دیوان عدالت اداری در آخرین تصمیم در خصوص دعوای حقوقی میان رییس پیشین فدراسیون سوارکاری و وزارت ورزش و جوانان به سود وزارتخانه رای داده است.
به گزارش طرفداری، قرار بود مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری روز شنبه (۲۱ خرداد سال 1401) با حضور محمد کاظمیان، محمد اسد مسجدی و مسعود خلیلی برگزار شود اما وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد به دلیل بررسی و رسیدگی به ادعاها و شکایتهای واصله برخی کاندیداهای احراز پست ریاست این فدراسیون، انتخابات این فدراسیون باید با ۱۰ روز تعویق برگزار شود.
در نهایت فدراسیون سوارکاری اعلام کرد مجمع انتخاباتی این فدراسیون همان ۲۱ خرداد برگزار میشود و وزارت ورزش و جوانان به صورت رسمی تصمیمی اعلام نکرده است. سرانجام مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری ایران ۲۱ خرداد در محل کمیته ملی المپیک برگزار شد و ۴۷ نفر از اعضای حاضر در مجمع، برگ رای خود را به صندوق انداختند.
در پایان مسعود خلیلی با ۴۵ رای به عنوان رییس فدراسیون سوارکاری انتخاب و دو رای هم مخدوش اعلام شد. در ادامه وزارت ورزش و جوانان خلیلی را به رسمیت نشناخت، او را برکنار و سرپرستی منصوب کرد.
با شکایت مسعود خلیلی از وزارت ورزش و جوانان، دیوان عدالت اداری دستور موقتی مبنی بر توقف اجرای ابلاغیه با موضوع انتصاب سرپرست فدراسیون سوارکاری صادر کرد. ۲۳ شهریور سال جاری، محمود حیدری از سوی وزیر ورزش به عنوان سرپرست فدراسیون سوارکاری معرفی شد اما طولی نکشید که پس از شکایت مسعود خلیلی از وزارت ورزش و جوانان و دستور موقت دیوان عدالت اداری مبنی بر توقف اجرای ابلاغیه با موضوع انتصاب سرپرست فدراسیون سوارکاری، وزیر ورزش و جوانان ۱۵ آذر در حکمی رضا زندی خواری را به عنوان سرپرست جدید فدراسیون سوارکاری منصوب کرد.
لیلا بخشیوند وکیل رییس پیشین فدراسیون سوارکاری دبا اشاره به این که مجددا از سوی وزارت ورزش و جوانان سرپرست تعیین شده و دوباره دادخواستی مبنی بر ابطال حکم سرپرستی به شماره مشخص مطرح کرده، اظهار داشت:
خواستار توقف اجرای حکم سرپرستی، بازگشت و ابقای مسعود خلیلی از شعبه ۴۵ دیوان عدالت اداری شدیم و اصل خواسته ما ابطال حکم سرپرستی زندی و بازگشت و ابقای خلیلی به مسند ریاست است.
وی ادامه داد:
خواستار دستور موقت مبنی بر توقف اجرای حکم سرپرستی بودیم که جلسهای در این رابطه برگزار اما این دستور موقت از سوی دیوان عدالت اداری رد و اعلام شد که خسارت غیر قابل جبرانی به فدراسیون وارد نمیشود که دستور موقت صادر شود.
وکیل رییس پیشین فدراسیون سوارکاری با تاکید بر این که رسیدگی به اصل خواسته مبنی بر ابطال حکم سرپرستی زندی، بازگشت و ابقای خلیلی مورد رسیدگی قرار نگرفته، افزود:
فعلا از سوی دیوان عدالت اداری صرفا به مقوله دستور موقت مبنی بر توقف اجرای حکم سرپرستی رسیدگی شده است.
وکیل رییس پیشین فدراسیون سوارکاری با اشاره به اینکه برخی اعلام میکنند مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری ابطال شده اما این مجمع هنوز ابطال نشده است و رای بدوی قابل اعتراض بوده و قطعی نیست، به ایسنا گفت:
دلیلی بر ابطال مجمع نیست و باید تجدید نظر در این رابطه تصمیم گیری و اگر رای صادره از سوی شعبه ۳۵ را تایید کند، رای قطعی صادر شده و میتوانیم بگوییم مجمع ابطال شده است اما در این مرحله هنوز رای قطعی صادر نشده و هنوز مجمع ابطال نشده است.