سایت پیام نو با این مقدمه نوشت: بحث کاهش قرارداد بازیکنان استقلال اولین بار توسط امیر قلعهنویی در نشست خبری پس از اولین دیدار این تیم در لیگ چهاردهم مطرح شد. سرمربی آبیها در نشست خبری پس از دیدار تیمش مقابل نفت در اظهاراتی بیمقدمه از کاهش قرارداد بازیکنان و کادر فنی تیمش خبر داد و اعلام کرد که این مساله را با مدیران باشگاه در میان گذاشته است؛ مسالهای که هم قدری عجیب بود، هم قدری باور نکردنی.
طرح مساله توسط امیر قلعهنویی بلافاصله به ورود افشارزاده مدیرعامل باشگاه منجر شد. او که احتمالا به طرزی کاملا هماهنگشده به پشتیبانی از سرمربی تیمش درآمده بود، به خبرنگاران گفت که این طرح امیر قلعهنویی است و ما هم برای پایین آمدن از سقف بودجه تعیینشده ۱۸ میلیاردی توسط وزارت ورزش این کار را خواهیم کرد.
اما اصل قضیه کسر قرارداد بازیکنان و کادر فنی استقلالیها گویا چیز دیگری است و آن را باید در فشار نهادهای نظارتی و حتی خود وزات ورزش جستجو کرد. باشگاه استقلال یکی از چند باشگاهی است که شبهات بسیاری در مورد قرارداد کادر فنی و برخی بازیکنانش وجود دارد؛ موضوعی که بعد از انتشار لیست قرارداد بازیکنان این باشگاه آبیپوش همه را شگفتزده کرد و پای نهادهای نظارتی همچون سازمان بازرسی را هم به قضیه کشاند.
در لیست اعلامی آبیها، بازیکنی نظیر آندرانیک تیموریان که فصل قبل ۲ میلیارد و 350 میلیون تومان گرفته بود یا خسرو حیدری که نزدیک به دو میلیارد قرارداد فصل قبلش بود، در این فصل عدد یک میلیارد جلوی نامشان قرار گرفته بود تا ابهام در مورد صحت این لیست منشره بیشتر و بیشتر شود. ضمن آنکه قلعهنویی هم حاضر نشد رقم قراردادش را به طور شفاف در رسانهها منتشر کند.
به نظر میرسد بحث ورود سازمان بازرسی به قرارداد بازیکنان و کادر فنی استقلال به شدت امیر قلعهنویی و بهرام افشارزاده را تحت تاثیر خودش قرار داده و آنها سعی دارند با این روش خودپیشنهادکرده، قدری فضا را در مقابل نهادهای نظارتی در مورد خود تلطیف کنند.
نکته جالب دیگر قضیه، اعتراض برخی بازیکنان استقلال به طرح پیشنهادی امیر قلعهنویی است؛ مسالهای که به چالشی دیگر برای مدیران باشگاه استقلال بدل شده است. یک منبع مطلع در این مورد میگوید: «خیلی از بازیکنان استقلال مخالف چنین طرحی هستند. آنها میگویند به ما ارتباطی ندارد که مدیران باشگاه یا سرمربی تیم مشکل دارند. ما قرارداد بستهایم و تا ریال آخرش را هم میخواهیم.»