به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، نصرالله سجادی در حاشیه سومین سمینار علمی - ورزشی زن، ورزش و رسانه در خصوص نتایج بانوان ایران در بازیهای آسیایی گفت: اگر سیر حضور بانوان ایران را در بازیهای آسیایی مشاهده کنید متوجه میشوید که چه روند رو به رشدی را داشتهاند. بانوان ایران در اولین دوره که مربوط به سال 1990 پکن میشود در بازیهای آسیایی شرکت کردند و در آن بازیها خیلی سخت بود و این باور هم وجود نداشت که آنها به مدالی و یا مقام خاصی دست یابند اما تلاش جامعه زنان و مدیران ورزشی باعث شد که در سه دوره گذشته شاهد حضور پررنگ بانوان و همچنین درخشش آنها باشیم.
وی ادامه داد: سال گذشته در تفاهمنامهای که بین وزارت ورزش و فدراسیونها امضا شد بخش بانوان مورد توجه ویژهای قرار داده شد و در دستورالعمل بودجه سال 94 هم بخش بانوان مورد توجه قرار گرفته است. در بودجه سال 94، هفت محور مدنظر قرار گرفته شده که یکی از محورها به صورت اختصاصی به بانوان مربوط میشود. خبر خوش هم این است که توجه ویژهای به ورزش بانوان در سال 94 صورت خواهد گرفت.
معاون وزیر ورزش و جوانان در خصوص برگزاری این سمینار گفت: رسانهها خیلی میتوانند به ورزش بانوان کمک کنند. رسانهها میتوانند فعالیتهای ورزش بانوان را ترویج دهند. خانواده رکن اصلی جامعه است و باید برنامههای ویژهای برای ورزش بانوان مدنظر قرار گرفته و باعث ترویج آن شد که رسانهها میتوانند در این بخش به خوبی عمل کنند. رسانهها باید توجه بیشتری به ورزش بانوان داشته باشند.
سجادی در پاسخ به این پرسش که چرا تیم ملی بانوان تشکیل نمیشود و سرمربی ندارد و همچنین چرا تیمی که قرار است برای بازیهای انتخابی المپیک آماده شود هنوز تمرینی ندارد، گفت: در این مورد باید از فدراسیون فوتبال سؤال کنید. مسئول حضور تیمهای ملی فدراسیونها هستند و باید آنها در این مورد اقدامات لازم را انجام دهند. قرار نیست وزارت ورزش برای فدراسیون تصمیم بگیرد اما امیدوارم فوتبال بانوان همان راهی که فوتبال آقایان میرود، نرود.
وی در پاسخ به این پرسش که وزارت ورزش با مخالفت با حضور کرانچار در تیم ملی امید به نوعی در کار فدراسیون فوتبال دخالت کرده است، گفت: هر تیم داوری، باشگاه و یا هر چیز دیگری که قرار است وارد کشور شود و در فضای ورزش قرار بگیرد. قانون این را میگوید که باید در شورای برونمرزی مطرح شود تا حالا همین بوده اما فدراسیون فوتبال خلاف این موضوع عمل میکرده که به آنها تذکر دادیم. اینکه باید ورود و خروج هر چیزی در شورا مورد بررسی قرار بگیرد به معنی دخالت نیست.