در اقصینقاط جهان شاهد حضور ستونهایی با رأس هرمی شکلی هستیم که سر به فلک کشیدهاند و در ظاهر هیچ دلیل منطقی ای برای وجود این بناهای عجیب و بی فایده و نازیبا در شهر های مهم جهان وجود ندارد. نام این ستونها ابلیسک است که یکی از نمادهای مورد احترام فراماسونری و پیروان فرقههای شیطانپرستی شده و این گروههای در چند قرن گذشته سعی داشتهاند که آنها را در جای جای جهان پراکنده سازند.
ابلیسک:
اُبلیسک یا اوبِلیسک (Obelisk) (یونانی: ὀβελίσκος، برگرفته از ὀβελός، به معنای سوزن یا ستون نوکتیز یا ستون برافراشته) ستون سنگی چهارگوش و بلند که در بالای آن یک نوک هرمی جای دارد و گفته میشود که برگزیدن شکل هرم برای همانندسازی با یک پرتوی سنگ شدهٔ قرص خورشید بودهاست. در بیشتر جاهای باستانی می توان یک جفت ابلیسک در برابر تیریکها (pylon) پیدا کرد.ابلیسکهای کهن از یک سنگ یکپارچه ساخته میشدند در حالی که ابلیسکهای امروزی از چندین قطعه سنگ ساخته میشوند و میتوانند لایههای درونی هم داشته باشند.
ابلیسک ستون انرژی شیطانی؟
برای فهم چرایی مهم بودن انرژی باید گفت که مشهور است ضد مسیح (دجال) نمیتواند بیاید و مسلط شود مگر اینکه انرژی در سرتاسر جهان در وضعیت مشخصی قرار گیرد.
هرم ها – هشت وجهی ها و گنبد ها قویترین و موثر ترین اشکال برای انتقال انرژی هستند.بهترین شکل هندسی در جذب عادلانه انرژی و امواج،شکل کروی است.بدلیل شکل و طرح ویژه کره(Sphere) تمامی نقاط مستقر بر روی آن از شرایط یکسان و برابری برای دریافت انرژی،برخوردارند.شاید شکل کروی سیارات و ستارگان نیز به همین علت باشد.درحالیکه در مورد هرم چنین چیزی اصلاً صادق نیست.برعکس کره،هرم در جذب انرژی کاملاً به شکل انحصاری رفتار می کند.نوک تیز هرم امواج را دریافت کرده و در خود جمع می نماید .
نمونه معماری اسلامی یا همان گنبد(Dome) در واقع طرحی از نیمکره است که در زیر این گنبد احساس آرامش و احساس نیک به انسان دست پیدا میکند و نمونه معماری شیطانی یا همان اهرام(و شاخصه تمامی آنها اهرام ثلاثه و ابلیسک)است که انرژی شیطانی از خود بر جای میگذارد و انرژی منفی و شر را به طرف پایین منتقل میکنند.
ریشه ی ابلیسک در مصر:
بر اساس اساطیر مصر باستان این بنا با خدای خورشید یعنی "رع" (Ra) مرتبط میشد. بدين صورت که اين نماد اشعهای از اشعههای خورشيد بود که به صورت سنگي درآمده است و "رع" الهه خورشيد درون اين سنگ قرار دارد. در زبان مصر باستان بر اين بنا نام "تِجِن" (Tejen) نيز مینهادند، مصريان معتقد بودند بدنه بلند و باريک ابليسک مظهر دفاع و محافظت و هرم رأسی بنا نيز مظهر دورکردن نيروهای منفی و باد و توفان است. ابليسک در دوراني نيز نماد ازيريس(Osiris) شد. زيرا اعتقاد بر اين بود که اين الهه توانسته بر تمامی خدايان ديگر تفوق بيابد به همين دليل دارای قدرتهايی از هر يک از خدايان ديگر شده بود و لذا ابليسک، نمادی که متعلق به رع بود (خدای خورشيد يا رب السماوات) نصيب ازيريس (خدای مرگ و دنيای زيرزمين) شد. نفس ازيريس، باع (Ba) به نام بانبجِت (Banebdjed) خوانده میشد و اين باع بود که حيثيت و شخصيت و قدرت را براي ازيريس به همراه داشت و نماد بانبجت نيز قوچ بود و اين دليلی بود برای پرستش اين حيوان توسط عده اي از مردم مخصوصاً در شهر منديز (Mendes) در زمان باستان.در جلوی هر معبد مصری معمولا دو ابلیسک قرار داده میشد.البته از دیگر تفاسیر در مورد اسطورهشناسی ابلیسک میتوان به موردی دیگر نیز اشاره نمود: مردمان مصر باستان معتقد بودند اگر انسان نام خود را در جایی ثبت نکند بعد از مرگ انسان ناپدید خواهد شد. به همین علت هر کس سعی میکرد نام خود را در جایی ثبت نماید. فراعنه نیز نامهای خود را در مکانهای مختلفی ثبت میکردند که یکی از آنها ابلیسک بود. در حقیقت میتوان گفت که ابلیسک هرمی است که بر روی یک ستون قرار داده شده است. این بخش فوقانی هرمی شکل قسمت اصلی بنا و نمادی مهم بود. تقدیم شدن ابلیسک به خدایگان خورشید در حقیقت بدین معنا است که هرم موجود در رأس آن تقدیم به خدا میشود تا نام اهداء کننده تا ابد باقی بماند. خطوط حکاکی شده بر روی ابلسيک به خط هيروگليف میباشد و دربردارنده موضوعاتی همچون زندگی رع، سفرهای روزمره رع در آسمان ها و پيروزیها و جشنها است.(گفته میشود ابلیسک بعدها به عنوان نمادی از خدای شر وشیطان در تمدن ها مطرح شد)
اهمیت ابلیسک در فرامانسونری و آیین شیطانپرستی و کابالای یهودیان
http://8pic.ir/images/s9n7g0wzcvzzl7r0o09m.gif
ابليسک نمادي است از آلت تناسلي شيطان(در محل آلت تناسلی بفومت(عکس بالا) یک میله وجود دارد که نشانه “زندگی بی پایان ” که نمادش ابلیسک میباشد) به معناي دخول شيطان در کالبد انسان يا تسليم روح خود به شيطان و اخذ نيرو از او. به اين دليل، از دوران کهن ابليسک «آلت تناسلي بعل» Shaft of Baal نيز خوانده ميشد. «بعل»، به معني «استاد» و «ارباب»، خداي کهن اديان غيرابراهيمي در تمدنهاي شرق مديترانه و بينالنهرين بود. اين همان «خدايي» است که در تمدنهاي گوناگون اسامي گوناگون به خود گرفته، مانند مردوخ و نمرود و داگان و اوزيريس و بافومت(عکس بالا:بز است با نماد ستاره پنج ضلعی که مورد پرستش شوالیه های معبد دوران جنگ های صلیبی بود ).و در اديان ابراهيمي «شيطان» خوانده ميشود.در مسيحيت نام «بعل» به عنوان مترادف «شيطان» به کار ميرفت. در تمامي فرقههاي شيطاني معاصر، مانند ايلوميناتي و فراماسونري، اين «خدا» با نام «لوسيفر» مورد پرستش است. نمادهاي «لوسيفر»، از جمله ابليسک، از گذشته کهن تا به امروز بلاتغيير مانده است.یهودیان با کابالا سعی می کنند در مراسم جادوگرانه خویش کابالا، از نمادنیروهای شر یعنی ابلیسک مدد جویند تا بر جهان مسلط شوند.این کار با نمايشنامه «دکتر فائوستوس» کريستوفر مارلو** يا «فائوست» گوته به تصوير کشيده شده و در سالهاي اخير به وفور در فيلمهاي سينمايي، به شکل حلول مستقيم شيطان در جسم انسان يا باروري انسان از شيطان يا موجودات فضايي، ترويج ميشود.
رواج ابلیسکها در قرون مدرن
این نمادهای پاگانیسم هماکنون رواج بسیاری یافتهاند و در سه قرن گذشته صدها ابلیسک در نقاط مختلف جهان ساخته شده است.(گفته میشود ابلیسک ها بر روی خطوط صور فلکی کاشته می شوند). شاید بتوان این سازه شرکآلود را جزو معدود نمادهایی دانست که تا بدین حد در میادین و اماکن مختلف جهان مورد استفاده قرار میگیرند. در قرن نوزدهم فراماسونها ابليسک را به عنوان تنها بنای يادبود ازيريس در معماري بسياري از شهرهاي تمدن غرب وارد کردند، اين موضوع در زمان غارت مصر توسط ناپلئون به اوج خود رسيد. پاريس اولين شهر در تمدن مغرب زمين بود که اين معماري را درون خود جاي داد. در سال 1830 محمدعلي نايب السلطنه مصر به پادشاه فرانسه ابليسکي کهن هديه داد که اينک در ميدان کنکورد (Place de la Concorde) در پاريس وجود دارد.نمونههای مختلف ابلیسکها را میتوان در کشورهایی چون آمریکا، انگلستان(جفت ابليسک لندن توسط فراماسونها به نيويورک منتقل شد)، روسیه، ایتالیا، سوئد، فرانسه، اسکاتلند، ولز، رومانی، اروگوئه، ایرلند، پاکستان، سنگاپور، آرژانتین، نیوزیلند،واتیکان!( مرکز مسیحیت جهان!)، ونزوئلا، برزیل، پورتوریکو، جمهوری دومنیکن، بولیوی، صربستان، کانادا، جاکارتا، کره شمالی، فیلیپین و سرزمین اشغالی مشاهده نمود. مشهورترین ابلیسک دوران مدرن که در عین حال بزرگترین ابلیسک تاریخ نیز است، ابلیسک یادبود جرج واشنگتن، اولین رئیسجمهور آمریکا و از اعضای ارشد لژهای ماسونی، است که در قرن نوزدهم در آمریکا ساخته شد.
حذف نماد شیطان از مراسم رمی جمرات در جایگزینی آن با یک دیوار
http://8pic.ir/images/u5tr4esrv7irwd8rjq72.jpg
طی سالیان متمادی، حجاج خانه خدا در مراسم رمی جمرات به سوی ستونی شبیه به ابلیک سنگ میانداختند تا بدین ترتیب از شیطان برائت جسته و این رانده شده از ملکوت خدا را از دلهای خود نیز برانند. در سالهای اخیر و طی تصمیم آل سعود به بازسازی مکه، علاوه بر تخریبهایی که در بافت تاریخی کعبه روی داد و نیز ساخت و سازها مشکوکی که پیرامون اطراف مسجدالحرام انجام گرفتند، سه ستون شیطان نیز با یک دیوار جایگزین گردید. طراحی دیوار مراسم رمی جمرات بر عهده یک معمار ماسون بلندپايه (که بازسازي مکه به دست اوست)به نام نورمن فاستر (Norman Foster) بود.