ابراهیم مهربان که در بازی های المپیک 2020 توکیو عضو کادرفنی تیم ملی آزاد بود، در مورد طلایی شدن امیرحسین زارع در جهانی 2021 نروژ گفتگویی انجام اد.
به گزارش طرفداری و به نقل از تسنیم، مهربان در ابتدا اظهار داشت:
امیرحسین زارع استحقاق دو رقمی شدن مدال هایش را دارد، غلامرضا محمدی چند سال قبل گفته بود که این کشتی گیر قهرمان المپیک می شود و باید به دید بلند او را تحسین کرد. او در جهانی بسیار کم اشتباه کشتی گرفت.
وی با اشاره به هوش بالای زارع در کشتی، تاکید کرد:
امیرحسین دوره راهنمایی مدرسه تیزهوشان می رفت و یکی از مواهب کشتی است.
مهربان در مورد شکست تیلور توسط حسن یزدانی گفت:
این اتفاقی که امروز در وزن 86 کیلوگرم دنیا افتاده، اتفاق جالبی است. من ندیدم تا حالا که مبارزه دو رقیب اینقدر حساس شود و خیلی ها به آنها بپردازند. فریادی که حسن بعد از پیروزی کشید یک باری بود که روی دوش خود احساس میکرد. به نوعی عذاب می کشید که نتوانسته دفعات قبلی این نفرات را شکست دهد و مردم را خوشحال کند. هرچند مردم به برد و باخت او کاری ندارند و به خاطر خصوصیات بارز پهلوانی او دوستش دارند ولی این بار روانی با او بود. یزدانی این بار بی اشتباه مبارزه کرد و خودش و کادرفنی روی نقاط ضعف تیلور برنامه ریزی داشتند. او یک لحظه هم از آن برنامه عدول نکرد و دیدیم در ثانیه های آخر هم توانست از تیلور امتیاز بگیرد.
دبیر فدراسیون کشتی با اشاره به اینکه کامران قاسمپور با وجود ماندن پشت خط حسن یزدانی، انگیزه های خود را حفظ کرد، گفت:
استمرار کامران، حضور در تمرینات و خالی نکردن میدان از نکات مثبت پیرامون این کشتی گیر بود. او پشت حسن بود، بارها با حسن رقابت کرد ولی ماند و تمرین کرد و از نظر روحی نشکست. اوج هنرنمایی کامران مبارزه با کاکس بود. کشتی گیر آمریکایی به نوعی چغر و بد بدن است، با احترام به همه کشتی گیران، کامران از نظر من چشم نوازترین کشتی ها را می گیرد و آدم را یاد کشتی گیران دهه 90 می اندازد. او با هر دو دستش زیر می گیرد، جابه جایی او روی تشک عالی است، از نظر روحیه فوق العاده است. او کشتی گیری همه چیز تمام است و امیدوارم کارش در آینده استمرار داشته باشد و در سال های آینده مدالش را تکرار کند.
مهربان در مورد عملکرد سه کشتیگیر نقره ای ایران تاکید کرد:
بعضی کشتی گیران روس در چم و خم کشتی نسبت به کشتی گیران ما برتری دارند، ما باید آنها را در قالب خودمان بیاوریم، مثل کاری که حسن و کامران و امیرحسین انجام دادند. امیرمحمد یزدانی درواقع اسیر چم و خم کشتی گیر روس شد و کشتی از دستش خارج شد. او از کشتی گیران جوان ما است که کسب مدال در 21 سالگی می تواند استارت خوبی برایش باشد. محمد نخودی جوان محجوب و خوش اخلاق جویباری است که در 20 سالگی هم نقره بزرگسالان و هم طلای جوانان جهان را گرفته. او بسیار خوب مبارزه کرد، حریف فینالش کهنه کار و کشتی بلد بود، همه توانش را به کار گرفت اما نتوانست تاکتیک خود را به جردن باروز سوار کند. علیرضا سرلک خیلی باانگیزه و باجسارت کشتی گرفت در فینال هم تا آخرین لحظه جنگید و پا پس نکشید. او نمره قبولی گرفت.
عضو سابق سنگین وزن تیم ملی آزاد در خاتمه گفت:
مجتبی گلیج با اقتدار اودیکادزه که کشتی گیر بدبدن و با گارد خاصی است را شکست داد. در مبارزه با اسنایدر هم حسرت به دل ما ماند، می توانست برنده باشد. در 4 ثانیه کشتی را از دست داد. عرفان الهی 19 ساله هست، بسیار جسور که آینده متعلق به او و سایر جوانان ماست. رحمان عموزاد هم کشتی گیر جوانی است، هرچند به خاطر نحوه کشتی گرفتنش به او زیاد پرداخته شد، اما او تازه امسال اولین سال جوانانش بود. یونس هرچند عنوان دار ما در جهانی بوده اما این مدال در 70 کیلوگرم بوده، میانگین سنی تیم ما 22 سال بود و این کم سابقه بود که با چنین میانگین سنی تیمی از ایران به مسابقات برود. این را هم فراموش نکنیم که هنوز با کشتی دنیا فاصله داریم، این نتایج نباید ما را گمراه کند و باید بیشتر کار کنیم.