به نقل از خبر تازه
یده هایی نیز در خصوص تمایل برخی چهره ها برای مالکیت تیم به گوش می رسید که بارقه امید را در دل هواداران زنده نگه می دارد.
سپیدرود در سال های اخیر بارها شاهد تغییر در راس مدیریتی و مالکیتی خود بوده است. بسیاری از هواداران هیئت فوتبال و ورزش و جوانان استان را از مهم ترین علل بی ثباتی در این تیم می دانند. هیچ هوادار دلسوخته ای نیست که نداند در این سالها سپیدرود چه روزگار سختی را گذرانده است اما برای روشن شدن وضعیت سپیدرود، بخشی از اتفاقات مالکیتی یک سال اخیر را مرور می کنیم.
پس از دعوای مالکیتی در ابتدای فصل قبل میان تن زاده و نوین که در مقطعی منجر به تشکیل دو تیم ناقص شد و در نهایت تیم در اختیار نوین قرار گرفت؛ علی کریمی این بار در قامت یک مالک-مربی محبوب و متمول واردمیدان شد. اما علی کریمی که حمایت بی نظیر هواداران را با خود داشت هرگز نتوانست نتایجی مطلوب با سپیدرود کسب کند و در نهایت پیش از مسجل شدن سقوط تیم از مالکیت تیم کناره گیری کرد و سپیدرود بار دیگر به بیات واگذار شد.
حالا کیومرث بیات که در مقاطع مختلف به سراغ این تیم آمده و هنوز نحوه محاسبه قیمت خرید و فروش آبمعدنی هایش ذهن بسیاری از هواداران را درگیر کرده است از زیر بار مسئولیت مالکیتی تیم شانه خالی کرده و سپیدرود را دچار بحران بی مالک ماندن کرده است. هرچند مالک حقیقی سپیدرود طرفداران آن هستند اما در واقع نمی توان از ضرورت حضور فردی در راس تیم برای تامین نیازهای مالی و لجستیکی چشم پوشید.
حالا مالکیت این تیم نه دراختیار بیات است و نه در اختیار ورزش و جوانان و یا علی کریمی! این در شرایطی است که گفته می شود قرارداد قبلی با حضور صادقی معاون ورزش و جوانان استان و مومنی نایب رییس هیئت فوتبال به امضا رسیده و هیچ شرط فسخی هم در آن قید نشده است.
گفته می شود طی هفته جاری آگهی فراخوان عمومی باشگاه در روزنامه های رسمی منتشر می شود تا متقاضیان امتیاز این باشگاه از طریق مزایده مالکیت تیم را به دست آورند.
در این بین اسامی مختلفی نیز به گوش می رسد. جواد تن زاده، سید محمد علی ثابت قدم، مجید رجبی ویسرودی، میلاد خلیل زاده و …
تن زاده، مالک اسبق سپیدرود، که پس از اتفاقات سال گذشته وارد دعوای حقوقی شده است شاید بار دیگر گزینه ای جدی برای مالکیت باشگاه سپیدرود به نظر برسد اما گفته می شود خودش تمایل چندانی به بازگشت و تیم داری ندارد.
ثابت قدم، شهردار اسبق رشت، نیز همواره از جمله افرادی بوده که نامش برای مالکیت سپیدرود به گوش می رسد و البته از محبوبیت نسبتا مناسبی میان هواداران برخوردار است. او زمانی که شهردار بود حمایت های خوبی از سپیدرود انجام داد و برخی همان حمایت ها که با مصوبه شورا و پرداخت توسط او بود را عاملی برای صعود تدریجی به سپیدرود به سطوح بالاتر می دانند. سید محمد علی ثابت قدم در شورا نیز حامیان و مخالفانی دارد. اما به هر شکل با توجه به شنیده هایی که در خصوص احتمال ارائه لیست حمایتی توسط او به گوش می رسد در صورت مالکیت سپیدرود می تواند شانس موفقیت لیست خود را نیز افزایش دهد. البته برخی معتقدند او حتی در صورت تمایل صد در صدی به تیم داری احتمال دارد فرد دیگری را به عنوان مالک معرفی کند و در واقع مالک در سایه سپیدرود باشد.
مجید رجبی ویسرودی عضو دوره چهارم شورای اسلامی شهر رشت گزینه دیگری است که این روزها صحبت هایی مبنی بر تمایل او به مالکیت سپیدرود به گوش می رسد. او که از چهره های اقتصادی شاخص استان به شمار می رود ظاهرا با علم به تمامی حواشی و مشکلات احتمالی در مسیر مالکیت سپیدرود عزم خود را برای خرید این باشگاه جزم کرده است و باید از همین حالا او را یکی از گزینه های جدی مالکیت سپیدرود دانست. با این تفاسیر به نظر می رسد رجبی که در شورای چهارم همواره در نقطه مقابل ثابت قدم قرار داشته است این بار در مسیر مالکیت سپیدرود نیز شهردار اسبق رشت را مقابل خود ببیند.
میلاد خلیل زاده از خانواده مشهور خلیل زاده که مالکیت هتل کادوس رشت را بر عهده دارند گزینه دیگری است که از گوشه و کنار نامش برای مالکیت سپیدرود به گوش می رسد. علاقه خانواده خلیل زاده به ایفای نقش در حوزه فوتبال بر کسی پوشیده نیست و پدر او نیز عضو هیئت مدیره استقلال تهران است. خلیل زاده پیش از این نیز نامش در مقاطعی برای مالکیت سپیدرود مطرح شده بود.
با این تفاسیر تا این لحظه هرچند نام ۴ گزینه بیش از سایرین به گوش می رسد اما باید گفت فعلا رقابت مالکیت میان ثابت قدم، رجبی و خلیل زاده خواهد بود. هرچند هنوز نمی توان به قطعیت در این خصوص سخن گفت و باید منتظر برگزاری مزایده و معرفی نفر پیروز باشیم. شاید سرنوشت سپیدرود به شکل دیگری رقم بخورد.