هر چند مسابقات از فصل پیش تغییرات زیادی داشت که در سه سطح برگزار میشود و صدور مجوز حرفه ای سخت تر از گذشته شده اما همچنان نواقص بسیاری وجود دارد که در زیر به برخی از مهم ترین آن ها اشاره می شود:
۱- نبود var در مراحل پلی آف، مرحله گروهی لیگ قهرمانان ۲، مرحله گروهی و حذفی چلنج لیگ
۲- قرعه کشی نشدن مرحله گروهی لیگ نخبگان و استفاده از روش pairings
هر منطقه از مسابقات با حضور ۱۲ تیم از ۶ کشور برگزار می شود که سهمیه کشور ها از دو حالت خارج نیست:
حالت اول: کشور اول ۳ سهمیه . کشور دوم ۳ سهمیه . کشور سوم ۲ سهمیه . کشور چهارم ۲ سهمیه . کشور پنجم یک سهمیه . کشور ششم یک سهمیه . در این صورت هر تیمی از کشورهایی که یک سهمیه دارد با یکی از تیم های کشورهایی که سه سهمیه دارند و دو تیم از کشورهایی که دو سهمیه دارند با هم بازی نخواهند کرد. به طور مثال فصل پیش تیم های عربستانی با تیم ازبکستانی، تیم های قطری با تیم عراقی و تیم های ایرانی و اماراتی با هم روبه رو نشدند.
حالت دوم : کشور اول ۳ سهمیه. کشور دوم ۳ سهمیه. کشور سوم ۳ سهمیه. کشور چهارم یک سهمیه. کشور پنجم یک سهمیه. کشور ششم یک سهمیه. در این صورت هر تیمی از کشورهایی که سه سهمیه دارند با یکی از تیم های کشورهایی که یک سهمیه دارد بازی نخواهد کرد. به طور مثال فصل پیش تیم های ژاپنی با تیم مالزیایی، تیم های کره ای با تیم استرالیایی و تیم های چینی با تیمی از تایلند روبه رو نشدند.
۳- برگزاری متمرکز مراحل حذفی لیگ نخبگان از مرحله یک چهارم
۴- ضعف قوانین:
در فصل گذشته در هفته آخر لیگ نخبگان شاندونگ تایشان چین با حاضر نشدن مقابل تیم کره ای از ادامه مسابقات حذف شد و جدول مسابقات به کلی عوض شد.
در هفته دوم لیگ قهرمانان ۲ تیم موهان باگان با حاضر نشدن مقابل تیم تراکتور از ادامه مسابقات حذف شد و این گروه با ۳ تیم ادامه یافت.
تیم ویتنامی پیش از قرعه کشی لیگ قهرمانان ۲ از مسابقات انصراف داد که با تیمی از تایلند جایگزین شد.
۵- رفت و برگشت نبودن مرحله پلی آف
۶- عدم برگزاری فینال لیگ قهرمانان ۲ و چلنج لیگ در زمین بی طرف
۷- برگزاری مرحله گروهی چلنج لیگ به صورت متمرکز