محمد مهدی فروردین، رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی درباره جلسه امروز اعضای فراکسیون ورزش و کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با پیشکسوتان، مدیران، و هواداران باشگاه پرسپولیس صحبت کرد.
به گزارش طرفداری، فروردین در جمع خبرنگاران اظهار داشت:
با توجه به ضرورت موضوع رسیدگی به مشکلات پرسپولیس از طرف مجلس تصمیم گرفته شد جلسهای با حضور پیشکسوتان، مدیران و برخی اعضای کانون هواداران باشگاه برگزار و مشکلات موجود مطرح شود. عمده این مسائل هم در ارتباط با مشکلات مالی و نبود منابع پایدار برای باشگاه است.
وی افزود:
مجلس باید برای رفع این مشکلات تا جایی که توان دارد اقداماتی را انجام دهد. مشکلات و مسائلی که امروز پرسپولیسیها مطرح کردند و مشهود هم بود اعتراف به بیثباتی در این باشگاه است. وقتی ثبات در مدیریت وجود نداشته باشد نمیتوان کاری انجام داد.
رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:
یک باشگاه ابتدا باید منابع مالی مشخصی داشته باشد تا مدیران آن طبق این منابع به اهدافی میان مدت و بلند مدت خود بپردازند. هرچند امروز کشور در شرایط تحریم است و این موضوع کمبود منابع مالی برای امروز و دیروز نیست بلکه مربوط به 10-15 سال اخیر است و مدتهاست که باشگاههای کشورمان با چنین مشکلاتی مواجه شدهاند.
فروردین ادامه داد:
بحث دیگر این است که باشگاههای ما نمیتوانند پاسخگوی هزینههای سنگین برای عقد قرارداد با بازیکنان و مربیان باشند و سال به سال به بدهیهایشان اضافه میشود در حالی که یک مدیر باید بر اساس داشتههای خود برای مدیریت باشگاه تصمیمگیری کند و اینکه به دلیل مشکلات تحریم نمیتوان قراردادها را پرداخت کرد توجیه مناسبی نیست.
وی افزود:
وقتی میگوییم مدیر منظورمان شخص خاصی نیست بلکه میگوییم استقلال و پرسپولیس ظرفیت دارند و فرصتی که حمایت هواداران برای آنها ایجاد میکند خیلی خوب و ارزشمند است. باید از هواداران به شکل مناسبی استفاده کرد و رضایتمندی آنها را از وضعیت باشگاه به وجود آورد.
رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی عنوان کرد:
باید برای سیستم مدیریت باشگاه مکانیزمی تعریف شود و طبق آن اعضای هیأت مدیره و مدیرعامل انتخاب شوند. در این حالت فساد هم از بین خواهد رفت. اگر چنین شرایطی را فراهم کنیم در بخش مدیریتی باشگاهها هم ثبات ایجاد خواهد شد. البته باید مدیریت باشگاه دو ویژگی داشته باشد.
نماینده مجلس شورای اسلامی اضافه کرد:
باید ابتدا مدیری روی کار بیاید که از لحاظ اقتصادی باشگاه را پشتیبانی کند و با بهرهگیری از ظرفیتهای فنی کارشناسان و پیشکسوتان باشگاه در جهت پیشرفت فنی و مدیریتی تیم حرکت کند. وقتی همه موارد بر اساس سازوکاری از پیش تعیین شده پیش برود مطمئنا شاهد این همه نارضایتی یا تجمع مردم مقابل مجلس نخواهیم بود.
فروردین افزود:
مجلس این آمادگی را دارد بر اساس رسالتی که برای توسعه ورزش همگانی و قهرمانی دارد، در بحث تامین بودجه تلاش خود را به کار بگیرد و به این مطالبه و خواسته به حق مردم پاسخ دهد. از طرفی دولت به عنوان نهادی که متولی ورزش است وظیفه دارد لایحه مناسبی را در جهت نظام جامع باشگاهداری به مجلس ارائه بدهد تا اولین گام برای رسیدن به بحث خصوصی سازی به درستی برداشته شود. وقتی وارد چنین مقولهای شویم، باشگاهها وارد بورس شوند بستر لازم برای کار مدیران هم ایجاد خواهد شد و دیگر شاهد چنین مشکلاتی نخواهیم بود.
وی درباره ایجاد یک فضای دلالی در جذب بازیکنان جدید برخی تیمهای مطرح به ویژه در فصل نقل و انتقالات لیگ بیستم گفت:
وقتی مکانیزم انتخاب مدیر مناسب باشد وی بر اساس تعهد و تخصص به کار گرفته میشود و تمام تلاش خود را برای حفظ منافع باشگاه در نظر میگیرد. باید از مدیرانی متخصص در حوزه ورزش و مسلط و مجهز به دانش روز استفاده کنیم و در کنار آنها برای عقد قرارداد یک وکیل و کارشناس مجرب هم به کار گرفته شود تا دست واسطهها و دلالان کوتاه شود.
رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی ادامه داد:
قطعا مجلس نقش نظارتی خود در باره تخلفات اینچنینی را ایفا خواهد کرد و در گذشته طرحی را تصویب کرده که در راستای ایجاد محیطی سالم در ورزش و مبارزه با فساد بوده است. البته اکنون تمام مردم کشور باید در کشف فساد در هر حوزهای به عنوان داوطلب عمل کرده و اگر تخلفی میبینند به نهادهای نظارتی آن را گزارش دهند.
همچنین بخوانید:
در جلسه سرخابی ها با نمایندگان مجلس چه گذشت؟
رسول پناه: تا آخر هفته پرونده برانکو بسته می شود / به رسن اجازه جدایی نخواهیم داد