در پی تصمیم یکجانبه مهدی طارمی برای ترک اردوی تیم فوتبال ریز اسپور و همراهی نکردن وی با این تیم در اردوی اتریش کمیته حقوقی ۷ نفره ریز اسپور تشکیل جلسه داده تا در مورد وی تصمیم گیری کند.
برخی منابع اگاه با استناد به قرارداد مهدی طارمی با تیم ریز اسپور عنوان می کنند که طارمی با تصمیم شخصی اردوی ریز اسپور را ترک کرده و هنوز باشگاه ترکیه ای در مورد وی تصمیم گیری نکرده است و سرنوشت این بازیکن را به کمیته حقوقی هفت نفره خود سپرده است.
در همین حال گفته می شود اقای گل پیش عقد قرارداد با باشگاه ریز اسپور با حضور در دفترخانه اسناد رسمی در استانبول در حضور سه شاهد قسم نامه ای را مبنی بر پایبند بودن به مفاد قرارداد و قرارداد نداشتن با هیچ باشگاهی در سراسر دنیا امضا کرده است.
گفته می شود همین موضوع احتمال محرومیت سنگینی را برای مهدی طارمی در بر خواهد داشت چرا که قرارداد ریز اسپور با مهدی طارمی کاملا رسمی و بدون هیچ قید و شرطی قابل اجرا بوده است.
گفتنی است، هنوز اقای گل فصل پیش لیگ برتر در مورد کیفیت جدایی خود از باشگاه ترکیه ای هیچ اظهار نظری نکرده است.
بعد از آنکه مهدی طارمی از حضور در تمرینات تیم ریزه اسپور ترکیه امتناع ورزید و بدون آنکه اقدامات قانونی در خصوص فسخ قراردادش انجام دهد اقدام به ترک ترکیه و بازگشت به ایران کرد و خبر از حضور مجدد او در تیم پرسپولیس با استناد به یک قرارداد یا توافق نامه به تاریخ 24 فروردین از طرف باشگاه پرسپولیس اعلام شد، می توان انتظار داشت که این عمل طارمی از سوی باشگاه ترکیه ای به عنوان تخلف به فیفا گزارش شود که در این صورت یک محرومیت بین المللی انتظار این بازیکن را می کشد.
1- در ترکیه بازیکنانی که مورد توجه تیم های این کشور قرار می گیرند و قصد عقد قرارداد با این تیم ها را دارند قبل از هر اقدامی بر طبق قوانین داخلی آن کشور در دفتر اسناد رسمی برگه ای به اسم «قسم نامه» امضا می کنند که طی آن اقرار می کنند هیچ قراردادی با هیچ باشگاهی ندارند. علی القاعده این اتفاق در خصوص طارمی و حتی رضاییان نیز روی داده و این دو بازیکن قبل از مکتوب کردن قرارداد خود برگه های مربوطه را نیز امضا کرده اند.
2- بعد از عقد قرارداد طارمی و رضاییان با باشگاه ریزه اسپور باشگاه پرسپولیس که نسبت به قرارداد رضاییان معترض بود و معتقد بود این بازیکن هنوز با باشگاه قرارداد دارد، مراتب شکایت خود را از وی اعلام کرد و از طریق کمیته انضباطی پیگیر این موضوع بود. این در حالی است که باشگاه پرسپولیس بعد از عقد قرارداد طارمی با باشگاه ترکیه ای هیچ ادعایی مبنی بر وجود قرارداد یا توافقنامه ای با این بازیکن نداشت و این موضوع طی همین یکی، دو روز گذشته مطرح شده است.
3- قطعا رسانه ها و جریانات فوتبال ایران به خصوص اتفاقاتی که پیرامون این دو بازیکن روی داده مورد رصد مقامات فوتبال ترکیه قرار گرفته و آنها نیز از این موضوع مطلع هستند که اگر طارمی با باشگاه پرسپولیس قرارداد یا توافقنامه ای داشت این باشگاه همانگونه که از رضاییان شکایت کرد از طارمی نیز شکایت می کرد و این شکایت حتی رسانه ای می شد. اتفاقی که در این روزها دیده نشد.
موارد بالا نشان دهنده بعضی از تناقضات در رفت و برگشت مهدی طارمی می باشد و این سوال پیش می آید که اگر طارمی واقعا با باشگاه پرسپولیس قرارداد یا توافقی داشته چرا واقعا باشگاه پرسپولیس نسبت به این موضوع معترض نبوده است.
***
برخی از شنیده ها حکایت از آن دارد که چه بسا بعد از تعطیلات آخر هفته در ترکیه باشگاه ریزه اسپور رسما شکایت خود را از طارمی به همراه مستندات موجود به مقامات فیفا ارایه کنند و در این صورت مهدی طارمی محکوم به یک محرومیت بین المللی شود اما برخی از شواهد نیز گواه از این می دهند که باشگاه پرسپولیس با اطمینان از عدم محرومیت طارمی برای بازگشت او به ایران چراغ سبز نشان بدهد که در این صورت می توان چند احتمال زیر را در نظر گرفت.
1- با توجه به عدم ثبت قرارداد طارمی در ترکیه چه بسا این باشگاه راضی به آن شوند که با اخذ 20 درصد از مبلغ قرارداد 700هزار یورویی طارمی راضی شده و از شکایت خود نسبت به این بازیکن صرف نظر کنند.
2- با توجه به شکایتی که باشگاه پرسپولیس از رضاییان دارد و عدم صدور ITC این بازیکن از سوی فدراسیون فوتبال ایران ممکن است پشت پرده توافقی پنهان بین دو باشگاه پرسپولیس و ریزه اسپور صورت گرفته باشد که پرسپولیس از شکایت خود نسبت به رضاییان گذشت کرده و در مقابل باشگاه ریزه اسپور نیز از شکایت نسبت به طارمی بگذرد.