استقلال در یک پرونده دیگر شکست خورد، شکایت استقلال رد شد...
به گزارش طرفداری، شاید تکراری ترین جملاتی که طی روزهای اخیر شنیدیم، همین دو جمله است. شب گذشته حسن زاده اعلام کرد باشگاه استقلال توان پرداخت هزینه دادرسی شکایت از پیکان را نداشته و به همین دلیل شکایت آبی ها رد شده است. این اتفاق در حالی رخ داد که همین چند روز پیش شکایت استقلال از عیسی آل کثیر هم رد شده بود.
سوالی که مطرح می شود این است؛ مشکل کجاست؟ شکایت هایی که یکی از پس از دیگری رد می شوند و چرا آخرین باری که استقلال در یک پرونده حقوقی پیروز شد را به یاد نداریم؟
ظاهر ماجرا؛ تیم حقوقی
اولین پاسخ به این سوال این است که تیم حقوقی استقلال مشکل دارد، اصلا بهتر است بپرسیم تیم استقلال تیم حقوقی هم دارد؟ اگر بله، پس چطور محمد نادری و بهزاد غلامپور تنها به کمیته انضباطی رفتند؟ آنطور که از کمیته انضباطی به گوش می رسد، مربی و بازیکن استقلال در کمیته انضباطی کاملا بی دفاع بودند و به راحتی با مبالغ سنگینی جریمه شدند.
جالب اینکه علاوه بر آن ها احمد موسوی بدون اینکه حتی به کمیته انضباطی دعوت شود تا بتواند از خود دفاع کند هم با جریمه مالی مواجه شد! هر کدام از این بازیکنان با جریمه 75 میلیون تومانی مواجه شدند، حالا بهتر است از باشگاه استقلال بپرسیم استخدام یک فرد حقوقی چقدر هزینه داشت؟ حداقل شاید اگر یک فرد حقوقی کنار آن ها حضور داشت، این رقم ها کاهش پیدا می کرد.
اگر یک فرد حقوقی بود شاید آبی ها می توانستند با توجه به اینکه بهزاد غلامپور و محمد نادری تاکنون محروم نشده بودند و همواره از آن ها به نیکی یاد می شود، کمیته انضباطی را مجاب کنند محرومیت و جریمه آنها کاهش پیدا کند، همان طور که دفاع نماینده حقوقی پرسپولیس در تبرئه آل کثیر نقش داشت.
باطن ماجرا؛ اختلاف درونی
دیوار بزرگی را تصور کنید که از هزاران آجر ساخته شده است. حالا تصور کنید میان این آجرها سوراخی یا حفره ای ایجاد شود. این حفره را می توان با هزاران چیز پوشاند، بله در ظاهر به نظر می رسد دیوار سالم است ولی واقعیت چیست؟ واقعیت این است حفره ای در آن دیوار ایجاد شده و تک تک آجرها از این موضوع آگاه هستند.
در ظاهر می توان تیم حقوقی را پوششی برای حفره بزرگی که در استقلال ایجاد شده در نظر گرفت اما واقعیت چیز دیگری است. واقعیت در قلب هیات مدیره استقلال و زاویه ای است که بین اعضا و مدیرعامل وجود دارد.
این حفره از کجا ایجاد شد؟ زمانی که احمد سعادتمند از استقلال برکنار شد، احمد مددی موقتا سرپرست مدیرعاملی استقلال شد اما چند هفته بعد و با توجه به اینکه مددی خواسته های کارگزار را مو به مو اجرا می کرد و با فشارهای کارگزار به عنوان مدیرعامل استقلال انتخاب شد. انتخابی که به شدت با مخالفت اعضای هیات مدیره همراه بود ولی آن ها باید این موضوع را در نظر می گرفتند که مخالفت با مدیرعاملی مددی یعنی ایستادن مقابل کارگزار؛ حالا اگر کارگزار دست از حمایتش بکشد چه اتفاقی رخ می دهد؟ پس اعضا عقب نشینی کرده و اجازه دادند مددی مدیرعامل شود.
اختلافتان را تکذیب کنید!
مدیران استقلال در هر چیزی هم که اختلاف نظر داشته باشند، در تکذیب کردن خوب عمل می کنند؛ روی صحبت مان با مدیران استقلال است، آقایان شما که خوب تکذیب می کنید، درست مثل ادعای شب گذشته حسن زاده که امروز تکذیب کردید، اختلاف بین مدیرعامل و اعضای هیات مدیره را هم تکذیب کنید!
تکذیبی که شاید بتواند پوشش جدیدی برای حفره ای باشد که مدت هاست همه آن را می ببینید و دیگر پوشش ها اثری ندارد. زاویه ای بین مدیرعامل استقلال و اعضای هیات مدیره که باعث ایجاد ناهماهنگی ها مختلف در باشگاه شده و همه امور یا با تاخیر انجام می شود و یا با شکست همراه می شود.
هرچند اگر مدیران استقلال روزی کنار هم بنشینند، بگویند و بخندند هم باور اینکه آن ها اختلاف ندارند سخت است، کافی است در گوگل سرچی بکنید تا متوجه شوید صورت جلسه مدیرعاملی احمد مددی به چه شکلی بود، صورت جلسه ای که همه امضا کردند به جز رییس هیات مدیره، یعنی اسماعیل خلیل زاده.
نکته جالب اینکه موقع انتخاب مددی به عنوان مدیرعامل استقلال، امور نقل و انتقالات به مهدی عبدیان سپرده شد، امور رسانه و فرهنگی به حجت نظری داده شد و خلیل زاده هم مسئولیت امور اقتصادی و فنی را به عهده گرفت! و مددی موظف شد در زمینه های مختلف با اعضای مختلف هیات مدیره در ارتباط و هماهنگ باشد.
البته معمولا هم در همه جا به همین شکل است که مدیرعامل مجری مصوبات هیات مدیره است. با این وجود مدیرعامل ها معمولا اختیاراتی دارند ولی در استقلال هیات مدیره قبل از اینکه مددی بخواهد کاری کند، او را خلع سلاح کردند.
اختلاف داخلی، بلای جان استقلال
بزرگان همیشه می گویند اختلاف داخلی خطرناک تر از هر چیزی است، حتی بدترین و مسلح ترین دشمنان هم به اندازه اختلاف های داخلی ترسناک نیستند.
استقلال درون مجموعه اش اختلاف دارد، از ماجراهای فریادشیران که اخیرا اتفاق افتاد و اعضای هیات مدیره می خواستند او را بردارند ولی مددی همه جوره از او حمایت کرد تا چندین مورد دیگر...
برای رسیدن به موفقیت ابتدا باید اختلافات داخلی حل شود، همانطور که گفتیم مدیران استقلال می توانند بیایند و اختلافات داخلی را تکذیب کنند و بگویند همه چیز گل و بلبل است ولی واقعیت چیز دیگری است...
اگر قرار باشد شرایط به همین شکل پیش برود، استقلال دیگر نیاز به دشمن بیرونی ندارد... این اختلاف ها باید حل شود و زاویه ایجاد شده باید از بین برود.