هر فردی در زندگی به چیزی علاقه دارد، برخی به خانه، لباس، غذا، شیء یا حتی خودرو. علاقه به اتومبیل در هر سنی میتواند برای افراد پیش بیاید و برخی از مردم در سراسر دنیا هستند که به خودروهای سنگین، کامیونها یا ماشینهای آفرود علاقه دارند. شرکتهای خودروسازی هم با توجه به علاقه مردم، سعی در ساخت اتومبیلهای عجیب و غریب و سنگین دارند.
رویای ساختن و داشتن بزرگترین اتومبیل در جهان بسیاری از شرکتها را درگیر خود کرده، اما برخی از اتومبیلها و کامیونها هستند که فراتر از تصور مردم روی زمین ساخته شده اند، در ادامه تعدادی از این ابرخودروهای ساخته شده را با تصاویرشان مشاهده میکنید:
خودروی Hummer H2
خودروی کادیلاک اسکالاد
خودروی رولزرویس فانتوم
خودروی فورد F650
اتومبیل ليموزين XL
ابر خودروی سين سيتی هاستلر
موتور این کامیون غول پیکر ۷۵۰ اسب بخار نیرو تولید میکند و سرعت آن به دلیل بزرگ بودن بیش از ۴۵ مایل در ساعت نیست. این کامیون غول پیکر میتواند ۱۲ نفر را در خود جای دهد.
خودروی غول پیکربيج فوت 5
این خودرو بلندترین کامیون جهان با طول ۱۵.۵ فوت است که وارد کتاب رکوردهای گینس نیز شده و لاستیکهای آن ۱۰ فوت طول دارند.
ابر جیپ 119 JTB jeep
این خودرو یک کپی از یک جیپ در جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۱ است اما ۴۰۰ درصد بزرگتر از اتومبیل اصلی و به عنوان بزرگترین مدل اتومبیل در سال ۲۰۱۰ وارد کتاب رکوردهای گینس شد. طول این جیپ ۲۰ فوت و وزن آنها ۴.۴ تن است که معادل وزن ۹ شتر غول پیکر است.
و در ادامه با سه خورد بزرگ صنعتی آشنا میشیم:
و بزرگترین خودروهای نظامی ک قطعا کاندیدای ما تانک ها خواهند بود در جنگ های جهانی:
لندکروزر ال ۱۰۰۰
اما حتی موش قدرتمند نیز در مقابل تانک موسوم به «لندکروزر» (Landkreuzer) بسیار کوچک بنظر می رسید. این تانک که در مراحل اولیه تولید قرار داشت بیشتر شبیه ناوشکنی بود که روی شنی سوار می شد و بیش از ۱٫۰۰۰ تن وزن داشت. تانک «لندکروزر» با نام اختصاری «The L1000» در سال ۱۹۴۲ توسط مهندسان کمپانی «کراپ» (Krupp) طراحی شده و قرار بود طول آن حدود ۳۰٫۵ متر و ارتفاع آن به اندازه یک ساختمان ۴ طبقه باشد. در ابتدا نام «Ratte» به معنای موش برای این تانک انتخاب شده و راه اندازی دو توپ ۲۸۰ میلیمتری و ۱۲۸ میلیمتری آن به ۴۰ نفر خدمه نیاز داشت. این تانک همچنین دارای یک توپ ضد هوایی بوده و ۶ گلوله مخصوص آن نیز به همراه حمل می شد. ۸ موتور دیزلی قدرتمند دریایی که در زیردریایی های یوبوت نیز به کار گرفته شده بود نیروی محرکه لازم برای حرکت این تانک را تامین کرده و بدین ترتیب تانک لندکروزر می توانست با سرعت نزدیک به ۴۰ کیلومتر در ساعت و با یک بار سوختگیری بیش از ۲۰۰ کیلومتر را طی کند.
شورر گوستاو
برای اهداف کوچکتر و نزدیک تر، هیولا به ۲ توپ ۱۵۰ میلیمتری مجهز شده و در کنار آن از توپ های ضد هوایی و مسلسل های سنگین و قدرتمند نیز استفاده می شد. نیروی محرکه لازم برای حرکت این تانک نیز توسط نزدیک به ۵۰ موتور دیزلی یوبوت تامین شده و با سرعت نزدیک به ۱۵ کیلومتر در ساعت، هر چیزی که در برابر این تانک قرار می گرفت نابود می شد. آلبرت اشپیر، وزیر بخش تولیدات نظامی هیتلر به خوبی از غیرعملی بودن و کاربردی نبودن این تانک غول پیکر آگاه بوده و در همان ابتدا دستور لغو ادامه این پروژه را صادر کرد.
منابع:
۱. باشگاه خبرنگاران جوان
۲. وبسایت خبری عجیبترین
https://www.ajibtarin.com/structure/...
۳. روزیاتو