سلام به همگی
بالاخره این مسابقات هم بعد از کش و قوس های فراوون شروع شد . قبل از شروع لازم به ذکره که شما کاربران تا ساعت ۲۲ فرصت انتخاب پست مورد نظر خود را دارید. شماره ی پست مورد نظر خود را کامنت کنید .
برای رای های بعد از شماره ی ۳۰ امتیازی منظور نخواهد شد.
.........................
.............................
نمرات و بررسی های داوران :
MĐ ₣ĊB :
داستان نیکولای استاروستین ، بنیانگذار اسپارتاک مسکو ، از مسابقه سه نیمه ای به دستور استالین تا محاکمه به اتهام تلاش برای قتل استالین
مطلبی روایت گونه که خیلی سریع با مطالعه قسمت اولیه مخاطب رو به خوبی جذب میکند، مطلبی که کامل سبک و مسیر جلو رفتن خود را از کلمه اول تا آخرین کلمه اطلاع دارد، و بدون ایراد کار خودش را تکمیل میکند.
در اول کار قسمتی که نویسنده قلم خود را به خوبی به نمایش میگذارد انتخاب تیتر مناسب از دل متن مقاله هست، در ادامه در بخش اول متن با استفاده از داستان معروفی به نام اسپارتاکوس که برای بیشتر مخاطبان آشنایی دارد، نویسنده شروعی مناسب رو برای کار خودش انتخاب میکند و از همین اول کار مشخص میکنه که نویسنده قصد نداره که فقط یک داستان تاریخی فوتبالی سیاسی رو بازگو کند، بلکه میخواهد داستان رو با قلم مخصوص خود روایت کند، که نکته مثبتی برای مطلب هر نویسنده میتواند باشد.
محتوا مطلب وظیفه خودش را به خوبی انجام داده است، و محتوا مناسبی رو به مخاطب انتقال میدهد از روایت جذاب داستان و اتفاقات و توضیح مناسب برای موارد و شاخه های خارج از داستان اصلی که نویسنده وارد متن میکند تا متنی کامل تر رو در اختیار مخاطب خود قرار دهد، مانند توضیحات سازمان ها و شخصیت ها که باعث شده مخاطب در زمان مطالعه درک بهتری از روایت داشته باشند و به خوبی متوجه شود چه اتفاقاتی را متن دارد روایت میکند.
گفته شد که از نظر محتوا با متن مناسب سروکار داریم، اما وقتی نوبت ظاهر مطلب میشود، نتیجه کار به خوبی محتوا از کار در نیامده.
مهم ترین مشکل در ظاهر کلی مطلب نداشتن فاصله میان متن هست، هر قسمت از متن به طور کلی بدون جدا کردن در زمان مناسب تایپ شده، در حالی که میشود در بعضی از قسمت ها پاراگراف رو بست و با یک خط جدید در پایین خط قبلی شروعی دوباره کند، همین مسئله نداشتن فاصله مناسب باعث شده که مخاطب وقتی در حال مطالعه متن هست به دلیل نزدیکی خیلی زیاد حجم زیادی کلمات به یکدیگر دچار سردرگمی شود و مطالعه کردن متن بدون گم کردن آخرین کلمه خوانده شده را سخت کند.
و مورد دیگر نویسنده از تصاویر مناسبی استفاده کرده است اما بهتر بود که یک توضیح برای افرادی که به خوبی با افراد درون تصاویر آشنایی ندارد در نظر میگرفت.
از نظر ریسپانسیو هم در نسخه موبایل به دلیل مشکلی که در قسمت ظاهر گفتم، که نزدیکی زیاد کلمات به یکدیگر، در نسخه نمایش داده در موبایل هم ظاهر مناسبی متن برخوردار نیست و مطالعه کردن متن با موبایل رو سخت تر میکند.
ژاوی ، قلب تپنده نسل طلایی بارسلونا
این بار نوبت به یک دلنوشته رسیده است، دلنوشتی درباره یکی از بازیکنان محبوب طرفداران آبی و اناری (ژاوی)
وقتی که شروع به مطالعه این مطلب می کنید خیلی زود متوجه خواهید شد که با یک دلنوشته از یک طرفدار روبرو هستین نه یک مطلب بررسی فنی یا آماری ژاوی بلکه نویسنده آنچه که داشته رو تبدیل به یک متن کرده است و به اشتراک با دیگران گذاشته
در شروع کار نویسنده با ایجاد یک مقدمه با کمک گرفتن از مطالب خارج از حوزه فوتبال یک مقدمه جذاب و روان رو آماده میکند، مقدمه ای که سبک و قلم نویسنده رو به نمایش میگذارد.
در شروع بررسی گفته شد که متن بیشتر یک دلنوشته است تا یک بررسی یا روایت داستان زندگی، در این دلنوشته با کمک گرفتن از اتفاقات مهم زندگی فوتبالی ژاوی و ترکیب کردن با احساسات، که ممکن است در واقع احساسات خود نویسنده باشد که با متن ترکیب شده است، و نگاهی خیلی کوتاه بر نوع بازی ژاوی و تاثیرش بر روندکلی تیم بارسلونا چه در درون زمین چه بیرون از مستطیل سبز فوتبال و همین طور استفاه از صحبت افراد مهم دنیا فوتبال درارتباط با ژاوی و ترکیب کردنش با قسمتی از متن که با جمله هماهنگی دارد.
بخش بندی
با انجام این کار و نویسنده از شروع تا پایان روایت ژاوی در قالب یک دلنوشته رو در بخش های مختلف تعریف میکند در بخش های که هر کدام قسمتی از زندگی فوتبالی و شخصیت این بازیکن را روایت می کند.
درمورد ظاهر کلی پست، ظاهر این پست رو یکی از کارهای خوب در نظر گرفت درست است که مقداری شلوغ است اما ظاهری مناسب دارد که مخاطب خود را دچار مشکل در زمان مطالعه نمی کند، استفاده از پس زمینه مشکی رنگ برای جملات، برای توجه بیشتر مخاطب به این بخش ها و متفاوت نشون دادن نسبت به متن اصلی، استفاده از تصاویر یک اندازه که ظاهری بهتر و شکیل تر به مطلب داده است.
از نظر ریسپانسیو نسخه نمایش داده شده در موبایل اما مقداری از نظر من ایراد دارد، که آن هم مربوط است به بخش های که متن طولانی داریم که به دلیل قرار گرفتن تصویر و متن اصلی هر بخش در یک سلول جدول و دادن حاشیه متن با حالت کمبود فضا روبرو شده است، مثل زمانی که در یک سایت به یک المان پدینگ میدهیم و فضا قابل دسترس برای المان رو کاهش میدیم، اینجا هم به دلیل استفاده از سلول جدول و حاشیه داده شده بهش متن فضا کمتری برای نمایش در نسخه نمایشی موبایل داره و مجبور میشه از عرض باریکتر شود و به ارتفاع متن اضافه کنه، که همین اتفاق باعث میشه در نسخه موبایل زمانی که متن طولانی باشد، چیزی که به مخاطب نمایش داده میشود مقداری ارتفاع و عرض ناهماهنگی داشته باشد که کمی حالت غیر استاندارد نسبت به حالت معمول تولید محتوا در سایت های وردپرسی پیدا کند.
برای کاوه گلستان، مردی که نهایت را دید
از تیتر تا پایان، متنی که خواننده رو از اول تا آخر با خود همراه می کند بدون آن که احساس خستگی کند.
در ارتباط با متن باید گفت که باید از کلمه کلمه متن لذت برد و جلو رفت، از شروع و معرفی کاوه گلستان که بجای معرفی همیشگی، کاوه گلستان را از نظر شخصیتی و توانایی به مخاطب معرفی می شود.
و بعد از معرفی هست که داستان اصلی شروع می شود، تصاویری با یک دنیا حرف و در کنارش دلنوشتی که با بازی با کلمات داستان هر عکس رو از پنجره جدید برای مخاطب باز میکند.
بهترین بخش مطلب همین توضیحات نویسنده برای هر تصویر است، توضیحاتی که به هر تصویر زندگی بخشیده است و باعث ایجاد ارتباط میان خواننده و تصویر می شود و درک بهتری از خود تصویر و هنر عکاسی به دست میاورد.
در ارتباط با متن اصلی بیشتر از این چیزی نمی شود گفت هر چه که بود را خود متن به مخاطبش تحویل می دهد و جا برای ایراد ندارد.
اما در ارتباط با ظاهر مطلب، باید گفت که در قسمت اولیه ظاهر کار مناسب است به خوبی از کادر با پس زمینه مشکی برای نشان ددن نکته مهم به مخاطب استفاده شده است و در قسمت متن معرفی به خوبی اصول رعایت شده است و مشکل خاصی ندارد و نکات مهم متن با ایجاد تفاوت برای خواننده قابل مشاهده است.
ولی درمورد ادامه و بخش تصاویر و توضيحات تصاویر، درمورد این بخش گفتم که بهتر است برای متن اصلی از پس زمینه مشکلی استفاده نکنیم به خصوص وقتی که در مطلب از قبل برای بخش نکات از کادر با پس زمینه مشکی استفاده کردیم، بهتر است تفاوتی میان متن اصلی و نکته خاص در یکی مطلب وجود داشته باشد تا مخاطب متوجه تفاوت نوع نوشته شود، و این که وقتی وقتی در یک کادر مشکی یک تصویر را قرار میگیرد، تصویر دارای یک حاشیه سفید رنگ می شود که ظاهر خوبی ندارد.
در زمینه ریسپانسیو هم، درکل مشکل خاصی وجود ندارد و نسخه نمایشی موبایل هم به خوبی به متن و تصاویر واکنش نشان میدهد.
ستارگانی که به تیم سابق خود گل زدهاند
مطلبی در زمینه فوتبال، که میتوانست حداقل مانند مطلب پرهام حمیدی (ستاره هایی که پیش از پیوستن به منچستریونایتد موفق به زدن گل به این تیم شده اند) که بهار امسال منتشر شد باشد، نه چیزی که الان داریم مشاهده میکنیم.
مطلب چند مشکلات مهمی دارد که باعث افت شدید کیفیت شده است، که به این مشکلات اشاره خواهیم کرد.
از قسمت اولیه شروع کنیم، نویسنده هیچ مقدمه یا متنی رو قبل از شروع بخش اصلی مقاله خود برای مخاطب در نظر نگرفته است تا خواننده را برای بخش اصلی مقاله آماده کند، بلکه خیلی سریع بدون هیچ مقدمه خاصی گزینه اول لیست خودش را شروع کرده و تا آخر به همین روند ادامه داده و پایان مقاله هم دقیق مانند شروع مقاله است.
در بخش اصلی محتوا که معرفی گزینه ها هست هم نویسنده تلاشی خاصی نکرده است بلکه فقط توضیح کوتاه این که برای چه تیمی در گذشته بازی میکرده است و در بعضی از گزینه ها آمار گل بازیکن را هم مشخص کرده، اما چنین توضیحات کوتاهی آن چیزی نیست که این مقاله رو به یک کار خیلی خوب تبدیل کند، این توضیحات بسیار ساده هستن و اطلاعات جدید و مفید خاصی رو به مخاطب انتقال نخواهد داد، حداقل می شود در یک جدول تعداد فصل حضور بازیکن، سال ورود و خروج از تیم، تعداد گل و تمام افتخارات گزینه ها رو برای مخاطب مشخص کرد، و مطلبی کامل تر آماده می شود، البته هنوز خیلی موارد بوده که با اضافه کردن به محتوا باعث رشد کیفیت مقاله می شود که از هیچ کدام استفاده نشده.
و بزرگترین مشکل این مقاله گیف های بسیار سنگین و با حجم بالا که باعث بیش از حد دیر لود شدن صفحه شده است در حدی که با اینترنت td lte مبین نت برای من 4 دقیقه 16 ثانیه زمان برد تا این صفحه کامل لود شود، چنین اتفاقی یعنی در زمینه تولید محتوا در فضا مجازی و طراحی سایت معنا فاجعه میدهد، این کار هم باعث فشار خیلی زیاد به هاست میشه هم با دیر لود شدن باعث دلزدگی خواننده از مطلب شده و خیلی مخاطبین با روبرو شدن با چنین مطالب سنگین و کندی خسته شده و قبل از لود شدن کامل صفحه، خارج می شوند، بهتر بود جایگزین این گیف های سنگین تصویری از صحنه گل قرار میگرفت و در کنارش ویدیو گل رو در یک آپلود سنتر مناسب آپلود کرده و لینک پخش آنلاینش در مطلب قرار میگرفت نه چنین گیف های سنگینی.
(وقتی که 4 دقیقه 16 ثانیه طول کشید تا صفحه لود بشه یاد جمله حاج آقا اچ فاکس افتادم که میگفت، فاجعه محیط زیستی)
ظاهر کلی مقاله هم مورد خاصی یافت نمی شود که بهش اشاره کرد، شاید بشه گفت نکته مثبت ظاهر مطلب کادری است که متن درونش قرار گرفته
بازی های انحصاری پلی استیشن ۴ ، از بدترین تا بهترین (بر اساس نمره متاکریتیک)
مطلبی در زمینه ویدیو گیم، موضوعی که چند وقتی هست در سایت خیلی مطلب درموردش دیده نمیشه و یکی از مطالب خوب گیم سایت در چند وقت اخیر، همین مطلب بوده است.
از خود مقاله بگیم مطلبی ترکیب شده از بازنشر محتوا با ترکیب قلم نویسنده.
در شروع مشکلی که دیده می شود، نبود مقدمه است، که خواننده درک بهتری از محتوا کلی مقاله داشته باشد، با توجه به فضا سایت طرفداری که یک سایت تخصصی گیم نیست، نیاز است که در شروع نویسنده توضیحاتی را در ارتباط با سایت متاکریتیک و نحوه حساب کردن نمره کلی بازی از نظر سایت متاکریتیک داده می شود، و توضیح بازی انحصاری، چون با توجه به کامنت های که در طول فعالیت در طرفداری دیدیم باید بگم، هنوز کاربرانی در طرفداری هستن که معنی بازی انحصاری رو متوجه نیستن که چیست، پس بهتر هست یک توضیح هم برای این مورد در نظر گرفته می شود.
اما وقتی به بخش معرفی میرسیم وضعیت متفاوت است و هر چه به رتبه ها بالاتر لیست نزدیک میشیم توضیحات و معرفی بازی بهتر می شود، در بخش معرفی هر بازی نویسنده توضیحاتی رو که از تجربه شخصی و نظر خودش بوده رو تحویل خواننده داده است، که ارزش متن را بالاتر میبرد، که از محتوا کپی استفاده نکرده است.
موردی که از توضیح بعضی از بازی ها لذت بردم، این بود که نویسنده در متن خود برای بعضی از بازی های خاص اشاره کرده که بازی مناسب چه سلیقه و افرادی هست، کمک مناسبی برای کسانی می باشد که با بازی آشنایی ندارن و ممکن است به فکر خرید بازی باشند که مناسب این افراد نباشد، اما باید مطالعه این مطلب می تواند از هزینه کردند برای بازی که مناسبش نیست جلوگیری کند.
چند نکته هست که می توانست کیفیت محتوا را بالا ببرد، به طور مثال می شود برای هر بازی چند خلاصه نقد کوتاه که منابع معتبر وقتی یک بازی را نقد و بررسی میکنند در پایان نقد خود ذکر میکنند استفاده کرد، خیلی خوب می شود خلاصه نقد کوتاه چند خطی چند سایت یا مجله معتبر مانند gameinformer، مجله edge یا دیگر منابع معتبر رو برای هر بازی ترجمه و بازنشر کرد.
مورد بعدی اشاره بهتر و کامل تر به افتخارات کسب شده هر بازی، درست است به افتخارات بازی ها اشاره شده است اما می شود کامل تر باشد.
در ارتباط با ظاهر پست، موردی که به نظرم نیاز بود ازش استفاده می شود جدول برای قسمت مشخصات بازی بود، بهتر بود یک جدول استفاده می شود و مشخصات، سال ساخت، استودیو سازنده، متا بازی، افتخارات، تا ظاهر کلی مناسب تری را برای مقاله ایجاد می شود
و ریسپانسیو مقاله هم، میشه گفت مشکل خاصی نداره و به خوبی برای نسخه نمایش داده شده در موبایل هم واکنش مناسبی رو از خود نشون میده.
رتبه بندی :
۱.برای کاوه گلستان، مردی که نهایت را دید
۲.ژاوی، قلب تپنده نسل طلایی بارسلونا
۳.نیکولای استاروستین ، بنیانگذار اسپارتاک مسکو
۴.بازی های انحصاری پلی استیشن ۴، از بدترین تا بهترین
۵.ستارگانی که به تیم سابق خود گل زدهاند
پی نوشت
باید این رو هم بگم که (داستان نیکولای استاروستین، بنیانگذار اسپارتاک مسکو؛ از مسابقه سه نیمه ای به دستور استالین تا محاکمه به اتهام تلاش برای قتل استالین!) درصورتی که ظاهر مناسب تری داشت در جایگاه دوم قرار می گرفت اما ظاهر و خوانا نبودن متن به دلیل نزدیکی زیاد کلمات به هم باعث شد که در جایگاه این مطلب تغییر ایجاد شود، در حال که حتی شانس اول شدن در این گروه رو هم داشت، و مورد بعدی در ارتباط با ( بازی های انحصاری پلی استیشن ۴، از بدترین تا بهترین (بر اساس نمره متاکریتیک) ) هست که مطلب خوبی که ممکن بود با حضور در گروهی دیگر شانس بیشتری برای قرار گرفتن در جایگاه بهتر به دست میاورد.
....................
مهدی تاج الدینی :
داستان نیکولای استاروستین ، بنیانگذار اسپارتاک مسکو
کسایی که دکتر منهتن یا جواد محمدپور رو بشناسند میدونن که ایشان قبلا از نویسنده های خوب سایت بودند و بنابراین تجربشون در زمینه نوشتن مطالب از این دست بالاست. بدون هیچ تعارفی، امتیاز کامل 4 را به ایشان میدم. یه مطلب فوق العاده بیرون آمده از دل تاریخ با رعایت تمام قواعد نگارشی که نشان از تجربه دوست عزیزمون در امر نوشتن دارند.
ژاوی ، قلب تپنده نسل طلایی بارسلونا
واقعا از نوشته آقا بهنام عزیز لذت بردم. یه مطلب خوب در مورد یکی از فوق ستاره های تاریخ فوتبال با رعایت قواعد نگارشی البته تا حدی! من امتیاز 3 رو به بهنام عزیز میدم چون واقعا نسبت به نوشته و مطلب اقای محمدپور به نظرم امتیاز کمتری رو می گیرند. فقط یه خورده اصول نگارشی هم رعایت کنند بهتره. وقتی از کاما استفاده می کنی آقا بهنام باید اون را به کلمه قبلی چسبانده و بعد با یک فاصله ادامه جمله را ادامه بدید.
برای کاوه گلستان، مردی که نهایت را دید
در مورد یادداشت این دوستمون من امتیاز 2 رو میدم. اولا به دلیل اینکه هر دو یادداشتی که بالاتر از ایشان امتیاز بیشتری گرفتند هم فوتبالی بودند و هم از نظر فهم محتوا و کلام بیشتر مورد پسندم قرار گرفت. به هر حال اینجا یک سایت ورزشی هست و بیشتر مخاطبان و کاربرانش هم به این دلیل سر می زنند به این سایت. البته در مورداین یادداشت هم مطلب جالبی کار شده و شاید شانس ایشون بود که دو مطلبی که امتیاز بالاتری داشتند نظرم رو بیشتر به خودش جلب کرد و قویتر بودند. فقط یه نکته نگارشی؛ اونم اینکه حرف (و) را بعد از کاما یا نقطه نمیارن و بر اساس قواعد نگارشی دارای مشکل هست.
بازی های انحصاری پلی استیشن ۴ ، از بدترین تا بهترین
من به این یادداشت دوست عزیزمون، امتیاز 1 رو میدم. هم اینکه سه یادداشت بالایی بهتر و کامل تر بودند و هم اینکه توضیحات یکسری از بازی ها از نظرم کم و حداقلی بود. ضمن اینکه قواعد نگارشی که من خیلی روش حساسیت دارم هم تو این یادداشت دیده نشد. هر چند اگر تو گروه ساده تری قرار داشتند احتمال اینکه امتیازی بیشتری بهشون بدم وجود داشت.
ستارگانی که به تیم سابق خود گل زدهاند
من به یادداشت آریا جان امتیاز 0 رو میدم. خب دوست عزیز چرا برای هر بازیکن فقط دو سه خط توضیح دادید؟ میشد حالا که یه یادداشت با این عنوان خوب نوشتید کامل ترش می کردید. خیلی گنگ بود این یادداشت. به فرض مثال سوارز که به تیم سابق خود گل زده، تو چه تاریخی گل زده؟ حالا اینکه قواعد مرسوم نگارشی هم در این مطلب رعایت نشده به کنار!
رتبه بندی :
۱. داستان نیکولای استاروستین، بنیانگذار اسپارتاک مسکو
۲.ژاوی ، قلب تپنده نسل طلایی بارسلونا
۳.برای کاوه گلستان ، مردی که نهایت را دید
۴.بازی های انحصاری پلی استیشن ۴ ، از بدترین تا بهترین
۵.بازیکنانی که به تیم سابق خود گل زدهاند
...............
امیر دیکاپریو :
برای کاوه گلستان ، مردی که نهایت را دید
× تیتر فوقالعاده جذاب و وسوسه انگیز که هر خواننده ای را مجاب به مطالعه پست می کند
× استفاده به جا از ابزار دردسترس که به چشم نواز شدن پست کمک شایانی کرده است
×جمله بندی های خوانا و شیوا
×موضوع هدف بدیع و خواندنیست
×گریز های دلپذیر و خوشایند
× مختصر ، مفید و گیرا
ژاوی ، قلب تپنده نسل طلایی بارسلونا
× تیتر ساده در عین حال جذاب
×مقدمه چینی خواننده را مجاب به ادامه مطالعه می کند
×طبقه بندی ، استفاده از ابزار و محتویات مربوطه کمک شایانی به چشم نواز شدن پست کرده است
× گریز های نه چندان پرتعداد و در عین حال خوشایند و دلپذیر
ستارگانی که به تیم سابق خود گل زدهاند
× تیتر ساده و نه چندان وسوسهبرانگیز
× جای خالی مقدمه چینی در ابتدا پست حس میشود
× در امر قسمت بندی جا داشت از ابزار بیشتری جهت مرتب سازی پست استفاده شود
×استفاده از گیف به چشم نواز تر شدن و صد البته کامل تر شدن محتوا پست کمک شایانی کرده است
بآری های انحصاری پلی استیشن ۴ ، از بدترین تا بهترین
×تیتر نه چندان جذاب و وسوسه برانگیز
× غنی و کامل من باب محتوا مورد هدف قرار گرفته شده
×جمله بندی های روان ، خوانا و شیوا
× عدم استفاده از نوار ابزار جهت قسمت بندی محتوا پست
× عملکرد نه چندان مطلوب در امر مشخص کردن مطالب حائز اهمییت ( فی المثال بولد کردن اطلاعات اجمالی ابتدا هر پاراگراف)
لحن نوشتار خودمانی بوده ، خواننده را تا پایان با خود همراه ساخته و ملال آور نمیشود
داستان نیکولای استاروستین ، بنیانگذار اسپارتاک مسکو
×تیتر جذاب و وسوسهبرانگیز
×موضوع هدف بدیع و خواندنیست
×جای خالی استفاده از ابزار مربوطه جهت چشم نواز ساختن پست تا حدودی حس میشود
×عملکرد نه چندان مطلوب من باب موضوع مشخص کردت مطالب حائز اهمیت
×کامل و غنی من باب پردازش به محتوا مورد هدف
رتبه بندی :
۱ . برای کاوه گلستان، مردی که نهایت را دید
۲ . ژاوی، قلب تپنده نسل طلایی بارسلونا
۳ . بازی های انحصاری پلی استیشن ۴، از بدترین تا بهترین (بر اساس نمره متاکریتیک)
۴. داستان نیکولای استاروستین، بنیانگذار اسپارتاک مسکو؛ از مسابقه سه نیمه ای به دستور استالین تا محاکمه به اتهام تلاش برای قتل استالین!
۵ . ستارگانی که به تیم سابق خود گل زده اند
...................
جدول امتیازات داوران
جدول امتیازات داوران |
نیکولای استاروستین، بنیانگذار اسپارتاک مسکو |
ژاوی،قلب تپنده نسل طلایی بارسلونا |
برای کاوه گلستان،مردی که نهایت را دید |
ستارگانی که به تیم سابق خود گل زدهاند |
بازی های انحصاری پلی استیشن ۴، از بدترین تا بهترین |
امتیازات MĐ ₣ĊB |
۲ |
۳ |
۴ |
۰ |
۱ |
امتیازات مهدی تاج الدینی |
۴ |
۳ |
۲ |
۰ |
۱ |
امتیازات امیر دیکاپریو |
۱ |
۳ |
۴ |
۰ |
۲ |
..................
#برای رای دادن به پست مورد نظر خود اسم پست یا شماره ی پست ارسال کنید. (شماره ی پست در اولین جدول قابل مشاهده است)
تنها میتونید به دو پست رای بدید