قهرمان وزنه برداری زنان آسیا درباره برنامه هایش برای کسب سهمیه المپیک صحبت کرد.
به گزارش طرفداری، الهام حسینی وزنه بردار زن ایران پرچمدار جدید این رشته است. ستاره تازه وزنه برداری ایران که پس از درخشش خیره کننده در رقابتهای قهرمانی آسیا و کسب مدال طلا نام خود را به تاریخ وزنه بردای ایران سنجاق کرد و نشان داد که در این رشته، هیچوقت چشمه جوشان استعدادها خشک نخواهد شد.
بعد از پناهندگی یکتا جمالی نخستین مدالیست تاریخ وزنه برداری زنان ایران در رقابتهای جهانی و پریسا جهانفکریان نخستین المپین تاریخ وزنه برداری زنان، تصور می شد که وزنه برداری زنان با توجه به اینکه در آغاز راه قرار داد، سالیان سال برای بروز و ظهور یک ستاره بزرگ دیگر باید منتظر بماند اما الهام حسینی چراغ این رشته را روشن نگاه داشت تا ستاره تازه این رشته باشد.
قهرمان وزنه برداری آسیا در رقابتهای جهانی در کلمبیا نتوانست در حد و اندازه های خود ظاهر شود تا سهمیه المپیک پاریس دور از دسترس او قرار بگیرد اما او برای رسیدن به پاریس 2022 برنامه های مفصلی دارد.
حسینی در این باره می گوید:
در قهرمانی جهان کلمبیا نتوانستم وزنه های خودم را در دوضرب بزنم. اگر وزنه ۱۲۷ کیلوگرم را در حرکت آخر دوضرب می زدم، در رده دوازدهم جهان قرار می گرفتم. با توجه به اینکه اوزان المپیکی کاهش یافتهاند، رقابت برای گرفتن سهمیه خیلی سخت است و باید تلاش بیشتری کنم. میدانم شرایط سخت است اما ناامید نیستم و میخواهم در وهله اول سهمیه المپیک را بگیرم.
درباره ی اینکه در رنکینگ المپیک دسته ۸۱ کیلوگرم زنان پانزدهم شد و با توجه به فاصله رکوردی که با وزنه برداران دیگر دارد، فکر می کند بتواند به سهمیه المپیک برسد؟ بیان کرد:
برنامه ریزی که خودم و کادرفنی داریم این است که رکوردهایم را افزایش بدهم و سهمیه المپیک بگیرم. البته هدف من فقط گرفتن سهمیه المپیک نیست بلکه میخواهم در المپیک هم خوش بدرخشم و به مدال برسم. نمیخواهم بگویم کار راحتی است اتفاقا رسیدن به آن سخت است اما دور از دسترس نیست.
حسینی در مورد مصدومیت خود که مشغول درمان است، تصریح کرد:
مصدومیت من مربوط به قبل از بازی های کشورهای اسلامی است و معمولا ما بیرون از اردو نبودیم اما آن موقع بخاطر شرایطی که در فدراسیون قبلی ایجاد شد، اردوها دیر تشکیل شدند. از این رو مجبور شدم در خانه تمرین سنگین انجام دهم و نمیتوانستم خیلی وزنه را رها کنم و بیندازم چون همسایه ها شاکی میشدند. همین مسئله باعث آسیب دیدگی من از ناحیه کمر شد و فشار روی دو دیسک من قرار دارد. تقریبا از خرداد تا الان مشغول درمان دیسک کمرم هستم. البته کنترل شده و 3 مسابقه رفتهام و مدال هم گرفتهام. با این حال باید تحت درمان باشم و فیزیوتراپی انجام دهم. پزشک به من گفته است 4 تا 6 هفته استراحت مطلق داشته باشم و تمرین نکنم اما من چنین شرایطی را ندارم و هر هفته ای که تمرین نکنم، عقب می افتم. خدا را شکر الان مصدومیتم با فیزیوتراپی و ماساژ تحت درمان است و تمریناتم را ادامه می دهم.
وزنه بردار ملی پوش ایران در مورد برنامه خود برای قهرمانی آسیا ۲۰۲۳ کره جنوبی که دومین مرحله کسب سهمیه المپیک است نیز گفت:
اگر مشکلی پیش نیاید، تلاشم این است، ثبت رکورد خوبی داشته باشم. الان بیش از هر چیزی این برایم مهم است که رکوردهایم را به کسب سهمیه المپیک نزدیک کنم. امیدوارم در کنارش مجددا مدال بگیرم و باعث خوشحالی مردم و جامعه وزنه برداری شوم.
دختر وزنه بردار ایران در پاسخ به این پرسش که با کسب طلای قهرمانی آسیا ۲۰۲۲ در بحرین، تاریخ سازی کرد و چقدر این مدال در تغییر توجه و افزایش حمایت مسئولان استانی از او تاثیر گذار بوده؟ تاکید کرد:
خیلی ها به من لطف داشتند و باعث شادی دل مردم شدم. بازتاب ها را می بینم و علاقه مندان بیشتری سمت وزنه برداری آمدند اما خیلی حمایت نشدم. تمام هدفم این است دل مردم را شاد کنم ولی ورزش هزینه جانبی زیادی دارد و در این وضعیت اقتصادی ورزش حرفهای خیلی سخت است. هزینه درمان و فیزیوتراپی، ماساژور و تغدیه بالا است و حمایت ها وقتی بیرون اردو هستم آن طور که انتظار میرود، نیست. خیلی از ورزشکاران از جمله خودم تحت فشار هستیم و باید حمایت ها بیشتر شود.