طرفداری | رختکن بایرن مونیخ همواره از پر حاشیهترینها در بین دیگر باشگاههای بزرگ اروپایی بوده است و بسیاری از مربیها مانند کارلو آنچلوتی نتوانستند در کنترل آن موفق باشند. با این حال، این رختکن از سلسله مراتب خاص خود پیروی میکند و جایگاه بازیکنان تحت تاثیر برخی عوامل میتواند در آن بالا برود یا پایین بیایید. هر چند به نظر میرسد شرایط برای هری کین کمی متفاوت در نظر گرفته شده و او خیلی زود توانسته در جمع باواریاییها جا بیفتد.
به گزارش بیلد، در داخل بایرن مونیخ، ورود هری کین به شورای تیمیشان امری نهایی در نظر گرفته میشود و کاپیتان تیم ملی انگلیس میتواند به دیگر اعضای این شورا که عبارتند از مانوئل نویر، توماس مولر، یوسوا کیمیش، لئون گورتسکا و کینگزلی کومان، اضافه شود.
کین در صدر سلسله مراتب رختکن باواریاییها جایگاهی در کنار مولر و کیمیش دارد و نقشش به اندازه این دو مهم است. خود این ستاره انگلیسی نیز برای به عهده گرفتن چنین مسئولیتی در باشگاه جدیدش آمادگی لازم را دارد. از طرفی نویر به دلیل آنکه برای مدت زیادی از میادین و تیم دور بوده، جایگاه خود در صدر سلسله مراتب تیمی را از دست داده است.
در کنار نویر، گورتسکا نیز اکنون جایگاه پایینتری در سلسله مراتب تیمی بایرن پیدا کرده است. به خصوص پس از آنکه توماس توخل در طول بازیهای پیش فصل کنراد لایمر را به او ترجیح میداد و در نهایت توسط هانسی فلیک نیز به تیم ملی آلمان دعوت نشد. بنابراین بدون داشتن اعتماد مربی، برای او سخت است که همچنان بتواند نقش خود به عنوان یکی از رهبران این تیم را ایفا کند. با این حال، صحبتهای گورتسکا به خصوص به خاطر رابطه نزدیکش با کیمیش، هنوز در رختکن از اهمیت خاصی برخورددار هستند. در کادر فنی بایرن امیدوارند که خشم او از شرایط فعلیاش باعث شود به فرم خوب خود برگردد.
کیم مین جائه دیگر خرید جدید باواریاییها نیز به خوبی موفق شده جایگاه خود در سلسله مراتب تیمی را به دست بیاورد. این بازیکن کرهای که در ناپولی نیز به رهبری دیگر بازیکنان عادت داشت از زمان پیوستن به بایرن، همواره مراقب بازیکنان جوانتر بوده است. حتی جمال موسیالا نیز به توصیههای کیم گوش میکند و دقت زیادی که او نسبت به صحبتهای این مدافع دارد، قابل توجه است.
جایگاه دیگر بازیکنان در سلسله مراتب تیمی بایرن مونیخ
کینگزلی کومان از جمله بازیکنانی است که نقش مهمی در سلسله مراتب تیمی بایرن ایفا میکند. شاید بیرون از باشگاه تاثیر او دستکم گرفته شود اما هشت سال حضور این وینگر فرانسوی در مونیخ، باعث شده تعداد کمی از بازیکنان مانند او با ارزشهای بایرن همذات پنداری کنند.
لروی سانه که در حال حاضر فرم بسیار خوبی دارد به همراه جمال موسیالا از طریق عملکردشان در زمین بازی، در مواقع لازم تیم را هدایت میکنند و در عین حال میتوانند به عنوان یک مهره تعیینکننده ظاهر شوند. در بایرن میدانند که گذاشتن مسئولیتهای اضافی رهبری روی دوش آنها، باعث عقب افتادنشان میشود. از طرفی سرژ گنابری به هیچ عنوان جاهطلبیهای لازم برای چنین مسئولیتی را ندارد. ماتیاس دلیخت نیز پس از شروع نه چندان جالبش در فصل جدید، جایگاه خود در این سلسله مراتب را از دست داده است. او دیگر رهبر خط دفاعی بایرن نیست به خصوص آنکه توخل، دایو اوپامکانو را به او ترجیح میدهد.
از کنراد لایمر نیز به خوبی در مونیخ استقبال شده و ماتیس تل نیز توانسته با موفقیت، خود را به باشگاه ثابت کند و اکنون در حال پیشرفت در این سلسله مراتب تیمی است. تل علاقه زیادی به بایرن دارد و در تابستان امسال با رد تمام پیشنهادات، تصمیم گرفت در مونیخ بماند. او همچنین با وسواس زیادی در حال یادگیری زبان آلمانی است تا بتواند از دیویس در این خصوص پیشی بگیرد. این بازیکن 18 ساله فرانسوی با تعهدی که از خود نشان میدهد و همچنین محبتش نسبت به دیگر بازیکنان، بقیه را تحت تاثیر خود قرار داده است.