به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت ورزش و جوانان، در این جلسه که در سالن اجتماعات ورزش و جوانان برگزار میشود، قرار است در باره وضعیت مدیریت این باشگاه در فصل آینده و شرایط واگذاری این باشگاه به بخش خصوصی بحث شود.
خادم درباره این جلسه گفت: قرار است در این جلسه در خصوص شرایط حال و فصل آینده پرسپولیس و حضورش در لیگ همفکری شود. نحوه واگذاری و مدیریت کلان باشگاه قبل از واگذاری به بخش خصوصی، یکی از موضوعات اصلی جلسه با پیشکسوتان است. ما دنبال پیشنهادات عملی، مالی و گروهی هستیم و میخواهیم هم برای واگذاری کوتاه مدت و هم برای واگذاری قطعی و کامل پشتوانهها، چارچوبها و برنامهها را بررسی کنیم. تاکید ما بر این است که آینده دو تیم پرسپولیس و استقلال تضمین شود و به آرامش و ثبات مالی و مدیریتی برسند و اگر رقابتی و برد و باختی وجود دارد، در مستطیل سبز باشد.
معاون وزیر ورزش و جوانان خبر داد که اولویت وزارت ورزش و جوانان سپردن مدیریت باشگاه پرسپولیس به یکی از بزرگان این باشگاه است، وی در این باره گفت: با توجه به شنیدهها، بزرگان پرسپولیس به اداره و مدیریت کلان باشگاه علاقمند هستند. از نظر وزارت ورزش و جوانان هم این بزرگان در اولویت قرار دارند.
بحث دیگری که در جلسه فردا مطرح میشود، حضور یکی از افراد خوشنام پرسپولیس در هیات مدیره باشگاه است.
خادم گفت: یکی از موضوعات قابل بحث در جلسه با پرسپولیسیها این است که حتما یکی از چهرههای خوشنام و خاکخورده پرسپولیس در هیاتمدیره حضور داشته باشد. فردا درباره حضور جدی یکی از این چهرهها در هیات مدیره که تا حد امکان به انتخاب خودشان باشد، مذاکره میکنیم.
افراد حاضر در جلسه فردا میتوانند راهکارهایشان را برای بهتر شدن شرایط باشگاه ارائه کنند.
به گفته خادم بعد از پرسپولیس نوبت به استقلالیها میرسد که تکلیف مدیریتشان را مشخص کنند: در حال حاضر تیمی از بازرسی و حسابرسی وزارت ورزش و جوانان در حال بررسی وضعیت مالی باشگاه استقلال هستند. با توجه به اینکه ثبات مدیریتی باشگاه پرسپولیس با مشکل روبرو بود، این باشگاه را در اولویت قرار دادیم. اما بعد از پایان سال 92 و اتمام حسابرسی، در باشگاه استقلال هم تعیین تکلیف میشود.
خادم درباره شرایط واگذاری این دو باشگاه هم توضیحاتی را داد و گفت: تصور و سعی ما این است که در کوتاهترین هیات مدیره باشگاه را ترمیم و تکلیف قطعی این فصل و فصل آینده باشگاه را تعیین کنیم. به موازات این بحث، واگذاری این باشگاهها به بخش خصوصی در دستور کار است. در سطح وزراء جلسات متعدد و متنوعی را برگزار کردهایم اما تا پایان سال جلسه دیگری نداریم. سال آینده این جلسات را پیگیری میکنیم.»
معاون وزیر ورزش و جوانان تاکید میکند که بحث واگذاری باشگاههای استقلال و پرسپولیس در هیات دولت مطرح است: « همان طور که در اخبار گفته شده، بحث واگذری این دو باشگاه از سطح وزارت ورزش و جوانان خارج شده و در هیات محترم دولت برای آینده این باشگاهها تصمیمگیری میشود. در هیات دولت کارگروهی تشکیل شده که آنها گزارشات را به هیات دولت میدهند. فضای کار از سطح وزارت ورزش و سازمان خصوصی سازی خارج شده و این هیات دولت است که درباره نحوه مدیریت و واگذاری این باشگاه تصمیم میگیرد.
با این حال خادم پیگیری وضعیت باشگاههای استقلال و پرسپولیس را وظیفه وزارت ورزش و جوانان دانست و عنوان کرد: این وظیفه ذاتی وزارت ورزش و جوانان است که تا تعیین تکلیف قطعی که طبق قانون بودجه 93 این واگذاری باید اتفاق بیافتد، شرایط حال حاضر و فصل آینده را مشخص کند و اجازه ندهد تحت تاثیر این واگذاری قرار بگیرد. ما در نظر داریم این دو باشگاه به ثبات مالی و مدیریتی نایل شوند. هرچند تاکید میکنیم که دولت و وزارت ورزش و جوانان هیچ پول و منبع مالی مشخصی را برای حمایت مالی ندارند. تصور ما این است که با توجه به پتانسیل این دو باشگاه، این ساماندهی مالی میتوانست سریعتر انجام شود.
خادم درباره واگذاری باشگاههای دیگر که به نظر میرسد با بودجه دولتی اداره میشوند، خاطرنشان کرد: باشگاههای دیگر در ظاهر خصوصی هستند. طبیعتا وزارت ورزش و جوانان درباره نحوه عملکرد آنها ورود نکرده است اما با سازمان لیگ فوتبال جلساتی داشتهایم و پیشنهاداتی را برای آییننامه مسابقات داشتهایم در صحبت با دوستان که توان تخصصی دارند، به چارچوبهایی رسیدهایم و امیدواریم که اتفاقات جدی بیافتد. یکی از موارد، کف قراردادهای دو سه ساله است. هرچند گفته میشود طبق اساسنامه فیفا ایجاد محدودیتها با موانعی روبروست. قرار است با همفکری و همراهی در مجمع عمومی سازمان لیگ به چارچوبی برسند و عملیاتی کنند. تعیین شرایط سنی حضور در لیگ، تعیین سقف هزینه تیمها هم از دیگر بحثها است. ما میخواهیم چارچوبهایی را تعیین کنیم تا لیگ پرقدرت و در عین حال کم حاشیه داشته باشیم.