آقای هانسن با اعتماد به نفس عجیبی این جمله را برای من یونایتد به کار برد:«شما نمی توانید با یک مشت بچه هیچ جامی ببرید!». در پایان آن فصل، یونایتد لیگ و جام حذفی را از آن خود کرد.
آی اسپورت - 50 سال قبل که اولین اپیزود برنامه «مچ آو د دی» روی آنتن رفت، تعداد افرادی که در روزشگاه آنفیلد به تماشای دیدار لیورپول و آرسنال نشسته بودند، دو برابر افرادی بود که بعدا این مسابقه را از طریق تلویزیون تماشا کردند. این برنامه در اگوست 64، بدون تکنولوژی و هیاهو تنها از طریق شبکه بی بی سی2 برای مردم لندن و اطراف این شهر قابل پخش بود. برنامه ای که حالا یکی از پرمخاطب ترین برنامه های ورزشی همه دنیا به شمار می رود.
بعد از پخش در ماه های پایانی فصل 65-1964 لیگ انگلیس، معلوم نبود که حیات این برنامه ادامه خواهد داشت یا خیر. اختلاف های مالی بین بی بی سی و باشگاه های مختلف، وضعیت را کمی پیچیده کرده بود اما میزان استقبال تا حدودی امیدوارکننده نشان می داد. دیویس که حد فاصل سال های 69 تا 2004 در این برنامه مشغول بوده، بک اتفاق مهم فوتبالی را عامل داغ شدن این برنامه می داند: «اولین باری که این برنامه شروع به کار کرد، در همه کشور قابل دسترسی نبود. چه چیزی باعث محبوبیت وحشتناک مچ آو د دی و همه گیر شدن این برنامه شد؟ مشخصا قهرمانی انگلستان در جام جهانی 1966».
«ام او تی دی» دو سال بعد از آغاز به کار – یعنی دقیقا همزمان با قهرمان انگلیس در جام جهانی – از بی بی سی 2 به بی بی سی 1 رفت تا مخاطبان بیشتری را به سمت خود بکشاند. در آن مقطع، تعدادی از باشگاه ها از جمله لیورپول به عنوان قهرمان لیگ و اورتون به عنوان قهرمان جام حذفی، از پخش مسابقه های شان در این برنامه رضایت نداشتند. چرا که معتقد بودند این برنامه تعداد تماشاچی های آن ها در استادیوم را کاهش می دهد. کمی بعد، راهی به ذهن تهیه کننده های این برنامه رسید. آن ها تصمیم گرفتند تا روز مسابقه ها، اعلام نکنند که کدام مسابقه را پخش خواهند کرد! مدتی بعد، این برنامه به اندازه محبوب شده بود که در زمان پخش اش، خیابان های بریتانیا به سرعت خلوت می شدند. اتفاقی که در دنیای امروز و با گسترش تکنولوژی و شبکه های اجتماعی دیگر برای هیچ برنامه ای رخ نمی دهد.
در سال 1983، اولین تجربه پخش زنده رقابت های سطح اول فوتبال جزیره در «مچ او د دی» رقم خورد. در شانزدهمین روز از دسامبر این سال، دیدار روز جمعه تیم های من یونایتد و تاتنهام، به صورت زنده از این برنامه پخش شد. این برنامه تا آخر دهه هشتاد نیز به پخش بازی ها در بالاترین سطح لیگ انگلستان پرداخت. آن ها برای این کار رقیبی سرسخت به نام آی تی وی را رد کنار خود می دیدیند.
با شکل گیری رقابت های «لیگ برتر» در سال 1992، اسکای اسپورت حق پخش مسابقه ها را خریداری کرد و بی بی سی نیز توانست حقش پخش هایلایت بازی ها را بخرد. بی بی سی مدتی بعد حقش پخش رقابت های جام حذفی و جام قهرمانان اروپا را نیز از دست داد تا تنها اجازه پخش مستقیم رقابت های جام یوفا را داشته باشد. آن ها هنوز هم در بعدازظهرهای شنبه، هایلات دیدارهای هفته را نشان می دادند تا اینکه حقش پخش هایلایت ها نیز در یک قرارداد 3 ساله به آی تی وی رسید تا برنامه مچ آو د دی در آستانه تعطیلی برای همیشه قرار بگیرد. شانس بزرگ این برنامه این بود که برنامه مدنظر شبکه آی تی وی برای پخش هایلایت ها طراحی بسیار ضعیفی داشت و با شکست بزرگی مواجه شد. این موضوع حیات دوباره ای به مچ او د دی بخشید. چرا که امتیاز پخش لحظات حساس بازی ها باز هم به بی بی سی بازگردانده شده بود.
جان موتسون به عنوان یکی از کلیدی ترین افراد در آغاز شکل گیری این برنامه، هزینه 60 میلیون پوندی آن برای پخش هایلایت ها را در دنیای «فوتبال میلیاردی» رقم ایده آلی می داند. او مچ آو د دی را اینگونه توضیف می کند: «خب، آدم های زیادی با این برنامه بزرگ شده اند، این یک برنامه سنتی و قابل درک است و مخاطب را پس نمی زند».
در سال 1999، «ام او تی دی» با انتخاب مجری جدید، جان تازه ای گرفت. اجرای این برنامه در 15 سال اخیر به گری لینکر سپرده شده است. ستاره سابق تیم های انگلستان و باشگاه های تاتنهام و بارسا، این برنامه را معمولا در کنار دو کارشناس اجرا می کند که در حال حاضر آلن شیرر و آلن هانسن هستند. او از اولین تجربه نمایش تصویرش در مچ آو د دی خاطره خوشی ندارد: «20 ساله بودم. با پیراهن لستر برابر استون ویلا بازی می کردم و یک توپ دروازه خالی را خراب کردم. این یکی از بدترین موقعیت از دست دادن های همه زندگی ام بود. آن شب، این صحنه را در برنامه مچ آو د دی دیدم و خانواده ام تا می توانستند مسخره ام کردند! پس، اولین حضورم در این برنامه به یکی از بدترین خاطره های زندگی ام تبدیل شد». گفته می شود لینکر که چهره رسانه ای محبوبی در انگلیس محسوب می شود، سالانه 1.5 میلیون پوند برای اجرای این برنامه می گیرد. او البته هیچگاه این رقم را تایید نکرده و درباره آن معمولا به گفتن این جمله بسنده می کند که :« اگر از بی بی سی بروم بیشتر درمی آورم!».
مچ آو د دی در تمام این سال ها، الهام بخش برنامه های تلویزیونی زیادی در سرتاسر دنیا شده است. حتی ایده برنامه 90 نیز از همین برنامه آمده و مخاطبان برنامه آقای لینکر حتما می دانند که بسیاری از طرح های گرافیکی استفاده شده در این برنامه، بعدتر در برنامه نود و یا برنامه بیست چهارده عادل برای رقابت های جام جهانی مورد استفاده قرار گرفته اند.
برنامه ورزشی محبوب انگلیسی ها، لحظه های خاص و جالب زیادی را برای مخاطبان اش رقم زده است اما خیلی از آن ها متفق القول، تحلیل آلن هانسن از پیروزی سه بر یک استون ویلا برابر یونایتد در آگوست 1995 را را، بهترین بخش تاریخ این برنامه می دانند. جایی که آقای هانسن با اعتماد به نفس عجیبی این جمله را برای من یونایتد به کار برد:«شما نمی توانید با یک مشت بچه هیچ جامی ببرید!». در پایان آن فصل، یونایتد لیگ و جام حذفی را از آن خود کرد.