وی با بیان اینکه بامطرح شدن بسیاری از باشگاهها لاکچری در تهران که شهریههای چند میلیون تومانی در قبال فعالیت خود اخذ می کنند، آیا این نهاد ورزشی نظارتی در خصوص این باشگاهها دارد یا خیر؟ گفت:
نظارت ها از اماکن ورزشی وجود دارد بلکه با توجه به کسوت و تعدد اماکن ورزشی فاقد مجوز این رقمها بیشتر به چشم و ظهور خواهد کرد. در بازرسیها رقم مصوب به مدیران این مجموعهها ابلاغ میشود.
رییس گروه اماکن و فضاهای ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان تهران ادامه داد:
در بازرسی های غیر محسوس مشاهده شده که بیشتر مبالغ چند میلیون تومانی ناشی ارائه برنامههای مختلف از سوی مربیان است که از ورزشکاران طلب میشود، باید به این نکته اشاره کرد و پرداخت که هرگونه برنامه آموزشی با هزینه اضافی غیر قانونی است.
خرم در پاسخ به این سوال چرا تناقصهایی در تعرفه مصوب دولتی و باشگاه خصوصی وجود دارد، نظارتها چگونه است، افزود:
هم اینک باشگاههای ورزشی استان تهران طبق درجهبندی در چهار دسته از جمله یک، ۲، ۳ و ویژه تقسیمبندی، میشوند که تعرفه هر باشگاه نسبت به یکدیگر ۲۰ درصد تفاوت قیمت خواهد داشت. در مناطق شمالی به لحاظ قیمت بالای ملک باعث شده تا مدیران به دستور العملهای این اداره کل بی تفاوت باشند. بنا داریم با همکاری همیاران نظارتی از اقدامات خودسرانه افزایش نرخ ها جلوگیری کنیم. این طرح از ۱۰ اردیبهشت ماه به مدت ۲ ماه ادامه خواهد داشت.
رییس گروه اماکن ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان تهران بیان کرد:
چهار هزار باشگاه در این طرح بازرسی میشوند. اولویت در این طرح با مناطق ۲۲ گانه خواهد بود چرا که بیشترین بی توجهی قیمتی در تهران در این حوزه رخ میدهد. در مرحله نخست به مجموعه ها اخطار داده میشود و اگر در مراحل بعدی تخلفات کماکان یابد نیز تعطیلی و جلوگیری از فعالیت ورزشی برای صنف متخلف وجود دارد.
خرم در پاسخ به این سوال که در فعالیت بسیاری از باشگاههای خاص ورزشهایی غیر قانونی زومبا، ایروبیک رقص و ورزشهای نوظهور ترویج میشود برای محدود کردن این فعالیت ها برنامهای وجود دارد، گفت:
به طور قطع جلو این ورزشها نوظهور را خواهیم گرفت چرا که این رشتهها هیچ مجوز قانونی ندارد.
براین اساس استان تهران دارای بیش از ۵هزار و ۴۰۰ مجموعه ورزشی دولتی و خصوصی فعالیت دارد.