کاری از اتحادیه تاج کبیر🌟🌟💙
۱_فرهاد مجیدی
فرهاد مجیدی در تاریخ ۱۳ خرداد ۱۳۵۵ در تهران متولد شد. وی در فوتبال جوانان در تیم های صنایع پارچین و کشاورز و بهمن کرج بازی کرد. او در سال ۱۳۷۴ با تیم بزرگسالان بهمن کرج قرار داد ۲ ساله امضاء کرد و تا سال ۱۳۷۶ برای این تیم ۷ گل به ثمر رساند. مجیدی با بازی خوبی که در بهمن کرج انجام داد در سال ۱۳۷۶ با نظر مرحوم حجازی به تیم استقلال تهران پیوست. او تا سال ۱۳۷۸ در استقلال بازی های درخشانی انجام داد و همین باعث انتقالش به راپید وین شد. مجیدی در راپیدوین اتریش از ۱۲ بازی ۲ گل به ثمر رساند و در سال ۱۳۷۹ به استقلال بازگشت. وی پس از بازگشت به استقلال از ۷ بازی ۵ گل زد. مجیدی پیش از انتقال به لیگ امارات مجموعا ۳۰ گل برای استقلال به ثمر رساند. بالاخره فرهاد مجیدی در سال ۱۳۷۹ به تیم الوصل در لیگ امارات پیوست و در طول شش سالی که در این تیم بود با ۶۸ گل یکی از بهترین گلزنان و محبوب ترین بازیکنان تاریخ تیم الوصل و لیگ امارات شد. مجموعا مجیدی ۷ سال و در چهار تیم در لیگ امارات بازی کرد و آمار خیلی خوبی از خود به جای گذاشت. بازگشت دوباره فرهاد مجیدی با درخشش او همراه شد و با چهار گل در شهرآورد تهران تبدیل به یکی محبوب ترین بازیکنان تاریخ استقلال شد. گل های حساس و مهم او به همه تیم های لیگ برتر محبوبتش را دوچندان کرد و کاپیتان استقلال شد. او از سال ۱۳۸۶ تا سال ۱۳۹۲ که پس از بازگشت برای استقلال بازی کرد برای این تیم ۶۴ گل به ثمر رسانید. او در تیم ملی زیاد موفق نبود و از ۴۵ بازی ۱۰ گل زد. مجیدی حالا دومین گلزن تاریخ استقلال با ۹۴ گل است که ۲۳ گلش را در آسیا زده است. وی تبحر ویژه ای در گل کردن موقعیت ها تک به تک داشت و از سرعت فوق العاده ای بهره مند بود. فرهاد مجیدی در دوران فوتبالش انواع افتخارات را به دست آورد از جمله محبوب ترین بازیکن جهان و سه بار قهرمان ایران و قهرمانی آسیا. سرانجام اسطوره آبی در سال ۱۳۹۲ هنگام بازی با مس از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
افتخارات فرهاد مجیدی هفت مقدس استقلال💙🔥:
باشگاهی
استقلال
نایب قهرمانی در جام باشگاه های آسیا ۱۹۹۸
قهرمانی در جام آزادگان ۷۷_۷۶
قهرمانی در جام حذفی۸۷_۸۶
قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران۸۸_۸۷
قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران۹۲_۹۱
العین
قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا ۰۳_۲۰۰۲
الغرافه
قهرمانی در جام حذفی قطر۱۲_۲۰۱۱
ملی
قهرمانی در مسابقات فوتبال غرب آسیا ۲۰۰۴
فردی
برترین گلزن ایرانی در آسیا با ۲۳ گل
دومین گلزن برتر لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۰
عنوان دوم برترین بازیکن سال آسیا ۲۰۱۰
نامزد برترین بازیکن سال آسیا ۲۰۱۱(قرار گرفتن در لیست اولیه AFC)
برترین اسطوره ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا از نگاه کاربران سایت AFC
یکی از بهترین شماره هفت های تاریخ لیگ قهرمانان آسیا
محبوب ترین بازیکن جهان ۲۰۱۰ از نگاه فدراسیون بین المللی آمار و فوتبالIFFHS
محبوب ترین بازیکن جهان ۲۰۱۱ از نگاه فدراسیون بین المللی آمار فوتبالIFFHS
برترین بازیکن لیگ دهم از نگاه بینندگان برنامه نود
برترین بازیکن لیگ یازدهم از نگاه بینندگان برنامه نود
برترین گلزن تاریخ الوصل و برترین گلزن خارجی(بالاتر از بازیکنان آفریقایی و اروپایی)
رکورد ها
جوان ترین بازیکن ایران در جام ملتهای آسیا ۱۹۹۶
قهرمانی لیگ در ۲۱ سالگی
نایب قهرمانی جام باشگاه های آسیا ۱۹۹۸(جوان ترین بازیکن)
حضور در جام باشگاه های اروپا در ۲۳ سالگی
گلزنی در چهار دربی متوالی
نماد ها
شمار ۴(سوزش ۹۶۰۰۰ نفری)
شماره ۷(شماره پیراهن)
۲_عبدالعلی چنگیز
عبدالعلی چنگیز در سال ۱۳۳۶ متولد شد. وی فوتبال خود را از تیم ذوب آهن اصفهان آغاز کرد. او پس از بازی های خوبی که در تیم ذوب آهن انجام داد در سال ۱۳۶۰ به تیم استقلال تهران پیوست. چنگیز در استقلال عملکردی درخشانی داشت به طوری که در سال ۱۳۶۳ تیم های بایرن مونیخ و میلان به او پیشنهاد دادند ولی بخاطر شرایط جنگ این انتقال بزرگ صورت نگرفت. عبدالعلی چنگیز در سال ۱۳۶۵ به تیم الاهلی قطر پیوست و به همراه این تیم قهرمان جام امیر قطر شد. سپس در سال ۱۳۶۷ عضو تیم العربی قطر شد و با این تیم دو جام کسب کرد. چنگیز در سال ۱۳۶۹ با قرارادادی دو ساله به تیم استقلال بازگشت و مجموعا توانست به همراه تیم استقلال پنج قهرمانی و دو نایب قهرمانی به دست آورد. عبدالعلی چنگیز از ۱۲۹ بازی ۴۷ گل برای استقلال به ثمر رساند که با این آمار در رده هشتم برترین گلزنان تاریخ استقلال قرار دارد. وی تکنیک و سرعت وحشتناکی داشت و بیشتر دریبل یه پا دو پا انجام می داد و همیشه هم موفق بود. چنگیز در تکنیک خود حداقل دو نفر را جا می گذاشت یعنی هر وقت پا به توپ می شد تماشاگران نیم خیز می شدند او به تنهایی سرعت بازی را بالا می برد بیشتر کسانی که بازی چنگیز را دیده اند به او لقب عبدالعلی کلیزمن و غزال تیزپا داده اند چنگیز این توانایی را داشت که قیچی را تبدیل به گل کند که بیشتر مواقع هم موفق بود.
افتخارات عبدالعلی چنگیز💙🔥:
باشگاهی
استقلال
قهرمانی در جام باشگاه های تهران ۱۳۶۲
قهرمانی در جام باشگاه های تهران ۱۳۶۴
نایب قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۶۹
قهرمان لیگ آزادگان ۷۱_۱۳۷۰
قهرمان جام باشگاه های تهران ۷۱_۱۳۷۰
نایب قهرمان جام باشگاه های آسیا ۹۲_۱۹۹۱
قهرمان جام باشگاه های آسیا ۹۱_۱۹۹۰
الاهلی قطر
قهرمان جام امیر قطر ۸۷_۱۹۸۶
العربی
قهرمان جام امیر قطر ۸۹_۱۹۸۸
قهرمان جام امیر قطر ۹۰_۱۹۸۹
ملی
قهرمان بازی های آسیایی ۱۹۹۰
نایب قهرمان جام ملتهای آسیا آفریقا ۱۹۹۱
۳_علیرضا اکبرپور
علیرضا اکبرپور در سال ۱۳۵۲ متولد شد. وی فوتبال خود را در سال ۱۳۷۰ از تیم ماشین سازی تبریز آغاز کرد و تا سال ۱۳۷۵ ادامه داشت. پس از عملکرد خوبی که در این تیم تبریزی داشت در سال ۱۳۷۵ به تیم استقلال تهران پیوست. او مجموعا ۶ سال در استقلال توپ زد و در طول این ۶ سال افتخارات بسیاری کسب کرد از جمله صعود یه فینال جام باشگاه های آسیا ۱۹۹۹. علیرضا اکبرپور طی این چند سال که در استقلال حضور داشت از ۲۱۹ بازی ۳۳ گل به ثمر رساند از مهم ترین گل های او می توان گل به پرسپولیس در فصل ۸۰_۱۳۷۹ اشاره کرد که با آن گل سه آمتیازی راه قهرمانی را برای تیم محبوبش هموار کرد. اکبرپور یک وینگر چپ تکنیکی با قابلیت سرعت عالی بود به طوری به او لقب هرکول جیبی را داده بودن. سرانجام علیرضا اکبرپور زمانی که در تیم هما بازی می کرد در سال ۱۳۸۹ از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
افتخارات علیرضا اکبرپور💙🔥:
باشگاهی
استقلال
قهرمان جام آزادگان ۷۷_۱۳۷۶
نایب قهرمان جام آزادگان ۷۸_۱۳۷۷
نایب قهرمان جام حذفی ۷۸_۱۳۷۷
نایب قهرمان جام باشگاه های آسیا ۹۹_۱۹۹۸
نایب قهرمان جام آزادگان ۷۹_۱۳۷۸
قهرمان جام حذفی ۷۹_۱۳۷۸
قهرمان جام آزادگان ۸۰_۱۳۷۹
قهرمان جام حذفی ۸۱_۱۳۸۰
نایب قهرمان جام آزادگان ۸۱_۱۳۸۰
مقام سوم جام باشگاه های آسیا ۲۰۰۲
۴_سیاوش اکبرپور
سیاوش اکبرپور زاده یک بهمن ۱۳۶۳ در شیراز است. اکبرپور فوتبال خود را به طور حرفه ای از تیم فجر سپاسی شیراز در سال ۱۳۸۰ آغاز کرد. او تا سال ۱۳۸۳ برای این تیم پرهوادار شیرازی ۲۵ گل زد که همین آمار موجب شد که به تیم استقلال تهران منتقل شود. وی مدتی بعد به یکی از مهره های اصلی استقلال تبدیل شد به طوری که نقش اساسی در قهرمانی لیگ ۸۵_۱۳۸۴ ایفا کرد. سیاوش اکبرپور در سال ۱۳۸۶ عضو تیم الظفره امارات شد و برای این تیم از ۱۱ بازی ۵ گل به ثمر رساند. وی در سال ۱۳۸۷ با قرارادادی دو ساله به تیم استقلال بازگشت و طی این دو سال برای این تیم از ۷۱ بازی ۱۸ گل زده است. او در سال ۱۳۸۹ از تیم استقلال جدا شد و پس از بازی در تیم های استیل آذین و تراکتور در سال ۱۳۹۱ دوباره به استقلال برگشت. اکبرپور تا سال ۱۳۹۳ برای استقلال بازی کرد و توانست به همراه این تیم افزون بر قهرمانی جام خلیج فارس به نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۳ هم صعود کند. سیاوش اکبرپور یک وینگر راست شوت زن و جنگنده بود. او سرانجام در سال ۱۳۹۴ در تیم پیکان از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
افتخارات سیاوش اکبرپور💙🔥:
باشگاهی
استقلال
قهرمان جام خلیج فارس ۸۵_۱۳۸۴
قهرمان جام خلیج فارس ۸۸_۱۳۸۷
قهرمان جام خلیج فارس ۹۲_۱۳۹۱
صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۳
لطفا دو نفر انتخاب کنید.(طبق اولویت)
به قلم پدرام استقلالی✍