فصل جدید لیگ برتر در سایه قوانینی آغاز شد که منتقدان زیادی داشت و حالا به نظر میرسد این قوانین بیشتر از همه یقه تدوین گرانش را گرفته است.
به گزارش طرفداری، بیست و سومین فصل از کتاب لیگ برتر ایران پس از حرف و حدیثهای فراوان به پایان هفته دوم خود نزدیک شده است و مدعیان قهرمانی در حال رونمایی از شکل و شمایل جدید خود هستند.
سپاهان که قبل از شروع فصل اعتراضات خود را نسبت به بعضی از قوانین عجیب سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال اعلام کرده بود و حتی برای اصلاح آنها درخواست رسمی ارائه کرده بود؛ بدون توجه به حواشی این اتفاقات ۶ امتیاز مهم را دشت کرد.
شاگردان یحیی گل محمدی نیز با شگردهای مربی خود مانند سابق با بردهایی اقتصادی رویه سالهای گذشته را تکرار میکنند و علیرغم اعتراض بازیکنان خود به مسائل داخلی باشگاه، روزهای خوبی را سپری میکنند.
استقلال نیز که یکی از آشفتهترین پیشفصلهای تاریخ خود را سپری کرده است در هفته نخست لیگ برتر مقتدرانه از سد نفت آبادان گذشت تا موقتا آرامش را بر فضای تیمی خود حاکم کند.
در این میان تراکتور اما روزگار خوشی ندارد؛ سرخپوشان تبریزی که در فصل نقل و انتقالات خریدهای پر سر و صدایی انجام دادند، پس از شکست ۳ بر یک مقابل سپاهان، دیدار خانگی برابر پرسپولیس را نیز واگذار کردند تا حالا بدون امتیاز در ردههای انتهایی جدول ردهبندی قرار گرفته باشند.
به نظر میرسد قوانین جدید سازمان لیگ که ردپای مدیران تراکتور در آن دیده میشود بیشتر از آن که برای سایر مدعیان مشکلساز شده باشد، یقه خودیها را گرفته است؛ قوانینی مانند سقف بودجه و کاهش سهمیه بازیکنان جوانتر که از ابتدا با واکنش شدید مدیران و سرمربیان استقلال، پرسپولیس و سپاهان همراه بود برای تراکتور دردسر چندانی ایجاد نکرد و حتی تنها موردی که در این قوانین به ضرر سرخپوشان تبریزی بود با درخواست مدیران این باشگاه تغییر کرد تا آنها موفق به ثبت قرارداد محمد نادری شوند.
اما حالا که دو هفته از لیگ را پشت سر گذاشتهایم، با واقعیتی متفاوت روبهرو هستیم، قوانین سازمان لیگ جدا از این که به ضرر باشگاههای مدعی لیگ برتر باشد؛ به مذاق بازیکنان نیز خوش نیامده است و آنها نیز به صورت مستقیم و غیر مستقیم به این قوانین واکنش نشان دادند.
این واکنش تنها به صفحات مجازی محدود نشده و شمایلی از آن در زمین مسابقه نیز قابل مشاهده است، در دو هفته گذشته عملکرد بازیکنان سپاهان و پرسپولیس مقابل تراکتوری که مدیریت آن بر عهده هوشنگ نصیرزاده بوده، گواهی بر این موضوع است.
به نظر میرسد زردپوشان اصفهانی و قرمزپوشان تهرانی علاوه بر تلاش برای موفقیت خود، انگیزههای شخصی نیز در دیدار با تراکتور داشتند تا با شکست این تیم درس بزرگی به مدیران تصمیمساز این باشگاه داده باشند.
تراکتور در سالهای گذشته فارغ از ترکیب بازیکنانی که در اختیار داشته، تیم دست و پا بستهای مقابل مدعیان قهرمانی نبوده است و دو شکست ناباورانه در دو هفته نخست نشان میدهد علاوه بر ضعف فنی، سرخپوشان تبریزی با رقبای سرسختی سر و کار دارند که به دنبال انتقام گرفتن از این تیم و مدیرانش هستند.