شطرنجبازان مدالآور میتوانند برای ریاست فدراسیون شطرنج کاندیدا شوند.
به گزارش طرفداری، مجمع فوق العاده فدراسیون شطرنج برای بررسی و تصویب اساسنامه این فدراسیون و چهار دستورالعمل الحاقی به ریاست محمد پولادگر معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان و با حضور آرش فرهادیان مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیونها و حسن تامینی رییس فدراسیون در آکادمی ملی المپیک برگزار شد.
دستور العمل وثاقت و امانت همراه با دستورالعملهای مربوط به تشکیل کمیسیون ورزشکاران، مربیان و داوران همراه با اساسنامه فدراسیون پنج محور اصلی این مجمع فوق العاده را به خود اختصاص دادند و پس از بررسی و با آرای اعضای مجمع به تصویب نهایی نیز رسیدند.
از مهمترین مسائلی که محل بحث و چالش در مجمع امروز (چهارشنبه 19 بهمن 1401) شد، دستور العمل وثاقت و امانت و بند مربوط به سابقه مدیریتی شطرنجبازان برای ورود به ریاست این رشته بود. در نهایت پس از دو دور رای گیری مصوب شد مدالهای قهرمانی جهان شطرنجبازان معادل سه سال سابقه مدیریت و مدالهای آسیایی آنها معادل دو سال سابقه مدیریت لحاظ شود.
امیر عرفان هاشمی دبیر فدراسیون شطرنج با تایید این بخش از مصوبات مجمع فوق العاده فدراسیون اظهار داشت:
ابتدا برای مدالهای جهانی و آسیایی به ترتیب دو و یک سال سابقه مدیریتی در نظر گرفته اما در رای گیری اولیه با آن مخالفت شد. در مرحله دوم با اعمال تغییر مبنی بر لحاظ کردن مدالهای جهانی و آسیایی به عنوان سه و دو سال سابقه مدیریتی، این موضوع به تایید و تصویب اعضا رسید.
وی با تاکید بر اینکه کاندیداها برای ورود به انتخابات باید حائز شرایطی باشند که سابقه مدیریتی یکی از آنها به حساب میآید، خاطرنشان کرد:
برای ورزشکارانی که بلافاصله پس از اتمام دوره قهرمانی قصد ورود به انتخابات دارند سابقه مدیریت یک مشکل دست و پاگیر به حساب میآید. بخش حقوقی وزارت ورزش در این زمینه تاکید دارد که مدال آوری ارتباطی به سابقه مدیریت ندارد اما این در این زمینه برای برخی رشتهها استثناهایی در نظر گرفته شده است.
دبیر فدراسیون شطرنج با تاکید بر اینکه رنگ مدال در تعیین سابقه مدیریت تاثیرگذار نیست، به مهر گفت:
امیدوارم مسیر شطرنجبازانی که قصد ورود به مدیریت این رشته را دارند با این مصوبه تسهیل شده باشد.
اخبار داغ