
استادیوم برجالعرب، اسکندریه، مصر
ظرفیت: ۸۶۰۰۰ نفر
ورزشگاه خانگی تیم ملی مصر
ورزشگاه ارتش مصر یا ورزشگاه برج العرب سال ۲۰۰۶ در نزدیکی دریایه مدیترانه راه اندازی شده است، ۵۰ کیلومتر غرب اسکندریه مصر واقع شده است. این ورزشگاه بزرگترین ورزشگاه در مصر و دومین ورزشگاه بزرگ در آفریقا (اولین ورزشگاه ساکر سیتی ژوهانسبورگ است) گنجایش این ورزشگاه ۸۶٬۰۰۰ هزار نفر و تمام صندلی است. و همچنین ۲۷ ورزشگاه بزرگ در جهان است، ورزشگاه در منطقه قاهره-اسکندریه ۱۰ کیلومتر از فرودگاه برج العرب و ۱۵ کیلومتر از مرکز شهر اسکندریه است.

استادیوم ملی بوکیت جلیل، کوالالامپور، مالزی
ظرفیت: ۸۷.۴۱۱ نفر
ورزشگاه خانگی تیم ملی مالزی
شهرداری شهر جاکارتا این ورزشگاه را در سال 1960 ساخت این ورزشگاه را آغاز کرد و پس از مدت 2 سال در ۲۴ جولای ۱۹۶۲ افتتاح شد . ورزشگاه گلورا بانگ کارنو از نظر ظرفیت در آسیا با گنجایش 88 هزار نفر در جایگاه سوم قرار دارد.

استادیوم گلورا بانگ کارنو، جاکارتا، اندونزی
ظرفیت: ۸۸.۰۸۳ نفر
ورزشگاه خانگی تیم ملی اندونزی
ورزشگاه گلورا بونگ کارنو که به اختصار، استادیوم GBK نامیده میشود، در سال ۱۹۶۲ افتتاح شد. بخشی از بودجهی مورد نیاز برای ساخت این ورزشگاه را با وامهایی از جانب شوروی تامین کردهاند. این ورزشگاه با ظرفیتی بیش از ۸۸ هزار نفر، میزبان جام ملتهای آسیا ۲۰۰۷ و بازیهای آسیایی ۱۹۶۲ بوده است. همچنین بسیاری از تیمهای معتبر جهان، طی تورهای آسیایی خود در این ورزشگاه بازی کردهاند.

استادیوم ومبلی، لندن، انگلستان
ظرفیت: ۹۰.۰۰۰ نفر
ورزشگاه خانگی تیم ملی انگلستان
ورزشگاه ومبلی در پارک ومبلی ، در محله برنت، لندن، انگلستان قرار دارد که در سال 2007 افتتاح شد در ضمن ورزشگاه قبلی در سال 1923 ساخته شده بود . ورزشگاه ومبلی قبل از این ، در اصل به نام ورزشگاه امپراتوری بود، اغلب به عنوان "برج های دوقلو" نامیده میشد و یکی از معروف ترین استادیوم فوتبال جهان تا تخریب آن در سال 2003 بوده است.
در این ورزشگاه بازیهای تیم ملی فوتبال انگلیس انجام میشود این ورزشگاه گنجایش ۹۰،۰۰۰ (105،000 ترکیب صندلی و ایستاده) نفر را دارد که در اروپا مقام دوم را دارد. و به عنوان استادیوم ملی انگلستان است. میزبان مسابقات مرحله بالای جام حذفی انگلیس می باشد.
ورزشگاه ومبلی در فینال لیگ قهرمانان فصل 2013-2013 نیز میزبان بایرن مونیخ و بورسیا دورتموند بود.

رز باول، پاسادنا، امریکا
ظرفیت: ۹۲.۵۴۲ نفر
ورزشگاه رُز بول در تاریخ ۸ اکتبر ۱۹۲۲ افتتاح گردید و ساخت این ورزشگاه فقط یک سال به طول انجامیده است. ورزشگاه رُز بول با گنجایش 91 هزار نفر دومین ورزشگاه بزرگ آمریکا محسوب می شود.
این ورزشگاه دارای زمین تخصصی برای بازی های فوتبال آمریکایی می باشد، و با برگزاری لیگ فوتبال آمریکا موسوم به لیگ MLS این ورزشگاه در اختیار تیم های لس آنجلس ولوز ، تیم فوتبال لس آنجلس آزتکس قرار می گیرد.

استادیوم افانبی، ژوهانسبورگ، افریقای جنوبی
ظرفیت: ۹۴.۷۳۶ نفر
ورزشگاه خانگی تیم ملی افریقای جنوبی و کایزر چیف
اين ورزشگاه که در واقع در سال 1989 (1368) با نام اف ان بی (نخستين بانک ملی) و با سرمايه همين بانک آفريقاي جنوبی ساخته شده است طی چند سال اخير تغييرات اساسی را به خود ديده است تا بتواند برای ميزبانی از اصلی ترين بازی های جام جهانی 2010 آفريقای جنوبی آن آماده شود.
ساکر سيتي که در واقع بخشي از يک ورزشگاه بزرگ در مجاورت شلوغ ترين شهرک سياهپوست و فقير نشين آفريقاي جنوبي يعني "سووتو" است که نخستين حرکت ها و شورش هاي مردمي براي انقلاب ضد تبعيض نژادي آفريقاي جنوبي نيز از همين شهرک آغاز شده است .
اين ورزشگاه ابتدا 80 هزار نفره بود ولي با طراحي و برنامه ريزي که براي ميزباني جام جهاني 2010 صورت گرفت، گنجايش آن به 94 هزار و 736 نفز افزايش يافت .
قابل توجه اينکه جايگاه خبرنگاران اين ورزشگاه دو هزار و 451 صندلي دارد که اين نشان از اهميتي است که مسوولان فوتبال آفريقاي جنوبي به حرفه خبرنگاري مي دهند.
از جمله امکانات این ورزشگاه، 15,000 ظرفیت برای پارکینگ دور استادیوم و 4,055 جای پارک ویژه زیر زمینی، رستوران با ظرفیت 300 نفر، موزه فوتبال، بخش رسانه با ظرفیت 2451 نفر است.استادیوم دارای 184 سوئیت و اتاق VIP بسیار بزرگ است به طوری که میتواند 300 نفر را در خود بگنجاند. جعبه های شخصی، ارائه 8 استودیو تلویزیونی، به استادیوم اضافه شده است.
همچنين درباره کاربري اين ورزشگاه ياد آوري مي شود که اين ورزشگاه فقط به فوتبال اختصاص ندارد، بلکه قرار است بازيهاي داخلي و جهاني راگبي نيز در آن دنبال شود.

استادیوم آزادی، تهران، ایران
ظرفیت: ۹۵.۲۲۵ نفر
استادیوم آزادی که در ۱۹۷۳ افتتاح شد، تقریبا ورزشگاه اصلی بازیهای المپیک ۱۹۸۴ بود، تا اینکه ایران به خاطر مسائل سیاسی انصراف داد.
ظاهرا معماری آن طوری طراحی شدهاست که سر و صدا را افزایش دهد، که این میتواند برای تیمهای میهان رعبانگیز باشد.

استادیوم آزتکا، مکزیکو سیتی، مکزیک
ظرفیت: ۹۵.۵۰۰ نفر
ورزشگاه خانگی تیمهای ملی مکزیک، و کلاب امریکا
ورزشگاه آزتکا در تاریخ ۲۹ می ۱۹۶۶ در شهر مکزیکو سیتی افتتاح شد و مدت ساخت این ورزشگاه 6 سال به طول انجامید . این ورزشگاه با کنجایش 100 هزار نفر بزرگترین ورزشگاه مکزیک و قاره آمریکا می باشد.

کمپ نو، بارسلونا، اسپانیا
ظرفیت: ۹۹.۳۵۴ نفر
ورزشگاه خانگی تیم باشگاه فوتبال بارسلونا
کمپ نو («میدان جدید»)، که غالباً به طور اشتباه «نیوکمپ» خوانده میشود ، ورزشگاه فوتبالی است که در شهر بارسلون در کشور اسپانیا قرار دارد. این ورزشگاه از زمان احداثش در سال ۱۹۵۷، محل انجام بازیهای خانگی تیم فوتبال بارسلونا است. این ورزشگاه جزو ورزشگاه های ۵ ستاره یوفا بوده و تاکنون میزبان مسابقات بسیاری در ردههای بالای بینالمللی و فینالهای لیگ قهرمانان اروپا، که آخرینش به سال ۱۹۹۹ مربوط است، بودهاست. گنجایش این ورزشگاه 99٫786 نفر است، که آن را تبدیل به بزرگترین ورزشگاه اروپا و یازدهمین ورزشگاه بزرگ دنیا میکند. اسم رسمی آن، «استادی دل اف سی بارسلونا» (ورزشگاه باشگاه فوتبال بارسلونا) بود که در سال ۲۰۰۰ با رای اعضای باشگاه مبنی بر تغییر نام آن به لقب محبوب کمپ نو، این نام به عنوان نام رسمی ورزشگاه انتخاب شد.
گنجایش ورزشگاه چندین بار دچار تغییر شد، در حالیکه ظرفیت اولیه آن ۹۳٬۰۵۳ نفر بود، اما به دلیل برگزاری جام جهانی ۱۹۸۲، ظرفیت آن به ۱۰۵٬۰۰۰ افزایش داده شد. به دلیل ممنوع شدن وجود قسمتهایی که در آن تماشاگران ایستاده به تماشای بازی میپرداختند، گنجایش ورزشگاه در سال ۱۹۹۰ به زیر ۹۹٬۰۰۰ کاهش یافت.
.jpg)
استادیوم رانگرادو میدی، پیونگ یانگ، کرهی شمالی
ظرفیت: ۱۵۰.۰۰۰ نفر
ورزشگاه خانگی تیم ملی کرهی شمالی
استادیوم رانگرادو میدی، استادیومی عظیم در کرهی شمالی است، که با کمی اغماض بزرگترین ورزشگاه هر نوع ورزش غیرموتوری است، وقتی از آن برای فوتبال استفاده نمیشود، محل برگزاری برنامههای باشکوه برای بزرگداشت کشور و دولت است. از این بدیمنتر، گزارشها حاکی از آن است که این استادیوم به عنوان محل اعدام ژنرالهای نظامی استفاده میشده که متهم به توطئهچینی برای ترور رهبران سیاسی بودهاند.