💯نتیجه ۱۱-۱ به نفع رئال مادرید💯
سال ۱۹۴۳ در نیمه نهایی کوپا دل ری رئال مادرید و بارسلونا باید به مصاف بارسلونا میرفت. در بازی رفت در نیوکمپ بارسلونا موفق شد ۳ بر ۰ پیروز میدان شود اما در بازی برگشت در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو با پوکر سابینو باریناگا و هتریک پرودن و ۴ گل دیگر از بازیکنان رئال مادرید سنگین ترین شکست بارسلونا در الکلاسیکو به ارمغان آمد.
طی گفته خیلی از دوستان (معلول ذهنی) در بازی برگشت بین دو نیمه رژیم فرانکو بارسایی ها رو تهدید به قتل خودشان و خانواده شان کرده است در صورتی که در نیمه اول رئال ۸ تا گل زد و نیمه دوم فقط ۳ گل روانه دروازه بارسا کرد و جالب تر از آن اینجاست که رئال مادرید بازی بعدی که فینال جام حذفی بوده است را به بیلبائو باخت و قهرمان نشد.
رئال مادرید از زمانی که ژنرال در سال ۱۹۳۶ جنگ داخلی را آغاز کرد تا سال ۱۹۴۶ به هیچ عنوانی حتی جام حذفی هم نرسید و تا سال ۱۹۵۴ هم قهرمان لیگ نشد. به جای آن در این دوره بارسلونا و بیلبائو و حتی اتلتیکو مادرید سه باشگاهی که امروزه به عنوان آنتی فرانکو اطلاق می شوند به عناوین فراوانی رسیدند که در مورد باشگاه های آنتی فرانکو هم حرف خواهیم زد.
پس چطور می تواند این داستان که یاران فرانکو به کمک رئال مادرید برای پیروزی ۱۱-۱ برابر بارسلونا در نیمه نهایی جام حذفی آمده باشند اما پس از آن در فینال این رقابت مانع از شکست رئال مادرید به بیلبائو نشوند؟
از طرفی دیگر عده ای می گویند که سربازان ژنرال فرانکو، بازیکنان و کادر فنی بارسلونا را از صحبت کردن به زبان کاتالانی منع کرده بودند. در واقع از زمان شروع حکمرانی فرانکو فقط زبان کاستیلی زبان رسمی اسپانیا بود و طبق قانونی که وضع شده بود دیگر زبان ها نباید در مدارس تدریس و در اوراق و نامه های اداری و دولتی مورد استفاده قرار می گرفتند و حتی تا سال ۱۹۴۱ مردم حق صحبت کردن به زبانی غیر از کاستیلی نداشتند. اما در سال ۱۹۴۱ ژنرال فرانکو این قانون را منسوخ اعلام کرد و از آن جایی که بازی در سال ۱۹۴۳ برگزار شده این ادعا نیز رد می شود.
📜- برناردو سالازار ، یکی از مشهورترین تاریخ نویسان ورزشی اسپانیا (طرفدار اتلتیکو مادرید ، رقیب رئال) در یکی از مقالاتش نوشته که دو بازیکن بارسلونا در آن بازی به او اطمینان داده اند که در آن بازی برای شکست خوردن هیچ فشاری احساس نمی کرده اند.
تنها نکته ای که علیه بارسا بود در اون بازی جو سنگین ورزشگاه بود، که این امری طبیعی ست. در واقع بارسلونا یک گل زودهنگام در دقیقه ۵ دریافت کرد اما گل دوم در دقیقه ۳۰ بود که شاکله بارسلونا را نابود کرد و باعث شد دروازه این تیم در دقایق ۳۲، ۳۵، ۳۷، ۳۹، ۴۲ و ۴۴ نیز باز شود. ۷ گل تنها در ۱۴ دقیقه.
و اینکه شکست سنگین برای بارسا غیر طبیعی نبوده، چون بارسلونا سابقه باخت هایی با اختلاف بیش از ۱۰ گل در کارنامه داشته. دو باخت ۱۲-۱ و ۱۱-۱ مقابل بیلبائو و سویا در سال های ۱۹۳۱ و ۱۹۴۰ نشان میدهد که باخت های سنگین برای بارسلونا صرفا یک عادت بوده و جای تعجب ندارد.
نکته آخر :
در جنگ داخلی اسپانیا که باعثش فرانکو بود ۴ نفر از باشگاه بارسلونا کشته شدن که خیلی ازش استفاده میکنن و میگن...
ولی کسی نمیگه در اون جنگ فقط ۵ نفر از باشگاه رئال مادرید باقی موندن، تاکید میکنم؛ فقط و فقط ۵ نفر از اعضای باشگاه رئال باقی موندن...
منابع :
کتاب های جنگ در فوتبال ، ترس و نفرت در لالیگا اثر سید لوو مشهور ترین و بهترین محقق اسپانیا ، کتاب الکلاسیکو بارسلونا رئال مادرید مهم ترین رویداد فوتبال ، کتاب تاریخ فوتبال اسپانیا و اتفاقات آن نوشته مِروآ محقق و نویسنده مشهور اسپانیا ، سایت تخصصی تاریخ و امار فوتبال
⭕قسمت بعدی را اینجا بخوانید⭕