مربی سابق تیم ملی دوچرخهسواری امیدوار به آیندهای بهتر در این رشته است.
به گزارش طرفداری، مجمع انتخاباتی فدراسیون دوچرخه سواری روز 30 بهمن 1401 در آکادمی ملی المپیک برگزار شد. برای ریاست فدراسیون دوچرخه سواری هفت کاندیدا به نامهای محمد بابایی، حمیدرضا پارسی منش، محمود ترابی گودرزی، محمد میرابوطالبی، افشین داوری لطف آبادی، رسول هاشم کندی اسدی و محمد صانعی با هم رقابت داشتند.
محمود ترابی گودرزی و سیدرضا میرابوطالبی از انتخابات کنارهگیری کردند. در نهایت رسول هاشم کندی با اخذ ۲۸ رای به ریاست فدراسیون دوچرخه سواری رسید. محمد صانعی با ۱۴ رای، افشین داوری با ۹ رای و محمد بابایی هم با ۲ رای به کارشان پایان دادند.
محمود پراش مربی سابق تیم ملی دوچرخهسواری در خصوص اینکه سال 1401 برای این رشته چگونه گذشت، اظهار داشت:
اتفاق خوبی که در این سال رخ داد به تعیین تکلیف فدراسیون بازمیگشت چرا که بعد از مدت ها شاهد برگزاری انتخابات بودیم و در نهایت رییس فدراسیون مشخص شد. این مسئله برای دوچرخهسواری خیلی مهم بود چرا که باید خودمان را برای بازیهای آسیایی و رویدادهای کسب سهمیه المپیک آماده کنیم و بدون شک این مسئله در دوران سرپرستی کمی سخت بود.
وی ادامه داد:
به نظر من عملکرد فدراسیون نسبت به گذشته بهتر بود و شاهد تغییر و تحولاتی بودیم که نشان از برنامهریزی و حرکت رو به جلو داشت. دوچرخهسواری بازیهای آسیایی را پیش رو دارد و باید با تمام قوا و توان به میدان برود، از سویی دیگر باید خودمان را برای کسب سهمیه المپیک هم آماده کنیم؛ آنهم در مسابقاتی که حریفان مدعی و تا دندان مسلح برای حضور و موفقیت در آن سرمایهگذاری بسیاری کردهاند و باید دید این تقابل نابرابر در نهایت چه خواهد شد.
مربی سابق تیم ملی دوچرخهسواری یادآور شد:
بدون شک راه سختی در پیش است، در مسابقات برگزار شده در سال 2022 با توجه به اینکه رقابتها بعد از دوران کرونا برگزار میشد شاهد نتایجی بودیم که قابل بررسی است اما در سال پیش رو همه چیز متفاوت است و تیمها برای کسب سهمیه با آمادگی کامل راهی مسابقات خواهند شد.
پراش از امکانات و تجهیرات تیمهای مدعی برای حضور در رقابتهای المپیک و کسب موفقیت در بازیهای آسیایی صحبت کرد و به ایرنا گفت:
اگر میخواهیم دوچرخهسواری به نتایج خوبی برسد چارهای نداریم جز اینکه در بعد تجهیرات و امکانات، خودمان را بهروز کرده و رقابت برابری با حریفان و مدعیان داشته باشیم. وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باید سرمایهگذاری خوبی در این خصوص انجام بدهند چرا که حریفان ما دست و پا بسته نبوده و با تمام توان به میدان میآیند. ما در بعد تجهیرات قابل مقایسه با تیمها و کشورهای مدعی نیستیم و از سویی دیگر در خصوص حضور مستمر در رقابتها نیز شاهد اختلاف فاحش هستیم و باید این مسائل کارشناسی و حل شود.
وی در پایان تاکید کرد:
در این مدت چیزهایی شنیدم که ما را به آینده امیدوار میکند، از جمله اینکه فدراسیون با یک حامی مالی به توافق رسیده و از سال آینده قرار است اتفاقات خوبی در دوچرخهسواری ایران رخ بدهد. اگر این شیندهها محقق شود روزهای خوبی را باید برای این رشته متصور شد و امیدواریم اینچنین هم بشود.
اخبار داغ