سخنگوی فدراسیون فوتبال که به نظر می رسد حتی یک بار هم اساسنامه فدراسیون فوتبال را نخوانده، بعد از آن که هفته ها اجازه حرف زدن نداشت، از سنگر سکوت بیرون آمد و سطح شعور خود را با اهانت به رسانه ها به نمایش گذاشت.
به گزارش طرفداری، صبح امروز رسانه ایران ورزشی که رسانه دولت ایران است و قطعا از فیلترهای دولتی عبور می کند، از آغاز استیضاح رییس فدراسیون فوتبال طبق اساسنامه فدراسیون خبر داد. ساعتی بعد خبرگزاری فارس با پیگیری این خبر، نوشت اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال در پی تخلف های پی در پی این فدراسیون در موارد مختلف، طرح استیضاح را کلید زده اند. اما حالا حسین شریفی، سخنگوی فدراسیون فوتبال که طی روزهای گذشته اجازه حرف زدن نداشت و سایت فدراسیون فوتبال را دربست در اختیار مشاور حقوقی گذاشته بود، شروع به اهانت به رسانه ها کرد و حتی در نقش وزیر ارشاد فرو رفت و به مدیران این رسانه ها دستور داد با زیردستان خود برخورد کنند.
متن اهانت های قابل پیگرد سخنگوی فدراسیون
سخنگوی فدراسیون فوتبال که انگار دیگر اجازه ندارد از سایت فدراسیون فوتبال برای حمله به منتقدین استفاده کند، به یکی از سایت ها گفت:
این بحث اساسنامه ای است که متاسفم برای رسانه هایی که در این مدت عادت به دروغ پراکنی داشتند. یک سری دوستان که به نظر می رسد منافع شان به خطر افتاده و یا یک جوری دیگر فکر می کردند که می توانند هر کاری دل شان بخواهند برسند(!) اکنون ناامید شده و بعد از اینکه به اهداف خودشان نرسیدند شروع به تخریب کردند. آخرین حربه آنها نیز یک گام خنده دار به اسم استیضاح بوده است. چیزی به اسم استیضاح در اساسنامه فدراسیون فوتبال نداریم. طبق اساسنامه عالی ترین رکن فدراسیون فوتبال مجمع آن است و مجمع فدراسیون فوتبال به عنوان قانون گذار و تصمیم گیر فوتبال کشور شرایط فوتبال را ارزیابی کرده و رای اعتماد خود را به افراد در پست های مختلف داده. حالا اگر فرد یا افرادی که صاحب تریبون در رسانهها هستند با غرض ورزی های شخصی یا گروهی از این تریبون سواستفاده می کنند آن موضوع دیگری است که انتظار می رود مراجع بالادستی و سیاست گذاران این رسانه ها با تخلفات احتمالی زیرمجموعه های خود برخورد کنند. یکی از مشکلات ما در این سال ها کم دانشی بوده که متاسفانه همچنان هم وجود دارد و افرادی که امروز استضاح رییس فدراسیون را به هیات رییسه نسبت داده اند حتی از این موضوع اطلاع ندارند که اساسنامه چه شرایطی را برکناری یا عزل ارکان تعیین کرده است و این خنده دارترین شیوه حمله فدراسیون در جهت منافع خودشان است. فدراسیون فوتبال این حق را برای خود قائل است که با این افراد از طریق مراجع قضایی برخورد لازم را صورت دهد و در جهت منافع فوتبال مالی هر اقدام لازم را به سرانجام برساند. دوستان تخریبگر حداقل خودشان را به روز کرده و به مواردی استناد کنند که در اساسنامه فدراسیون وجود داشته باشد. مطالعه یک بار اساسنامه فدراسیون به همه این عزیزان برای رفع کم دانشی آنها را توصیه می کنیم.
دانش و سواد با جمله «می توانند هر کاری دل شان بخواهند برسند»
کسی که دیگران را متهم به بی دانشی می کند خودش سواد حرف زدن هم ندارد که اگر داشت حداقل جمله بندی اش درست بود و نمی گفت «می توانند هر کاری دل شان بخواهند برسند!» این حرف های سخنگوی فدراسیون که قبل از هر چیز نشان دهنده میزان شعور اوست، قطعا قابل پیگرد قانونی است و این که خبرگزاری فارس یا ایران ورزشی با او برخورد کنند یا نه، به این رسانه ها مربوط است اما رسانه طرفداری از کسی که این حرف ها را به حسین شریفی یاد داده تقاضا می کند یک بار ماده 37 اساسنامه فدراسیون فوتبال را بخواند؛
ماده 37 اساسنامه دست هیات رییسه را باز می گذارد
مطابق این ماده، هیات رییسه می تواند هر یک از ارکان فدراسیون فوتبال غیر از ارکان مستقل (کمیته اخلاق، استیناف و انضباطی) را عزل کند. ماده 37 به صراحت می گوید:
هیات رییسه می تواند اعضای ارکان فدراسیون را موقتا عزل کند. عزل موقت که در هیات رییسه انجام می شود باید به وسیله مجمع عمومی تایید شود. پیشنهاد عزل در صورتی تصویب می شود که دو سوم اعضای قانونی هیات رییسه (یعنی کسانی که با رای مجمع انتخاب شده اند و نه سرپرست های نواب رییسی) به آن رای بدهند.
شمارش معکوس تا خداحافظی با مرید امیر اسکندری
اعضای قانونی هیات رییسه شامل شهاب عزیزی خادم، شهره موسوی، میرشاد ماجدی، خداداد افشاریان، احمدرضا براتی، مهرداد سراجی، بهرام رضاییان، احسان اصولی و طهمورث حیدری می شوند و بهاروند و مهرعلی عضو قانونی هیات رییسه نیستند چرا که هیچ کدام رای خود را از مجمع نگرفته و فعلا سرپرست غیرقانونی محسوب می شوند و مهلت قانونی سرپرستی شان هم به پایان رسیده است. تنها کافی است از این 9 نفر، 6 نفر حکم به عزل شهاب عزیزی خادم بدهند. آن وقت رییس فدراسیون از منصب خود عزل می شود تا روزی که با تشکیل مجمع، در خصوص او تصمیم گیری شود.
در ماده 20 اساسنامه و در توصیف ارکان فدراسیون فوتبال آمده است؛
«مجمع عمومی رکن عالی و قانونگذار فدراسیون است و هیات رییسه رکن اجرایی» و وقتی رییس فدراسیون عضو هیات رییسه است، تعریف رکن شامل او هم می شود.
با این حساب باید شمارش معکوس تا خداحافظی رسمی با مرید امیر اسکندری را آغاز کرد.
مشاور کم اطلاع باعث و بانی حرف های کم ارزش سخنگو
اگر حسین شریفی اطلاعات خود را از مشاور حقوقی می گیرد، یادش باشد این همان مشاور کم اطلاع است که با تفسیر اشتباه قانون شانس حضور در مناصب اصلی فیفا را از احمدرضا براتی گرفت و به اشتباه گفت حضور براتی در فدراسیون تعارض منافع دارد و اجازه نداد او به فیفا معرفی شود. این همان مشاور است که در تلویزیون به دروغ قسم جلاله خورد و گفت فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا شرط کرده اند برای میزبانی باید سیستم کمک داور ویدیویی داشته باشیم. همان که به دروغ گفت داوران ما وقتی به مسافرت خارجی می روند باد توپ را خالی می کنند و مخفیانه توپ ها را در چمدان شان می گذارند و به ایران می آورند. همان که درباره تبریک و تشکر فیفا راست نگفت و نامه فیفا را کامل ترجمه نکرد. چنین موجودی نمی تواند سرمشق خوبی برای سخنگو باشد، آن هم همان سخنگویی که مطابق فایل صوتی موجود از مشاور حقوقی، حق ندارد حتی بدون اجازه مشاور حقوقی مصاحبه کند!
اهانت های سخنگو محصول اهانت های مشاور حقوقی است!
اما این که شریفی اینگونه ادب را زیرپا می گذارد و به رسانه توهین می کند باز هم به مشاور حقوقی برمی گردد. سخنگو وقتی می بیند مشاور حقوقی راحت به نماینده مجلس توهین می کند، در تلویزیون حرف ناراست و نادرست می زند، سر خود و بی اجازه به فیفا نامه می نویسد و کسی هم با او کاری ندارد، او هم تصور می کند می تواند هر کاری دلش خواست انجام بدهد و هر حرفی دلش خواست بزند.
به نظر می رسد دوران شهاب عزیزی خادم در فدراسیون فوتبال رو به پایان است و حسین شریفی هم بهتر است در این روزهای آخر طوری رفتار کند که روی برگشتن به رسانه را داشته باشد.
در نهایت مصاحبه اهانت آمیز حسین شریفی از روی خروجی سایت ورزشی برداشته شد و حالا باید دید آیا سخنگوی فدراسیون فوتبال این اجازه را پیدا می کند که از طریق سایت فدراسیون فحش بدهد یا نه؟