Eric Cantona♻️ داستان مچبندهای سبز
✳️ ۲۷ خرداد ۸۸ فقط پنج روز پس از انتخابات، تیم ملی در سئول مقابل کره جنوبی قرار گرفت. مهدویکیا، علی کریمی، مسعود شجاعی، جواد نکونام، محمد نصرتی و حسین کعبی در نیمه اول با مچبند سبز بازی کردند.
تلویزیون که غافلگیر شده بود، سانسور نماهای نزدیک را آغاز کرد. هر گاه دوربین یکی از ۶ بازیکن را تعقیب کرد، تصاویر تکراری تماشاگران را دیدیم.
همزمان، راهپیمایی سکوت از میدان هفت تیر تا پارک لاله برپا بود و بین آنها که پس از بازی به راهپیمایی پیوستند، عکس یا مقوای دستنویس تشکر از ملیپوشان دیده میشد.
هنوز عدهای بی اطلاع میگویند اگر سیاست در ورزش بر خلاف مقررات است، پس بستن مچبندها هم خلاف بود.
این افراد، نمیدانند فدراسیون دستور گرفته بود ملیپوشان را محروم کند اما فیفا، رفتار ملیپوشان را مصداق دخالت سیاست در ورزش ندانست.
✳️ روزنامه ایران مدعی شد جبهه مشارکت به بازیکنان پول داده تا مچبندها را ببندند.
کفاشیان به ایسنا گفت: «از فیفا پرسیدیم اگر برایمان مسجل شود که حرکت بازیکنان به دلیل مسائل سیاسی بوده، چه جریمهای برایشان در نظر بگیریم؟»
کفاشیان تاکید کرد: این حق را برای خود قائلیم که اگر به یقین رسیدیم بستن مچبندها سیاسی بوده، با آنها برخورد کنیم.
زندهیاد پورحیدری سرپرست تیم ملی گفت: "مچبندهای سبز به خاطر نذر حضرت ابوالفضل بود" اما کفاشیان که در عطش محرومیت ملیپوشان میسوخت، گفت: «مگر نذر، یک نیمهای میشود؟»
✳️ مهدویکیا با صدور اطلاعیهای نوشت: "بررسی تخلفات فقط به عهده فیفاست. نه هیچ فرد و سازمان دیگری."
کاپیتان، خطاب به افرادی که بازیکنان را وطنفروش نامیدند، گفت: "با چه جراتی به خود اجازه میدهید؟
شب که سر بر بالین میگذارید، کمی به شرف و وجدان فکر کنید. با ارائه نام و کارنامه خود، به ما افتخار دهید تا با تورق کارنامه زرین وطن پرستیتان، ما نیز بر وطن پرستی خود بیافزاییم، مردم به خوبی بین ما وطنفروشان و شما وطنپرستان قضاوت خواهند کرد.
✳️ فیفا در ایمیلی که پنجشنبه یازدهم تیر ۸۸ به فدراسیون فوتبال ارسال کرد، نقشه شوم داخلی را نقش بر آب کرد و نوشت: در گزارش بازی اشارهای به مچبندها نشده. پس هیچ تصمیمی در این خصوص اتخاذ نخواهد شد.