگه هم صبر کنیم.شاید اصا قسمت همین بود که تاریخ فوتبال به دستان دی استفانوی بزرگ عوض بشه.کوبالا هم نصیب همون دزدا شد.البته اونا سعی کردن که الفردو رو هم بدزدن ولی اینبار تیرشون به سنگ خورد و اصا از اول الفردو برا رئال ساخته شده بود.خوشحالی عمیقش بعد گلش تو الکلاسیکوی رفت نشون داد که این ابراسطوره از جنس رئاله
رئال بخاطر جنگهای داخلی بیست سال افول کرد و حتی تا استانه انحلال هم رفت ولی مگه رئالیا میزارن رئالشون همین زودی محو شه؟رئال به اوج برگشت و دوباره به بام فوتبال رسید.بعضیا هم تو اون دو دهه به هر لجنی و گدایی دست زدن تا از قبر بیرون بیان و فرانگوه شد ناجی شون و براشون ورزشگاه ساخت و کوبالا تقدیم کرد ولی رئال همه اینارو شکست داد و به قله فوتبال رسید.
اینه قدرت رئال مادید💪💪💪
HALA MADRID🖤🖤🖤

11/1 18:8 9 شکلک 54
مشاهده پاسخ‌ها (11)
تصویر بنده ی حقیر
بنده ی حقیر

طرفداری - همیشه اختلافات زیادی در مورد مسائل تاریخی بین هواداران باشگاه های بارسلونا و رئال مادرید وجود داشته است که اکثر این اختلافات به دوران حکومت ژنرال فرانکو بر اسپانیا برمیگردد. در آن زمان ورزش اسپانیا آغشته به سیاست این کشور بود، باشگاه رئال مادرید نماینده حکومت مرکزی و مورد حمایت حکومت، و باشگاه بارسلونا نماد مبارزه طلبی مردم ایالت کاتالان بوده است. ولی در این میان یک انتقال فوتبالی، یعنی انتقال دی استفانو به فوتبال اسپانیا بسیار تحت تاثیر این اختلافات سیاسی قرار گرفت که در اینجا سعی شده با توجه به مدارک مختلف موجود حقیقت در این مورد افشا شود.

آلفردو دی استفانو یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال و بزرگترین ستاره باشگاه رئال مادرید بود. او یکی از مهره های کلیدی این باشگاه بود که باعث شد این باشگاه بزرگ اروپایی 5 قهرمانی پیاپی در 5 دوره اول لیگ قهرمانان به دست آورد. ولی بسیار جالب توجه است که تاریخ فوتبال میتوانست بسیار متفاوت از چیزی باشد که اکنون رقم خورده است. سرنوشت میتوانست او را به جای رئال مادرید، به باشگاه رقیب یعنی بارسلونا ببرد.

به گزارش بی بی سی، زمانی که مهاجم طلایی فوتبال آرژانتین تصمیم گرفت به فوتبال اسپانیا بپیوندد، هدف انتخابی او رئال مادرید نبود، بلکه او به تیم رقیب، یعنی بارسلونا پیوست. داستان پیوستن دی استفانو به سفیدپوشان پایتخت یک ماجرای بسیار پیچیده و پر از ادعاهای مختلف و رد ادعاها، نه تنها از جانب باشگاه های بارسلونا و رئال مادرید، بلکه از جانب 5 باشگاه مختلف در سه کشور گوناگون میباشد.

در بهار 1952، دی استفانو در سن 25 سالگی یک بازیکن بزرگ بود که شاید رکورد بیشترین تعداد گل نسبت به بازی را در اختیار داشت (آمار بسیار دقیقی از همه بازیکنان در آن زمان در دسترس نیست.). او با تیم کلمبیایی میلوناریوس، برای یک تورنمنت دوستانه به مادرید آمد. عملکرد او در مقابل رئال مادرید به قدری درخشان بود که بلافاصله مسئولان هر دو باشگاه بارسلونا و رئال مادرید تصمیم به خرید وی گرفتند.

به ادعای بی بی سی، بارسا به سرعت از رقیب سنتی خود پیشی گرفت ولی انتقال دی استفانو بسیار پیچیده تر از چیزی شد که آنها انتظار داشتند. زیرا بالاتر از باشگاه میلوناریوس کلمبیا، باشگاه ریورپلاته قرار داشت که ادعای مالکیت دی استفانو را داشت و از انتقال او به فوتبال کلمبیا، که از نظر مسئولان ریورپلاته غیرقانونی بود، ناراضی بودند. به گفته سایت “sites.duke.edu” و در بخش مقاله های تحقیقاتی در مورد تاریخ اسپانیا، با ارجاع به سایت فیفا، ادعا شده که از نظر فیفا، ریورپلاته مالک قانونی دی استفانو بوده است.

در هر صورت ریمون فارگاس از طرف باشگاه بارسلونا با هر دو باشگاه امریکای جنوبی وارد مذاکره شد و روند مذاکرات به آهستگی ولی به شکل موفقی پیش میرفت. ولی در حالی که فارگاس در آستانه رسیدن به توافق با باشگاه میلوناریوس بود، رییس وقت باشگاه بارسلونا (که بنا به قانون از طرف حکومت مرکزی و رژیم فرانکو انتخاب میشد) از یک کاتالان دیگر که در کلمبیا ساکن بود، یعنی خوان بوسکتس کمک خواستند. بوسکتس یکی از مدیران باشگاه رقیب میلوناریوس بود و حضور او در مذاکرات باعث شد بلافاصله باشگاه میلوناریوس از تصمیم اولیه خود تغییر عقیده بدهد. بوسکتس در اولین جلسه با مسئولان میلوناریوس اعلام کرد که یا دی استفانو را به بارسلونا میفروشید و یا او را به زور به اسپانیا میبریم. همین موضوع باعث ناراحتی رییس باشگاه میلوناریوس شد و دیگر حاضر به مذاکره با بارسلونا نشد، با وجود اینکه فارگاس حاضر به پرداخت مبلغ درخواستی این باشگاه شده بود.

فارگاس که متوجه شده بود مالکیت اصلی دی استفانو متعلق به باشگاه ریورپلاته است، تصمیم گرفت تنها با این باشگاه برای خرید ستاره آرژانتینی مذاکره کند. روند مذاکرات بارسلونا با ریورپلاته موفقیت آمیز بود و پس از خرید دی استفانو از ریورپلاته، این بازیکن کلمبیا را به مقصد اسپانیا ترک کرد و در تابستان 1953 به بارسلونا پیوست و به ادعای بی بی سی حداقل در یک بازی دوستانه نیز برای تیم اول ایالت کاتالان بازی کرد. به نقل از سایت رسمی فیفا، دی استفانو پس از انتقال به رئال مادرید گفته است که در مدت حضور در بارسلونا 3 بازی برای این تیم انجام داده است.

همچنین فیفا نیز قرارداد بارسلونا با ریورپلاته را تایید کرد و او را بازیکن رسمی باشگاه بارسلونا دانست.

روزنامه گاردین نیز با تایید این مطلب که حق قانونی مالکیت دی استفانو در اختیار ریورپلاته بوده تایید می کند که فیفا قرارداد انتقال دی استفانو از ریورپلاته به بارسلونا را رسمی دانسته و آن را تایید می کند. ولی همان طور که IBWM اشاره می کند رئال مادرید یک امتیاز بزرگ در مقابل بارسلونا داشت و آن امتیاز حمایت فرانکو و تصمیمات فدراسیون در حمایت از این باشگاه بود.

در همین حین، فدراسیون فوتبال اسپانیا انتقال دی استفانو به باشگاه بارسلونا را غیرقانونی اعلام کرد، زیرا باشگاه میلوناریوس با این انتقال موافقت نکرده است. این در حالی است که به گفته سایت “اینساید اسپانیش فوتبال” انتقال دی استفانو از ریورپلاته به ملیوناریوس خود یک انتقال غیرقانونی و بدون پرداخت هیچ مبلغی به باشگاه ریورپلاته و بدون رضایت این باشگاه بوده است. فدراسیون اسپانیا ادعای بارسا مبنی بر اینکه بازیکن از باشگاه ریورپلاته که مالک حقیقی دی استفانو است، خریداری گشته را قبول نکرد و باشگاه بارسلونا نیز حاضر نبود از ادعای خود برگردد. در همین بین، سانتیاگو برنابئو، رییس باشگاه رئال مادرید با باشگاه میلوناریوس به توافق رسید. به گفته این سایت در حین مذاکرات بارسا برای حل مشکل دی استفانو، فدراسیون فوتبال اسپانیا قانونی تصویب کرد که جذب بازیکنان خارجی را غیرقانونی میکرد. دی استفانو شامل این قانون نمیشد، تنها به شرطی که بارسلونا موافقت کند که این ستاره آرژانتینی برای هر دو باشگاه بارسلونا و رئال مادرید به میدان برود.

در سپتامبر سال 1953 فدراسیون فوتبال اسپانیا اعلام کرد که دی استفانو باید به مدت 4 سال، به صورت متناوب هر سال برای یکی از دو تیم بازی کند و سال اول نیز بازیکن رئال مادرید است.

به گزارش بی بی سی، پس از اعلام حکم فدراسیون اسپانیا، رییس باشگاه بارسلونا در نتیجه فشار زیاد مردم کاتالان که متوجه کارشکنیهای او در روند انتقال شده بودند، مجبور به استعفا شد و رییس جدید باشگاه (که از طرف حکومت مرکزی انتخاب میشد) ادعای باشگاه در مورد دی استفانو را پس گرفت و دی استفانو به صورت دائم به رئال مادرید منتقل شد.

سوالاتی که مطرح است این است که چرا در حالی که روند مذاکرات بارسلونا با میلوناریوس به خوبی پیش میرفت و هیچ نیاز به کمک فرد دیگری نبود، به ناگاه فردی وارد مذاکره شد که باعث برهم زدن انتقال شد؟ چرا زمانی که فیفا انتقال دی استفانو به بارسلونا را رسمی میدانست، فدراسیون فوتبال اسپانیا با وضع قانون جدید (که پس از انتقال دی استفانو وضع شده بود) سعی در ممانعت از بازی دی استفانو برای بارسلونا داشت؟ و چرا به ناگهان رییس جدید باشگاه بارسلونا (که دست راست ژنرال فرانکو بود) در اولین اقدام خود، کناره گیری بارسلونا از مالکیت دی استفانو را اعلام کرد، در حالی که این باشگاه بیش از یک سال برای خرید وی تلاش کرده بود؟

و البته سوال اصلی در این میان به نقش ژنرال فرانکو برمیگردد. در دهه 1950، رئال مادرید از طرف اکثر تیمهای حاضر در لیگ اسپانیا به عنوان تیم فرانکو، و یا تیم رژیم شناخته میشد. گرچه احتمالا در مورد نقش این ژنرال در رقابتهای ورزشی، بزرگنمایی هایی صورت گرفته است، ولی به نقل از بی بی سی، این کاملا صحیح است که فرانکو دوستی خوبی با برنابئو، رییس باشگاه رئال مادرید داشته و تاثیر بسیار مهمی بر تصمیمات فدراسیون فوتبال اسپانیا میگذاشت.

حتی بی بی سی بعضی ادعاهای تایید نشده را نیز ارائه میدهد که بعضی از افرادی که از طرف باشگاه بارسلونا برای انتقال دی استفانو به این باشگاه فعالیت میکردند، در واقع نیروهای فرانکو و باشگاه رئال مادرید بودند و هدف اصلی آنها انتقال دی استفانو به پایتخت بوده است. حتی تا امروز هم داستان انتقال دی استفانو به فوتبال اسپانیا هنوز یک مسئله نامشخص و مبهم است. هواداران بارسلونا اعتقاد دارند در این انتقال تیم آنها از دخالت نیروهای فرانکو در فوتبال ضربه خورده است. سایت رسمی باشگاه بارسلونا نیز از این انتقال به عنوان “یک مانور عجیب از طرف فدراسیون با پشتیبانی فرانکو” نام میبرد. در مقابل طرفداران رئال مادرید اعتقاد دارند تیم آنها از اشتباهات بارسلونا در این انتقال سود بردند و نه از حمایت فرانکو.

منابع مورد استفاده:

bbc.com

Insidespanishfootball.com

Wikipedia.org

Sites.duke.edu

Fifa.com

Thinkspain.com

Theguardian.com

IBWM

11/1 18:7 3 شکلک 3
مشاهده پاسخ‌ها (1)
تصویر ‌‌BARCELONA MARS
‌‌BARCELONA MARS

یکی از اشخاص دزدیده شده توسط فرانکو

11/1 18:4 8 شکلک 26
مشاهده پاسخ‌ها (17)
تصویر یک مادریدیستای اصیل
یک مادریدیستای اصیل

دون آلفردو دی استفانو🖤🖤
بهترین بازیکن کل تاریخ فوتبال 👏👏

11/1 17:58 15 شکلک 78
تصویر hala madrid
hala madrid

مرد بزرگ

11/1 17:57 7 شکلک 52
آخرین اخبار
همه اخبار خارجی اخبار ایران ویدیو تصویر
فیل و فنجان، با ارزش ترین بازیکنان استقلالورزشکاران جهان در شبکه های اجتماعی؛ 1 مارس 2021زیدان: دربی مادرید؟ چرا و چگونگی خاصی ندارد؛ باید به زمین برویم و بازی بزرگی از خودمان به نمایش بگذاریمحمله کاسانو به کونته: آیا او می داند که پپ گواردیولا نیست؟ من احمق نیستمگفت و گو با علی اصغر مدیر روستا - قسمت دوم / فوتبال برترصبح دوشنبه با پخش زنده طرفداری؛ نبرد نیواورلینز پلیکانز و یوتا جازدنیله آدانی: بارتومئو باید از اسپانیا تبعید شودگفت و گو با علی اصغر مدیر روستا - قسمت اول / فوتبال برترکارشناسی داوری بازی پرسپولیس و سایپا (لیگ برتر ایران 1399/1400) / فوتبال برترخلاصه بازی رئال مادرید 1-1 رئال سوسیداد (لالیگا اسپانیا - 2020/21)رئال مادرید 1-1 رئال سوسیداد؛ تساوی بد موقع، قبل از دربی مادریداورتون 1-0 ساوتهمپتون؛ ریچارلیسون دوباره گل زد، قدیس ها باز هم باختندرئال مادرید 1-1 رئال سوسیداد؛ محل تبادل نظر کاربرانگل وینیسیوس جونیور به رئال سوسیداد (رئال مادرید 1-1 رئال سوسیداد)محمدحسین میثاقی: به نقل از مسئولان باشگاه استقلال، همکاری این تیم با محمود فکری به اتمام رسیده استکارشناسی داوری بازی مس رفسنجان و استقلال (لیگ برتر ایران 1399/1400) / فوتبال برترپیش بازی یوونتوس - اسپتزیا؛ بیانکونری در این روزهای سخت، فقط به برد نیاز داردگل زیبای کریستین پورتو به رئال مادرید (رئال مادرید 0-1 رئال سوسیداد)کاظم اولیایی: انتخابات به بهترین شکل برگزار شد؛ کریمی خودش هم می دانست که رای نمی آوردآخرین خبر از تصمیم هیات مدیره استقلال؛ پیشنهاد استعفا به محمود فکری
مطالب بیشتر لیست کامل
آخرین مطالب کاربران گفتگو فایل
همه بازدید بحث موزیک ویدیو عکس مطلب سوال فایل
ویترین مطالب منتخب کاربران طرفداری
زیباترین دختر دنیاشهرام ناظری و ارکستر کومیتاس ارمنستان به رهبری لوریس چکناواریان - شیدا شدم سیمون و گارفانکل The Sound Of Silence سیمون و گارفانکل - Somewhere They Cant Find Meرفتن مجسمه پویولو ساختن شبیه بوردوگا بود چی بود تو کراش ماشینی شده🤣🤣🤣شیرجه به اعماق ستارگان راه‌شیری و تماشای «سحابی ابرنواختری پرده» از نمای نزدیکThe weeknd_Until I Bleed Outمگه نمیگفت ۲۰ ساله گیاه خوارم چطور شد ۸ ماه10 مدافع گلزن قرن 21 ، فن بویتن از بایرن مونیخ در رده سومسقوط فوق العاده شهاب سنگ در ایالت آلبرتا کاناداخیلی سعی کرد خودشو کنترل کنه ولی فشارحسادت نذاشت))))دلیل مرگ زلاتکو کرانچار ؟؟؟ گیاه خوار نبودنشبیانیه استاد معنوی آلایا در مورد واکسن های کروناموسیقی کلاسیک شاهکار به نام " Suite de divertissement des indes galantes : Ouverture " از آهنگساز فرانسوی دوران باروک " Jean-Philippe Rameau"اونی که تلویزیون نشون میده بایا کن )))))اونی که واقعیتهمافیا کنکور سم خالص ناموسا نگا کنید👇👇👇😐بنظرتون بستنی آبی بیشتر دوست دارم یا بستنی سبز؟کسایی که سندرم داون هستن خودشون تشخیص میدن که هوششون از دیگران پایین تره؟رئالیهای دوست داشتنی و بزرگوار.تشریف بیارید.
بارگذاری مطالب بیشتر ارسال مطلب
اخبار اختصاصی طرفداری
فیل و فنجان، با ارزش ترین بازیکنان استقلالورزشکاران جهان در شبکه های اجتماعی؛ 1 مارس 2021خلاصه بازی رئال مادرید 1-1 رئال سوسیداد (لالیگا اسپانیا - 2020/21)اورتون 1-0 ساوتهمپتون؛ ریچارلیسون دوباره گل زد، قدیس ها باز هم باختندپیش بازی یوونتوس - اسپتزیا؛ بیانکونری در این روزهای سخت، فقط به برد نیاز داردآخرین خبر از تصمیم هیات مدیره استقلال؛ پیشنهاد استعفا به محمود فکریوزارت ورزش در ماجرای محمود فکری و فرهاد مجیدی به هیات مدیره استقلال اختیار تام دادضعف هایی که به موقع برای پرسپولیس آشکار شدندکدام تمرین؟ کدام تاکتیک؟ کدام سیستم؟ کدام استقلال؟ | تحلیل فنیفرهاد مجیدی تا ساعاتی دیگر سرمربی استقلال می شودعزیزی خادم امشب در فوتبال برترپیش بازی منچسترسیتی - وولورهمپتون؛ همان همیشگی یا شگفتی سازی گرگ ها؟کارشناس داوری: داور یک پنالتی استقلال را ندیدکاپیتان پرسپولیس موثرتر از کاپیتان و ستاره استقلالتیم منتخب هفته شانزدهم لیگ بیستم از نگاه طرفداریسیامک نعمتی: امیدوارم روند بردهای متوالی تیم ادامه داشته باشد / ویدیومحمد حسین کنعانی زادگان: مهم نیست چقدر بازی کنم، مهم موفقیت تیم استحسین ماهینی: متاسفانه از فرصت هایمان برای گلزنی استفاده نکردیم / ویدیوسید جلال حسینی: مدیران باشگاه قول داده اند تا مشکلات مالی به زودی برطرف شود / ویدیواحسان پهلوان: فوتبال به روزی را ارائه می‌دهیم / ویدیوادامه شادی های پدر و فرزندی آیاندا پاتوسی / فریم به فریممهدی مهدی خانی: خوشحالم که تیم به جایگاه اصلی اش بازگشته است فوتبال ایرانی را امشب در طرفداری ببینید؛ بررسی آخرین حاشیه های فوتبال ایرانصحبت های ابراهیم شکوری پس از پیروزی پرسپولیس مقابل سایپا / ویدیوفاصله پرسپولیس و استقلال به 6 امتیاز رسید یحیی گل محمدی روی عدد 6 ایستاد مهدی عبدی همچنان گل نمی زندفولاد 1-0 ذوب آهن / نکونام با پاتوسی به یک قدمی استقلال رسیدیک گل تازه از فوتبالدستی لیگ برتر!پرسپولیس 1-0 سایپا؛ جلال گل
مطالب بیشتر استوری لیست کامل
تبلیغات درباره ما همکاران فرصت‌های شغلی شرایط استفاده تماس با ما آرشیو آر‌اس‌اس
حق نشر © 2012 - 2020 طرفداری