مراسم رونمایی از حامی مالی و اسپانسر فدراسیون وزنهبرداری در محل آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک با حضور مسئولان فدراسیون برگزار شد.
به گزارش طرفداری، مراسم رونمایی از اولین حامی مالی فدراسیون وزنهبرداری امروز (چهارشنبه 5 بهمن 1401) با حضور سجاد انوشیروانی سرپرست فدراسیون، بهداد سلیمی سرپرست نایب رییسی، حسین توکلی عضو کمیته فنی فدراسیون، حسین مقامی سرپرست دبیری، وحید ربیعی مربی تیم ملی و جمعی از مسئولان و پیشکسوتان این رشته برگزار شد.
در این مراسم تفاهمنامه همکاری بین فدراسیون وزنهبرداری و شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) به امضا رسید.
بهروزی قائم مقام شرکت ارتباطات سیار د رخصوص هدف این شرکت برای امضای تفاهمنامه همکاری گفت:
رشته وزنهبرداری کنار کشتی یکی از رشتههای پرمدال در ادوار المپیک است. همراه اول همواره سعی در حمایت از سرمایههای قهرمانی کشور دارد. حضور قهرمانان سابق در فدراسیون وزنهبرداری نویدبخش تکرار روزهای پرفروغ المپیک لندن در رقابتهای آتی به خصوص المپیک ۲۰۲۴ پاریس است.
بهروزی بیان کرد:
ما پیشتر، از کشتی و ورزش ناشنوایان حمایت کردیم و نتایج آن را در مدالهای این دو رشته در رویدادهای مختلف دیدیم. امروز هم با افتخار از وزنهبرداری حمایت خواهیم کرد. عقد قرارداد با یک رشته ورزشی در حقیقت همانند یک عقد و پیوند رسمی است و ما امیدواریم این پیوند همیشگی باشد.
در ادامه این مراسم قاب و دوبنده تیمملی وزنهبرداری از سوی بهداد سلیمی به بهروزی اهدا و از کمال موسوی توسط انوشیروانی تقدیر شد.
انوشیروانی: با دیدن وضعیت کمپ تیم ملی اشک ریختم!
سجاد انوشیروانی سرپرست و کاندیدای انتخابات فدراسیون وزنهبرداری در این نشست اظهار داشت:
این مراسم فرصتی است که بدانیم چه چشم اندازی میخواهیم داشته باشیم، چگونه تحویل گرفتیم و میخواهیم به کجا برویم. این رشته جان و عشق ماست و برای سربلندیاش از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد. آمارهای خوبی در حال حاضر نداریم. متاسفانه برخی شیطنتها اتاق افتاده است. رک صحبت میکنم. جایی را روز اول تحویل گرفتیم که اتاقهایش هم قابل سکونت نبود. بازسازی کمپ را در اولویت قرار دادیم چون وضعیت به گونه ای بود که بعد از بازدید اشک ریختم. من در همین کمپ قهرمان جهان و المپیک شدم و شرایط خانهام را می دانم. ما در این سالها نتوانستهایم از حقمان دفاع کنیم. حالا باید این عقب ماندگی را با دویدن شبانهروزی جبران کنیم.
وی ادامه داد:
برندهای وزنه برداری را جمع کرده و دست کمک به سوی همه دراز کردیم تا کشتی به گل نشسته را به حرکت دربیاوریم. برند وزنه برداری، برند بزرگی است و باید به اندازه بزرگیاش جایگاه داشته باشد. با عشق و علاقه برای وزنه برداری کار می کنیم و شبانه روزی تلاش خواهیم کرد. برای تک تک استانها اعتبار و تخصیص جداگانه اخذ میکنیم. مشکلات و ایرادات وزنه برداری را در ۳۳ صفحه به نهاد ریاست جمهوری دادهایم. سه درخواست داشتهایم؛ اول درخواست اعتبار جداگانه برای استانها به تفکیک و به میزان ۶۲ میلیارد. اولین دستور تخصیص استانها به میزان هفت میلیارد به وزارت ورزش ابلاغ شده و تا چند روز آینده به ۳۱ استان تخصیص خواهد شد که فقط برای تجهیز و مرمت اماکن وزنه برداری است. مرحله دوم در اسفندماه پرداخت خواهد شد.
سرپرست فدراسیون وزنهبرداری عنوان کرد:
مرحله بعدی پرداختها هم سال آینده خواهد بود؛ چه ما باشیم و چه نباشیم. در مجموع تا دو میلیارد به استانها تخصیص خواهد یافت تا استانها که بار اصلی پرورش استعدادها را بر عهده دارند، بتوانند به جایگاه قابل قبولی برسند؛ به ویژه در حوزه تجهیزات که ۱۵ سال است استانها تجهیز نشده. اضافه شدن یک ردیف اعتباری دیگر هم از دفتر محمد مخبر معاون اول رییس جمهور گرفتهایم تا به وزنهبرداری کمک شود.
وی درباره اضافه شدن یک رشته جدید به این فدراسیون گفت:
اضافه شدن کراسفیت به ما کمک میکند چون با وزنه برداری از لحاظ درآمدزایی و استعدادیابی قرابت دارد. برنامه ما این است که به سمت ایدهآل گرایی و مدرن شدن برویم و از حالت سنتی و رکود خارج شویم تا توانمند شویم. سال آینده، سال شلوغ و پرترافیکی برای وزنه برداری است. رقابتهای نوجوانان قهرمانی جهان، وزنه برداری قهرمانی آسیا که حکم یک مرحله از انتخابی المپیک را دارد، بازیهای آسیایی و.... را پیش رو داریم که بسیار مهم است. جایگاه زنان را هم نباید نادیده گرفت که در حال توسعه و ترقی هستند. باید برای آنها نیز برنامه ریزی مدونی داشت.