Jump to navigation

حالت شب تمام صفحه دانلود اپلیکیشن ویدیو نقل و انتقالات امکانات کاربری ارسال مطلب اشتراک فایل مدیریت مطالب مطالب کاربران پیش بینی ترکیب ساز گفتگو عضویت ویژه درباره ما تماس با ما بانک مشاغل جستجو گالری تبلیغات
طرفداری فهرست نتایج زنده
نتایج زنده ویدیو نقل و انتقالات طرفداری تی وی
پنجشنبه ۰۲ اردیبهشت ۲۲:۴۱
عضویت / ورود
دلیل پیشرفت آلمانی ها در زمینه مربیگری چیست؟

مربیگری؛ شغل ایتالیایی یا شغل آلمانی!

شغل آلمانی
تصویر کوروش مظاهری کوروش مظاهری 03/22/2021 - 01:42 مشاهده پروفایل
5,255 مشاهده / 175 دیدگاه 1211374

آلمان فقط فناوری مدرن، کالاهای صنعتی مرغوب و اتومبیل‌های شیک و پرطرفدار به سراسر جهان صادر نمی‌کند. بلکه یکی از صادرات موفق این کشور مربی فوتبال است. امروزه سایر کشورها با حسرت به آلمانی‌ها نگاه می‌کنند که چگونه آلمانی‌ها نه تنها دروازه‌بانان، بلکه مربیان درجه یکی هم پرورش می‌دهند!

اختصاصی طرفداری – بزرگترین سرمربیان تاریخ فوتبال معمولأ "ایتالیایی" بودند و تیم ملی این کشور نیز همیشه یکی از تاکتیکی ترین فوتبال ها را در طول تاریخ به نمایش گذاشته است؛ به همین دلیل گاهأ به حرفه مربیگری "شغل ایتالیایی" نیز گفته می‌شود. اما حالا با کنار رفتن تدریجی نسل قدیمی از مربیان بزرگ فوتبال "ایتالیا" مثل کاپلو، لیپی ،تراپاتونی و رانیری یا حتی آریگو ساکی که از صاحب سبک ترین مربیان تاریخ بود، در کشوری دیگر به نام "آلمان" نسلی جدید و با دانش بالا در عرصه مربیگری وارد شده اند که معتبر ترین لیگ ها و جام های دنیا را فتح می کنند. با این تفاسیر و در عصر شکوفایی مربیان "آلمانی"، باید به حرفه مربیگری "شغل آلمانی" بگوییم.

در اتفاقی عجیب و بی سابقه در این فصل لیگ قهرمانان اروپا، چهار سرمربی آلمانی در مرحله یک چهارم نهایی حضور دارند. همچنین از چهار مربی حاضر در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپای سال گذشته، سه تن از آن‌ها آلمانی بودند.

آلمان فقط فناوری مدرن، کالاهای صنعتی مرغوب و اتومبیل‌های شیک و پرطرفدار به سراسر جهان صادر نمی کند. بلکه، یکی از صادرات موفق این کشور مربی فوتبال است. امروزه سایر کشورها با حسرت به آلمانی‌ها نگاه می‌کنند که چگونه آلمانی‌ها نه تنها دروازه‌بانان، بلکه مربیان درجه یکی هم پرورش می‌دهند!

 

اما دلیل پیشرفت آلمانی ها در زمینه مربیگری چیست؟

اعتماد به جوانان

شاید جالب‌ترین نقطه اشتراک بین مربیان نسل جدید و مطرح آلمانی، همین باشد که معمولأ این مربی ها بازیکنان مطرحی نبوده‌اند و زود وارد دنیای مربیگری شده‌اند. تغییر طرز تفکر باشگاه‌های بوندس‌لیگا هم بی‌تاثیر نبوده است، اینکه به این مربیان جوان اعتماد می‌کنند و به آنها میدان می‌دهند و دیگر فکر نمی‌کنند که سرمربی الزاماً باید بازیکن بزرگی هم بوده باشد.

آکادمی و سیستم های مدرن

مدرک مربیگری آکادمی فدارسیون فوتبال آلمان، دیگر نقطه اشتراک این مربیان است. آکادمی‌هایی که در ۲۰ سال گذشته متحول شده و سیستم‌های مدرنی برای پرورش بازیکن و مربی ایجاد کرده اند. همچنین استعدادیاب ها و مربیان باتجربه‌ای در این مراکز به فعالیت می‌پردازند.

سبک جدید

مربیانی آلمانی سبکی جدید آمیخته از سنت و مدرنیته را ارائه می دهند. این موفقیت بین‌المللی مربیان آلمانی پرسش‌های زیادی را به وجود آورده است. به خصوص با توجه به اینکه فوتبالی که تیم‌های زیر نظر این مربیان آلمانی بازی می‌کنند هم جذاب است و دیگر هیچ ارتباطی به آن وجهه سابق فوتبال "قدرتی" و "ماشینی" آلمان ندارد. این سبک جدید، مدیون تفکر و طرحی نو در فوتبال پایه آلمان است.

مکتب رانگنیک

ارتباطی دیگری نیز میان همه این مربیان وجود دارد و آن هم تاثیر پیشروهایی است که تئوری‌های خود را عملیاتی کرده‌اند. مهم‌ترین تئوریسین پیشگام و تعیین‌کننده خط‌مشی نوین در فوتبال آلمان بدون تردید "رالف رانگنیک" است.

آن هم نه فقط به دلیل اینکه لایپزیگ را با برنامه و فلسفه‌اش ظرف ده سال از دسته پنجم فوتبال آلمان به لیگ قهرمانان اروپا رساند. آنچه این مربیان آلمانی را به هم پیوند می‌دهد، برداشت و خوانش هر یک از فلسفه بازی رانگنیک است که اعتقاد دارد همه جا و همواره باید به توپ و حریف حمله کرد.

هر گاه صحبت از "مدرنیزاسیون فوتبال آلمان" پیش می‌آید، نام "رالف رانگنیک" ۶۳ ساله هم مطرح می‌شود.

او سال ۱۹۹۸ در شرایطی که انگار فوتبال آلمان از همه تحولات تکنیکی و تاکتیکی بین‌المللی عقب مانده بود و همچنان با یک لوتار ماتئوس پا به ‌سن ‌گذاشته و کند به عنوان کاپیتان بازی می‌کرد و در رقابت‌های بین‌المللی تحقیر می‌شد، به عنوان یک مربی و کارشناس جوان گمنام در برنامه تلویزیونی معروف "اشپورت‌اشتودیو" ظاهر شد.

رانگنیک در آن برنامه برای آلمانی‌ها در مورد دفاع خطی چهارنفره را که آن موقع از نشانه‌های فوتبال مدرن بود، توضیح داد.

از آن جا بود که "رالف رانگنیک" در رسانه‌های آلمان "پرفسور فوتبال" لقب گرفت. او در آن زمان به عنوان سرمربی تیم کوچک اولم با فوتبال مدرن توپ‌محور و دفاع خطی چهارنفره ناآشنا برای فوتبال آلمان، نامی برای خود دست‌وپا کرده بود.

در همان تیم اولم بود که توماس توخل به عنوان مدافع تیم با رانگنیک آشنا شد. توخل یک بار به روزنامه آلمانی "اشتوتگارتر ناخریشتن" درباره رانگینک گفته بود: "او به من بازی توپ‌محور را یاد داد. این طرز فکر من را شکل داد."

رانگنیک که به دلیل شیوه کاری‌ خودرای و استقلال نظرش هیچ گاه نخواسته یا نتوانسته در یک باشگاه بزرگ کار کند و خیلی وقت‌ها با صاحبان و روسای باشگاه‌ها به مشکل خورده، بعد از اولم در شالکه و هانوفر و اشتوتگارت تجربیات کوتاه‌مدتی داشت.

اما در هوفن‌هایم بود که دوباره نظریات او به بهینه‌ترین شکل ممکن عملیاتی شد. رانگنیک بین سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۱ هوفن‌هایم را از یک تیم دسته چهارمی به یکی از قدرت‌های ثابت بوندس‌لیگا تبدیل کرد که همواره فوتبال زیبایی بازی می‌کند. در سال آخر رانگنیگ در هوفن‌هایم بود که یولیان ناگلزمان در ۲۳ سالگی دستیار سرمربی تیم زیر ۱۷ سال هوفن‌هایم شد. شش سال بعد از آن هم ناگلزمان هدایت تیم اصلی هوفن‌هایم را برعهده گرفت.

رانگنیک مانند هوفن‌هایم، مغز متفکر پشت پروژه لایپزیگ هم بود. او به عنوان مدیر ورزشی و سرمربی و با سرمایه کمپانی اتریشی ردبول در سال ۲۰۱۲ هدایت تیم را به عهده گرفت و در هشت سال ابرقدرت جدید فوتبال آلمان را درست کرد. در نهایت با تلاش او بود که ناگلزمان از هوفن‌هایم به لایپزیگ رفت.

سبک بازی و فلسفه رالف رانگنیک تا حد زیادی تحت تاثیر والری لوبانوفسکی، سرمربی اسطوره تیم‌های ملی فوتبال اتحاد جماهیر شوروی و باشگاه دینامو کیف شکل گرفت. تاثیر رانگنیک هم در ۲۰ سال گذشته در فوتبال آلمان به قدری بوده که عبارت "مکتب رانگنیک" وارد دایره واژگان فوتبال شد و روی مربیان بعدی به نحوی تاثیر گذاشت.

برنامه‌های توسعه

آلمان كشورى است كه طى دو دهه اخير ساختار فوتبالش را به طور کلی اصلاح کرده و آن را به شدت تغيير داده است. آن ها برنامه كلانى براى توسعه ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ خود طراحى كرده‌اند. در كشورى كه فوتبالش در حال پيشرفت است؛ بى شك مربيان يكى از مهمترين فاکتورها خواهند بود. مربی های موفقی كه ثمره اعتماد مديران آلمانى هستند. البته كه اين اعتماد از سوى اين مربيان بى جواب نمانده ﻭ شاهد درخشش آن ها در آلمان ﻭ سراسر جهان هستيم؛ به طوريكه مربيان آلمانى اين روزها طرفداران زيادى دارند.

اختصاصی طرفداری – کوروش مظاهری

اخبار داغ 

  • خودکشی نوعروس 15 ساله تهرانی از ترس بی آبرویی با فیلم خصوصی اش!
  • سومین اعلام نتایج پروژه بزرگ تیم منتخب و برترین های قرن ورزش ایران (2 اردیبهشت 1400)
  • پاسخ به پرسش های شما | استقلال در موضع برتر بازی نکرد و باخت
  • پرسپولیس - استقلال، در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا؟
  • با آخرین نفس هایم، چند خطی در ستایش فلورنتینو پرز و آندره آ آنیلی
  • در ستایش هواداران و بازیکنانی که فوتبال را نجات دادند؛ فوتبال مال ماست نه چند مدیر طماع
دسته‌بندی: 
اختصاصی
اخبار خارجی
اسپانیا
انگلستان
ایتالیا
آلمان
بوندسلیگا
لیگ اروپا
لیگ قهرمانان اروپا
ستون نويسندگان
برچسب‌ها: 
آلمان
توماس توخل
یورگن کلوپ
یولیان ناگلزمان
ادین ترزیچ
مارکو روزه
هانس دیتر فلیک
رالف رانگنیک

دیدگاه‌ها (175 دیدگاه)

برای ارسال دیدگاه وارد شوید. ورود
مشاهده 0 دیدگاه جدید
تصویر چلسیف غلام حلقه به گوش پوتین
چلسیف غلام حلقه...دیدگاه از حالت انتشار خارج شده است و قابل نمایش نیست.
1/4 12:52 2 شکلک 11
تصویر گلاد یاتور
گلاد یاتور

درسته من خودم ایتالیاییم ولی آمریکا تنها کشور کمونیسمی که نمیخواسته نابود کنه آلمان بوده و دلیلشونم این بوده میدونستن که آلمان ها یک کشور بشن میزنن تو همه چی آمریکه رو میگان

1/4 1:59
مشاهده پاسخ‌ها (1)
تصویر تایک مایسون
تایک مایسون

گاو های اندلسی ریدن تو این شغل و ریدن تو فیفا

1/3 15:18
تصویر Bayer04 Leverkusen
Bayer04 Leverkusenدیدگاه از حالت انتشار خارج شده است و قابل نمایش نیست.
1/3 9:47 3 شکلک 12
تصویر امام ساری (ع)
امام ساری (ع)

همه ی این مربی ها رو جمع کنی تخم چپ انچلوتی نمیشن

1/3 0:49 4 شکلک 22
مشاهده پاسخ‌ها (2)
تصویر علی نصوحی
علی نصوحی

از هلموت گروس نباید غافل شد

1/2 20:27
تصویر FC Hollywood
FC Hollywood

آلمان اگه همزمان مربی و بازیکن رو با هم پرورش بده خوبه.
یه وقت بازیکن هست و مربی نیست، یه موقع مثل الان مربی هست و بازیکن قحطیه تو دفاع وسط، دفاع کنار، حمله و وینگر.

1/2 20:5 3 شکلک 3
مشاهده پاسخ‌ها (1)
تصویر mojtab P
mojtab P

يوگي لو جالبه تو عكسها نيست. نگاه من خودم منتقد شديد لو هستم و يه پيرمرد خرفت صداش ميزنم. اما تحت هر عنوان مربي قهرمان جهان جايگاهش تضمين شدست.

كلوپ بهترين مربي دهه اخير آلمان بوده با اختلاف. توخل شايد امسال جهشي عجيب در كرير خودش داشته باشه و ناگلزمان و فليك آينده هاي مربي گري آلمان هستند.

1/2 17:20 3 شکلک 3
مشاهده پاسخ‌ها (13)
تصویر اولترا بایرنی
اولترا بایرنی

واقعا این داداشیا افتخارات و موفقیتهای قابل توجهی آوردن کلوپ که سه بار سال‌های اخیر فینال اروپا رفته لیورپول رو قهرمان هم کرد فلیک هم که پارسال همه رو شخم زد امسالم عالی بوده توخل هم پارسال پاریس رو برا اولین بار فینال اروپا آورد الان هم چلسی رو متحول کرده ناگلزمن که آخرش بوده😁 با 34 سال سن که شگفت انگیز بوده داشمون دوبار لایپزیش رو برا اولین بار مرحله حذفی اروپا رسونده تاتنهام منچستر رو حذف کرده اونم تو این سن یه بار حتی چهار تای نیمه نهایی سی ال رفته جالبه هر دوبار هم به مربی آلمانی کلوپ و توخل باخت مات شد بالاتر نرفت نه غیر آلمانی 😁 مارکو رز هم که با گلادباخ کم نام و نشان گروه اینتر رعال بالا اومد جلو سیتی پرستاره آبرومندانه باخت واقعا همشون عالی کار کردن 💪💪💪 تو دهه اخیر دو تا مربی آلمانی دیگه هم تازه داشتیم جام مهم گرفتن یوآخیم لو قهرمان جام جهانی و یوپ هاینکس کبیر که دوبار با بایرن فینال سی ال رفت 2012 و 2013 سه گانه زد ❤️

1/2 15:26 1 شکلک 1
تصویر mohamad Cityzen
mohamad Cityzen

بهترینشون از لحاظ تاکتیک و تجربه از نظر من کلوپه مربی بزرگیه

1/2 15:19
تصویر شیطان برگشت
شیطان برگشت

واقعا ایتالیایی ها و اخیرا المانی ها تو مربیگری رو دست ندارن. اسپانیایی ها هم بدک نیستن

1/2 14:2 1 شکلک 1
تصویر Lothar Matthaus
Lothar Matthaus

فوتبال آلمان همیشه مربیان برجسته و بزرگی از دهه های قبل داشته و به هیچ وجه نسبت به ایتالیا تاریخچه ضعیف تری در زمینه پرورش مربیان پیشگام نداشته ولی مشکل اینجاست که توان مالی باشگاه های آلمانی همیشه نسبت به باشگاه های ثروتمند ایتالیایی محدود بوده و به همین دلیل لیگ آلمان مقصد ستاره های بین المللی نبود و از ستاره های صرفا بومی بهره میبرد و در نتیجه کار مربیان بزرگ آلمانی همیشه نسبت به همتاهای ایتالیایی،اسپانیایی و انگلیسی در سطح باشگاهی سخت تر بوده . فوتبال آلمان از سپ هربرگر بزرگ تا هلموت شون،دیتمار کرامر، یوپ دروال، ادو لاتک، هانس وایزوایلر، یوپ هاینکس، اتوریهاگل و هیتسفلد گرفته تا کلوپ،یواخیم لو، فلیک و توخل همیشه مردان بزرگی رو روی نیمکتش دیده... این مساله که مربیان ایتالیایی سرشناس تر و موفق تر از همتاهای آلمانی به نظر میرسیدن به فوق ستاره هایی مربوطه که در فوتبال باشگاهی ایتالیا با پول مالکان ثروتمند توپ میزدن و برای همین افتخارات بیشتر و کارنامه پر زرق و برق تر و توجه رسانه ای بیشتری رو کسب میکردن و در ویترین قرار میگرفتن... در مجموع با این واژه که مربیگری حرفه ی ایتالیایی یا الان آلمانی باشه مخالفم و این اصطلاحات بی احترامی به مربیان سایر کشورهای صاحب فوتباله.

1/2 13:47 8 شکلک 8
تصویر Moeinović .
Moeinović .

مربی گری و فوتبال تو ایتالیا رو رسانه ها میچرخه کافیه یک مربی دو هفته به مشکل بخوره
اکثر باشگاه های ایتالیایی هم که توسط مالکان ایتالیایی اداره میشن اصلا به صلاح تیم تصمیم نمیگیرن مالکان ایتالیایی دمدمی مزاج و بی صبر و بدون برنامه هستن و این باعث میشه مربیان سطحشون پایین بیاد
مثال این حرف هم کونته هستش اول فصل که با کرونایی ها اوضاعش خیط شد و رسانه ها جانشینشم مشخص کردن

1/2 13:41 1 شکلک 1
تصویر Bayer04 Leverkusen
Bayer04 Leverkusenدیدگاه از حالت انتشار خارج شده است و قابل نمایش نیست.
1/2 13:12
تصویر میلاد عشق آلمان و بایرن
میلاد عشق آلمان...

ایتالیا باید رو مدرن سازی فوتبالش کار کنه از زیر ساختها گرفته که شامل استادیوم و زمین های تمرین تا آکادمی و نحوه جذب استعدادها.

1/2 13:10 2 شکلک 2
تصویر Erfan .
Erfan .

وقعا!
ایتالیا خیلی افت کرده تو زمینه مربی برعکسش آلمان پیشرفت کرده

1/2 12:25 2 شکلک 2
تصویر بهمن ر
بهمن ر

این تعداد مربی بعلاوه هاوزن هوتل
همگی به نوعی از مکتب رانگنیک ولگو گرفتن
تاکتیک و فلسفه کار شون پست مدرن
من که خیلی دوست دارم یکی با این تفکر مربی مون بشه

1/2 12:19 1 شکلک 1
تصویر Jazireh Barani
Jazireh Barani

صددرصد نقش سرمربی،نقش اول تیم هست ولی مصاحبه های پپ،کلوپ و حتی هاینکس روکه میخونی نقش اول رو میدن به بازیکنها و پولی که برای موفقیت تیم هزینه میشه

1/2 12:17
تصویر Bayern Germany
Bayern Germany

تازه حزب مرکل دیگه شکست خورد توی انتخابات محلی
حزب نئونازی میخاد بیاد روی کار
المان خیلی کشور پیشرفته ایه و این سیستم نظامی شایسته نیست براشون
واسه همین از مرکل ترسو بدشون میاد
المان باید نظامی گریش دوباره به شکوه زمان هیتلر برسه
البته دیگه یاغی گری نمیکنه

1/2 11:30 11 شکلک 83
مشاهده پاسخ‌ها (5)
تصویر علی آرین
علی آرین

همچنین اسپانیا و هلند و آرژانتین هم مهد فلاسفه ی بزرگ فوتبال بوده .

1/2 11:2
مشاهده همه دیدگاه‌ها (67)
آخرین اخبار
همه اخبار خارجی اخبار ایران ویدیو تصویر
بازخوانی دربی ها در طرفداری | دربی یازدهم؛ حرفه ای گری یا فوتبال آماتوری؟ مسئله این استنساجی - سپاهان / گزارش زندهنفت مسجد سلیمان - مس رفسنجان / گزارش زندهآلومینیوم اراک - پیکان / گزارش زندهتست کرونای بازیکنان پرسپولیس پیش از بازی برگشت برابر گوا منفی شدمحمد نژادمهدی دیدار سپاهان - پرسپولیس را از دست دادفینال سوم لیگ برتر بسکتبال؛ شهرداری گرگان 88-66 مهرام؛ گرگانی ها یک قدم تا قهرمانیرسمی؛ ترکیب تیم های ناپولی و لاتزیوبیانیه بارسلونا: رد کردن پیشنهاد حضور در سوپر لیگ می توانست یک اشتباه تاریخی باشدفوتبال پسا مسی و رونالدو| سرنوشت فوتبال را چه کسانی رقم می زنند؟(بخش چهارم)پیش بازی آرسنال - اورتون؛ آخرین امیدهای دو تیم برای کسب سهمیهنگین شیرتری بازیکن تیم والیبال بانوان ایران لژیونر شدگل روسلان مالینوفسکی به آاس رم (آاس رم 0-1 آتالانتا)فرد: بازی لیدز یونایتد - منچستریونایتد یک نبرد کلاسیک در فوتبال انگلیس استجسی لینگارد: در روزهای افسردگی به کنار گذاشتن موقت فوتبال فکر کردمگوای هند - پرسپولیس ایران؛ تا صعود راهی نیست / پیش بازیکیانوش رستمی علی رغم قهرمانی آسیا المپیکی نشدپیروزی سایپا در بازی دوستانه با هدایت بیاتی نیایورگن کلینزمن: مربیگری در تاتنهام؟ هر چیزی امکان پذیر استسومین اعلام نتایج پروژه بزرگ تیم منتخب و برترین های قرن ورزش ایران (2 اردیبهشت 1400)
مطالب بیشتر لیست کامل
آخرین مطالب کاربران گفتگو فایل
همه بازدید بحث موزیک ویدیو عکس مطلب سوال فایل
ویترین مطالب منتخب کاربران طرفداری
ایرانی ها3تحلیل نوع بازی استیون جراردگزارش Alasdair Gold از آینده نیمکت اسپرز؛ لیست بلندبالای مدیران تاتنهامجوان ترین سرمربیان تاریخ لیگ برتر / به بهانه ی حضور رایان میسون در تاتنهامتانگوی شیطان؛ بهترین فیلم سال 199496cup؛مرحله هفتم،بهترین هافبک میانی تاریخ لیورپول را انتخاب کنیدMaster Tourism (قسمت دوم : سفر به شیراز و تخت جمشید)لیست برترین بازیکنان تاریخ فوتبالجرقه ای کوتاهمرثیه ای بر دوران خاطر انگیز "جعبه جادویی" آبی ها در استمفورد بریجبهترین بازیکنان تاریخ لاتزیو / قسمت اولروح فوتبالفوری💣AFC با انتشار این تصویر زیبا نوشت اسیا از زاویه دید هواداران پرسپولیس+عکس🔥🔥چفرین رئیس یوفا | بدون ناصر الخلیفی، رومنیگه و واتسکه همه چی سخت و پیچیده میشد. اونا بزرگترین حامی و پشتیبان ما برای مقابله با سوپرلیگ بودند و باید ازشون تشکر کنم. این سه نفر شمارو یاد چه کسایی میندازن خدا بیامرزدت بزرگوار چه زود از یادها رفتی 😭😂یادی کنیم از هتریک فونیکه سی(پدرپیروزی) که چندی پیش سالگرد عروجشون بوده روحشون شاد😔❤🖤 و قرین رحمت الهی انشاالله هرچی خاک آن مرحوم هستش بقای عمرعُمرخربین باشه😊😍❤سایت دانلود فیلم بدون سانسور معرفی کنیدیاور🌹دورتموند هم مثل بایرن تو سوپرلیگ شرکت نکرده ولی چرا حتی 1 نفر بهشون توهین نمیکنه؟😢😢😢😭😭😭🖊 مرحله نیمه نهایی شعر نویسی Master Talent _ شعر نویسی با تصویر مستر بوندس
بارگذاری مطالب بیشتر ارسال مطلب
اخبار اختصاصی طرفداری
بازخوانی دربی ها در طرفداری | دربی یازدهم؛ حرفه ای گری یا فوتبال آماتوری؟ مسئله این استنساجی - سپاهان / گزارش زندهنفت مسجد سلیمان - مس رفسنجان / گزارش زندهآلومینیوم اراک - پیکان / گزارش زندهفوتبال پسا مسی و رونالدو| سرنوشت فوتبال را چه کسانی رقم می زنند؟(بخش چهارم)پیش بازی آرسنال - اورتون؛ آخرین امیدهای دو تیم برای کسب سهمیهگوای هند - پرسپولیس ایران؛ تا صعود راهی نیست / پیش بازیسومین اعلام نتایج پروژه بزرگ تیم منتخب و برترین های قرن ورزش ایران (2 اردیبهشت 1400)رونمایی از کارت آیکان بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران؛ عزیز اصلیالنصر عربستان - فولاد ایران؛ اولین بازی سرنوشت ساز / پیش بازیتراکتور ایران - نیروی هوایی عراق؛ خطیبی در تلاش برای کسب اولین پیروزی / پیش بازیژان میشل آئولاس: با تمام وجود به آنیلی اعتماد داشتیم اما حالا احساس می کنم فریب خورده امسیدجلال حسینی در تیم منتخب هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا / عکسبا آخرین نفس هایم، چند خطی در ستایش فلورنتینو پرز و آندره آ آنیلیاتحادیه بازیکنان فوتبال: تراکتور حقوق عکاشه حمزاوی را نداده و گذرنامه اش را هم گرفته است!به مناسبت تولد کاکا؛ نگاهی به رستاخیز پسر مسیح در دنیای فوتبالتاثیر مستقیم افت کیفی مسعود ریگی در نیمی از گل های خورده استقلالحسین سلطانی پس از مصدومیت در مسابقات وزنه برداری آسیا: با قدرت برمی گردمپاسخ به پرسش های شما | استقلال در موضع برتر بازی نکرد و باختگل ها و خلاصه HD بازی کادیز 0-3 رئال مادرید (لالیگا اسپانیا - 2020/21)رییس یوفا باید مودب تر باشد / 60 ثانیه با فوتبال اروپا (پنجشنبه 2 اردیبهشت 1400)نتایج بازی‌های 22 آوریل 2021 لیگ NBA / شکست نتس، پیروزی کلیپرز و مصدومیت تری یانگباخت پینگ پونگی / 60 ثانیه با روزنامه ها (پنجشنبه 2 اردیبهشت 1400)پرسپولیس - استقلال، در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا؟فیلادلفیا سونی سیکسرز 113-116 فینکس سانز / شکست فیلی برابر تیم دوم غرب با بدشانسی امبیدرکوردی که از دست رفت و دریبلی که وایرال شد / 60 ثانیه با فوتبال ایران (پنجشنبه 2 اردیبهشت 1400)واشینگتن ویزاردز 118-114 گلدن استیت وریرز / امتیازات بیل و تریپل دابل وستبروک در شب سرد کریاستقلال - الدحیل؛ گل هایی که به دست خودی ها پر پر شد | تحلیل فنیبسته کامل خبری صبحانه ورزشی طرفداری 1400/02/02؛ از پیروزی رئال مادرید و یوونتوس تا توقف اینترصبحانه ورزشی 1400/2/2؛ مهم‌ترین اخبار روز گذشته / از شکست استقلال تا حذف تیم ملی فوتبال ساحلی از جام جهانی
مطالب بیشتر استوری لیست کامل
تبلیغات درباره ما همکاران فرصت‌های شغلی شرایط استفاده تماس با ما آرشیو آر‌اس‌اس
حق نشر © 2012 - 2020 طرفداری