اختراعات گمشده نیکولا تسلا (Nikola Tesla) فهرستی شامل 5 اختراع عجیب و شگفتانگیز این دانشمند فقید است که هرکدام جنجالهای مخصوص خود را دارند. تسلا که به عنوان یکی از برجستهترین نوابغ تاریخ شناخته میشود تا به امروز با ایدههایش بسیاری از جنبههای زندگی ما را تغییر داده است، اما اینطور که به نظر میرسد، در صورت محیا بودن شرایط این دانشمند بزرگ توانایی ایجاد دگرگونیهای عظیمتری را هم داشته است.
۱. اشعه مرگ
نیکولا تسلا در دهه 30 میلادی ادعا کرد که پرتو مرگباری به نام تلفورس (Teleforce) ساخته است که امکان شلیک مقدار زیادی انرژی را به سمت یک هدف مشخص دارد؛ این دانشمند اعلام کرد که سلاح مورد نظر میتواند برای از بین بردن هواپیماهای دشمن و تجهیزات مشابه دیگر استفاده شود، اما از آنجایی که این وسیله باعث برتری کامل یکی از طرفهای درگیر بر دیگری میشد، تسلا از تحقیقات بیشتر در مورد تلفورس و ساخت تجهیزات مخرب بر اساس تکنولوژی این سلاح جلوگیری کرد.

تصویری از اشعه مرگ
۲. نوسانگر تسلا
در سال ۱۸۹۸ این دانشمند نابغه گفته بود که نوعی نوسانساز کوچک را ساخته است که با متصل شدن به قسمتی از دفتر کارش میتواند کل ساختمان را تکان دهد و به گونهای زلزله ایجاد کند! پس از اینکه تسلا متوجه آثار فاجعهبار گسترش استفاده از این وسیله شد، با یک چکش نوسانگر را از بین برد و از کارمندانش خواست تا در این رابطه صحبتی نکنند؛ البته برخی نظریهپردازان گفتهاند که دستگاه عجیب تسلا در پروژههایی مانند هارپ مورد استفاده قرار گرفته است

تصویری از نوسانگر
۳. الکتریسیته مجانی
هدف این مهندس خلاق مجانی کردن الکتریسیته بود.
ایده اصلی این مورد از اختراعات گمشده نیکولا تسلا به استفاده از زمین به عنوان یک
رسانا مربوط میشد و گفته شده که برج واردنکلیف قرار بوده که بخشی از پروژههای
جابه جایی پیام و تامین برق از طریق رسانایی در پوسته زمین باشد.
البته همانطور که انتظار میرود، جدا از جنبههای واقعگرایانه قضیه مجانی کردن الکتریسیته
جلوی کسب درآمد افراد بیشماری را در سراسر جهان میگیرد و ادعا شده که اگر ایده تسلا عملی میشد،
ساکنان زمین میتوانستند با فرو کردن میلهای در زمین از برق مجانی استفاده کنند و وضعیت تامین انرژی
سیاره به صورت کلی دگرگون میشده است.
با این تفاسیر نظریهپردازان ادعا کردهاند که ثروتمندان حوزه صنعت انرژی از پیشرفت این پروژه جلوگیری
کردند و جی پی مورگان هم پس از مدتی تامین سرمایه لازم برای ایده را متوقف کرد؛ تسلا در سال ۱۹۰۶ پروژه
برق مجانی را به کلی رها کرد.

۴. بشقاب پرنده
در سال 1911 نیکولا تسلا در مصاحبهای با روزنامه نیویورک هرالد (New York Herald) گفت که مشغول ساخت دستگاهی با توانایی مقابله با نیروی جاذبه زمین است؛ تسلا گفته بود که این وسیله بدون نیاز به بال و یا تکنولوژیهای مورد استفاده در وسایل پرنده آن دوران، میتواند برای مدت زیادی در آسمان پایدار باشد و از جریانهای مختلف هوایی و مشکلاتی که برای هواپیماها وجود دارد، در امان بماند.

۵. کشتیهای هوایی پیشرفته
تسلا زمانی ایده کشتیهای هوایی الکتریکی که میتوانستند در ارتفاع ۱۳ کیلومتری زمین پرواز کنند و انرژی آنها از الکتریسیته موجود در محیط تامین میشود را مطرح کرده بود؛ گفته شده که در صورت عملی شدن، این وسایل پرنده نیازی به سوختگیری و تامین انرژی از طریق منابع تجدید ناپذیر نداشتند و مسافران آنها میتوانستند در طول ۳ ساعت مسافت بین لندن تا نیویورک را طی کنند.
از طرف دیگر صحبتهایی هم در مورد استفاده از کشتیهای هوایی بدون سرنشین که بین نقاط از پیش تعیین شده جابهجا میشوند، مطرح شده بود.
