گاهی انسانها زندگی را بیش از حد جدی میگیرند. ما میتوانیم کوچکترین مسایل را به بزرگترین مشکلات خودمان تبدیل کنیم. انسانها فشار و استرسهای زیادی را تحمل میکنند، کارهای سخت و طاقت فرسا آن هم برای دریافت حقوقی برای زندگی کردن. زندگی امروزهی انسانها تبدیل به یک حلقهی بیپایان از کارهای تکراری شده است. آیا بشریت برای این خلق شده است؟
ولی بعضیها اینطور فکر نمیکنند. این کاری نیست که انسانها برای انجام آن برنامهریزی شدهاند. قطعا شما هم، چنین احساسی داشتهاید. گاهی با خودتان فکر میکنید که آیا واقعا زندگی یعنی انجام کارهای تکراری هر روز پشت سر هم؟ اگر فیلم ماتریکس را دیده باشید حتما به یاد دارید که مورفیس این جمله را به زبان آورد.
تو در تمام زندگیات این را حس کردهای. حس کردی که یک چیزی در این دنیا غلط است، و نمیدانی که آن چه چیزی است. هرکاری هم بکنی این فکر گاهی تمام تفکرات تو را به هم میریزد. تو نمیدانی که آن چیست ولی این همان علتی است که تو به پیش من آمدهای. میدانی منظورم چیست؟
هرچند این فیلم، تخیلی است ولی میتوان این دیالوگ را کاملا جدی فرض کرد. قطعا تا به حال با خودتان دربارهی این چیزها فکر کردهاید. فکر کردهاید که ما اینجا چه کار میکنیم و یا اینکه آیا تغییراتی در آینده رخ خواهد داد یا خیر؟
انسانها امروزه تبدیل به ربات شدهاند. انجام کارهایی که از قبل معلوم شده و فکر کردن به اینکه بعد از آن باید چکار کنیم. ما حتی تا به حال با خودمان فکر نکردهایم که چرا باید این همه کارها را انجام دهیم و فقط این کارها را انجام میدهیم. گاهی ما به دنبال پیدا کردن دلیل و برهان برای اتفاقات اطرافمان می افتیم. بشر مدام در حال پیشرفت است و این میتواند روی دنیای اطراف ما تاثیر بگذارد. همین باعث میشود که ما به تفکر دربارهی دنیا بپردازیم. آیا میتوانیم روش زندگی خودمان را عوض کنیم. شاید فهمیدن اینکه ما در کجای دنیا هستیم کمک شایانی به درک بهتری از بشر بودن به ما بدهد. شاید باعث بیدارشدن انسانها شود.
۱- زمین: جایی که ما در آن زندگی میکنیم. بگذارید از نمایی دیگر به آن نگاه کنیم.
11
۲ -منظومهی شمسی: زمین در منظومهای که در آن هستیم اینجا قرار دارد. عطارد حتما خیلی گرمتر از زمین است.
21
۳ -فاصلهی ماه از زمین را میتوانید در تصویر زیر ببینید. به نظر خیلی دور میرسد نه؟
3
۴ -آیا واقعا فاصلهی ماه تا زمین انقدر زیاد است؟ بله، تمامی سیارات منظومه ی شمسی را میتوان در فاصله ی زمین تا ماه جای داد.
4
۵- آمریکای شمالی گاهی فکر میکند که مرکز دنیاست. اگر این قاره را روی مشتری قراردهیم چه ابعادی خواهد داشت؟ به نظر خیلی ریز است.
5
۶ -اگر ۶ زمین را کنار هم قرار دهیم در کنار زحل به شکل زیر میشود:
6
۷- اگر کرهی ما یعنی زمین، مانند زحل حلقه داشت چه چیزی را ما در آسمان میدیدیم؟
7
۸ -یک دنبالهدار که مدتی قبل توانستیم روی آن به اکتشاف بپردازیم. ابعاد این دنبالهدار در مقایسه با لس آنجلس را مشاهده کنید.
8
۹ -و حالا نوبت خورشید شده است. زمین در کنار خورشید واقعا ناچیز است.
9
۱۰ - اگر از روی ماه به زمین نگاه کنیم این منظرهای است که خواهیم دید.
10
۱۱ -خانهی ما از روی سطح مریخ به این شکل دیده میشود.
111
۱۲ - زمین از سیارهی زحل به این شکل دیده میشود.
12
۱۳ - و حال اگر بخواهیم زمین را از سیاره ی نپتون نگاه کنیم چه چیزی میبینیم؟ نپتون ۴ میلیارد مایل با زمین فاصله دارد.
13
۱۴ - و بار دیگر بیایید خورشید را با زمین مقایسه کنیم.
14
۱۵- خورشید در مریخ به این شکل دیده میشود.
15
۱۶ - همهی اینها در برابر ابعاد دنیا بسیار ناچیزند. کارل ساگن دربارهی ستاره ها اینگونه گفت: تعداد ستارهها در فضا بیشتر از تعداد شنها در ساحل است.
16
۱۷- همین موضوع یعنی اینکه ستارههایی بسیار بسیار بزرگتر از خورشید در دنیا پیدا میشوند. خورشید در مقایسه با بزرگترین ستارهی راه شیری.
17
۱۸ - بزرگترین ستارهای که ما میشناسیم یعنی YV Canis Majoris چند برابر خورشید است؟ ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ برابر!
18
۱۹ - باز هم فراتر خواهیم رفت. اگر خورشید را در ابعاد یک سلول گلبول سفید در رگهای انسان فرض کنیم. کهکشان راه شیری به اندازهی ایالت متحدهی آمریکا خواهد بود.
19
۲۰ - اینجا جایی است که ما در راه شیری قرارداریم.
20
۲۱ - تمامی ستارههایی که شما در فضا میبینید تنها در این دایرهی زرد رنگ قراردارند.
211
۲۲ - حال بیایید ابعاد کهکشان راه شیری را با دیگر کهکشانها مقایسه کنیم. کهکشان IC 1011 نزدیک بر ۳۵۰ میلیون سال نوری از ما فاصله دارد (کوچکترین کهکشان مشخص شده در تصویر کهکشان راه شیری است)
22
۲۳- این تصویر توسط تلسکوپ هابل گرفته شده است. در این تصویر هزاران هزار کهکشان دیده میشود که هر کدام میلیونها ستاره و سیاره دارند.
23
۲۴ - تصویر یکی از این کهکشانها را در زیر میبینید. UDF 423 که در زیر میبینید کهکشانی است که ۱۰ میلیارد سال نوری با ما فاصله دارد. معنی این فاصله این است که نور ۱۰ میلیارد سال طول خواهد کشید تا از آنجا به ما برسد. یعنی این تصویر مربوط به ۱۰ میلیارد سال پیش است. شاید این کهکشان حتی دیگر در اینجا وجود نداشته باشد.
24
۲۵ - یک نکته را در نظر داشته باشید که تمامی این تصاویری که دیدید تنها بخش کوچکی از آسمان شبهای ما است.
25
۲۶ - فراموش نکنید که کجا زندگی میکنیم. این خانهی ما است. آیا ما واقعا تنها هستیم؟ آیا همهی این خلقت و بزرگی تنها برای موجوداتی به نام انسان خلق شده؟
برای دیدن تصاویر به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.zoomit.ir/it-news/astrology/25314-26-pictures-will-make-you-r...