این شیوه ها تو خیلی از کشورها اجرامیشه درحالی توکشور ما خیلی کم اتفاق افتاده و میفته،یکی از راههای خوب و مطمئن برای جلوگیری از ریتختو پاش پول در باشگاههاست و عملکرد بازیکنان و نتایج تیم هم در آن دخیل می باشد.
همزمان همه موارد میتونه اجرا بشه
1_ برای تعیین دستمزد یک فصل بازیکن به قیمت اون در سایت ترانسفر مارکت نگاهی انداخت،هرچنداین ارقام تقریبی میباشد.فرض کنیم قیمت یک بازیکن 3 میلیارد زده،دستمزد یک فصل این بازیکن میتونه حدود 500 میلیون تومان باشه،بیشترازین جایز نیست.این مورد را باید به بازیکنان فهماند شما قیمتت اینقدره باید دستمزدت یک پنجم یا یک ششم یا کمتر یابیشتر از قیمتت باشه(مثلا مسی قیمتش 120 میلیون یورو زده تو ترانسفر مارکت ولی دستمزد سالیانه اش حدود25 میلیون یورو بیشتر نیست.... کاوه رضایی قیمتش تو ترانسفرمارکت زده نزدیک یک میلیاردو ششصد میلیون تومان،یعنی دستمزدش برای یک فصل نهایتا باید 350میلیون یا نهایتش 400 میلیون تومان باشه ولی با استقلال قرارداد بالای یک میلیارد بسته!!! مثل این میمونه که مسی برای یک فصلش از بارسلونا 100 میلیون یورو دستمزد بگیره!!!)
2_چانه زدن و توجیه کردن بازیکنان که درامدهای باشگاه محدود هست و نمیتوان قراردادهای سنگین و دلخواه با آنها بست.
3_ عملکرد اختصاصی بازیکنان و نتایج باشگاه را در کاهش یا افزایش دستمزدشان و همچنین در نظر گرفتن پاداش و جریمه ادغام کنیم.
به این صورت که اگر یک بازیکن عملکرد ضعیفی داشته باشد و پایینتراز حدانتظار ظاهر شود از مبلغ قراردادش کسر شود و اگر بالاتر از حد مورد انتظار ظاهرشد مقداری دستمزدش را افزایش کاهش دهند.
به همین صورت در مورد نتایج تیمی براساس برد مساوی باخت میتوان دستمزدها را کاهش یا افزایش داد.
اینکار میتونه تک تک یعنی بعداز هربازی تعیین بشه یا بصورت ماهانه اجرا بشه یا براساس نتایج هرنیم فصل
4_یکی دیگه هم میتونه قهرمانی در لیگ و جام حذفی و کسب سهمیه اسیایی باشه که در قرارداد بازیکنا درج بشه که درصورتی که تیم بتونه رتبه خوبی بیاره فلان درصد به دستمزد بازیکنان اضافه میشه و...
اینطوری که باشه بازیکن برای گرفتن دستمزد بیشتر انگیزه پیدا میکنه و تلاش میکنه و باشگاه هم نتیجه خوب میگیره
ولی متاسقانه توایران براساس مشهور بودن و سنشو تجربش دستمزد بهش میدن مثل تیموریان و خلعتبری در ماشین سازیو گسترش