قبلا نوشتم براتون در مورد اینکه پیش از ورود اریایی ها به ایران اقوام بسیاری در ایران بوده اند و این اقوام همیشه با اقوام بین النهرینی سر جنگ داشته اند و مردم بین النهرین برخی از اقوام ایرانی را بربر و وحشی(( اقوام لولوبی در ایران )) می نامیدند. اما در مورد عربستان وضعیت چه گونه بوده است؟
حتما شما هم شنیدید که برخی میگویند عربستان بی ارزش ترنی سرزمین در طول تاریخ بوده و ارتش ایران در هیچ دوره ای به این سرزمین لشکر نکشیده است.
اما این دروغ است.نه تنها ایرانیان بلکه حکومت ها و اقوام دیگر نیز بارها و بارها به این سرزمین لشکر کشیده اند اما اکثرا شکست خورده اند اما در کمال تعجب در برخی مواقع مردم این شبه جزیره حتی با وجود پیروزی برابر ان ارتش تصمیم می گرفتند زیر لوای این حکومت ها قرار بگیرند.
ایرانیان نیز در کنار تمام حکومت های این نواحی به فتح این کشور علاقه داشتند اما انها نیز اغلب اوقات شکست می خوردند.
این شکست ها 4 دلیل مهم داشت:1- مرکز عربستان بیابانی بی انتها بود.
2-شمال، غرب و شرق عربستان با کوهستان محصور است.
3-نا آگاهی حکومت ها با این سرزمین.
4-نوع جنگ عرب های این مناطق: انها جنگ های پارتیزانی می کردند و چون به قصد فتح حمله نمی کردند و تنها هدفشان ضربه زدن بوده است پس از شروع حمله و اسیب رسانی به ارتش دشمن فرار می کردند.
((( در رابطه با دلایل بالا یونانیان عربستان را سه بخش می دانند:1-عربستان سنگلاخی-2-عربستان بیابانی-3-عربستان خوشبخت(مناطق جنوبی به ویژه یمن)))
.
اما در این میان ارتش ایران نیز پیروزی های قابل توجهی نیز داشته است. یکی از این پیروزی ها توسط فیل ها انجام شده است.
در هنگام یکی از حملات اعراب به خاک ایران ارتش ایرانیان( استادمون گفت دوره ی کدام سلسله پادشاهی ولی ننوشتم یادم رفته) با کمک گرفتن از فیل به عرب ها پاتک می زند و بسیاری از سربازان عرب را می کشد و قتل عام می کند زیرا عرب ها تا ان زمان با فیل برخورد نداشته اند و راه کشتن این موجود عظیم الجثه را نمیدانستند. نتیجه می شود کن یفکون شدن تمام ارتش عرب ها و تا مدت زیادی حمله ای از سوی اعراب به خاک ایران رخ نداد یا اگر هم رخ داده بود سریعه توسط فیل ها نابود شد.
.
برخورد بعدی اعراب با فیل در حمله ی ابرهه بود که توسط نجاشیِ وقت(به تمام پادشاهان حبشه گویند) که ان زمان زیر سلطه ی ارتش رم بود برای جلوگیری از پیشرفت یهودیان در یمن، به این سرزمین حمله و سپس به مکه لشکر کشی کرد.