Jump to navigation

حالت شب تمام صفحه دانلود اپلیکیشن ویدیو نقل و انتقالات امکانات کاربری ارسال مطلب المپیک مدیریت مطالب مطالب کاربران ترکیب ساز عضویت ویژه درباره ما تماس با ما جستجو گالری تبلیغات
طرفداری فهرست
ویدیو نقل و انتقالات طرفداری تی وی
یکشنبه ۰۱ خرداد ۲۰:۵۶
عضویت / ورود
قسمت آخر از مینی سریال سه قسمتی درباره اریک تن هاخ

ایستگاه تاکتیک | بانیان وضع موجود؛ پرونده ویژه و مفصل فنی درباره اریک تن هاخ

ایستگاه تاکتیک | بانیان وضع موجود؛ پرونده ویژه و مفصل فنی درباره اریک تن هاخ
تصویر شهاب شهابی شهاب شهابی 05/12/2022 - 22:13 مشاهده پروفایل
6,486 مشاهده / 128 دیدگاه 434328

سیاه چاله ای که اریک تن هاخ قرار است در آن قرار گیرد این پتانسیل را دارد تا بهترین سرمربیان دنیا را نیز زمین بزند اما سرمربیِ دارایِ ایده هلندی امیدوار است بتواند با موفقیت منچستریونایتد و هوادارانش را از این سیاه چاله عمیق خارج کند.

اختصاصی طرفداری - نگاه به آینده تنها امید و آرزوی هواداران منچستریونایتد در سراسر دنیا است. یکی از بزرگ ترین باشگاه های دنیا (اگر نگوییم بزرگ ترین) مدت هاست که دچار سوء مدیریت و تصمیمات غلط اندر غلط است که باعث شده رقیبان مستقیم و دشمنان دیرینه اش طی این سال ها فاصله خود را با این تیم از لحاظ تعداد افتخار کم کنند به طوری که بزرگ ترین دشمن و دشمن ابدی در آستانه رسیدن به تعداد قهرمانی های این تیم در لیگ برتر انگلیس قرار دارد.
اریک تن هاخ، جدیدترین سرمربی منچستریونایتد است. سرمربی مستعد و دارای ایده هلندی رزومه قابل بحثی دارد و این امید می رود که در صورت همکاری و استفاده از نظرات رالف رانگنیک، بتواند هر چه سریع تر کار فنی را در یونایتد آغاز کند. در این یادداشت به طور ویژه و مفصل به رویکرد تاکتیکی اریک تن هاخ به عنوان یک سرمربی مدرن می پردازیم و از این خواهیم گفت که در ذهن او چه می گذرد و منچستریونایتد ایده آل او قرار است به چه شکلی بازی کند. در ادامه از چالش های او با ابزار در دسترسش صحبت خواهیم کرد و خواهیم گفت که چرا از لحاظ فنی و غیر فنی در حال حاضر سرمربی گری یونایتد، سخت ترین شغل روی کره زمین محسوب می شود. به دلیل حجم زیاد مطالب، این یادداشت مفصل فنی را در سه قسمت روی خروجی وبسایت قرار می دهیم. در قسمت اول به رویکرد اریک تن هاخ بدون توپ پرداختیم (اینجا). در قسمت دوم رویکرد سرمربی مستعد هلندی را همراه با توپ مورد بررسی قرار دادیم (اینجا) و در قسمت آخر نیز در یادداشتی تحلیلی چالش های پیش روی تن هاخ در یونایتد را بررسی می کنیم و از وضع موجود این تیم صحبت خواهیم کرد. در سه بخش به تحلیل وضع موجود می پردازیم و از این خواهیم گفت که چرا منچستریونایتد سخت ترین تیم در دنیا است که اریک تن هاخ با توجه به رویکرد فنی اش می توانسته هدایت آن را عهده دار شود.

تیم سازی اوله گونار سولسشر؛ بزرگ ترین کلاه برداری فوتبال مدرن

پیش از این درباره اوله گونار سولسشر که با رزومه هدایت مولده و کاردیف در سن 45 سالگی سرمربی یکی از بزرگ ترین تیم های دنیا شد، به طور مفصل صحبت کرده ام. سرمربی نروژی سه سال به طور مطلق یونایتد را بدون کوچک ترین دستاوردی در کنار مافیای رسانه ایش در رسانه های بریتانیا، عقب انداخت و بانی اصلی وضع موجود در سه سال اخیر است. بانی فرعی نیز مجموعه مدیرانی هستند که تمام و کمال به جای حمایت از دیوید مویس، لوئیس فن خال و ژوزه مورینیو، از فردی حمایت کردند که در همان ابتدا حتی از کمترین پارامترهای لازم برای هدایت یونایتد نیز برخوردار نبود. یکی از بزرگ ترین کلاه برداری هایی که طی سه سال با دروغ های مافیای رسانه ای او از هواداران یونایتد در سراسر دنیا شد، واژه پوچ، توخالی و عاری از حقیقت "تیم سازی" توسط اوله گونار سولسشر و همچنین گزاره "سولسشر خوب خرید می کند" است که از اساس وجود خارجی ندارد (در یادداشت های پیشین درباره آن صحبت کرده ام).

حقیقت ماجرا اما حالا برای همه روشن شده (برای جامعه فنی فوتبال از همان ابتدا روشن بود). تیمی که اریک تن هاخ به ارث می برد، یکی از نامتوازن ترین، کاذب ترین و بی معنی ترین ترکیب هایی است که در فوتبال مدرن در یکی از بزرگ ترین تیم های دنیا وجود داشته است. ترکیب فعلی یونایتد در تمامی نقاط زمین دچار مشکل است و در بعضی از نقاط عملا، هیچ خروجی برای اریک تن هاخ وجود ندارد. نه تنها خروجی از لحاظ منابع انسانی وجود ندارد که حتی کار فنی هم نشده و عملا سرمربی هلندی باید همه چیز را از صفر مطلق شروع کند. به عنوان مثال به پست مدافعان کناری توجه کنید. پیش از این بارها و بارها از اهمیت فوق العاده زیاد مدافعان کناری در فوتبال مدرن و ایده های یک سرمربی مدرن صحبت کرده ام (اینجا و اینجا). همان طور که در قسمت قبلی این یادداشت نیز تاکید کرده بودم، هیچ سرمربی مدرنی بدون دو مدافع کناری با ویژگی های مشخص، نمی تواند فوتبال روز را ارائه دهد. وضع منچستریونایتد اما هم در پست مدافع راست و هم در پست مدافع چپ، عملا صفر مطلق است.

سولسشر در راستای تیم سازی محیر العقولش (!) 70 میلیون یورو پول بی زبان را خرج دو بازیکن در دو پست مدافع چپ و راست کرده اما اریک تن هاخ عملا چیزی در اختیار ندارد. درباره آرون ون بیساکا، می توان ساعت ها صحبت کرد. انتقال 55 میلیون یورویی او به عنوان یک مدافع راست، آیینه تمام نمای سرمربی است که عملکردش هر روز، ابعاد جدیدتری را به نمایش می گذارد. آرون ون بیساکا مدافع کناری است که با این ویژگی ها و آنچه سولسشر طی سه فصل از او به جای گذاشته، در فوتبال مدرن فقط و تنها فقط می تواند در سه تیم پایین جدول هر لیگی به آن تیم کمک کند (در این مورد هم شک های جدی وجود دارد). ون بیساکا از حیث پارامترهای تهاجمی به هیچ عنوان حتی نزدیک مدافعان کناری مدرن هم نیست و طی این سه سال نیز توسط اوله گونار سولسشر در این زمینه هیچ پیشرفتی نکرده است. به ترنت الکساندر آرنولد، رابرتسون و یا کانسلو نگاه کنید. مدافعان کناری که توسط دو سرمربی دارای ایده فنی طی سالیان مختلف پله پله پیشرفت داده شدند و این روزها به عنوان نماد مدافعان کناری در فوتبال مدرن شناخته می شوند.

الکس تلس بالقوه استعداد خوبی دارد اما او هم از روز پیوستن به یونایتد هیچ پیشرفتی نکرده و فاصله زیادی تا تبدیل شدن به یک مدافع کناری مدرن دارد. لوک شاو تنها یک فصل خوب را در یونایتد سپری کرده (زیر نظر سولسشر) و او هم علی رغم داشتن استعداد بالقوه، نه تنها پیشرفتی از لحاظ فنی نکرده که از لحاظ شخصیتی نیز زیر نظر سولسشر روز به روز بیشتر افت کرده است. نتیجه چیست؟ اریک تن هاخ تیمی را به ارث می برد که هم از لحاظ نیروی انسانی و هم از لحاظ کار فنی، در پست مدافعان کناری وضعیت بسیار بغرنجی دارد. او باید تلاش کند آرون ون بیساکا را پیشرفت دهد (یکی از سخت ترین کارهای دنیا)، شخصیت ضعیف لوک شاو را بازیابی کند و بییند می تواند از توانایی های الکس تلس بهره ببرد یا خیر. شما ببینید چه اندازه وضع در این پست خراب است که رالف رانگنیک حاضر است به دیوگو دالو (خرید ژوزه مورینیو برای نیمکت) که او هم مدافع راست ضعیفی است بازی دهد اما آرون ون بیساکا را در ترکیب قرار ندهد.

اوضاع در پست «Holding midfielder» (توضیح مفصل فنی) هم به همین شکل است. پس از سه فصل حمایت تمام و کمال و پول های بی زبانی که خرج شده، اریک تن هاخ دو بازیکن تحت نام های اسکات مک تومینای و فرد را برای بازی در این پست به ارث می برد که هیچ کدام دست پخت اوله گونار سولسشر نیستند. سرمربی نروژی در حالی دو تابستان پیاپی هواداران یونایتد را معطل جیدون سانچو کرد، که پس از سه فصل نتوانست یک بازیکن در پست «Holding midfielder» تحویل سرمربی بعدی دهد. فرد، هافبک برزیلی که از او تحت عنوان خرید ضعیف مورینیو یاد می شود، بهترین بازیکن سولسشر طی این سه فصل در این پست بوده که به اریک تن هاخ ارث خواهد رسید. این ها همه از برکات "تیم سازی" توسط اوله گونار سولسشر است.

مورد بعدی دیگر گیلاس روی کیک است. اد وودوارد، خائن بالطفره بزرگ، به بهانه اینکه ژوزه مورینیو بازیکنان پیر می خرد، به او خیانت کرد اما ببینید سرمربی بعدی در پست مهاجم نوک چه خریدهایی داشته. سولسشر روملو لوکاکو را در 25 سالگی فروخت و به ترتیب این مهاجمان نوک را جذب کرد: 1 - اودین ایگالو در 30 سالگی. 2 - ادینسون کاوانی در 33 سالگی. 3 - کریس رونالدو در 36 سالگی. نتیجه چیست؟ به جز کریس رونالدو که اصلا بحثش جداست، اریک تن هاخ عملا هیچ مهاجم نوکی در اختیار ندارد. باور نکردنی است که هواداران یونایتد چگونه تا یک سال پیش تصور می کردند سرمربی نروژیشان در حال تیم سازی و خوب خرید کردن است.

شخصیت بازیکنان؛ حکایت حمایت کاذب

دیگر مشکلی که اریک تن هاخ با آن رو به رو خواهد بود، مجموعه ای از بازیکنان بی شخصیت (منظور شخصیت حرفه ای است)، تن پرور، بدون مسئولیت و پر ادعا است. بازیکنانی که تاب تحمل تمرینات سنگین رالف رانگنیک را نداشتند، نسبت به طراحی پیچیده تمرینات معترض بودند، جلسات ویدیو آنالیز از زمان حضور رانگنیک به نظرشان بیش از اندازه زیاد بود و در نهایت نیز معتقد بودند که رالف رانگنیک رزومه مورد نظر این بازیکنان عزیز را برای هدایت یونایتد ندارد! اریک تن هاخ با چنین حقیقتی رو به رو خواهد بود. بازیکنانی که سه فصل زیر اوله گونار سولسشر "سالار" بودند، هر روز در کنفرانس های مطبوعاتی از آن ها تعاریف کاذب و بی معنی می شد و خیلی زود از همان روز اول بازوبند کاپیتانی به آن ها اهدا می شد، طبیعی است که پس از تغییر شرایط فیلشان یاد هندوستانِ نروژی را کند! هری مگوایر اصلا مشخص نیست طبق چه اصول و مبنایی کاپیتان باشگاه شد. برونو فرناندز اصلا مشخص نیست چگونه توانسته بازوبند ببندد. مارکوس رشفورد وقتی یک روز در میان در نشست های خبری در حد توپ طلا بالا برده می شد، طبیعی است که این روزها اصلا محلی از اعراب نداشته باشد. لوک شاو یک فصل، دقت کنید، فقط یک فصل قابل قبول داشت و در حد بهترین مدافع چپ لیگ برتر بالا برده شد اما در حال حاضر یکی از ضعیف ترین شخصیت های نیمکت است. مارسیال، لینگارد و پوگبا هم که سر جهازی ماجرا هستند.

اریک تن هاخ چنین رختکنی را به ارث می برد. رالف رانگنیک باید برای یونایتدی ها پیامبر باشد، فردی با اراده قوی و شخصیتی محکم که در همین چند ماه غبارهای موجود از یونایتد را کنار زد تا همه ببینند با چه شرایطی در این باشگاه طرف هستیم. شرایطی که سه فصل روی آن از طریق به به و چه چه های بی دلیل سرپوش گذاشته شد و مافیای رسانه ای بزرگ ترین خیانت را کردند، حالا صبح دولتش دمیده و مشخص شده چه کسی کجا قرار دارد. اریک تن هاخ در اولین گام باید وضعیت رختکن را سر و سامان دهد. رختکنی که هر فردی در آن ادعا دارد، می خواهد کاپیتان باشد، پنالتی اول بزند و هر زمان که صلاح دید در جلسه ویدیو آنالیز حاضر شود! در ادامه به شما خواهم گفت که این ضعف رختکن چگونه می تواند در مسائل فنی اریک تن هاخ نیز اثرگذار باشد.

بازیکنان کم شخصیت؛ رویکرد تن هاخ

در قسمت اول یادداشت به طور مفصل از رویکرد بازی بدون توپ اریک تن هاخ صحبت کردم. حالا به نظر شما چند بازیکن یونایتد از شخصیت، مسئولیت پذیری و تعهد لازم برای ارائه چنین رویکردی بهره مند هستند؟ برای ارائه فوتبال اریک تن هاخ، شما به یک رختکن مسئولیت پذیر و متعهد نیاز دارید. رختکنی که سنگین ترین تمرینات پیش فصل را از لحاظ فیزیکی و تاکتیکی سپری کند و در طول یک فصل فرسایشی و حضور در چهار جام، حاضر باشد خودش را برای کادر فنی فدا کند. به لیورپول، سیتی یا حتی چلسی نگاه کنید. آنتونی مارسیال قرار است چنین خصوصیتی داشته باشد یا جسی لینگارد؟ بازیکنانی که خودشان تشخیص دادند رالف رانگنیک سرمربی موقت است و دلیلی ندارد تن به تمرینات طاقت فرسا و جلسات متعدد ویدیو آنالیز او بدهند، می توانند به سرمربی بعدی که سخت گیری هایش از همان جنس است، متعهد باشند؟ پاسخ به این سوال بسیار دشوار است. برای همین هم هست که اریک تن هاخ عملا قرار است قدم در یک سیاه چاله بگذارد.

خبر خوب برای هواداران یونایتد اما این است که ویروس فرانسوی به احتمال زیاد باشگاه را ترک خواهد کرد. لینگارد و مارسیال نیز شاید چنین وضعیتی داشته باشند (یاد آن روزهایی که گفته می شد ژوزه مورینیو مانع کسب توپ طلای مارسیال شده، بخیر!). چالش اصلی تن هاخ نحوه برخورد با هری مگوایر، لوک شاو و برونو فرناندز است. بازیکنانی پر ادعا که البته از لحاظ فنی قابل قبول هستند اما مشخص نیست چه شخصیتی زیر نظر تن هاخ از خودشان بروز خواهند داد.

اریک تن هاخ در حالی پس از یک قهرمانی دیگر در لیگ هلند به زودی هدایت یونایتد را عهده دار می شود، که تیم پیش رویش، در دورترین فاصله ممکن نسبت به رویکرد تاکتیکی و روحی روانی او قرار دارد. از بین تیم های بزرگ در پنج لیگ معتبر اروپایی، یونایتد دورترین تیم مناسب برای اریک تن هاخ محسوب می شود و اتفاقا سرمربی مستعد هلندی، باید هدایت همین تیم را عهده دار شود. این سخت ترین شغل کره زمین برای تن هاخ خواهد بود و اگر تصور می کنید که بدون منابع، بدون زمان و بدون حمایت تمام و کمال ذره ای به هدف مورد نظر نزدیک خواهید شد، صد در صد دچار اشتباه هستید. این یونایتد به لطف بانیان وضع موجود، راه دور و درازی را برای رسیدن به موفقیت پیش رو دارد. خبر خوب این است که رالف رانگنیک، هویت این بازیکنان را از لحاظ فنی و روحی روانی آشکار کرده و حالا یک متخصص در فوتبال مدرن قرار است کار را به عهده گیرد. اما یونایتد پیش از این هم نشان داده که می تواند بهشت یک سرمربی بدون رزومه باشد و در عین حال تبدیل به جهنمی برای بزرگ ترین سرمربیان تاریخ شود. اریک تن هاخ، شاید تیر آخر در این ترکش باشد و اگر بلاهایی که بر سر دیوید مویس، لوئیس فن خال و ژوزه مورینیو آمد، سر او هم بیاید، دیگر بعید است سرمربی خوبی حاضر باشد روی دوران حرفه ایش در یونایتد قمار کند. البته تا دلتان بخواهد بازیکنان کلاس 92 برای پذیرفتن هدایت این باشگاه آماده خواهند بود تا ژن یونایتدی (این یکی دیگر از آن حرف هاست) را به تیم تزریق کنند. پل اسکولز، سرمربی سابق اولدهام اتلتیک و یا فیل نویل، سرمربی فعلی اینتر میامی، می توانند گزینه های بعدی باشند.

اخبار داغ 

  • بازی ایران - اکوادور در کانادا لغو شد
  • حمید مطهری در آستانه جدایی از پرسپولیس
  • حضور یولیان ناگلزمان در جشن قهرمانی لایپزیش / عکس
  • ناراحتی خبرنگاران مادریدی از تمدید پاری سن ژرمن با ام باپه: تو مرد نیستی!

 

دسته‌بندی: 
اختصاصی
اخبار خارجی
انگلستان
لیگ برتر انگلیس
منچستریونایتد
چلسی
لیورپول
منچستر سیتی
لیگ اروپا
لیگ قهرمانان اروپا
ستون نويسندگان
برچسب‌ها: 
ایستگاه تاکتیک
اریک تن هاخ
رالف رانگنیک
اوله گونار سولسشر
ژوزه مورینیو
دیوید مویس
لوئیس فن خال
آرون ون بیساکا
الکس تلس
لوک شاو
دیوگو دالو
فرد
اسکات مک تومینای
پل پوگبا
مارکوس رشفورد
جسی لینگارد
آنتونی مارسیال
جیدون سانچو
روی کین
گری نویل
فیل نویل
پل اسکولز
ریو فردیناند
آژاکس
لیگ هلند
اندی رابرتسون
ترنت الکساندر آرنولد
ژائو کانسلو
اد وودوارد
ادینسون کاوانی
اودیون ایگالو
کریستیانو رونالدو
روملو لوکاکو

دیدگاه‌ها (128 دیدگاه)

برای ارسال دیدگاه وارد شوید. ورود
مشاهده 0 دیدگاه جدید
تصویر edi Cavani
edi Cavani

بهترین مهاجم نوک من یو کاوانی بوده ....این بشر اگه مصدوم نباشه جنازش از بقیه مهاجم ها به مراتب بهتره.......امسالم یا مصدوم بود یا دقیقه ۸۰میومد داخل

2/27 8:27
تصویر منچستر یونایتد فن .
منچستر یونایتد فن .

یونایتد زمانی تیم خوبی میشه که فوتبال خودشو بازی کنه همون سبک ساده و کلاسیک فوتبال
چون فعلا فقط ابزار همین سبک بازی رو داره
صدتا مربی هم بخرن فرقی نمیکنه

2/23 22:20
تصویر King in the North
King in the North

https://www.tarafdari.com/node/2123508?did=36674451#discuss-36674451

2/23 22:14
تصویر Raheb Russia
Raheb Russia

تفسیرت مثل تفسیر و تحلیل آخونداست... لوک شاو بهترین فصلش رو زیر نظر همین سولسشیر تجربه کرد... آرون ون بیساکا از لحاظ حجومی بسیار ضعیف ولی از لحاظ تدافعی بسیار هم خوب بود... فرناندز رو جذب کردند که عالی کار کرد ... فرد زیر نظر همین مربی نسبت به دوران مورینیو بهتر شد ... راشفورد رو خوش هم تو مصاحبه علنی گفت که بجای فوتبال درگیر کارهای اقتصادی و ... هست (جایی که فرگوسن هم بخاطر کارهای داشبورد ازش حمایت کرد در حالیکه بهش نگفت حواست به فوتبال باشه نه به نون دادن مردم دنیا).... همین هالند رو سولسشر خواست ولی باشگاه بخاطر کمسیونی که باید به پدرش میداد اون رو نخرید ... در کل منچستر زیر نظر سولسشر رشد کرد هر چند که جامی نگرفت .... به هر حال در حد منچستر نبود ولی چیزایی هم ک اینجا نوشتی کصشعر ی بیش نیست

2/23 19:30 2 شکلک 2
تصویر Grandisimo Milan
Grandisimo Milan

شما تا 100 سال دیگه هم درباره سولشر مینویسی
اونم بدون هیچ نگاهی به کارایی برای باشگاه چه در زمان مربیگری چه در زمان فوتبالیستی انجام داد
خوش باشی همین تزویر سکه دو رو برای هفت پشتت بسه

2/23 19:22
تصویر king eric
king eric

ی چی بگم سوای بحث فنیو قضاوت مربیا
بچه های منچستری(دقت بشه منچستری ن هوادار تیمای دیگ) نشون دادن اکثرشون ب شدت شعور فوتبالی دارن و با حرف ی مقاله یا بقیه قضاوتشون عوض نشده

2/23 17:6 2 شکلک 2
تصویر محسن ManUtd
محسن ManUtd

مطمئن هستی ایستگاه تاکتیک بود؟ بیشتر ایستگاه عقده پراکنی بود تا تاکتیک. آقای شهاب شهابی خودت تو نویسندگی از سولسشر تو مربیگری کمتری. چرا اسم تاکتیک میذاری رو پست در حالی که تاکتیک نیست بحث و وقت‌ مردم رو تلف میکنی؟ این پست در حد گپ زدن ٢،٣ تا طرفدار بود که با هم نشستن دورهم. مدام هم تکرار میشه این عقده گشایی هات. مخصوصا اینکه میگی مشکل اول سولسشر بود و بعد مدیریت. این سایت صاحب نداره؟ از ورزش٣ فرار کردیم اومدیم اینجا گیر چنتا مثه تو افتادیم. تو این مقاله ٣ قسمتی دو تای اول رو خوب بحث تاکتیکی کردی ولی اینو واسه خودت لای اون مباحث تاکتیکی فرو کردی به خلق‌الله. جمع کن خودتو. از مدیریت سایت تقاضا دارم لول نویسنده ها و کسانی که پست میذارن ببره بالا وگرنه از ورزش٣ بدتر میشه اینجا.

2/23 14:46 8 شکلک 71
مشاهده پاسخ‌ها (1)
تصویر Hussain.heidary 567
Hussain.heidary 567

خوب به نظرم مشکلات منچستر از زمانی شروع شد که سرالکس رفت ، بعد سرالکس شخصادوست داشتم یا گواردیولا بیاد یا کلوپ ، البته کلوپ رو بیشتر دوست داشتم ، که تهش رفتن مویس رو گرفتن ، خوب حداقل یک فصل به این بدبخت وقت می دادین ، قبل از پایان فصل اخراجش کردن ، بعدش فن خال اومد که اصلا تو دوره فن‌خال سبک بازیه تیم حال بهم زن بود ، فقط پاس و پاس و پاس بدون ایجاد خطر ، مو و فلسفه خاص خودش ، سولشر مربیه بی تجربه ای که یه وظیفه سخت بهش دادن ساختن یک تیم , اونم یونایند، در کل تمام ارکان باشگاه مقصر هستن ، از سرالکس بگیر تا هیئت مدیره ، وودوارد و... و شاید اگه به تن هاخ زمان کافی و فرصت داده بشه بتونه کاری کنه

2/23 13:11 1 شکلک 1
مشاهده پاسخ‌ها (2)
تصویر Black Odin
Black Odin

حداقل نیاز به 7 تا خرید واسه همین تابستون داره
باید کاپیتان هم دخیا یا رونالدو بشه
این واسه شروع کمکش میکنه

2/23 12:47 4 شکلک 4
تصویر King Eric
King Eric

چون صحبتهای نویسنده در این بخش سوم مختص به سلسشر بود ، من هم نظرم رو فقط در مورد سلسشر میدم. سلسشیر تا ابد اسطوره یونایتد هست و بغیر از اینکه در زمان بازیکنی بازیکن فوق العاده ای بود ، در زمان مربی گری هم مربی خوبی برای باشگاه بود و ما از دو فصل اولش رضایت خاطر داریم و فصل سوم مسائل غیر فوتبالی باشگاه که سالیان وجود داشت زخم باز کرد و سلسشیر رو نابود کرد. هر مربی دیگه ای رو هم نابود میکرد.
سلسشیر عزیز ما تا ابد دوستت داریم و همه یونایتدی ها همینطور هستن.

2/23 12:12 13 شکلک 103
تصویر masoud Ebi hamedi
masoud Ebi hamedi

مقاله بحث تاکتیکی نداشت اما حرفاش درست بود

2/23 11:54 3 شکلک 12
تصویر ✅Ursula Corbero
✅Ursula Corbero

من فکر کنم تو با اوله مشکل شخصی داری

2/23 11:13 1 شکلک 1
تصویر Amir RedDevil
Amir RedDevil

همه چیز تو این پست بود به جز بحث تاکتیکی، یه مشت چرند تکراری؛ که بیساکا خره، مارسیال گشاده، وودوارد خائنه، اوله سرمربی اسبق کاردیفه و غیره.
ما خودمون اینارو میدونیم، شما هم 20 بار تاحالا دربارشون صحبت کردی (اینجا و اینجا)

2/23 10:29 15 شکلک 15
مشاهده پاسخ‌ها (1)
تصویر 🔱😈 جزیره👿 شیاطین 😈🔱
🔱😈 جزیره👿 شیاطین 😈🔱

اولاً معتقدم که تن هاگ هم از همین حالا تمام امضاهای لازم رو پای تمام تعهدنامه ها زده و قول داده که دست به مک تامنی، مهره ی مد نظر فرگوسن که فلچر هم به عنوان بادیگاردش در باشگاه حضور داره نزنه، مک تامنی در حال حاضر رئیس هیات مدیره محسوب میشه و باید در ترکیب اصلی قرار بگیره چون دستور از بالا اومده و تن هاگ که خوبه ، لیپی و کاپلو هم مربی میشدند، نمیتونستند این رو تغییر بدند. بنابراین مطمئنم که همینطور که رانگنیک نتونست جلوی فرگوسن و مهره اش بایسته، تن هاگ هم در حدی نیست که بتونه مک تامنی رو نیمکت نشین کنه.
ثانیاً ، بحث مگوایر بحث مهمی هست. مگوایر هم از جانب هیات مدیره و رئیسها حمایت میشه و میزان قدرت عمل و آزادی تن هاگ رو میشه از نوع رفتاری که با این بنجل داره سنجید. من تصور نمیکنم که بتونه بازوبند رو ازش بگیره . از دید من همینطور که رانگینک نتونست دست بزنه به مگوایر ، تن هاگ هم نمیتونه . همه این جفنگیات در مورد فوتبال تهاجمی و تئوریسین بودن و .. رو بریزید تو سطل آشغال، وقتی شما امضا میزنی پای قراردادی که گلیزرها بهت دادند یعنی قبول کردی که تا ته قصه یک نوکر بله قربان گو باشی. رانگنیک هم دستش درد نکنه به خاطر یکی دو تا مصاحبه ، ولی این مصاحبه ها رو میشد به عنوان یه کارشناس در دیلی میل یا میرور هم انجام بده و لازم نبود حتماً بیاد چهارتا چهارتا از صغیر و کبیر بخوره و مک تامنی و مگوایر و رشی مهره های فیکسش باشند و جربزه و زور نیمکت نشین کردنشون رو نداشته باشه. ایشون مصاحبه ی قشنگی کرد گفت نمیدونم فیلان چه کاره هست در تیم. اما چه سود که تا آخر این فرد با وقاحت باقی موند و با خیال راحت از مهره ی مورد نظرش حمایت کرد(مگوایر) دقیقاً مثل شغلی که فلچر داره در مورد مک تامنی.
اما ثالثاً و از همه مهمتر ، نماد تمام بدبختی ها و مشکلات، شخص مارکوس رشفورد، بازیکنی در سطح ولبک و لینگارد ، اما با غرور و خود بزرگ بینی ای در حد رونالدینیو و مسی . طرف رسماً فکر میکنه پله و مارادونا هست و لحظه ای نیست که دست از تبلیغ خودش برداره ، ضعف فنی این شخص و حقوق بالائی که میگیره عامل اصلی تیره روزیهای این تیم در 9 سال گذشته بوده. 9 سالی که در جدول پائین تر از سیتی قرار گرفتیم. عنوان " محصول آکادمی" بودن جمع شده با اقلیت نژادی بودنش و تبدیل شده به یک " شعار" که از جنبه اقتصادی برای باشگاه سودبخش بوده. وقتی شما یک سیاهِ بومی رو داشته باشی ، فروش محصولاتت در بین سیاهان همه کشورهای اروپائی بالا میره و این چیزی هست که این بنگاه اقتصادی نمیتونه ازش بگذره.
--------------
جمع بندی : تن هاگ تنها با کاری که در قبال سه شخص میکنه قابل ارزیابی هست . مگوایر، مک تامنی و رشفورد. اگر این سه تا کماکان در ترکیب اصلی باشند یا افزایش حقوق و تمدید بگیرند، تن هاگ هم مترسکی بیش نیست.

2/23 5:3 12 شکلک 66
مشاهده پاسخ‌ها (2)
تصویر arthur schop
arthur schop

از دوتا قسمت قبلی نهایت لذت رو بردم چون همش نتیجه تحلیل و بررسی فنی بود اما ین قسمت از اول تا آخرش نتیجه توهمات ی نویسنده خشمگین و کاملا جهت گرفته، بود.
مهاجمایی ک اوله گرفت همش از روی اجبار بود. ایگالو رو به خاطر جذب نشدن هالند روز آخر گرفتیم
کاوانی رو روز آخر نقل و انتقالات از روی اجبار گرفتیم. رونالدو هم ک هیچی.
لوکاکو فاجعه بود و اگه تو فاجعه بودنش شک دارید برید بازی های چلسی رو ببینید. ی استپ میخاست بکنه توپ دوکیلومتر جلوتر پرت میشد
اما بزرگترین مشکل اوله قصدش جهت ساختن تیم حول پوگبا بود که این انگل رو بزرگش کرد. ونبیساکا ی خرید شکست خورده بود ولی سمت چپ منچستر رو با احیا لوک شاو و خرید تلس کاملا محکم بست.
بزرگ کردن و تمجدید و تعریف هاش اشتباه بود ولی با همینکارا تونست بالاترین راندمان رو از بازیکنی مثل رشفورد و گرینوود و اسکاتی و فرد بگیره.
مگوایر ی مدافع فوق العادست که قبل اوله هم دو سال زمان مورینیو ما دنبال خریدش بودیم. هرکی بگه مگوایر سطحش پایینه هیچی از فوتبال نمیفهمه
دادن کاپیتانی به مگوایر اشتباه بود ولی گزینه منطقی دیگه هم نبود. دخیا اون زمان تو ساده ترین مسائل دروازبانی هم ریده بود چ برسه ک فشار کاپیتانی بزاریم روش. به جز مگوایر هیچ گزینه خوب دیگه ای نبود
حرف آخر: نمیگم اوله بهترین مربی دنیاست اتفاقا اشتباهات زیادی داشت ولی من بدون ذره ای شک میگم بهترین مربی بعد فرگوسن قطعا همین اوله بود.( تمام بازی های 9 سال اخیر رو هم بدون کم و کاست دیدم که این حرف رو میزنم)

2/23 3:53 11 شکلک 101
مشاهده پاسخ‌ها (1)
تصویر Vidic United
Vidic United

پروسه فن خال
خریدای مو
تیم سازی اوله

از هیچکدوم دل خوشی ندارم ولی این وسط ام الفساد اینا نبودن
اون مدیریت تماما احمق بوده

جای کوبوندن مربیا و بازیکنا ...که البته به حقه...نویسنده بره از شاهکارا مدیریت بنویسه

2/23 2:19 2 شکلک 2
تصویر Love United
Love Unitedدیدگاه از حالت انتشار خارج شده است و قابل نمایش نیست.
2/23 1:45 3 شکلک 12
تصویر لطفا نباز لیورپول❤
لطفا نباز لیورپول❤

یعنی اگه بیاد میتونه منچستریونایتد رو تو سی ال از زیر لیورپول دربیاره؟؟؟

2/23 1:37 5 شکلک 5
مشاهده پاسخ‌ها (10)
تصویر Amir UTD
Amir UTD

شهاب شهابی گوزه فن.... 😁😁😁😁

2/23 1:10 5 شکلک 32
تصویر Pedram UTD
Pedram UTD

گلنار از اول هم هیچ تاکتیک جدیدی رو به یونایتد تزریق نکرد فقط در فکر دفاع ضد حمله و سپردن توپ به فرناندز بود . از نظر فنی مویس به مراتب بالاتر از گلنار بود ، تیم گلنار هیچ ساختاری نداشت خصوصا در دفاع کردن

2/23 0:40 6 شکلک 24
مشاهده همه دیدگاه‌ها (50)
آخرین اخبار
همه اخبار خارجی اخبار ایران ویدیو تصویر
ساسولو 0-1 میلان؛ نیمه اولاینتر 0-0 سمپدوریا؛ نیمه اولمنچسترسیتی 0-1 استون ویلا؛ نیمه دوملیورپول 1-1 وولورهمپتون؛ نیمه دومنوریچ 0-3 تاتنهام؛ نیمه دومآرسنال 4-1 اورتون؛ نیمه دومکریستال پالاس 1-0 منچستریونایتد؛ نیمه دومچلسی 1-0 واتفورد؛ نیمه دوممیانگین امتیاز قهرمانی برای بدترین سال پرسپولیس طی فصول اخیرمجتبی شیری؛ مدافع نام آشنا و مهاجم گمنام!حضور احمد نوراللهی در ترکیب شباب الاهلی مقابل بنی یاس / قائدی خط خوردفرهاد مجیدی می خواهد از علیرضا رضایی درون دروازه استقلال استفاده کند؟گل ویلفرد زاها به منچستریونایتد (کریستال پالاس 1-0 منچستریونایتد)فینال جام حذفی پرتغال | طارمی در ترکیب پورتو مقابل توندلاگل اول استون ویلا به منچسترسیتی (منچسترسیتی 0-1 استون ویلا)غیر رسمی؛ بوبکر کامارا به استون ویلا پیوستاورا: گورادیولا قهرمان لیگ قهرمانان شد چون مسی را در ترکیب داشتگل سادیو مانه به وولورهمپتون روی پاس زیبای تیاگو آلکانتارا (لیورپول 1-1 وولورهمپتون)حاشیه بازی استقلال خوزستان و مس کرمان | توقف بازی به دلیل فحاشی تماشاگرانمس رفسنجان - استقلال؛ به یاد پرگل ترین بازی فصل آبی ها
مطالب بیشتر لیست کامل
آخرین مطالب کاربران گفتگو فایل
همه بازدید بحث موزیک ویدیو عکس مطلب سوال فایل
ویترین مطالب منتخب کاربران طرفداری
به مناسبت 41 سالگی قدیس; هایلایت بازی کاسیاس برابر اتلتیکو 2004-05لیگ بیست و یکم;لیگ پدیده هاآنالیز سبک بازی ویرجیل فن دایکاین امید لعنتی...اسطوره‌ های منچستریونایتد ۱ _ اسطوره های لیورپول ۳در چنین روزی فینال جام حذفی میلان ۴-۱ رم، سوپر گل توتی با ارزش ترین معاملات اسپانسر فوتبال در جهانداستانی در رابطه با تفاوت امباپه و رونالدو برای رفتن به رئال!/شاید دیگر نیازی به فکر کردن نداشته باشد!Mortal Kombat Mobile Main Themeچلسی بدنبال جذب کالوین بیسی شکست عشقی به خدا سخته _ کلیپ غمگینطلا مال نقی بود، حکایت ما آرسنالیاس که سهمیه تو مشت خودمون بود، ارتتا دوبازی حساس چنان باخت که از دست رفت، هنوزم شک دارم به ارسنالی بودنش، حالا صدتا گل بزن دیگه فایده ندارد 😡صحبت های سردبیر AS ✍🏻 در مورد کیلیان ام باپه 🇫🇷 در برنامه ال‌چیرینگیتو یه سوال ما مادریدیا باید بخوایم کدوم تیم قهرمان شه؟ سیتی یا لیور؟لحظات ملکوتی انشالله سال بعدشبکه مستند ایز دِ کینگ😂💪 ...بمناسبت هفته میراث فرهنگی بازدید رایگان از برج میلاد بمدت۴روزان شالله آقام آسد میلان به حق جدش قهرمان شه. بشوره ببره خبرای امباپه راجام طلایی اولین ها ......به کجا داریم میریم؟
بارگذاری مطالب بیشتر ارسال مطلب
وبگردی
تور کیش ارزان بلیط هواپیما لحظه آخری
اخبار اختصاصی طرفداری
ساسولو 0-1 میلان؛ نیمه اولاینتر 0-0 سمپدوریا؛ نیمه اولمنچسترسیتی 0-1 استون ویلا؛ نیمه دوملیورپول 1-1 وولورهمپتون؛ نیمه دومنوریچ 0-2 تاتنهام؛ نیمه دومآرسنال 4-1 اورتون؛ نیمه دوممیانگین امتیاز قهرمانی برای بدترین سال پرسپولیس طی فصول اخیرمجتبی شیری؛ مدافع نام آشنا و مهاجم گمنام!فرهاد مجیدی می خواهد از علیرضا رضایی درون دروازه استقلال استفاده کند؟مس رفسنجان - استقلال؛ به یاد پرگل ترین بازی فصل آبی هاپورای تهران؛ قبله بازنشسته های فوتبالدعوت از فرزاد مجیدی برای حضور در جشن قهرمانی استقلال ایده جالب کانون هواداران پرسپولیس؛ گلباران بازیکنان!فرمول یک | در روز بدشانسی فراری، مکس ورستپن فاتح گرندپری اسپانیا شدناراحتی محمد پنجعلی از مسئولان باشگاه پرسپولیسغلامحسین زمان آبادی مشاور فرهنگی پولادگر شدهر منتقدی، معاند و دشمن نیست؛ لطفا برچسب نزنید!پول پذیره نویسی استقلال در بورس آزاد شدسم پاشی علیه حمید استیلی؛ مدیر تیم ملی را در کانادا بازداشت کنید!در پرسپولیس خبری از نقل و انتقالات نیست!بازگشت پیکان به قله والیبال قاره کهن بعد از یازده سالمژده حسن رنگرز به مازندرانی ها؛ نساجی در قائم شهر با حریفان آسیایی بازی می کند / فیلمپیشنهاد اولیه باشگاه استقلال برای تمدید قرارداد با گابریله پینمیز تاکتیک طرفداری؛ این لیگ دروازه ورود به تیم‌ ملی نیست!54 سال قبل فوتبال ایران حق پخش تلویزیونی داشت + سندبازی ایران - اکوادور در کانادا لغو شدیک جام قهرمانی برای رتبه چهارم کنار بگذارید!دبیرکل فدراسیون فوتبال به دادگاه احضار شد + سندبایرن مونیخ هنوز برای لواندوفسکی جانشین نیافته استمحمود کلهر: مدیران پرسپولیس با لابی بازی آمده اند؛ به جای سازندگی دوست دارند بنجل های خارجی بگیرند!
مطالب بیشتر استوری لیست کامل
تبلیغات درباره ما همکاران فرصت‌های شغلی شرایط استفاده تماس با ما آرشیو آر‌اس‌اس
حق نشر © 2012 - 2020 طرفداری