به گزارش طرفداری و به نقل از ایسنا،دکتر محمود گودرزی درباره رای نیاوردن نصرالله سجادی از مجلس شورای اسلامی ، اظهار کرد: مجلس باید درباره دلایل رای ندادن به دکتر سجادی پاسخ دهد و من دلیلش را نمیدانم. تصور میکردم که ایشان رای آورد چون هم متخصص است و هم صاحب نظر و هم فعالیتهای گستردهای داشته است. واقعا هنوز هم توجیه نشدهام. من سر کلاس درس بودم که از این تصمیم مجلس شورای اسلامی مطلع شدم.
وی در پاسخ به این پرسش که چه شد شما با وجود این که قرار بود دو هفته قبل به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی شوید، امروز معرفی شدید؟ تاکید کرد: من سر کلاس درس بودم که از معرفی خودم به مجلس مطلع شدم. واقعا آنچه که اتفاق افتاد را نمیدانم. بلافاصله از دفتر رییس جمهور تماس گرفتند و گفتند که آمادگی برای وزارت ورزش و جوانان را دارم یا نه که من گفتم اگر تکلیف شود می پذیرم که بلافاصله هم اعلام شد. رزومه و برنامههایم نیز به مجلس شورای اسلامی فرستاده شد.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا از معرفی خودتان به مجلس شورای اسلامی غافلگیر نشدید؟ تصریح کرد: غافلگیری نبود اما انتظار داشتم که دکتر سجادی رای آورد، چون ایشان گزینه خوبی بود و تخصص داشت. از این نظر غافلگیر شدم وگرنه من برنامههایم را پیش از این ارائه کرده بودم و مذاکرهای با رییس جمهور و معاونانش داشتم.
رییس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران در پاسخ به این پرسش که آیا یک هفته زمان کافی برای دفاع از برنامههایتان خواهد بود؟ تاکید کرد: زمان کافی است. من خوشبین و امیدوار هستم که بتوانم همه برنامههایم را ارائه دهم.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران در واکنش به این اظهار نظر که خبرهایی مبنی بر نارضایتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی از عملکرد برخی از وزرا و حساسیت بیشتر آنها به مقوله ورزش به گوش میرسد، آیا شما نگران نیستید که نتوانید از مجلس رای بگیرید، خاطر نشان کرد: من امیدوارم که بتوانم دوستان را مجاب کنم که به من اعتماد کنند. احتمالا نمایندگان از رایی که به من میدهند پشیمان نمیشوند. بنای من مانند دولت محترم بر تعامل و همکاری و استفاده از رهنمودهای مجلس و قوای سه گانه است. من قطعا رایزنی میکنم و سعی میکنم که به بهترین نحو عمل کنم.
وی در پاسخ به این پرسش که کار کردن در وزارت ورزش و جوانان بسیار سنگین است. آیا شما آمادگی پذیرش این وزارتخانه را دارید؟ به ایسنا، گفت: بار سنگینی است که به تنهایی نمیتوان آن را به دوش کشید. همه مجموعه ورزش باید کمک کنند. ما جلو دار هستیم و امیدوارم که همه حمایت کنند. من از جامعه ورزش توقع پشتیانی ، حمایت و دعا دارم. من دست همه را میفشارم و انتظار دارم که هر کسی از جایگاه خودش وارد عرصه شود تا وزارت ورزش و جوانان را به نحو شایسته ای اداره کنیم و بتوانیم تحولات لازم را ایجاد کنیم.
گودرزی با تاکید بر این که باید در وهله نخست اعتباری را به فدراسیونها تزریق کنیم تا مشکلاتشان مرتفع شود، درباره اولویتهای کاریاش، اظهار کرد: فدراسیونها مشکلات مالی دارند که باید مرتفع شود. فشارهایی هم از نظر برگزاری انتخابات وجود دارد که باید در اسرع وقت و در چارچوب قوانین با عنایت بر ویژگی های فرهنگی و آییننامه های مجامع جهانی که در حال حاضر حساسیت زیادی روی ما دارند، برگزار کنیم و کاری کنیم که تهدید به تعلیق از طرف مجامع جهانی از ورزش ما بیرون برود.
وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان به مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که چه نظری درباره برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک در تاریخ بیست و پنجم آذر ماه دارید؟ تاکید کرد: من از دوستانم در کمیته ملی المپیک میخواهم انتخابات را کمی به تاخیر بیاندازند و فرصت دهند تا به هماهنگی با بخشهای مختلف در یک فضای آرام و با حوصله بیشتر انتخابات را برگزار کنیم.
او در پاسخ به این پرسش که آیا از معاونانی که در وزارت ورزش و جوانان منصوب شدهاند، استفاده خواهد کرد؟ به ایسنا گفت: این سوال را باید از آقای رییس جمهور سوال کرد. با توجه به تغییر و تحولاتی که صورت گرفته نمیتوانم پاسخ این سوال را خودم بدهم. من سعی میکنم از نیروهای کار کرده و متخصص استفاده کنم که در شان وزارت ورزش و جوانان باشند. اما در رابطه با استفاده از مدیران فعلی باید از رییس جمهور کسب تکلیف کنم.
گودرزی در پایان در واکنش به این اظهار نظر که شنیده شده دکتر سجادی قصد ندارد دیگر در وزارت ورزش و جوانان حتی در سمت معاونت ورزشی حضور داشته باشد؟ خاطر نشان کرد: باید صحبت کنیم و ببینیم که چه میشود.
به گزارش ایسنا، دکترمحمود گودرزی متولد سال 1334 و دارای مدرک دکترای رشته مدیریت و برنامه ریزی تربیت بدنی و دارای مرتبه علمی استاد تمام است.
مهمترین سوابق دکتر گودرزی به شرح زیر است:
1- رئیس فدراسیون تیراندازی کشور 61-59
2- معاون فنی سازمان تربیت بدنی جمهوری اسلامی ایران از سال 61-59
3- مسئول تربیت بدنی جهاد دانشگاهی 68- 1363
4- مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه تهران - 9 سال
5- مشارکت در بنیان گذاری دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران
6- معاون اداری و مالی دانشکده تربیت بدنی (7سال)
7- مشاور آموزشی و تحقیقاتی رئیس سازمان تربیت بدنی65-64
8- بنیانگذار انستیتوی تربیت داوران و مربیان کشور
9- رییس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران (باراول1376به مدت 5 سال)
10-راه اندازی و بنیانگذاری اولین مجله علمی پژوهشی ورزش (حرکت) در ایران
11- مجری احداث طرحهای عمرانی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران
12- بنیانگذار و سردبیر نشریه علمی آموزشی ورزش، دانشگاه، انقلاب (جهاد دانشگاهی) سال 1365
13- معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه
14- موسس 4 نشریه علمی پژوهشی و مدیر مسئول نشریه علمی پژوهشی
15- بنیان گذار و سردبیر ژورنال بینالمللی WJSS
16- معاون آموزشی پژوهشی پردیس علوم اجتماعی ورفتاری دانشگاه تهران