معرفی کتاب آیین زندگی دیل کارنگی :«آیین زندگی: غلبه بر تشویش و شروع زندگی»
نوشته دیل کارنگی(۱۹۵۵-۱۸۸۸)، نویسنده و سخنران آمریکایی حوزه خودانگیزشی است و به این پرسش پاسخ میدهد که چگونه بر فشارهای روحی و نگرانیها فایق آییم و زندگی را با نشاط آغاز کنیم.
این کتاب مجموعهای از دستورالعملهای آزموده شده و موفق است که به کمک آنها میتوانید زندگی خود را از نگرانی رهانیده و به آرامش و شادمانی برسید.
کتاب حاوی مطالبی جدید و نوآورانه نیست، بلکه شامل همان مطالبی است که همگی میدانید ولی آنها را فراموش کردهاید یا از کارایی آنها اطمینان ندارید. در این کتاب همان دستورالعملهای سودمند قدیمی را خواهید یافت که موءثربودن آنها را بسیاری از افراد با تجربهی خود اثبات کردهاند. بنابراین کتاب را مطالعه کنید و دستورات آن را در زندگی خود به کار ببندید.
کتابی که پس از حدود ۷۰ سال از تاریخ انتشار آن همچنان در ردهی برترین کتابهای موجود در زمینهی موفقیت است.
دقتی که دیل کارنگی در نوشتن این کتاب به خرج داده است، براستی وصف ناشدنی است. شاید تنها با یک گشت و گزار ساده در کتابفروشیهای مختلف با انبوهی از کتابهای این چنینی مواجه شوید که همهشان با شعار اینکه «اگر این کتاب را بخوانید تا آخر عمرتان موفق میشوید!» و امثالهم به شما چشمک میزنند، منتهای مراتب براستی تنها درصد کمی از این کتابها می توانند به شما راهی عملی برای رسیدن به موفقیت نشان دهند. حال ما می مانیم و انتخاب بهترین کتاب ممکن. اگر در این زمینه به دنبال خرید یک کتاب خوب هستید، پس توصیه میکنم به این توصیهی من توجه کنید:
تفاوتی که این کتاب با دیگر کتابهای مشابه اش دارد، در عملی بودن و سادگی کلام آن است. دیل کارنگی در نوشتن این کتاب نیامده است که اصول موفقیت را با استفاده از آخرین متدهای تئوریکال روانشناسی به شما معرفی کند. کتابهای او چکیدهای از تجریبیات عملی زندگی صدها نفر از بزرگترین و موفقترین انسانهای روی زمین است. او با معرفی جنبه های مختلف افراد مشهور و بزرگ و موفق، از شکسپیر گرفته تا حافظ شیرازی، از چارلز دیکنز تا تئودور روزولت، راهکارهایی عملی برای داشتن زندگیای با حداقل نگرانی و مشکل ارائه کرده است.
قوانینی که در اینجا به آنها اشاره شده است صرفاً براساس تئوری و حدسیات نیست، بلکه کاملا کاربرد دارد.
قوانینی برای جلوگیری از نگرانی:
۱- بدون ترس و صادقانه موقعیتی را که در آن گرفتار شده اید بررسی کرده و بدترین موقعیتی که در صورت شکست برایتان پیش می آید را در نظر بگیرید.
۲-پس از پذیرفتن این موقعیت سعی کنید خود را برای پذیرفتن این موقعیت آماده کنید.
۳-سپس بر اساس بدترین موقعیت ممکن کارهای بعدی را انجام دهید.
در مواجهه با نگرانی ها با یادگیری سه مرحله خود را تجهیز کنیم:
۱-واقعیت ها را بفهمیم.۲-واقعیت ها را تجزیه و تحلیل کنیم.۳-تصمیم بگیریم و بر اساس آن عمل کنیم.
خواندن این کتابو به همه دوستان توصیه میکنم.