((( این بخش قابل توجه افرادی که درصدد یادگیری اسپیدریدنگ و ...تا فتوریدینگ هستن ( بخش های قبل توضیح دادم چطور در نیم ساعت 300 صفحه بخونید ! ) و فکر میکنن با اموزش و یادگیری همه ی مشکلاتشون حله ! در صورتی که هیچ علاقه ای به مطالعه ندارن :)) و در کل با کتاب بیگانه هستن و عادت ندارن !
فن و مهارت های مطالعاتی هیچ وقت جای همت و جدیت و مواظبت در علم رو نمیگیرن ..طالب علم باید زحمت بکشه :) باید عادت کنه.. میتونه عاشق باشه و عادت کنه میتونه مسئول باشه تا عادت کنه ومطالعه کنه میتونه هم دردمند باشه ! ولی به هر حال کسی که دنبال تندخوانی و عکس خوانی و ... و مهارت های مطالعاتی هست خودش هم باید بخونه ! و الا نمیشه ! چون توانایی هاش از بین میره )))
---------
اما در این بخش واقعا چطور باید عادت کنیم / از نظر من انگیزه طور دیگری به دست میاد تا عادت بشه ولی این چند نکته پایین هم خودش جالبه ..بخش بعد توضیحات بیشتری میدم .
مطالعه هم مانند هر کار مفید دیگری سخت است! باید به مطالعه عادت کنید مانند یک کار روزانه که حتما باید انجام شود. مانند غذا خوردن که اگر نخورید انرژی ندارید، حالتان خوب نیست.
دوست داشتن امر مطالعه یکی از مهم ترین عوامل در یادگیری مطالب است. و اتفاقا فقط منحصر به دانش آموزان نیست...
اما با این وجود برای خیلی از ما مطالعه سخت است. کتاب را که باز می کنیم تازه خوابمان می برد. از دیدن قطر یک کتاب و تعداد صفحاتش وحشت زده می شویم. ما به شما راهکار می دهیم:
1- برای مطالعه زمان تعیین کنید.
چگونه ممکن است که هر روز در ساعت مشخصی احساس گشنگی می کنید و باید ناهار بخورید؟
چگونه ممکن است هر شب سر ساعت به خصوصی احساس خواب آلودگی می کنید و بدن شما نیاز به خواب دارد؟
این یک عادت است. مطالعه هم می تواند تبدیل به عادت شود. به طوریکه شما سر ساعت 8 شب باید کتاب بخوانید.
البته که عادت موثر و مفیدی است. پس سعی کنید برای مطالعه خود زمان در نظر بگیرید تا 21 روز اول کار مشکلی است اما بعد آن دیگر راحت است و شما سر همان ساعت تشنه ی مطالعه هستید.
2- فضای مجازی، تعطیل؟!
در روز چند ساعت از وقت خود را در دنیای مجازی می گذرانید؟
در دنیای مجازی به دنبال چه هستید؟
در اینستاگرام و تلگرام و دیگر شبکه های مجازی چه اقدامی می کنید؟
اگر وقت خود را در این دنیای پر از اطلاعات فقط به تفریح می گذرانید کاملا اشتباه است. نمی گوییم دنیای مجازی را تعطیل کنید اتفاقا برعکس، از آن به بهترین نحو و بیشترین استفاده را ببرید.
می توانید به روز ترین مقالات به زبان اصلی و یا فارسی را در مورد حوزه ی کاری خود بخوانید و به کار ببرید. بهترین کتاب ها را به صورت پی دی اف در فضاهای مجازی به اشتراک می گذارند، حتی کتاب های صوتی هم به راحتی می توان پیدا کرد.
از فضای مجازی برای رشد و توسعه خود استفاده کنید اگر نمی توانید آن را تعطیل کنید و کتاب بخوانید.
البته اپلیکیشن های زیادی برای کنترل کار با تلفن همراه طراحی کردند، که به شما کمک می کند زمان مناسبی برای مطالعه یا کارهای دیگر کنار بگذارید:
معرفی اپلیکیشن برای مدیریت زمان مطالعه:
- Sudy time
- Plan my day
- Time tune schedule planner
- درس یار
-و....
که با یک سرچ ساده می توانید آنها پیدا کنید و استفاده کنید.
3- برای مطالعه با کتاب ارتباط برقرار کنید.
شما بهترین روش مطالعه را هم که انتخاب کنید و به کار ببرید، اگر کتابی که می خوانید را دوست نداشته باشید و با آن ارتباط برقرار نکنید، نمی توانید آن را پیش ببرید.
موضوع جذاب خود را انتخاب کنید و کتاب هایی را که حس می کنید فونت و عکس و نوع نوشتار آن را دوست دارید انتخاب کنید.
خواندن کتابی که دوست ندارید مانند این است که به کودکی که تازه خواندن یاد گرفته کتاب فلسفی بدهیم و انتظار داشته باشیم آن را یاد بگیرد.
----------
:))
امیدوارم خوشتون اومده باشه
به بخش های قبل هم سر بزنید:)
اگر عمری باشه بخش های مطالعاتی رو ادامه میدم:)