با عرض سلام خدمت کاربران طرفداری پس از بررسی ۳ قسمت و داستان تلخ فوتبال ۱۵ بازیکن آلمانی حالا به قسمت چهارم این مجموعه می رسیم پس با ادامه مطلب همراه باشید.
۱-لوکاس پودولسکی
ستاره لهستانی الاصل سابق تیم ملی آلمان که متولد ۴ ژوئن ۱۹۸۵ می باشد، اگر چه دوران موفقی در تیم ملی آلمان داشت و رکورد های خاص را به نام خود ثبت می کرد اما به مانند بازیکنانی همچون مارکو مارین و آندره شورله به دلیل ثبات نداشتن در دوران باشگاهی خود در این لیست قرار می گیرد.
پودولسکی که محصول باشگاه کلن محسوب می شود پس از آغاز درخشش در این تیم از سال ۲۰۰۳، به مدت ۳ سال و تا سال ۲۰۰۶ در این تیم یک پدیده نوظهور بود و توانست تا آن موقع ۴۶ مرتبه برای آنها گلزنی کند. در اواخر سال ۲۰۰۶ بایرن مونیخ که در جذب استعداد های آلمانی شهرت دارد گوی سبقت را ربود و پودولسکی را از کلن به خدمت گرفت، اما این انتقال قرار بود همان نقطه تاریک داستان باشد چون پودولسکی در زیر فشار بالایی که تحمل می کرد نتوانست بیشتر از دو فصل و آن هم تا پایان سال ۲۰۰۸ در آلیانز آرنا دوام بیاورد.
راه نجات چه بود؟ بازگشت به تیم سابق یعنی کلن
پودولسکی سال ۲۰۰۹ تصمیم گرفت از صفر شروع کند و امیدوار باشد تا احیا شود، که البته این تصمیمش مفید واقع شد چون تا پایان سال ۲۰۱۲ ۳۳ بار برای کلن گلزنی کرد و دوباره در زیر ذره بین قرار گرفت. پس از آن آرسنال به سرعت وارد عمل شد و پودولسکی را به خدمت گرفت اما پس انتقال به این تیم و ثبت تنها ۱۲ گل در طی ۳ فصل آماری نبود که آرسن ونگر را راضی نگه دارد در نتیجه دومین جدایی او از کلن نیز برایش تبدیل به یک کابوس شد. در ژانویه ۲۰۱۵ بود که اینتر برای مقطعی کوتاه او را به خدمت گرفت تا یک سکه دو رو انداخته باشد، ثبت تنها ۱ گل در ۱۷ بازی افعی ها را هم راضی نکرد. از سال ۲۰۱۵ تا کنون پودولسکی به عضویت تیم های گالاتاسرای، ویسل کوبه و آنتالیا اسپور و گورنیک زابژه درآمد و تاکنون موفق به ثبت بیش از ۴۵ گل در این تیم ها شده است. پودولسکی در تیم ملی آلمان موفق بود و در ۱۴۰ بازی ملی موفق به ثبت ۴۹ گل شد و همراه ژرمن ها قهرمان جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل شد.
افتخارات لوکاس پودولسکی
قهرمان بوندس لیگا ۲ سال ۲۰۰۴
جام اتحادیه آلمان ۲۰۰۷
بوندس لیگا ۲۰۰۸
جام حذفی آلمان ۲۰۰۸
جام حذفی انگلیس ۲۰۱۴
جام حذفی ترکیه ۲۰۱۶
سوپر جام ترکیه ۲۰۱۶
قهرمان جام جهانی ۲۰۱۴
مدال برنز جام جهانی ۲۰۰۶ و ۲۰۱۰
مدال نقره جام ملت های اروپا ۲۰۰۸
مدال برنز جام ملت های اروپا ۲۰۱۲
مدال برنز جام کنفدراسیون ها ۲۰۰۵
۲-رنه آدلر
بسیاری از هواداران فوتبال آلمان اعتقاد دارند که مانوئل نویر جایگاه فعلی خود در تیم ملی آلمان را که از بیش از یک دهه قبل تصاحب کرده مدیون اشتباه بزرگ آدلر بوده است.
قطعا مصدومیت تاثیر منفی زیادی در فوتبال رنه آدلر داشت و او را از اوج دور کرد ولی دوران باشگاهی او تا حدودی قابل قبول بوده است. آدلر از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۹ موفق شد ۲۹۹ مرتبه درون دروازه تیم های لورکوزن و هامبورگ و ماینتس قرار گیرد. همه ما اکنون انتظار داریم با بیش از ۱۵ سال حضور در زمین فوتبال و آن هم پست دروازه عملکرد چشمگیر تری شاهد باشیم اما مصدومیت یقه آدلر را هم گرفت و رهایش نکرد.
داستان تلخ او به تیم ملی آلمان بازمیگردد، که پس از درخشش های خود در رده باشگاهی توانست خود را در سال ۲۰۰۸ به تیم ملی برساند و فیکس ترکیب عقاب ها شود، او از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ توانست ۱۲ بار پیراهن آلمان را بر تن کند. البته در مهمترین زمان زندگیش شانس با او یاری نکرد، تقریبا یک ماه مانده بود که جام جهانی ۲۰۱۰ آغاز شود و همگان آماده حضور آدلر در درون سنگر ژرمن ها بودند اما طول کشیدن فرآیند درمان و عمل قفسه سینه آدلر و در کنار او سنگینی کردن سایه نویر بر آدلر فرصت حضور او در جام جهانی را از او گرفت. دلیل ثبت چنین آماری بروز ناگهانی یک اختلاف بین آدلر و یوواخیم لو سرمربی وقت آلمان بود که او را از سنگر تیم ملی دور کرد و با ظهور ناگهانی نویر همه رویا های آدلر بر باد رفت. چون نه دیگر اختلافش با یوواخیم لو حل شد و نه نویر فرصتی برای سایر رقیبان خود باقی گذاشت. با همه این عوامل باعث شد عقاب نوظهور ژرمن ها در چارچوب فلزی خیلی زود دفتر رویا های خود در تیم ملی را ببندد.
او در سال ۲۰۱۹ دستکش هایش را آویخت.
افتخارات رنه آدلر
بهترین دروازه بان فصل ۲۰۰۸ بوندس لیگا
مدال نقره جام ملت های اروپا ۲۰۰۸
۳-لوئیس هولتبی
اگر بگوییم هولتبی نسخه قدیمی تر دراکسلر محسوب می شود بی راهه نگفته ایم، چون محصول آکادمی گلادباخ و آلمانیا آخن پس از درخشش در پیراهن تیم های ماینتس و بوخوم و شالکه با ثمر رساندن ۱6 گل در حد فاصل سال های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳ و جلب کردن توجه چند تیم در تابستان ۲۰۱۳ تصمیم به جدایی گرفت.
در سال ۲۰۱۳ تاتنهام او را از شالکه به خدمت گرفت که بعد ها از این انتقال بسیار پشیمان شدند. هولتبی در فصل ۲۰۱۳-۲۰۱۴ در ۲۴ بازی تنها ۱ گل به ثمر رساند که اصلا هواداران اسپرز انتظار چنین آماری نداشتند. زمستان سال بعد یعنی ۲۰۱۴ در انتقالی قرضی به تیم فولام پیوست اما طلسم تاتنهام در آنجا نیز ماندگار بود و او در ۱۳ بازی فقط ۱ گل به ثمر رساند. در تابستان ۲۰۱۴ مجدد در یک انتقال قرضی این بار به هامبورگ پیوست و درنهایت در تابستان سال ۲۰۱۵ قراردادش دائمی شد. او در تیم هامبورگ موفق شد در ۱۲۷ بازی ۱۴ مرتبه گلزنی کند.
پس از هامبورگ نیز در تیم بلکبرن انگلیس به میدان رفت و در بین سال های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ ۳ بار برای آنها گلزنی کرد.
هولتبی در تیم ملی آلمان نیز موفق نبود زیرا در بین سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ تنها ۳ بار برای عقاب ها به میدان رفت.
هولتبی از سال ۲۰۲۱ تاکنون در تیم هولشتین کیل بازی می کند.
به مانند سایر بازیکنان آلمانی مصدومیت چندان او را دچار مشکل نکرد بلکه تیم عوض کردن های پیاپی و نداشتن ثبات او را به چنین وضعی دچار کرد.
افتخارات لوئیس هولتبی
سوپر جام فوتبال آلمان ۲۰۱۱
بهترین بازیکن زیر ۱۹ سال فوتبال آلمان در سال ۲۰۰۹
۴-سباستین رودی
شاید جدید ترین استعداد سوخته فوتبال آلمان در چند سال اخیر رودی باشد که اگر چه آمار خوبی از خود در تیم هوفنهایم به جا گذاشته اما دوران ناموفق او در بایرن مونیخ و شالکه باعث شده او در این لیست قرار بگیرد.
رودی که محصول آکادمی اشتوتگارت است، برای تیم هوفنهایم یک بازیکن خاص محسوب می شود چون در بیش از ۲۵۰ بازی برای این تیم به میدان رفته و ۱۵ مرتبه گلزنی کرده است.
اما انتقال او به تیم بایرن در تابستان سال ۲۰۱۷ نقطه سیاه دوران حرفه ای او بود و پس از ثبت تنها ۱ گل تصمیم گرفت خیلی زود از بایرن جدا شود و در تابستان ۲۰۱۸ به شالکه بپیوندد. پس از آن نیز از سال ۲۰۱۸ تا سال ۲۰۲۱ در بین دو تیم شالکه و هوفنهایم در رفت و آمد بود تا درنهایت قراردادش در سال ۲۰۲۱ با تیم محبوبش دائمی شد و اکنون نیز عضو همین تیم محسوب می شود. اگر او در سال ۲۰۱۷ کمی بیشتر دقت می کرد شاید دوران درخشانش طولانی تر می شد و نوارش قطع نمی شد.
رودی در تیم ملی آلمان تا حدودی موفق بود و در بین سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ توانست در ۲۹ بازی به میدان برود و ۱ بار هم گلزنی کند. با همه این بحث ها انتظار بیشتری از این پدیده می رفت.
افتخارات سباستین رودی
بوندس لیگا فصل ۲۰۱۸
سوپر جام فوتبال آلمان فصل ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸
جام کنفدراسیون ها ۲۰۱۷
مدال برنز جام جهانی زیر ۱۷ سال ۲۰۰۷
۵-مکس کروزه
داستان بازیکنانی مثل شورله و مارین پایان ندارد و کسانی مثل کروزه نیز راه غلط آنها را ادامه می دهند. کروزه که توسط باشگاه وردربرمن پرورش داده شده فوتبالش را از سال ۲۰۰۶ به صورت حرفه ای آغاز کرده و با وجود اینکه یک ثبات مثال زدنی از او انتظار می رفت تیم عوض کردن ها و جابجایی های پی در پی او جای دفاع باقی نمی گذارد. کروزه سابقه عضویت در تیم های وردربرمن، سن پائولی، فرایبورگ، بروسیا مونشن گلادباخ، وولفسبورگ و فنرباغچه و یونیون برلین و پادربورن را در کارنامه اش دارد!
بهترین ثبات او در تیم های گلادباخ (۲۰۱۳ الی ۲۰۱۵) و وردربرمن (۲۰۱۶ الی ۲۰۱۹) و یونیون برلین (۲۰۲۰ الی ۲۰۲۲) به ثبت رسیده، اما در سایر تیم های دوران حرفه ای خود بیشتر از یک فصل و نیم دوام نیاورده است.
در تیم ملی آلمان نیز ثبات نداشت و در بین سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ در ۱۴ بازی به میدان رفت و ۴ بار گلزنی کرد اما پس از آن دیگر رنگ پیراهن تیم ملی را ندید.
اگرچه مصدومیت هم چاشنی داستان تلخ فوتبال کروزه است اما ثبت چنین آماری در تغییر تیم خود نشان از وجود یک اشکال در این بازیکن دارد (به عنوان مثال در مقطع دوم حضورش در وولفسبورگ با سرمربی وقت یعنی نیکو کواچ به مشکل خورد و قراردادش فسخ شد). در کل از کروزه هیچ گاه به عنوان یک ستاره یاد نمی شد اما انتظار نمی رفت خود را به فوتبالیستی مانند مارین تبدیل کند.
کروزه تاکنون در کل دوران فوتبالش ۱۴۱ بار موفق به گشودن دروازه رقیبان شده است.
افتخارات مکس کروزه
قهرمانی بوندس لیگا ۲ فصل ۲۰۰۷
سوپر جام فوتبال آلمان ۲۰۱۶
**********************************************************
این مجموعه شامل قسمت های بعدی نیز خواهد بود.
قسمت اول》》》https://www.tarafdari.com/node/2287279
قسمت دوم》》》https://www.tarafdari.com/node/2295629
قسمت سوم》》》https://www.tarafdari.com/node/2305831
امیدوارم لذت برده باشید.