با جدایی احتمالی محمد دانشگر و چند مدافع دیگر استقلال، به نظر می رسد دژ مستحکم دفاعی آبی پوشان در حال فروپاشی است.
به گزارش طرفداری، مصطفی آجورلو مدیر نظامی و علاقه مند به پرسپولیس (بر اساس ادعای افرادی که او را از قدیم و از نزدیک می شناسند) که فصل قبل به استقلال آمد، حالا چهره جدیدی از خود به نمایش گذاشته است.
بعد از قهرمانی بدون شکست استقلال، شاید چنین چیزی در برنامه های او نبوده که درست به فاصله ۲۴ ساعت از قهرمانی آبی ها، توپخانه و گلوله هایی که قرار بود با آن حریفان را به توپ ببندد، به سمت قهرمان نشانه گرفته و هر روز بخشها و اجزایی از باشگاه را فرو بریزد.
وضعیت مبهم استقلال برای لیگ 22 و بلاتکلیفی بازیکنان و هواداران و پاسخگو نبودن مدیرعامل، نارضایتی شدیدی را به وجود آورده و استقلالی ها نگران تر از همیشه اخبار باشگاه را دنبال می کنند، اخباری که بیشتر باعث دلسردی و یاس آنها می شود.
در حالی که پرسپولیس، سپاهان و حتی فولاد و تراکتور سخت مشغول جذب ستاره های لیگ و استخدام نفرات مورد نظر کادرفنی شان هستند، مدیران استقلال به برگشتن سجاد شهباززاده بسنده کرده و آن را انتقالی مهم می دانند اما آنها که دستی بر آتش فوتبال داشتهاند میدانند سر و صدای به راه افتاده بر سر مذاکره شهبارزاده با رقیب سنتی و ترس از پیوستن او به سرخ پوشان پایتخت در استقلالی شدن دوباره اش نقش داشته است.
گفته می شود تمام مدافعان تشکیل دهنده آن خط دفاعی مستحکم فصل قبل ساز رفتن کوک کرده و بعضی از آن ها نیز مجبور به ترک تیم شده اند. این شیوه از یارگیری و حفظ استخوان بندی اصلی تیم قهرمان عجیب، سوال برانگیز و پر از ابهام است که سر زدن این موضوع از فردی که نامش به عنوان یکی از اصلی تربن گزینه های ریاست فدراسیون مطرح است، بسیار عجیب تر جلوه می کند.
فوتبال امروز ایران بیشتر از هر زمانی نیازمند حضور چهره های تحصیل کرده، فوتبال بلد و آشنا به این رشته است. کسانی که سابقه بازی و مدیریت ورزشی داشته و راه های برون رفت از بحران و تنگنا ها را آموخته باشند. چهره هایی مثل آجورلو که برای به دست آوردن دل فن پیج های طرفداری لوگوی قرمز رنگ یک رسانه را از میکروفونش جدا می کنند یا در جمع هواداران از به توپ بستن و پوست کندن حرف می زنند، شاید در کوتاه مدت به نتایج و موفقیت هایی برسند اما همین توفیق زود گذر هم سالهای سال تیم تحت هدایت او را دچار عقب ماندگی و تزلزل می کند. اتفاقی که برای فتح، پاس، استیل آذین و تراکتور هم افتاده و به جز این آخری هیچ رد و نشانی از آن سه تیم دیگر باقی نمانده است.
دغدغه برخی مدیران فوتبالی اگر خدمت بود، این همه فرصت و امکان خدمت! اما این افراد ابزاری دارند که با توسل به آن می توانند خود را به باشگاه ها تحمیل کرده و با شیوه های خاص مدیریتی خود از صدر تا آخر آن مجموعه را خود سازی می کنند. باشگاهی که برای اداره آن چند نفر پرسنل مجرب و کاربلد کافی است، به یکباره پر می شود از نفراتی که با مدیریت جدید وارد شده و هزینه های سرسام آوری را روی دوش باشکاه می گذارند!
استقلال مدل لیگ بیست و دوم چنانچه با همین شیوه اداره شود، نمی توان چندان به نتایج و سرنوشت آن خوش بین بود. این امر ورود حمید سجادی وزیر ورزش را می طلبد. اما او همچنان که در انتصاب این اکیپ مدیریتی استقلال نقش نداشته است، در کنار گذاشتن و تعیین مدیر جدید هم احتمالا نه قدرتش را دارد و نه اجازه و اراده اش را!
با این اوصاف فصل پیش رو برای استقلال را هنوز شروع نشده باید پایان یافته دید.