به گزارش طرفداری و به نقل از سایت رسمی فدراسیون کوهنوردی، کیومرث هاشمی در این دیدار ضمن تقدیر از زحمات این کوهنورد شایسته کشورمان در فتح سیزدهمین قله مرتفع جهان(شیشاپانگما) گفت: "کمیته ملی المپیک آمادگی دارد تا در حد امکان از فعالیتهای فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی حمایت کرده و در آن مشارکت کند."
وی افزود: "حضور و موفقیت شما در این رشته و ثبت نام شما به عنوان نفر سی و دوم در باشگاه هشت هزار متریهای دنیا، نشان از استعداد زیادی است که در این رشته وجود دارد و من به سهم خودم از این افتخاری که شما برای نام ایران و ملت ایران آفریدید تشکر میکنم."
رئیس کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: "کوهنوردی در تعامل با مسائل فرهنگی میتواند در ترویج این رشته در میان جوانان اثر بخشی موثری داشته باشد، ضمن آنکه امیدوارم انعکاس فعالیتهای این رشته نیز با همکاری فدراسیون بتواند به تناسب زحماتی که برای آن کشیده میشود باشد."
عظیم قیچیساز، کوهنورد کشورمان نیز ضمن تشکر از حمایتهای همیشگی کمیته ملی المپیک در جهت تداوم این موفقیتها، گفت: "امیدوارم با فتح قله لوتسه که در مجاورت اورست واقع شده و یکی از خطرناکترین قلههای دنیاست، بار دیگر پرچم ایران را به اهتزاز در آورم."
در پایان این دیدار کیومرث هاشمی با اهدای هدیهای به عظیم قیچیساز و یادبودی به رضا زارعی رئیس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی از تلاشهای آنان برای کسب این موفقیتها تقدیر و تشکر کرد.
عظیم قیچی ساز را بیشتر بشناسیم:
عظیم قیچیساز کوهنوردی حرفهای را از سال ۱۳۷۹ آغاز کردهاست؛ اولین صعود جدیاش بر میگردد به صعود قله ماربل وال به ارتفاع ۶۴۰۰ متر در کشور قزاقستان. وی در سال ۱۳۸۲ در ترکیب تیم ملی بزرگسالان برای صعود به قله ۸۰۶۸ متری گاشر بروم ۱ اعزام شد ولی اعضای تیم به علت وقوع حادثه برای همنوردشان محمد اوراز از ارتفاع ۷۸۰۰ متری اقدام به بازگشت و انتقال پیکر وی به پائین کردند.
قیچیساز در سال ۱۳۸۳ به قلههای ۷۲۰۰ متری دیران پیک و ۷۱۲۷ متری اسپانتیک در کشور پاکستان صعود کرده و در سال ۱۳۸۴ و در سن ۲۴ سالگی توانست بام جهان اورست به ارتفاع ۸۸۴۸ متر را بدون اکسیژن فتح کند.
او در سال ۱۳۸۵ صعودی انفرادی و با هزینهٔ شخصی به بلندترین قلهٔ رشته کوههای هندوکش (نوشاق ۷۴۹۵ متر) را اجرا کرد و در زمستان همان سال تیم مستقلی برای بانوان تبریز برای صعود به قله آرارات ترکیه تشکیل داد.
قیچیساز در سال ۱۳۸۷ موفق به صعود به قلهٔ برودپیک به ارتفاع ۸۰۴۸ متر در پاکستان شد و در سال بعد در قالب تیم هیئت کوهنوردی استان آذربایجان شرقی به عنوان سرپرست و تشکیلدهندهٔ تیم موفق به فتح شمالیترین و سردترین قله هفت هزارمتری جهان (جنگیش چوکوسو) به ارتفاع ۷۴۳۹ متر در قرقیزستان گردید.
او در بهار سال ۱۳۸۹ سرپرستی تیمی را به عهده گرفت که موفق به فتح قله دائولاگیری، هفتمین قله مرتفع جهان به ارتفاع ۸۱۶۷ متر شد. و سپس در تابستان همان سال فاتح نهمین قله مرتفع و دومین قله خطرناک جهان نانگاپاربات ملقب به «کوه قاتل» به ارتفاع ۸۱۲۵ متر در قراقروم پاکستان گردید.
در سال ۱۳۹۰ قلهٔ کانچن چونگا سومین قله بلند جهان را فتح کرد. در تابستان همین سال او توانست به قلههای گاشربروم ۱ و گاشربروم ۲ از دیگر قلههای بالای هشت هزار متر صعود کند. در بازگشت از گاشربروم ۲ بود که لیلا اسفندیاری درهنگام بازگشت از این قله سقوط کرد ودر گذشت.
او در اسفند سال ۱۳۹۰ به همراه یک گروه بینالمللی، صعود به قله آناپورنا در نپال را آغاز کرده و پس از یک تلاش ۵۰ روزه در اردیبهشت سال ۱۳۹۱ به این مهم دست یافت.
طبق اخبار سایت رسمی فدراسیون کوهنوردی جمهوری اسلامی ایران این کوهنورد ایرانی در ساعت ۱۰:۵۰(به وقت محلی پاکستان) روز سه شنبه دهم مرداد ماه سال ۱۳۹۱ موفق شد به فنی ترین و سخت ترین قله جهان، کی۲ (K2) معروف به کوه وحشی، با ۸۶۱۱ متر ارتفاع (دومین قله بلند جهان پس از اورست) در پاکستان صعود کند. عظیم قیچی ساز در ۸ مهرماه ۱۳۹۱ ساعت ۹:۳۴ به وقت ایران در شرایطی سخت و برف سنگین به همراه مهدی قلی پور دیگر کوهنورد تبریزی قله ۸۱۶۳ متری ماناسلو در منطقهٔ Gorkha (گورخا) واقع در Mansiri Himal که بخشی از هیمالیا در نپال است را بدون استفاده از اکسیژن مصنوعی صعود کرد و با صعود به قله ماناسلو صعودهای خود به قلل بالای هشت هزار متری دنیا را به ۱۰ قله رساند.
وی در فروردین ۱۳۹۲ برای صعود به قله ماکالو راهی نپال شد و سرانجام به عنوان اولین ایرانی این قله را در اردیبهشت ۱۳۹۲ فتح کرد. شیانگ یانگ-لیو، کوهنورد چینی درهنگام بازگشت از این قله سقوط کرد ودر گذشت.[۳][۴][۵] در شهریور ۱۳۹۲ راهی نپال شد و قله چو اویو را هم صعود کرد.
او در فروردین ۱۳۹۳ برای صعود به قله شیشاپانگما چهاردهمين قله بلند جهان راهی تبت شد. و این قله را هم صعود کرد.
بهجز اورست (از کمپ ۴ تا قله جنوبی ۸۷۰۰ متر)، تمامی صعودهای قیچیساز بدون استفاده از کپسول اکسیژن و بدون همراهی باربر ارتفاع انجام گرفته است.