مارلون به محض اتمام تحصیلات دبیرستانی متوجه شد پیوستن به ارتش و دنبال کردن پیشه نظامی گری برایش بسیار جذاب تر از کار در یک کارخانه اتوموبیل سازی است.
او بدین ترتیب چند ماه پیش از شروع هجده سالگی به ارتش آلمان پیوست و یکی از ده هزار جوان زیر سن قانونی شد که پس از لغو خدمت اجباری سربازی در این کشور (در سال ۲۰۱۱)، لباس نظامی بر تن می کند.
مارلون در یک پایگاه نظامی واقه در نزدیکی لهستان به خبرگزاری رویترز گفت: «می خواهم تجربیات جدید کسب کنم و حدود خودم را بیشتر بشناسم. باید دید تا کجا می توانم پیش بروم.»
ارتش آلمان، ملقب به بوندس ور Bundeswehr پس از اوجگیری بحران اوکراین و الحاق کریمه به خاک روسیه در سال ۲۰۱۴ تلاش کرد خود را از نظر کمی و کیفی تقویت کند.
ارتش آلمان در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد قصد دارد تا سال ۲۰۲۴ میلادی تعداد پرسنل فعال در نیروهای مسلح خود را به ۱۹۸ هزار نفر افزایش دهد.
فشار بر برلین برای تقویت نیروهای نظامی خود ماه ژوئیه با سخنان دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا مضاعف شد. رئیس کاخ سفید در اجلاس سران ناتو اعلام کرد در صورتی که اروپا بودجه نظامی خود را تقویت نکند واشنگتن حمایت خود را از این پیمان نظامی-امنیتی برخواهد داشت.
حالا ارتش آلمان که امکان بهره بردن از پتانسیل خدمت نظام وظیفه را در اختیار ندارد برای تقویت خود به جذب نیروی جوان روی آورده است. بوندس ور Bundeswehr برای اینکار اقدام به انشار ویدیوهای تبلیغاتی در اینترنت کرده است، اقدامی که از سوی برخی سیاستمداران و مدافعان حقوق کودکان در آلمان مورد انتقاد و سرزنش قرار گرفته است.
ارتش آلمان بدین ترتیب با توجیه تنوع بخشی و تقویت پرسنل نظامی بیش از هفتاد سال پس از جنگ دوم جهانی دست به این انتخاب حساس زده است. این در حالیست که به نظر می رسد که کارزار تبلیغی ارتش آلمان نتیجه بخش بوده است.
بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی دولت آلمان سال گذشته میلادی حدود ۲۱۲۸ جوان زیر هجده سال به ارتش این کشور ملحق شدند که این رقم افزایشی ۱۱.۴ درصدی را نسبت به سال ۲۰۱۶ نشان می دهد.
میزان بازدید از بخش استخدام سایت اینترنتی ارتش آلمان ماه اکتبر گذشته بیش از شصت درصد افزایش داشت. این مسئله درست با پخش که یک برنامه ویدیویی شش قسمتی در باره کشور مالی همزمان شده بود که در آن نحوه زندگی هشت سرباز مامور به خدمت در این کشور در قالب نیروی حافظ صلح روایت می شد.
بر اساس تحقیقی که توسط موسسه «ترندنس» انجام شده برای حدود بیست هزار دانش آموز در سراسر خاک آلمان، ارتش به عنوان سومین گزینه جذاب برای اشتغال محسوب می شود. طبق نتایج این تحقیق، آدیداس Adidas شرکت تولید کننده لباس ورزشی و پلیس رتبه های اول و دوم این نظرسنجی را به خود اختصاص داده اند.
بر اساس گزارش سالانه پارلمان آلمان، ارتش این کشور سال گذشته در مجموع حدود ۳۵ میلیون یورو برای جذب و آموزش نیروهای جدید هزینه کرده که این میزان نسبت به سال ۲۰۱۱ ، زمان لغو قانون خدمت نظام وظیقه بیش از دو برابر بوده است.
مارلون می گوید قبل از ثبت نام در ارتش از پایگاه اینترنتی ارتش دیدن کرده و تعدادی از ویدیوهای تبلیغاتی را نیز بر روی یوتیوب تماشا کرده بود.
بوندس ور معتقد است محتوای ویدیوهای تبلیغی منتشر شده در یوتیوب کاملا واقعگرایانه است و به خوبی نحوه خدمت و زندگی در ارتش را به نمایش می گذارد. این درحالیست که برخی از سیاستمداران ومدافعان حقوق خردسالان بر خلاف ارتش، نوع و شیوه تبلیغات را تجاری معرفی کرده و تصریح کرده اند اینکار برای نشان دادن وجهه ای جذاب تر از آنچه در واقعیت امر موجود است، بکار گرفته می شود.
بیش از ۳۰ هزار نفر سال گذشته با امضای طوماری خطاب به وزیر دفاع آلمان خواهان متوقف شدن روند استخدام افراد زیر سن قانونی در ارتش شده بودند.