امروز، روز باشگاه سپاهان است.
به گزارش طرفداری، در سال 1332 محمود حریری باشگاه شاهین اصفهان را تاسیس کرد که بعدها این باشگاه به سپاهان اصفهان تغییر نام داد.
سال 1346 سازمان تربیت بدنی کل کشور اعلام کرد همه باشگاه هایی که به اسم شاهین فعالیت دارند، باید نام خودشان را تغییر بدهند و اسم جدیدی را انتخاب کنند. همین موضوع هم باعث شد نام این باشگاه به سپاهان تغییر پیدا کند.
باشگاه سپاهان از سال 1332 تا 1372 به شکل مردمی اداره می شد. کارت هایی به نام کارت همت عالی وجود داشت که مردم آن ها را خریداری می کردند و در واقع اداره باشگاه برعهده مردم بود.
سال 1372 کارخانه سیمان اداره سپاهان را برعهده گرفت و نام این باشگاه "سیمان سپاهان" شد. سپاهان 7 سال زیر نظر کارخانه سیمان بود و در نهایت در سال 1379 فولاد مبارکه، هدایت این باشگاه را برعهده گرفت و نام این باشگاه "فولاد مبارکه سپاهان" شد.
اما چرا دوم آبان ماه روز سپاهان نام گرفته است؟ بعد از سال 2007 که سپاهان نایب قهرمان آسیا شد و به رقابت های جام باشگاه های جهان راه پیدا کرد، دوم آبان روز سپاهان نام گرفت.
سپاهان تنها تیم ایرانی است که در رقابت های جام باشگاه های جهان حضور داشته و در این 16 سال هیچ تیم ایرانی موفق نشده این موفقیت تاریخی زردپوشان اصفهانی را تکرار کند و فلسفه نام گذاری روز سپاهان هم به همین موضوع برمی گردد.
در واقع سپاهان نه تنها در فوتبال ایران افتخارات فراوانی داشته بلکه در عرصه بین المللی هم نتایج خوب و درخشانی گرفته است.
در واقع خوب است باشگاه های دیگر مثل استقلال و پرسپولیس هم روزهایی که در تاریخ باشگاه شان نقطه عطف آن ها محسوب می شود را انتخاب کرده و به نام روز استقلال و روز پرسپولیس نام گذاری کنند.
رسانه طرفداری روز سپاهان را به هواداران اصیل این باشگاه، بازیکنان، مربیان و مدیران تبریک می گوید و امیدواریم این تیم که شب گذشته هم یک نمایش دلپذیر در لیگ قهرمانان آسیا داشت و با سه گل حریفش را شکست داد، در عرصه بین المللی موفق و درخشان باشد.
بیشتر بخوانید:
روز سپاهان، روز مدینه فاضله ستاره های لیگ برتر