Jump to navigation

حالت شب تمام صفحه دانلود اپلیکیشن ویدیو نقل و انتقالات امکانات کاربری ارسال مطلب سایر ورزش ها مدیریت مطالب مطالب کاربران عضویت ویژه درباره ما تماس با ما جستجو گالری تبلیغات
طرفداری فهرست
ویدیو نقل و انتقالات طرفداری تی وی
دوشنبه ۲۴ مرداد ۱۳:۵۷
عضویت / ورود
تیمی جذاب با ستارگانی چون برکمپ، داویدز و دی‌ بوئر

هلند در جام جهانی 98 فرانسه؛ آخرین نسل طلایی لاله‌های نارنجی در جام‌های جهانی

تصویر مهدی تاج‌الدینی مهدی تاج‌الدینی 08/02/2022 - 23:59 مشاهده پروفایل
4,478 مشاهده / 122 دیدگاه 53540

خیلی کم پیش می‌آید که هلندی‌ها در جذاب کردن جام‌های جهانی ناموفق باشند. گرچه آن‌ها هرگز موفق به قهرمانی در بالاترین سطح فوتبال ملی جهان نشدند، اما همواره بهترینِ خودشان را به نمایش گذاشتند. در کنار تمامی نسل‌هایی که در دنیای فوتبال دیده‌ایم، همیشه هلندی‌ها هم جزئی از بهترین‌ها بودند و بسیار درخشان ظاهر شدند.

اختصاصی طرفداری - با گذشت زمان، نام‌هایی چون یوهان کرایوف، رینوس میشل، رود کرول و آرین روبن فوتبال هلند را دارای شخصیت والایی در سطح جهانی کردند. شاید مشهورترین نسل فوتبال هلند در سال‌های اخیر به تیم آن‌ها در جام جهانی 1998 برگردد (با صرف نظر از تیم بدشانس جام جهانی 2010 که در قهرمانی جهان ناموفق ماند) جایی‌که با وجود موفقیت‌های یک دهه قبل تیم ملی هلند در فوتبال اروپا، نام آن‌ها هم در میان بهترین‌های تاریخ فوتبال این کشور قرار گرفت. تیمی که در سال 1988 موفق به قهرمانی در جام ملت‌های اروپا در آلمان غربی شده بود، بدون تردید تیم درخشانی بود. آن‌ها بازیکنان فوق العاده‌ای نظیر رود گولیت، فرانک رایکارد و مارکو فن‌باستن را در تیمشان داشتند و قطعا استحقاق افتخاراتی که بدست آوردند را به خوبی داشتند؛ اما تیم هلند در سال 1998 که با هدایت گاس هیدینک پا به فرانسه گذاشته بود، نیز بدون شک سزاوار کسب جایگاه بهتری در این مسابقات داشت. تیم‌ آن‌ها متشکل از بازیکنانی بود که آخرین موفقیت کشورشان را در یک رقابت اروپایی به دست آورده بودند؛ قهرمانی آژاکس در لیگ قهرمانان اروپای 1995 که هنوز هم آخرین قهرمانی یک تیم هلندی در این رقابت‌ها به شمار می‌رود. تیم لوییز فن خال که در خط حمله و دفاع قدرت بالایی داشت و از بازیکنان چند پسته زیادی بهره‌مند بود، بر رقابت‌های داخلی و اروپایی حکمرانی می‌کرد؛ آن‌ها با شکست میلان موفق به کسب عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا شدند.

تیم ملی هلند در جام جهانی 1998 فرانسه

نمایندگان باشگاهی هلند، شانس این را داشتند تا برای دومین سال متوالی در لیگ قهرمانان اروپای 1996 هم به قهرمانی برسند، اما یوونتوس در ضربات پنالتی دیدار فینال، آمستردامی‌ها را مغلوب کرد تا رویای آن‌ها بر باد رود. بعد از آن، اغلب ستارگان تیم را بازیکنانی تشکیل می‌دادند که ملیتی هلندی داشتند. از اندک بازیکنان خارجی آن‌ها می‌توان به جاری لیتمانن از فنلاند، نوانکو کانوی نیجریایی و هم‌وطنش فینیدی جورج اشاره کرد. ستاره آن انقلاب بزرگ در آژاکس، دنیس برکمپ بود که در سال 1993 آمستردام را به مقصد غول بزرگ فوتبال ایتالیا یعنی اینتر ترک کرد و بعد از آن دوره به موفقیت‌های بزرگ‌تری هم دست یافت. دنیس برکمپ تمام ویژگی‌های لازم برای تبدیل شدن به یک بازیساز بزرگ در سطح جهان را داشت. او سرعت بالا، مهارت مثال زدنی و هوش لازم برای بازی در این پست را در اختیار داشت. او بازیکنی بود که از مواجهه با مدافعان حریف هیچ ترسی نداشت و از استعدادی برخوردار بود که بازی‌اش را غیرقابل پیش‌بینی می‌کرد. این مسئله در طول دوران حضور دنیس در آرسنال بسیار مشهود بود؛ جایی‌که برکمپ در لندن به مغز متفکر، بازیساز و عامل تعیین‌کننده توپچی‌ها تبدیل شده بود. بعد از کسب یک قهرمانی در جام یوفا با اینتر، او چند ماه پیش از آغاز جام جهانی، نخستین قهرمانی‌هایش با آرسنال را در سال 1998 به دست آورد. قهرمانی در جام حذفی و لیگ برتر، آرسنال را به دو گانه داخلی رساند و دنیس برکمپ را هم برنده جایزه بهترین بازیکن سال انگلیس از دید فوتبال‌نویسان و بهترین بازیکن فصل لیگ برتر کرد. او همچنین موفق شد تا اولین هت‌تریک دوران فوتبالش را در آن فصل به ثبت برساند.

دنیس برکمپ هافبک خلاق و مغز متفکر هلندی‌ها در جام جهانی 1998 فرانسه

هلندی‌ها در گروه پنجم جام جهانی با مکزیک، بلژیک و کره جنوبی هم‌گروه بودند. نارنجی‌‌پوشان جام را با نتیجه‌ای دور از انتظار در برابر رقیب اروپایی‌شان شروع کردند و در سنت دنی به تساوی بدون گل با بلژیک رضایت دادند. مهاجم هلندی‌ها به نام پاتریک کلایورت که در صدر اخبار نقل و انتقالاتی تابستان آن سال قرار داشت، در فاصله هشت دقیقه به پایان بازی با ضربه آرنجی که به لورنزو استائلنس زد، از زمین مسابقه اخراج شد. با وجود اینکه آن‌ها در نخستین بازی‌شان در این جام عملکرد ضعیف و بحث‌برانگیزی داشتند اما در بازی دومشان حرفی برای گفتن باقی نگذاشتند و در برابر کره جنوبی، توانایی‌هایشان را به نمایش گذاشتند. فیلیپ کوکو و مارک اوورمارس در نیمه اول و دنیس برکمپ، پیر فن‌هویدونک و رونالد دی‌بوئر در نیمه دوم برای هلندی‌ها گلزنی کردند تا آن‌ها با پنج گل ببرهای آسیایی را در هم بکوبند. به این ترتیب لاله‌های نارنجی با اعتماد به نفس بالایی پا به بازی آخرشان در مقابل مکزیک گذاشتند تا صعودشان به جمع 16 تیم پایانی را قطعی کنند؛ این در حالی بود که نتایج به دست آمده از احتمال بالای قطعی شدن صعود هلند خبر می‌دادند. این بازی، نقاط قوت و ضعف هلندی‌ها را به خوبی نمایان کرد و شاید در همین بازی هم بتوان دلایل راه نیافتن آن ها به فینال جام را کشف کرد. آن‌ها به‌ مانند دیدار آغازینشان مساوی کردند اما این نتیجه بیشتر شبیه به یک شکست بود. در ابتدا به نظر می‌رسید که هلند با توجه به گل‌های فیلیپ کوکو و رونالد دی‌بوئر در 20 دقیقه آغازین بازی کار سختی برای پیروزی نداشته باشد اما این نکات مثبت تا پایان بازی پابرجا نبود. ریکاردو پلائز که به عنوان یار تعویضی وارد زمین شده بود به همراه زوجش در خط حمله مکزیک یعنی لوییز هرناندز در 20 دقیقه پایانی موفق به گلزنی شدند تا نماینده آمریکای شمالی با کسب یک امتیاز جواز حضور در جمع 16 تیم پایانی حاضر در جام جهانی را به دست آورد. با این وجود هلندی‌ها به عنوان صدرنشین گروه به مرحله یک هشتم نهایی صعود کردند.

ادگار داویدز و خوشحالیش پس از گلزنی مقابل یوگسلاوی در جام جهانی 1998 فرانسه

سورینام، کشور کوچکی در شمال آمریکای جنوبی است که بعد از معامله نیو آمستردام (همان نیویورک امروزی) با انگلیسی‌ها به خانه جدید هلندی‌های مهاجر تبدیل شد؛ در حالی‌که نیویورک به یکی از بزرگ‌ترین مراکز تجاری جهان تبدیل شد، سورینام پیشرفت چندانی نکرده و تنها سنت‌های هلندی‌ها را حفظ کرده است. بخش اعظمی از تجارت مواد اولیه و برده هلندی‌ها در آنجا انجام می‌شد و حتی 40 سال بعد از استقلال سیاسی‌شان نیز همچنان برای اروپایی‌ها سودمند هستند. پس از استقلال، مردم بومی سورینام می‌توانند تابعیت کشور خودشان یا هلند را انتخاب کنند. بیش از نیمی از جمعیت سورینام طرف اروپایی را انتخاب کردند و از این رو سورینام به گوهر ارزشمند فوتبال هلند تبدیل شده است. بسیاری از بازیکنان بااستعداد تاریخ فوتبال هلند اصلیتی سورینامی داشتند که در این بین می‌توان به فرانک رایکارد و رود گولیت اشاره کرد. در سال 1998 هم چندین ستاره هلند در جام جهانی از جمله کلایورت، کلارنس سیدورف و ادگار داویدز اصلیتی سورینامی داشتند. داویدز یکی از بازیکنان کلیدی تیم تاریخی آژاکس بود که تمامی مسیرش در فوتبال اروپا را زیر نظر لوییز فن‌خال سپری کرد. سبک بازی او طوری بود که قدرت اضافه‌ای به خط هافبک تیم می‌داد. داویدز نه تنها برای سبک بازی بلکه به سبب نوع پوشش و عینک مخصوصی که به چشم می‌بست مورد توجه فوتبال‌دوستان قرار می‌گرفت. با این وجود مشکل شبکیه چشم داویدز مشکلی در بینایی‌اش به وجود نیاورد و او یکی از بازیکنان مهم هلند در جام جهانی 1998 بود. هلند، با وجود عملکرد پرحرف و حدیثی که در دور گروهی داشت؛ اما همچنان در دیدار یک هشتم نهایی‌اش مقایل یوگسلاوی که در تولوز برگزار می‌شد، از شانس بیشتری برای صعود برخوردار بود.

گلزنی دنیس برکمپ برابر آرژانتین در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی 1998 فرانسه

هلندی‌ها تمام شک و شبهات موجود را کنار زدند؛ برکمپ بعد از اینکه مهارت بالایش در کار کردن با توپ را نشان داد، با ارسالی بلند فرانک دی‌بوئر را در موقعیتی آرمانی برای گلزنی قرار داد و او هم با رد کردن توپ از سد ایویکا کرالی، دروازه یوگسلاوی را باز کرد. یوگسلاو‌ها در دقایق اغازین نیمه دوم برای بازگشت به بازی می‌جنگیدند. اسلوبودان کوملینوویچ، روی ضربه آزاد دراگان استویکوویچ دروازه ادوین فن درسار را باز کرد و کار را به تساوی کشید. در حالی‌که به نظر می‌رسید بازی به وقت‌های اضافه خواهد رفت، پای چپ داویدز نقش تعیین‌کننده‌ای را ایفا کرد. او توپ را دریافت کرد و شوت پرقدرتی زد که بعد از برخورد به بازیکن یوگسلاوی، دروازه کرالی را برای دومین بار باز کرد. هافبک لاله‌های نارنجی با گلی که در دقیقه 92 به ثمر رساند، به قهرمان هلندی‌ها تبدیل شد و موجب صعود تیم ملی کشورش به یک چهارم نهایی جام جهانی شد، جایی‌که یک رقیب دیرینه انتظارشان را می‌کشید. هلند و آرژانتین در زمین فوتبال با یکدیگر دوست نبودند؛ سبک جنگجویانه آلبی سلسته با فوتبال ظریف هلند مغایرت داشت و از طرف دیگر هلندی‌ها کینه شکست 20 سال قبلشان در فینال جام جهانی 1978 را همچنان در دل داشتند. در آن عصر تابستانی استادیوم ولودروم، همه‌چیز متعلق به یک نفر بود. آن فرد برنده بازی، زننده گل نخست یا تساوی بخش آرژانتین نبود بلکه فرانک دی‌بوئری بود که به عنوان یک مدافع در کارهای تهاجمی تیم شرکت کرد و نقشی تعیین‌کننده در تکمیل انتقام هلند از آرژانتین داشت. پاس او به برکمپ به قدری قدرت و دقت خوبی داشت که مدافعان آرژانتینی را در مهار آن ناموفق گذاشت و هلند را در آستانه صعود به نیمه نهایی و فاصله دو دیدار تا کسب جام قهرمانی جهان قرار داد. کنترل فوق العاده برکمپ موجب پیروزی او در نبرد با روبرت آیالا شد و ضربه او با عبور از کارلوس روا به گل تبدیل شد. این گل به اندازه‌ای خوب بود که پیروزی تیمی در یک بازی بزرگ را قطعی کند.

هنرنمایی رونالدو نازاریو مقابل هلند در مرحله نیمه نهایی جام جهانی 1998 فرانسه

گرچه پاس دی‌بوئر به سبب کار فوق العاده‌ برکمپ پس از دریافت آن گاها فراموش می‌شود، اما قطعا آن پاس سزاوار توجه بسیار بیشتری است. هلندی‌ها با پیروزی 2-1 به نیمه نهایی رسیدند و حالا باید با مصاف رقیب دیرینه آرژانتین، یعنی برزیل می‌رفتند. برزیل در فرانسه عملکرد درخشانی را از خودش به جای گذاشته بود. رونالدو، ریوالدو و ببتو در خط حمله توسط دونگا و لئوناردو در خط هافبک همراهی می‌شدند؛ آن‌ها با شکست نروژ، دانمارک و شیلی جواز حضور در جمع چهار تیم پایانی را به دست آوردند. این در حالی بود که هلند راه سخت‌تری را برای حضور در این مرحله پیموده بود. بعد از یک نیمه آرام و بدون موقعیت، نیمه دوم با هیجان بالایی شروع شد. رونالدو چهارمین گلش در این تورنمنت را روی پاس فوق العاده ریوالدو به ثمر رساند. به مانند مراحل یک هشتم نهایی و یک چهارم نهایی، لاله‌های نارنجی به یک نمایش خوب دیگر در دقایق پایانی نیاز داشتند تا خودشان را همچنان در این مسابقات نگه دارند. بعد از چندین اشتباه سریالی از مدافعان برزیل، رونالد دی‌بوئر با ارسالی دقیق توپ را به کلایورت رساند. او هم با ضربه سری دقیق توپ را از سد کلودیو تافارل رد کرد تا کارت قرمزش در دیدار آغازین جام را جبران کند و بازی را به 30 دقیقه وقت اضافه بکشد. در وقت‌های اضافه، رونالدو که در آن زمان بهترین فوتبالیست جهان بود، بازهم خودی نشان داد. نخستین موقعیت او در این 30 دقیقه با ضربه برگردانی همراه شد که فرانک دی‌بوئر دروازه هلند را نجات داد. سپس نوبت به یکی از مهم‌ترین مهارهای تورنمنت رسید که توسط ادوین فن درسار انجام شد.

حسرت کاپیتان فرانک دی بوئر در دیدار نیمه نهایی جام جهانی 1998 مقابل برزیل

بازی به ضربات پنالتی کشیده شد تا تکلیف تیمی که در دیدار فینال باید مقابل میزبان قرار می‌گرفت مشخص شود. یک پایان تراژیک و ناامیدکننده انتظار یکی از تیم‌ها را می‌کشید. رونالدو، ریوالدو، امرسون و دونگا همه پنالتی‌های برزیل را به گل تبدیل کردند و این در حالی‌ بود که تافارل هم عملکرد خوبی از خودش به نمایش گذاشت. او جهت هر چهار پنالتی هلندی‌ها را درست حدس زد و موفق به مهار دو تای آن شد. فرانک دی‌بوئر که بهترین بازیکن آن دیدار بود و دنیس برکمپ که بهترین بازیکن تیم در آن تورنمنت بود پنالتی‌هایشان را به گل تبدیل کردند. این کوکو و برادر فرانک، رونالد بودند که پنالتی‌هایشان را از دست دادند. در حالی‌که هلندی‌ها به بدترین شکل ممکن به خانه بر می‌گشتند، برزیل راهی فینال شده بود. روحیه آن‌ها در دیدار رده‌بندی بسیار پایین بود و این کرواسی بود که به لطف عملکرد ضعیف هلند به پیروزی 2-1 رسید و روی جایگاه سوم جام جهانی 1998 فرانسه ایستاد. دو بازی پایانی هلند در این جام نباید موجب از یاد بردن عملکرد فوق العاده‌شان در طول جام شود. گل‌ها، تکل‌ها، پاس‌ها و مهارت‌های آن‌ها نشان از پیشرفت فوتبال هلند می‌داد. با آن گل پیروزی ‌بخش برکمپ مقابل آرژانتین، گل داویدز در برابر یوگسلاوی، عملکرد فوق العاده فن درسار درون چارچوب دروازه و رهبری بی‌نقص فرانک دی‌بوئر، این هلند به یکی از بهترین تیم‌هایی تبدیل شد که از قهرمانی در جام جهانی باز می‌ماند.

تورنمنت 98 فرانسه، نماد استعداد فوتبالی هلند و یادآور این مسئله بود که نباید سبک فوتبال هلند تغییر کند.


ترجمه شده از سایت thesefootballtimes

اخبار داغ 

  • درآمد قابل توجه شباب الاهلی از انتقال قرضی مهدی قائدی به استقلال
  • هورا، شرزود تمیروف برای پرسپولیس گل زد!
  • کریستین رومرو و کشیدن موهای مارک کوکوریا در صحنه گل دوم تاتنهام به چلسی / عکس
  • استوری کونته خطاب به توخل: حقت بود به زمین می انداختمت
دسته‌بندی: 
اختصاصی
فوتبال در گذر زمان
اخبار خارجی
انگلستان
لیگ برتر انگلیس
آرسنال
مسابقات ملی
جام جهانی
لیگ ملت های اروپا
آرژانتین
برزیل
هلند
کرواسی
دانستنی‌های فوتبال
پلی به گذشته
بهترین‌های فوتبال
سایر تیم های مطرح
آژاکس
ستون نويسندگان
برچسب‌ها: 
جام جهانی 1998
جام جهانی 1998 فرانسه
دنیس برکمپ
فرانک دی بوئر
ادگار داویدز
لوئیس فن خال
رونالدو نازاریو
Mehdi Tajedini

دیدگاه‌ها (122 دیدگاه)

برای ارسال دیدگاه وارد شوید. ورود
مشاهده 0 دیدگاه جدید
تصویر I Love Arsenal
I Love Arsenal

بنظرم کسی نیست که از هلند متنفر باشه . البته اگه مثل من عاشقش نباشه

5/12 20:12 3 شکلک 3
تصویر ᴋᴏᴜяᴏsʜ ᴍʀSʜᴀʜɪ
ᴋᴏᴜяᴏsʜ ᴍʀSʜᴀʜɪ

برگکمپ فاکینگ آیس من!!
دلیل آرسنالی شدن من بود. باوجود درخشش رونالدو و زیدان، عملکرد زیبای اون تو این جام باعث شد رو جلد بازی فیفا۹۹ باشه.

5/12 19:5 3 شکلک 3
تصویر Shulker Craft
Shulker Craft

2010 2014کشک بودند

5/12 17:11
تصویر Nadal Ansari 66
Nadal Ansari 66

عالی مثل همیشه

5/12 14:36 2 شکلک 2
تصویر god father
god father

دنیس برگمپ پشم کرکاکوف
قللللللللقلللللللللل

5/12 14:16 2 شکلک 11
تصویر H Kamyab
H Kamyab

هلند به لحاظ سبک فوتبال و بازیکنانی که داشته همیشه جذاب و دوست داشتنی بوده. ممنون از مطلب خوبتون.
من یه چیزی رو در مورد فوتبال هلند نمیفهمم اونم اینکه چرا به جز یک جام ملت ها، موفقیت دیگه ای نداشته، یک چیزی که خیلی به چشم میاد، عدم ثباته، شما همین هلند 98 رو در نظر بگیر، در دوره بعدی جام جهانی یعنی جام جهانی 2002 حتی موفق به راهیابی نشد! یا هلند موفق 2014 که جام جهانی 2018 غایب بود.
یه نکته ای که جلب توجه میکنه اینه که انگار تیمش روی نیمکت ثبات نداره. شما ببین همین هیدینک بعد این عملکرد موفق از کار کنار میره و رایکارد میاد، رایکارد هم در یورو 2000 خوب نتیجه میگیره و بازم کنار میره و تیم با فن خال موفق به راهیابی به ج.ج 2002 نمیشه. بعد یک جام ملت ها با ادووکاتی که خودش سابقه هدایت هلند رو داشته و نتیجه نسبتا موفقی هم میگیره، میرن سراغ فان باستن و بعدش هم فن مارویک، فن مارویک علیرغم نتیجه خوبش در ج.ج 2010 و اینکه میمونه در یورو 2012 ناکام میشه و فن خال میاد برای بار دوم، باز با وجود عملکرد خوبش در ج.ج 2014 بعد رقابت ها میره و گاس هیدینک برای بار دوم میاد که تیم وارد یه دوران نا امیدکننده ای میشه که یورو 2016 و ج.ج 2018 رو از دست میده. اینبار کومان میاد و با وجود اینکه تیم خیلی خوبی هم میسازه برای یورو 2020، با پیشنهاد بارسا رو به رو میشه و تیم رو ول میکنه. شما یک درصد به عنوان مثال فک کن فلیک یا مانچینی همچین کاری بکنن با تیم ملی آلمان یا ایتالیا! تازه تو آلمان طرف از غول فوتبال باشگاهی کشورش رفته تیم ملی.
در مورد کومان و هلند هم که دیدیم نه کومان خیر دید نه تیم ملی هلند و الآن هم که فن خال برای بار سوم هدایتشون رو برعهده داره.
حالا اینا صرفا داده های آماری بود که من داشتم، اگر کسی اطلاعات بهتری داره در مورد این موضوع و چرایی جابه جایی زیاد مربیان تیم ملی هلند و اینکه آیا واقعا عامل ناکامی بوده یا نه خوشحال میشم بخونم نظرش رو.

5/12 13:59 3 شکلک 3
مشاهده پاسخ‌ها (1)
تصویر 🌟🌟💙پدرام استقلالی
🌟🌟💙پدرام استقلالی

خسته نباشی
عالی

5/12 12:14 1 شکلک 1
تصویر Bahram K.d
Bahram K.d

ملتهای اروپا در سال 2000 هلند و پرتغال بازی رده بندی را انجام دادند در حالی که حقشان بود در فینال مقابل هم قرار بگیرند و باز هم بدشانسی آوردند

5/12 10:49 2 شکلک 2
تصویر مهدی آرسنالی
مهدی آرسنالی

پست نوستالژیک فوق العاده ای بود. مرسی

5/12 9:10 3 شکلک 3
تصویر محسن آرپی
محسن آرپی

جالبه همه هلند رو دوست دارن! حتی اونهایی ک طرفدار آلمان و آرژانتین و انگلیس و برزیلن!

5/12 8:57 4 شکلک 4
تصویر مهدی آرسنالی
مهدی آرسنالی

ای جانم عکس.... عشقم دنیس برگکمپ
اوورمارس/ داویدز/ سیدورف/کلایورت/ یاپ استام/ فرانک و رونالد دی بوئر/ آرتور نیومن....
یادش یخیر

5/12 7:39 4 شکلک 4
تصویر shahryar rahimi
shahryar rahimi

ادوین وندرسار
رایزیگر دی بوئر استام دی بوئر
مارک اورماس داویدز سیدورف بودوین زندن
برگکمپ و کلایورت
👍

5/12 6:59 3 شکلک 3
تصویر پیمان آبی
پیمان آبی

هلند ۲۰۱۰ هم خیلی خوب بود

5/12 3:28 1 شکلک 1
تصویر Florentino Perez
Florentino Perez

عجب تيمي بود هلند ٩٨
فارغ از فوتبالي ك امثال سيدورف و بركمپ و داويدز و اورمارس ارائه ميدادن، هر بچه اي تو سن ما عاشق نارنجي خوش رنگ شون ميشد 🧡

5/12 1:56 8 شکلک 8
مشاهده پاسخ‌ها (1)
تصویر Victory ꧁꧂
Victory ꧁꧂

خیلی هم عالی
خسته نباشی

5/12 1:24 1 شکلک 1
مشاهده پاسخ‌ها (1)
تصویر مامور 47 رئالی
مامور 47 رئالی

اسکار بدشانس ترین تیم ملی به هلند تعلق داره

5/12 1:22 12 شکلک 111
تصویر footbal mind
footbal mind

هلند از جذاببتهای خاص فوتبال

5/12 1:17 7 شکلک 7
تصویر آلمان 1990
آلمان 1990

جام 98 تورنمتی بود که تقریبا تمام بازیا رو دیدم!تیما اکثرا زیبا بازی میکردن و هلند هم که همیشه خود فوتباله،تحت هر شرایطی و فارغ از هر سطحی که باشن فوتبال شناور مختص به خودشونو ارائه میدن

5/12 1:6 10 شکلک 10
مشاهده پاسخ‌ها (2)
تصویر رئیس لاپورتا
رئیس لاپورتا

اقا چرا کیت هلند چند سالی هست یک دست نارنجیه ؟ مگه لباس اصلیشون شورت سفید نداشت همیشه ؟

5/12 1:4
تصویر سید امین هاشمی
سید امین هاشمی

مگه دیگه بازیکنی به بزرگی برگکمپ خواهد آمد،
محاله ممکنه

5/12 0:55 15 شکلک 15
مشاهده پاسخ‌ها (1)
مشاهده همه دیدگاه‌ها (52)
آخرین اخبار
همه اخبار خارجی اخبار ایران ویدیو تصویر
به‌روزرسانی؛ بازی‌های‌های کشورهای اسلامی| صعود شناگران ایرانی به نیمه‌نهایی/ 2 پیروزی و یک شکست جودوکاران در گام اولمعرفی اعضای کارگروه حق پخش تلویزیونیثبت نام ستاره فوتبال ساحلی در انتخابات هیات فوتبال فارسعلی صانعی دوباره سرمربی تیم ملی فوتسال جوانان شدالمپیک دانشجویان نظامی جهان| کسب یک نقره و سه برنز توسط تیراندازانصحبت های احسان محمدی رییس دپارتمان مسئولیت اجتماعی فدراسیون فوتبال / فیلمسیل تقدیر و تمجید از طارمی به خاطر اقدام خیرخواهانه در پرتغالصحبت های محمد حسین مرادمند با دوربین باشگاه استقلال بعد از تمدید قراردادش / فیلممحمد رضایی: یک شمشیرباز المپیکی در گروه من حضور داردآغاز دور جدید اردوی تیم ملی روئینگ از امروز در دریاچه آزادیمورایس: نمیتوانیم رویای داشتن رونالدو در سپاهان را داشته باشیم / فیلممحمد بنا در اردوی جوانان فرنگی: شما بهترین تیم دنیا هستیدتیم منتخب هفته نخست لیگ از نگاه طرفداری مهلت ثبت نام رسانه ها برای حضور در جام ملت های فوتسال آسیابازدید وزیر ورزش و جوانان از آرامگاه مولانا در قونیهعلاقه منچستریونایتد و چلسی به سرجینیو دست؛ بازیکن می خواهد در بارسلونا بماندمحسن بنگر: نقطه قوت پرسپولیس گلر و خط دفاع است/ تا هفته هفتم تغییر در کادرفنی خواهیم داشتصحبت‌ های حجت الله بهمنی مسئول روابط عمومی سازمان لیگ در حاشیه جلسه / فیلمطارمی و فنرباحچه؛ این پیشنهاد هنوز ادامه دارد!آرمان رمضانی در لیست خرید یحیی گل محمدی نیست
مطالب بیشتر لیست کامل
آخرین مطالب کاربران گفتگو فایل
همه بازدید بحث موزیک ویدیو عکس مطلب سوال فایل
ویترین مطالب منتخب کاربران طرفداری
مسعود اوزيل از اوج تا قعرسوال کنکوری مهم◼️از پست در برجک نگهبانی تا تفریح و معافیت در بندر انزلیی دختری تو سایت عضو شده به نام سارینا میگن تو هستی ماژیک قرمز کشیدی رو ناخونات این عکس دست منه زمین تا آسمون با اون فرق داره من دستام مو داره و انگشتام کشیده و بلنده آمار گلزنی رونالدو و مسی در اولین فصل بازی در تیم های که بوده اندبزرگترین مدافع تاریخ اینتر از نظرتون؟۱۰۰ برد با مارکزاین چه اسمیه آخه برادر!!😂😂😂 نیوکاسل به دنبال خرید کریستین پولیسیچ.⚫⚪یک سوال،نظرتون رو راجب کامران و هومن چیه؟؟اقای پیشکسوت ......چرا واقعا یه نفر باید چیزی به اسمه پایان نامه رو اختراع کنه؟افشاگری مسی درباره جمال موزیلاRunning With the Wolvesدیگه چ نیازی به برگزاری لیگ هست؟ این جام کثیفو پرت کنید جلوی تیم حقیر و عربی شعار آرائوخووووووو جانشین برحق پویول💥💥💥Artmis by auroraسعید عزت اللهی با استقلال به توافق رسید She's Leaving Home - The Beatlesخب خوشحالم که بالاخره تو طرفداری عضو شدم با این عکس به خودم خوش آمد میگم 😁❤🌷
بارگذاری مطالب بیشتر ارسال مطلب
وبگردی
تور کیش ارزان بلیط هواپیما لحظه آخری تور کیش
اخبار اختصاصی طرفداری
ثبت نام ستاره فوتبال ساحلی در انتخابات هیات فوتبال فارسصحبت های احسان محمدی رییس دپارتمان مسئولیت اجتماعی فدراسیون فوتبال / فیلمتیم منتخب هفته نخست لیگ از نگاه طرفداریصحبت‌ های حجت الله بهمنی مسئول روابط عمومی سازمان لیگ در حاشیه جلسه / فیلمآرمان رمضانی در لیست خرید یحیی گل محمدی نیستجدایی قطعی دو بازیکن استقلال از یک لیست پنج نفره!روغن ریخته‌ای که نذرِ امام‌زاده شد/ سونامی بزرگی که موسوی برای تیم ملی والیبال ساخت!رکورد جالب در نقل و انتقالات؛ 99 تغییر در 4 تیم لیگ برتری!گزارش از جلسه بررسی علل و پیامدهای رفتاری هواداران فوتبال / فیلمپرسپولیس برای بازی با فولاد اسپانسر دارد؟دو مساوی بدون گل و میانگین زیر دو گل برای هفته اول لیگ 22پوستر استقلال به مناسبت بازگشت مهدی قائدیپوستر العربی برای بازی با المرخیه با حضور مهرداد محمدیحمله پیشکسوت شمشیربازی به سرپرست فدراسیون/ میرشفیعی: باقرزاده فدراسیون را تبدیل به یک بنگاه توریستی کرده؛ خطر تعلیق وجود دارد!لوکاس وازکز: کسب پیروزی و حس تیم درون زمین مثبت بود؛ با شایستگی پیروز شدیمآنچلوتی: آسنسیو؟ باید ببینیم چه تصمیمی می گیرد؛ پیراهن رئال مادرید خیلی سنگین استورزشکاران جهان در شبکه های اجتماعی؛ 14 آگوست 2022نکات آماری بازی رئال مادرید - آلمریا؛ داوید آلابا متخصص ضربات ایستگاهی در لالیگافده والورده: آلابا یک رهبر و الهام بخش ما جوان تر هاست؛ صبور بودیم و به گل رسیدیمآلمریا 1-2 رئال مادرید؛ برای هفته اول بد نبودپیروزی 3-2 فیورنتینا در هفته اول سری آ با گلزنی لوکا یوویچسالرنیتانا 0-1 آاس رم؛ عبور موفقیت آمیز از ایستگاه اول با حداقل اختلافیوونتوس - ساسولو؛ ترکیب احتمالی و نکات آماریبهزاد داداش زاده در طرفداری: 10 روز از خدمتم مانده بود مرا به یک تیم دادند؛ یزدانی آن سیاوش قدیم نمی شود!مروری بر ادوار گذشته لیگ حرفه ای؛ پاس تهران، پادشاه فوتبال ایرانشمارش معکوس تا جام جهانی 2022 با قاب‌های ماندگار (98): سیاه‌ترین گل طلاییاتفاق عجیب در گزارش کشتی هادی عامل؛ زیر گیری در کشتی فرنگی! جیوانی البر در تهران؛ 40 هزار تماشاگر بودند اما پزشکی در استادیوم نبود!چلسی 2-2 تاتنهام؛ کونته جنگ نفس‌گیر با توخل را نباختبایرن مونیخ 2-0 وولفسبورگ؛ استقبال گرم باواریایی‌ها از نیکو کواچ
مطالب بیشتر استوری لیست کامل
تبلیغات درباره ما همکاران فرصت‌های شغلی شرایط استفاده تماس با ما آرشیو آر‌اس‌اس
حق نشر © 2012 - 2020 طرفداری