برای تماس با مشاوران آسانرو جهت نصب و راه اندازی آسانسور همین حالا با ما تماس بگیرید.
مراحل نصب و راه اندازی آسانسور
۱. طراحی نقشه طبق نوع چاله و ساختمان
ابتدا متخصصان و تکنسین ها با برسی نوع و فضای چاله آسانسور نقشه ان را طراحی میکنند. سپس با توجه به ترافیک آسانسور نوع آن را مشخص میکنند معمولا برای ساختمان های اداری یا چند واحدی بیشتر از آسانسور های کششی استفاده میکنند.
۲ آهنکشی (اسکلت آسانسور)
بعد از طراحی نقشه این مرحله اولین مرحله برای نصب و راه اندازی یک آسانسور است. آهنکشی یا اسکلت آسانسور برای تحمل نیرو های استاتیک و داینامیک آسانسور انجام میشود که طبق اندازه چاله و مساحت کابین نوع و وزن آهن الات آهن محاسبه میشود تا بتواند به خوبی فشار آسانسور را تحمل کند .
۳ ریل و درب آسانسور
ریل های هدایت کابین و کادر وزنه و همچنین درب طبقات باید در شرایط کاملا حرفه ای و ایمنی نصب شوند ریل ها هنگام نصب باید با کابین آسانسور کاملا موازی باشد در این حالت کمترین اصطحکاک و لرزش کابین که موجب استهلاک میشود را خواهیم داشت و همینطور به شکل چشم گیری از صدا های زیاد آسانسور جلوگیری میشود. یکی از موارد محم در ریل دقیق بودن شاقول است و همینطور نشستن ریل ها روی هم و موازی بودن با ریل روبه رویی یک مورد خیلی مهم است.
۴ موتور آسانسور
موتور مهم ترین قسمت از آسانسور است نیروی کافی برای بالا و پایین شدن کابین را موتور تامین میکند موتور هنگام نصب باید دقیقا شاقول باشد اگر نصب آن دقیق و درست نباشد میتواند خسارت و خرابی های بزرگی به وجود بیاورد.
۵ راه اندازی یا برق کشی آسانسور